Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.08.2012., 16:10   #1981
Bilo je samo pitanje vremena kad će biti pozvan. Mali je novi Makelele.
Old 23.08.2012., 16:45   #1982
Tako su se smijali i Miljanu Miljaniću kad je zvao Gudelja u reprezentaciju a u Hajduka nije bija ni u prvih 11 svaku utakmicu.

Reprezentacija je nacionalno okupljalište najboljih i uvik mora postojat koje misto za nagradit neki klub ili igrača sa pozivom ako to iskreno zaslužuje a dalje neka bude na njemu.
Old 23.08.2012., 16:57   #1983
Eno ima bit da je potpisa i Caput iz Dubrovnika, napadača nikad dosta
DPMM is offline  
Old 23.08.2012., 17:08   #1984
Quote:
DPMM kaže: Pogledaj post
Eno ima bit da je potpisa i Caput iz Dubrovnika, napadača nikad dosta
ako je istina stvarno su debili... oće ih skladištit? izvor?
st sonic is offline  
Old 23.08.2012., 17:11   #1985
Izvor je popis igrača na Hajdukovoj stranici Neka ga, dosta ljudi ga je hvalilo pa ćemo vidit, uvik ga se i može dat negdi na posudbu (Primorac recimo).

Baj d vej, sa Pešićem i H. Tokićem raskinuti ugovori, misterij-dva manje.
DPMM is offline  
Old 23.08.2012., 17:36   #1986
Quote:
Neka ga, dosta ljudi ga je hvalilo pa ćemo vidit, uvik ga se i može dat negdi na posudbu (Primorac recimo).
Slažem se, ako će se nastavit sa projektom Primorca, mi u biti imamo dvije momčadi, bez problema možemo imat i 40 igrača za to sve popunit, naravno dok ti igrači nisu dovedeni kao prolaznici, za što pak treba sredit puno toga u klubu. Nedopustivo je da primjerice Sačera dovedeš (i platiš ako se ne varam) kao najboljeg strijelca juniorske lige, da mu daš dobar ugovor, pa da ga vozaš na relaciji poljudske tribine-varaždin, da na kraju ne bi dobija skoro pa nikakvu priliku pa odlazi mukte i još mu Hajduk ostaje dužan 700k kn A takvih primjera ka on ima na tisuće...
MEP is offline  
Old 23.08.2012., 19:56   #1987
Quote:
Izvor je popis igrača na Hajdukovoj stranici Neka ga, dosta ljudi ga je hvalilo pa ćemo vidit, uvik ga se i može dat negdi na posudbu (Primorac recimo).

Baj d vej, sa Pešićem i H. Tokićem raskinuti ugovori, misterij-dva manje.
Mi smo Pešića gledali samo jednom,na pripremama u AUSTRIJI prošle godine..po tadašnjem nastupu jedan je od najbojih igrača na svijetu
Nakon te utakmNice nisam ga više vidio,i to mi je totalna zagonetka.
Old 23.08.2012., 21:02   #1988
Quote:
WOODOO CHILE kaže: Pogledaj post
Mi smo Pešića gledali samo jednom,na pripremama u AUSTRIJI prošle godine..po tadašnjem nastupu jedan je od najbojih igrača na svijetu
Nakon te utakmNice nisam ga više vidio,i to mi je totalna zagonetka.
Gledao sam ga dosta puta i mislim da je ostao nedorečen. Konkurira za mjesto u ofenzivnom dijelu veznog reda i tu se od njega očekuje da rješava utakmice. On se i u juniorima dosta gubio i imao velike oscilacije. Od beskonačnog i iritantnog soliranja do odličnih prodora. Što se zadnju godinu s njim dogodilo ne znam, ali očito nije napredovao ili ga Mišo nije prepoznao.
Potencijal je definitivno bio, no možda je to što smo vidjeli u juniorima i na pripremama bio njegov maksimum.
Igrača jakih u igri jedan na jedan nema puno i njih treba pratiti s posebnom dozom opreza. Ako Pešić nije taj, onda očekujem da Tomičić bude taj sljedeće sezone. Ako smo u dvije generacije do kraja izgurali takav tip igrača, a onda ih nismo pretvorili u prvotimce, napravili smo veliku grešku. Kažem, čini mi se da se time otvara prostor Tomičiću za sljedeću sezonu. Jedino logično.
Lonsdale is offline  
Old 23.08.2012., 21:18   #1989
neda se Vukusicu preko mora
link

rekao bi da je mozda Hajduk trazio poboljsanje postotka podjele novca od transfera (onih 70-30%), uz naravno Antino zaboravljanje dugovanja...
Old 23.08.2012., 23:19   #1990
Quote:
znatizeljan kaže: Pogledaj post
neda se Vukusicu preko mora
link

rekao bi da je mozda Hajduk trazio poboljsanje postotka podjele novca od transfera (onih 70-30%), uz naravno Antino zaboravljanje dugovanja...
Šta on sad jebe zid?

