Fantastika (SF, fantasy, horror...) We create Worlds! |
|
|
13.03.2009., 23:34
|
|
safe in my frame
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Dugonoga kaže:
Ovako po opisu se cini ok, nista posebno, ne znam koliko ce mi se svidjeti...dosta ljudi je reklo da ih nije odmah ocaralo...
|
Da, tocno to, ok ali nista posebno. Na pocetku. Onda mi je negdje zadnjih 4-5 epizoda prve sezone bilo prakticki genijalno, i u drugoj je po meni puno razradenija karakterizacija likova, a i bolje price.
Quote:
Dugonoga kaže:
Odakle ti slicice? Provjerila sam warez, nema nista, na youtube-u isto, a torrent nemam. Valjda ce do ujutro se netko smilovati.
|
Ovdje su. Samo, upozorenje, SPOILERI!!  Ja vidjela nespoilerske tri, i onda kliknula dalje, i vidjela sve. I OMG is that snogging?!?  Kad ce prvi linkovi? 
|
|
|
13.03.2009., 23:35
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Dugonoga kaže:
|
Aaaaa! Necu gledati do jutra. Ne smijem gledati do jutra. Moram biti strpljiva i gledati sve skupa u kontekstu. Kvragu, samodisciplina je nesto strasno
Nego, Dugonoga, ajde ti lijepo ako te ne smetaju spoileri klikni na ovaj link koji sam postala 
|
|
|
13.03.2009., 23:37
|
|
safe in my frame
|
|
|
|
13.03.2009., 23:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
talula kaže:
Da, tocno to, ok ali nista posebno. Na pocetku. Onda mi je negdje zadnjih 4-5 epizoda prve sezone bilo prakticki genijalno, i u drugoj je po meni puno razradenija karakterizacija likova, a i bolje price.
|
Nadam se da ce mi se svidjeti, ustrajat cu da ih barem par pogledam.
Quote:
talula kaže:
Ovdje su. Samo, upozorenje, SPOILERI!!  Ja vidjela nespoilerske tri, i onda kliknula dalje, i vidjela sve. I OMG is that snogging?!?  Kad ce prvi linkovi? 
|
Ok, did you have to????  Ajme, slicica!!!!  You should see my grinning! 
And, yes, that's the snogging! 
Ajme, oprostite, kad sam stvarno izvan sebe pisem na engleskom!
|
|
|
13.03.2009., 23:43
|
|
safe in my frame
|
Ok, idem ja spavati. Jer ako se sad ne pokupim, budem jos dva sata svakih par minuta provjeravala ima li linkova  Ovako lijepo ubijem vrijeme do jutra i onda to skinem 
|
|
|
13.03.2009., 23:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
|
Kad se radi o ovakvim stvarima nema samokontrole! 
E, da, mislim da sve to ukljucuje 
|
|
|
13.03.2009., 23:44
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Dugonoga kaže:
Ajme, slicica!!!!  You should see my grinning! 
|
Pretpostavljam da mislis na zadnje tri? 
|
|
|
13.03.2009., 23:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
Ok, idem ja spavati. Jer ako se sad ne pokupim, budem jos dva sata svakih par minuta provjeravala ima li linkova  Ovako lijepo ubijem vrijeme do jutra i onda to skinem 
|
Ne znam kako izdrzis   Meni ce biti se jako tesko odlijepiti jer ujutro moram, ali zbilja moram uciti i ne smijem paliti Net. A linkovi moraju cekati-aaaaa!
|
|
|
13.03.2009., 23:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
Pretpostavljam da mislis na zadnje tri? 
|
Mislila sam na sve-odijelo  Sram me, ali upravo imam fan girl moment! 
|
|
|
13.03.2009., 23:49
|
|
safe in my frame
|
Kad znam da cu inace ostati budna jos 2-3 sata i nervirati se i misliti kako bih rado isla na YouTube gledati, i na kraju vjerojatno jos nece biti linkova, a ja biti krepana  Ovako odem spavati i kad se probudim vec ce se moci skinuti, nadam se. A i vidjela sam kako izgleda i srce mi na mjestu  Btw, on i njegov ludi ukus za modu. Mislim zbilja, to bijelo odijelo... 
|
|
|
13.03.2009., 23:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
Kad znam da cu inace ostati budna jos 2-3 sata i nervirati se i misliti kako bih rado isla na YouTube gledati, i na kraju vjerojatno jos nece biti linkova, a ja biti krepana  Ovako odem spavati i kad se probudim vec ce se moci skinuti, nadam se. A i vidjela sam kako izgleda i srce mi na mjestu  Btw, on i njegov ludi ukus za modu. Mislim zbilja, to bijelo odijelo... 
|
Nije ni to losa ideja  Samo kad bi se moglo izdrzati. Ajde, vidjela sam nesto, nekih 15-tak minuta, u studiju je. I on i njegovo odijelo-samo on moze izabrati tako nesto ludo i da mu dobro stoji 
Valjda ce se do ujutro sve staviti pa cemo onda komentirati 
|
|
|
13.03.2009., 23:53
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Dugonoga kaže:
Sram me, ali upravo imam fan girl moment! 
|
Taj se poremecaj sluzbeno zove ovako:
I ovako:
I sigurna sam da sam imala i avatar s tekstom "excuse me, I'm having a fangirl moment", no sad ga ne mogu naci...
|
|
|
13.03.2009., 23:54
|
|
O Captain, my Captain!
