Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fantastika (SF, fantasy, horror...)

Fantastika (SF, fantasy, horror...) We create Worlds!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.03.2009., 23:29   #2001
Nasla sam dio!! :cheers: Ali se slabo vidi. DT u bijelom odijelu http://www.youtube.com/watch?v=QZgp88NNU3Y
I:
http://http://www.youtube.com/watch?v=xq_0narfT8Q
Ovo je nesto sasvim drugacije od 2007. U studiju je.

Zadnje uređivanje Dugonoga : 13.03.2009. at 23:34.
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:34   #2002
Quote:
Dugonoga kaže: Pogledaj post
Ovako po opisu se cini ok, nista posebno, ne znam koliko ce mi se svidjeti...dosta ljudi je reklo da ih nije odmah ocaralo...
Da, tocno to, ok ali nista posebno. Na pocetku. Onda mi je negdje zadnjih 4-5 epizoda prve sezone bilo prakticki genijalno, i u drugoj je po meni puno razradenija karakterizacija likova, a i bolje price.

Quote:
Odakle ti slicice? Provjerila sam warez, nema nista, na youtube-u isto, a torrent nemam. Valjda ce do ujutro se netko smilovati.
Ovdje su. Samo, upozorenje, SPOILERI!! Ja vidjela nespoilerske tri, i onda kliknula dalje, i vidjela sve. I OMG is that snogging?!? Kad ce prvi linkovi?
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:35   #2003
Quote:
Nasla sam dio!! :cheers: Ali se slabo vidi. DT u bijelom odijelu http://www.youtube.com/watch?v=QZgp88NNU3Y
Aaaaa! Necu gledati do jutra. Ne smijem gledati do jutra. Moram biti strpljiva i gledati sve skupa u kontekstu. Kvragu, samodisciplina je nesto strasno

Nego, Dugonoga, ajde ti lijepo ako te ne smetaju spoileri klikni na ovaj link koji sam postala
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:37   #2004
Ok, pogledala sekundu. Toliko o samokontroli Sneak peak Kad plese. Kako goofy

Btw, je li ovo o cem pisemo off topic? Ukljucuje li DW forum i raspravu o glumcima i njihovim projektima?
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:42   #2005
Quote:
talula kaže: Pogledaj post
Da, tocno to, ok ali nista posebno. Na pocetku. Onda mi je negdje zadnjih 4-5 epizoda prve sezone bilo prakticki genijalno, i u drugoj je po meni puno razradenija karakterizacija likova, a i bolje price.
Nadam se da ce mi se svidjeti, ustrajat cu da ih barem par pogledam.

Quote:
Ovdje su. Samo, upozorenje, SPOILERI!! Ja vidjela nespoilerske tri, i onda kliknula dalje, i vidjela sve. I OMG is that snogging?!? Kad ce prvi linkovi?
Ok, did you have to???? Ajme, slicica!!!! You should see my grinning!
And, yes, that's the snogging!
Ajme, oprostite, kad sam stvarno izvan sebe pisem na engleskom!
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:43   #2006
Ok, idem ja spavati. Jer ako se sad ne pokupim, budem jos dva sata svakih par minuta provjeravala ima li linkova Ovako lijepo ubijem vrijeme do jutra i onda to skinem
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:44   #2007
Quote:
Ok, pogledala sekundu. Toliko o samokontroli Sneak peak Kad plese. Kako goofy

Btw, je li ovo o cem pisemo off topic? Ukljucuje li DW forum i raspravu o glumcima i njihovim projektima?
Kad se radi o ovakvim stvarima nema samokontrole!
E, da, mislim da sve to ukljucuje
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:44   #2008
Quote:
Ajme, slicica!!!! You should see my grinning!
Pretpostavljam da mislis na zadnje tri?
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:45   #2009
Quote:
Ok, idem ja spavati. Jer ako se sad ne pokupim, budem jos dva sata svakih par minuta provjeravala ima li linkova Ovako lijepo ubijem vrijeme do jutra i onda to skinem
Ne znam kako izdrzis Meni ce biti se jako tesko odlijepiti jer ujutro moram, ali zbilja moram uciti i ne smijem paliti Net. A linkovi moraju cekati-aaaaa!
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:46   #2010
Quote:
Pretpostavljam da mislis na zadnje tri?
Mislila sam na sve-odijelo Sram me, ali upravo imam fan girl moment!
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:49   #2011
Kad znam da cu inace ostati budna jos 2-3 sata i nervirati se i misliti kako bih rado isla na YouTube gledati, i na kraju vjerojatno jos nece biti linkova, a ja biti krepana Ovako odem spavati i kad se probudim vec ce se moci skinuti, nadam se. A i vidjela sam kako izgleda i srce mi na mjestu Btw, on i njegov ludi ukus za modu. Mislim zbilja, to bijelo odijelo...
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:52   #2012
Quote:
Kad znam da cu inace ostati budna jos 2-3 sata i nervirati se i misliti kako bih rado isla na YouTube gledati, i na kraju vjerojatno jos nece biti linkova, a ja biti krepana Ovako odem spavati i kad se probudim vec ce se moci skinuti, nadam se. A i vidjela sam kako izgleda i srce mi na mjestu Btw, on i njegov ludi ukus za modu. Mislim zbilja, to bijelo odijelo...
Nije ni to losa ideja Samo kad bi se moglo izdrzati. Ajde, vidjela sam nesto, nekih 15-tak minuta, u studiju je. I on i njegovo odijelo-samo on moze izabrati tako nesto ludo i da mu dobro stoji
Valjda ce se do ujutro sve staviti pa cemo onda komentirati
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:53   #2013
Quote:
Sram me, ali upravo imam fan girl moment!
Taj se poremecaj sluzbeno zove ovako:

