Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.12.2021., 19:47   #2001
Quote:
pattie_boyd kaže: Pogledaj post
taj film sam ugasila nakon pola sata što se zbilja rijetko događa kod mene
Preporuci neki horor za veceras. Ali bez cudovista nego realniji koliko je moguce
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2021., 21:07   #2002
Quote:
dmw kaže: Pogledaj post
Preporuci neki horor za veceras. Ali bez cudovista nego realniji koliko je moguce
https://www.imdb.com/title/tt0308152/
radjen po tvom ukusu... nema čudovišta ni CGI...
glavna uloga je https://www.imdb.com/name/nm0936403/?ref_=tt_ov_st
a puno forumaša padne u ekstazu na sam spomen njegovog imena...
flagelant is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2021., 00:22   #2003
Pa sto to kad je budzet ispod milion. Ja gledam ozbiljne filmove a ne found footage sranja
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2021., 12:14   #2004
wtf
I thank You is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2021., 22:34   #2005
znate šta drageci moji, ovo je klasificirano kao dječji fantasy ali vjerujte ima tu podosta hororičnih elemenata...kome je baš sve dozlogrdilo neka škicne

dalal is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 00:02   #2006
Quote:
Pa sto to kad je budzet ispod milion. Ja gledam ozbiljne filmove a ne found footage sranja
Found footage.

Pogledaj V/H/S , pa ćeš viditi što je grozno.
Zelenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 09:56   #2007
Quote:
dalal kaže: Pogledaj post
znate šta drageci moji, ovo je klasificirano kao dječji fantasy ali vjerujte ima tu podosta hororičnih elemenata...kome je baš sve dozlogrdilo neka škicne

Što je tu horror? Pa moja mala to gledala s 12g. Inače ne gleda horore jer se boji.

Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 13:12   #2008
Quote:
-skyfall- kaže: Pogledaj post
Što je tu horror? Pa moja mala to gledala s 12g. Inače ne gleda horore jer se boji.

Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
ma ništa...preskoči ako ti već mala nije
dalal is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 18:51   #2009
Quote:
to je film za tebe... nikakav found footage i slična sranja... imaš telefonsku govornicu s colinom farellom od 13mil gdje je 12.800 bio njegov honorar ili kad su reyana reynoldsa zakopali negdje u iraku pa on zivka na mob za 3 mil... od čega je njemu vjerojatno sva tri... itd...
znaš i sam koliko si sranja gledao gdje bi bolje ispalo da se bilo kojim mobitelom snimalo za djabalesku...
flagelant is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 14:03   #2010
Quote:
Deckard valjda ja znam bolje od tebe zasto se meni ne svidja top gun. Sve je vec receno glupo je da se ponavljamo.
ali će ti se sigurno svidit ovo sr... https://www.imdb.com/title/tt0308152/ ovaj mislio sam remek djelo...
e da glumi i https://www.imdb.com/name/nm0005417?ref_=tt_cl_t_2 znači baba koja je u insidiousu među glavnim glumcima...
flagelant is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 21:02   #2011
Pogledao sam film Infection. Ima na imdb 5.5

Infection

Za ljubitelje 28 Days Later i 28 Weeks Later. Film Infection im nije ni do koljena. Meni nije bio loš. Dajem ocjenu 6.5
Zelenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 21:36   #2012
Quote:
Zelenko kaže: Pogledaj post
Pogledao sam film Infection. Ima na imdb 5.5

Infection

Za ljubitelje 28 Days Later i 28 Weeks Later. Film Infection im nije ni do koljena. Meni nije bio loš. Dajem ocjenu 6.5
Pa i taj "28..." je ispod kolena
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 21:38   #2013
Quote:
Pa i taj "28..." je ispod kolena
Imdb kaže 7.6 za 28 days later
Zelenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 21:42   #2014
Quote:
Zelenko kaže: Pogledaj post
Imdb kaže 7.6 za 28 days later
Okej. Za mene je slabiji. Ima par filmova gde imdb digne ocenu a za mene je ispod. Konkretno taj kad samo pogledas budzet shvatis da je to "B" film
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2022., 21:54   #2015
Quote:
Okej. Za mene je slabiji. Ima par filmova gde imdb digne ocenu a za mene je ispod. Konkretno taj kad samo pogledas budzet shvatis da je to "B" film
I gluma kod Infection je sačuvaj bože kod par lika. Zašto babetina otvara vrata kad joj zaraženi još govori da zatvori dok je ne ubije. Koja glupača.
Zelenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2022., 12:54   #2016
Najbolji filmovi 2021. godine

Eto pa koga zanima moj izbor najboljih neka baci oko ili dva...možda se i za vas nađe neki zanimljivi naslov...
dr_gonzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2022., 22:23   #2017
Quote:
Midsommar je meni prilično realan film, ali vrlo vjerojatno si ga gledao

inače tražim takve hororce, slasher hororci su mi valjda najgori, pokušavam dokučiti zašto ih ljudi toliko vole jer meni često vrijeđaju inteligenciju
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2022., 22:56   #2018
Quote:
Midsommar je meni prilično realan film, ali vrlo vjerojatno si ga gledao

inače tražim takve hororce, slasher hororci su mi valjda najgori, pokušavam dokučiti zašto ih ljudi toliko vole jer meni često vrijeđaju inteligenciju
Jedini baš sličan Midsommaru je Čovjek od pruća, s Christopherom Leejom.
Old 03.01.2022., 23:06   #2019
Quote:
lemonzoo kaže: Pogledaj post
Jedini baš sličan Midsommaru je Čovjek od pruća, s Christopherom Leejom.
pa midsommar je losa kopija covjeka od pruca,
BobHurly is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 01:29   #2020
Quote:
Obozavam slashere iako ih je 80% govnasto. Ali zato je tih 20% genijalno.
A zasto? Pa prvo ta psihologija ubojice i FG, kreativna ubojstva gdje se divis efektima, odlicna glazba, glupost sporednih likova, inteligencija FG sa kojom zajebe ubojicu. Pogledao sam ih vise od 350 i imam jos kojih 250 na listi gledanja.

Gust je traziti one slashere koje je tesko nac pa kad ga pogledas vise se razocaras nego budes zadovoljan ali je potraga zabavna.

Recimo "The Dorm That Dripped Blood" iz 82' je mozda glupav, ali ima jedan od najboljih krajeva ikad.
Ili kako je FG sjebala ubojicu i "Just Before Dawn"... to su veliki momenti koje drugi filmovi u hororu nemaju.
dr_gonzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:05.