Registracija: Aug 2007.
|
A jeste skurene.  (To je zvučalo kao da sam ja normalna.  )
Ne klikam na spoilere. Bijačiz. Samokontrola for the win!
Videos & pikčrz time!
Baš slatko. Doctor i Rose.
His name is The Doctor.
Talula, samo za tebe
Seduff ima poprilično dobrih uradaka. Pogledajte ih sve (ako već niste), manijaci jedni.
HRT-ovi djelatnici se očito opet igraju rasporedom. Divno. Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'.
edit: pikčrz naravno poslije
Naime, jako mi se žurilo da napišem post prije 00:00 da mogu napisati "sutrašnji raspored" umjesto "današnji" jerbo mi to bolje zvuči. Moje mušice. 
Zadnje uređivanje Night_elf : 14.03.2009. at 00:04.
|
|
|
13.03.2009., 23:54
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Dugonoga kaže:
Valjda ce se do ujutro sve staviti pa cemo onda komentirati 
|
Sretno s ucenjem  A ako nista drugo, barem ga upali da se skine, par sati prije nego ces moci ici gledati. Da imas kao poticaj. To meni uvijek pomaze. Onako, ako danas naucim toliko i toliko, navecer gledam to i to. Da sam se sjetila da je Comic Relief danas, a ne za tjedan dana, bilo bi mi danas na ispitu lakse 
|
|
|
13.03.2009., 23:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
Taj se poremecaj sluzbeno zove ovako:
I ovako:
I sigurna sam da sam imala i avatar s tekstom "excuse me, I'm having a fangirl moment", no sad ga ne mogu naci...
|
  To smo definitivno!!!! 
|
|
|
13.03.2009., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Night_elf kaže:
A jeste skurene.  (To je zvučalo kao da sam ja normalna.  )
Videos & pikčrz time!
Baš slatko. Doctor i Rose.
His name is The Doctor.
Talula, samo za tebe
Seduff ima poprilično dobrih uradaka. Pogledajte ih sve (ako već niste), manijaci jedni.
HRT-ovi djelatnici se očito opet igraju rasporedom. Divno. Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'. 
|
Da, da, naravno 
Pa naravno da bi, ipak je skijanje vaznije 
Ne mogu sad gledati, rastuzit ce me  Prvih par nota me vec rastuzilo 
|
|
|
13.03.2009., 23:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
talula kaže:
Sretno s ucenjem  A ako nista drugo, barem ga upali da se skine, par sati prije nego ces moci ici gledati. Da imas kao poticaj. To meni uvijek pomaze. Onako, ako danas naucim toliko i toliko, navecer gledam to i to. Da sam se sjetila da je Comic Relief danas, a ne za tjedan dana, bilo bi mi danas na ispitu lakse 
|
Hvala 
Ma da, ako to stavim na skidanje, nema sanse da sto napravim, a ako podjem u knjiznicu..nije ni to dobro..uh 
Uglavnom, idem leci i pogledati Torchwood, pa se sutra citamo 
Da si vidjela ovo odijelo, samo bi se nacerila i odmah bi ti bilo lakse odgovarati  Ali i ovako si rasturila! 
|
|
|
14.03.2009., 00:00
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Night_elf kaže:
A jeste skurene.
|
Ne, upravo smo ustvrdile, to su samo fangirl moments
Quote:
Night_elf kaže:
|
Quote:
Night_elf kaže:
|
Joj  Krasno! Najbolje mi je kako su ubacili onaj slapped by someone's mother dio, i Roseinu facu kad ga Jackie pljusne
Quote:
Night_elf kaže:
Baš mi lijepo izgleda sutrašnji raspored za drugi program. Doctor Who bi mu narušio estetiku, jel'. 
|
Tocno sam to i ja pomislila
Ok, ljudovi, a da prestanete postati i pustite me da odem u krevet? 
|
|
|
14.03.2009., 00:01
|
|
safe in my frame
|
Quote:
Dugonoga kaže:
Ma da, ako to stavim na skidanje, nema sanse da sto napravim, a ako podjem u knjiznicu..nije ni to dobro..uh 
|
Racionalno bi rjesenje bilo izbaciti DW iz zivota, ne? Nda...
Quote:
Dugonoga kaže:
Uglavnom, idem leci i pogledati Torchwood, pa se sutra citamo 
|
Javi dojmove, mozes na mail, eto ja ti ga danas nisam stigla poslati  Krivim forum... Pisem sutra 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:16.
|
|
|
|