Ne gleda mi se ovo više
Blay is offline  
Old 23.08.2012., 23:29   #1991
Navodno Real da kupuje Lukicu, a u stvari su samo bacali udicu kako bi dočekali pravi trenutak i Dinka doveli mukte.
Dinko na presici pred nakon potpisa ugovora

Dinko na predstavljanju u novome dresu

dali su mu broj 3

Sretno Dinko i bori se kao što si se i kod nas borio. Modriću pati!
diko is online now  
Old 23.08.2012., 23:59   #1992
Quote:
Blay kaže: Pogledaj post
Šta on sad jebe zid?

Ne gleda mi se ovo više
Rekao sam ja da je to definitivno klub ispod njegove razine. Nije ni on bedast.
loysyb is offline  
Old 24.08.2012., 02:01   #1993
Zašto bi Vukušić morao sad otići pod mus i to u Pescaru. Ne'š ti kluba.
Konačno su postavljeni temelji za Hajduk, kakvoga svi želimo, i u njemu Vukušić sigurno ima svoje mjesto. Uostalom, tek mu je 21 godina, kamo mu se žuri, a moramo biti pošteni i reći da nije baš kvalitetom toliko nadrastao HNL.
Old 24.08.2012., 02:17   #1994
Aukuratz, nova trakavica stile transfer Modrića

Ako će ostat, triba napravit deal da se odriče 5 % svog dijela po pucanom slobodnjaku sa 20+ metara.
DPMM is offline  
Old 24.08.2012., 02:46   #1995
Koji je njemu sad k, priksutra je već moga zabit novi gol Interu prid novon domaćon publikon
Kimi#1 is offline  
Old 24.08.2012., 07:20   #1996
Po transfermarktu je on već igrač Pescare sa potpisanim ugovorom do lita 2016.
Old 24.08.2012., 08:20   #1997
ja neznam ko ode koga...

kredit od 50m ako se i dobije, neće se vraćat pod "mora se", već ako Hajduk zaškripi s plaćanjem upada grad s prodajom dionica (dokapitalizacija), zar to već negdi nije bilo detaljno pojašnjeno

šta se Ante tiče, momak vridi više nego ga se prodaje, za bolji je klub, nije on kriv šta mi nemamo novaca u pravilu nikada, pa uvik uzimamo "daj šta daš", al smo zato bogati da dilimo okolo igrače đabe
Old 24.08.2012., 10:52   #1998
Šteta što se prodaje Vukušić, ne bi rekao da on okoliša oko transfera radi neke lojalnosti već radi toga što ide u klub koji će se vrlo vjerojatno neuspješno borit za opstanak u Serie A. Nego kakvo je financijsko stanje u klubu, da li su isplaćene zaostale plaće, nije valjda ga se prodaje Vukušića radi nekih dugova?
Old 24.08.2012., 11:00   #1999
Ja bi osobno volio da ode iz više razloga. Hajduku trebaju novci a ponuda od 2,5 - 3 M € je u ovim uvjetima odlična, napadača imamo dovoljno i vjerujem kad bi im se dalo priliku da ne bi pokazivali manje od Vukušića, prije svega mislim na Kiša i Maglicu, u zadnje vrijeme je počeo biti previše sebičan itd. Vidim da i predsjednik Pescare govori da bi treba potpisat najkasnije danas ujutro tako da je to vjerovatno to, iskreno mu želim sve najbolje i nek ode u još jači i veći klub uz hrpu zabijenih golova.

Šta se tiče Radoševića, meni najdražeg igrača u Hajduku trenutno, mislim da ima potencijal biti 2 klase iznad Vukojevića ali mislim da je rano dobio poziv i da je ovo obično preseravanje izbornika bez obzira šta vjerovatno neće dobiti ni minute ali valjda neće poletit i postat zvijezdica.
bilidres is offline  
Old 24.08.2012., 11:01   #2000
Nek ostane,najbolji je ,a ako ćemo najbolje prodavati za takvu sicu opet nećemo naprvo
ZoomZoom is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:55.