I ovako:

I sigurna sam da sam imala i avatar s tekstom "excuse me, I'm having a fangirl moment", no sad ga ne mogu naci...
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:54   #2014
A jeste skurene. (To je zvučalo kao da sam ja normalna. )

Ne klikam na spoilere. Bijačiz. Samokontrola for the win!

Videos & pikčrz time!

Baš slatko. Doctor i Rose.
His name is The Doctor.
Talula, samo za tebe

Seduff ima poprilično dobrih uradaka. Pogledajte ih sve (ako već niste), manijaci jedni.

HRT-ovi djelatnici se očito opet igraju rasporedom. Divno. Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'.

edit: pikčrz naravno poslije
Naime, jako mi se žurilo da napišem post prije 00:00 da mogu napisati "sutrašnji raspored" umjesto "današnji" jerbo mi to bolje zvuči. Moje mušice.

Zadnje uređivanje Night_elf : 14.03.2009. at 00:04.
Night_elf is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:54   #2015
Quote:
Valjda ce se do ujutro sve staviti pa cemo onda komentirati
Sretno s ucenjem A ako nista drugo, barem ga upali da se skine, par sati prije nego ces moci ici gledati. Da imas kao poticaj. To meni uvijek pomaze. Onako, ako danas naucim toliko i toliko, navecer gledam to i to. Da sam se sjetila da je Comic Relief danas, a ne za tjedan dana, bilo bi mi danas na ispitu lakse
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:56   #2016
Quote:
Taj se poremecaj sluzbeno zove ovako:

I ovako:

I sigurna sam da sam imala i avatar s tekstom "excuse me, I'm having a fangirl moment", no sad ga ne mogu naci...
To smo definitivno!!!!
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:58   #2017
Quote:
Night_elf kaže: Pogledaj post
A jeste skurene. (To je zvučalo kao da sam ja normalna. )

Videos & pikčrz time!

Baš slatko. Doctor i Rose.
His name is The Doctor.
Talula, samo za tebe

Seduff ima poprilično dobrih uradaka. Pogledajte ih sve (ako već niste), manijaci jedni.

HRT-ovi djelatnici se očito opet igraju rasporedom. Divno. Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'.
Da, da, naravno
Pa naravno da bi, ipak je skijanje vaznije
Ne mogu sad gledati, rastuzit ce me Prvih par nota me vec rastuzilo
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 23:59   #2018
Quote:
Sretno s ucenjem A ako nista drugo, barem ga upali da se skine, par sati prije nego ces moci ici gledati. Da imas kao poticaj. To meni uvijek pomaze. Onako, ako danas naucim toliko i toliko, navecer gledam to i to. Da sam se sjetila da je Comic Relief danas, a ne za tjedan dana, bilo bi mi danas na ispitu lakse
Hvala
Ma da, ako to stavim na skidanje, nema sanse da sto napravim, a ako podjem u knjiznicu..nije ni to dobro..uh
Uglavnom, idem leci i pogledati Torchwood, pa se sutra citamo
Da si vidjela ovo odijelo, samo bi se nacerila i odmah bi ti bilo lakse odgovarati Ali i ovako si rasturila!
Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2009., 00:00   #2019
Quote:
A jeste skurene.
Ne, upravo smo ustvrdile, to su samo fangirl moments

Quote:

Quote:
Joj Krasno! Najbolje mi je kako su ubacili onaj slapped by someone's mother dio, i Roseinu facu kad ga Jackie pljusne

Quote:
Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'.
Tocno sam to i ja pomislila

Ok, ljudovi, a da prestanete postati i pustite me da odem u krevet?
talula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2009., 00:01   #2020
Quote:
Ma da, ako to stavim na skidanje, nema sanse da sto napravim, a ako podjem u knjiznicu..nije ni to dobro..uh
Racionalno bi rjesenje bilo izbaciti DW iz zivota, ne? Nda...

Quote:
Uglavnom, idem leci i pogledati Torchwood, pa se sutra citamo
Javi dojmove, mozes na mail, eto ja ti ga danas nisam stigla poslati Krivim forum... Pisem sutra
talula is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:16.