Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.10.2012., 22:41   #2001
Quote:
kemičar_93 kaže: Pogledaj post
Pa ono da ali najviše mi vremena uzima DZ iz kemije , dala nam je miljardu i pol redoksa
I kolko učiš u prosjeku? Sve ili?
Old 09.10.2012., 04:23   #2002
Quote:
wadra kaže: Pogledaj post
I kolko učiš u prosjeku? Sve ili?
Pa ono nije baš da učim , nego si više ponovim ono kaj smo zadnje radili, pa si onda iz opće kemije radim bilješke na laptop pomoću knjige i bilježnice iz predavanja, tako da kad krenem baš to učit da mi bude lakše tako da kad ovak pišem ostane mi u glavi i morat ću si samo ponovit par puta .
Old 09.10.2012., 20:36   #2003
Koja je fora s ovim engleskim?jel se treba dolazit na predavanja?jer mi se sve to lagano beskorisnim čini.za početni govorim/pitam. (x
Old 09.10.2012., 20:46   #2004
Quote:
cuddy kaže: Pogledaj post
Koja je fora s ovim engleskim?jel se treba dolazit na predavanja?jer mi se sve to lagano beskorisnim čini.za početni govorim/pitam. (x
Nije ni napredni neš wow. Mene baš zanima kaj bi nam moglo biti na pismenom iz eng , te što bi mogla pitat na usmenom
Old 09.10.2012., 21:12   #2005
Je li itko imao vježbe iz opće ovaj tjedan??
surri is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2012., 19:10   #2006
Što ste radili na vježbama iz ppr-a, ja imam tek u petak, jel je bilo teško?
anemonka is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2012., 19:12   #2007
da,i mene zanima ,kakav bude taj uopće uvodni kolokvij,što sve trebamo učiti?
Lucy Waldorf is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 14:19   #2008
Koja tišina na forumu.
Brucoši, jeste počeli učiti za kolokvije?
Kako uopće izgleda kolokvij iz ppr-a ili strojarstva?
anemonka is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 15:13   #2009
Kamelot, u skripti piše KJ za kalijev jodid... U dnevnik to pišemo isto tak ili možemo KI pisat?
bruleeq is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2012., 16:46   #2010
Quote:
bruleeq kaže: Pogledaj post
Kamelot, u skripti piše KJ za kalijev jodid... U dnevnik to pišemo isto tak ili možemo KI pisat?
KJ je stara nomenklatura i način pisanja... U principu, po novom se piše KI, sve ovisi kako se ljudi i dogovore, no, ja kažem KI, napišite tako i nećete imati problema nikakvih, iako je i KJ točno...!
Old 12.10.2012., 16:50   #2011
Quote:
Kamelot kaže: Pogledaj post
KJ je stara nomenklatura i način pisanja... U principu, po novom se piše KI, sve ovisi kako se ljudi i dogovore, no, ja kažem KI, napišite tako i nećete imati problema nikakvih, iako je i KJ točno...!
Moji profesori iz kemije su isto uglavnom pisali za jod J jer im je blesavo izgledalo kad bi pisali sa I

Quote:
anemonka kaže: Pogledaj post
Koja tišina na forumu.
Brucoši, jeste počeli učiti za kolokvije?
Kako uopće izgleda kolokvij iz ppr-a ili strojarstva?
Evo ja se u laganini pripremam za matematiku koja je 27.10 (i dalje mi nije jasno zašto kolokvij u subotu ). Bilo bi idealno kada bi nam sada svi rekli kad su kolokvij kako bi se mogao bolje organizirati ali dobro

Iz PPR-a ćemo dobiti neki zadatak napravit na kompu onako svaki mogući detalj ne smijemo izostaviti koliko nam je rekla ova na uvodnom, a strojarstvo je rekao da će biti onaj fakin mutavi tehnički crtež koji mrzim iz dna duše

Zadnje uređivanje Fashion Barbie : 12.10.2012. at 16:56. Reason: spajanje postova
kemičar_93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2012., 12:46   #2012
Meni još uvijek nije jasan usmeni iz ppr kod asistenta i općenito, nitko nije niš objasnil kak to funkcionira, osim matematike i eventualno fizike, 75 bodova za prolaz i onih 100 pitanja. -.-
Old 13.10.2012., 13:11   #2013
Quote:
Meni još uvijek nije jasan usmeni iz ppr kod asistenta i općenito, nitko nije niš objasnil kak to funkcionira, osim matematike i eventualno fizike, 75 bodova za prolaz i onih 100 pitanja. -.-
Zar ima usmenog iz ppr?

Pa to je fer budući da su nam servirali pitanja, ali neće nas pitati svih 100 pitanja nego 10ak eventualno. Ali kolko sam vidio relativno je dobar postotak prolaznosti iz fizike
Old 13.10.2012., 13:34   #2014
Pa da, ali ne znaš koja pitanja od tih 100. Nama jučer asistent objasnil da je na prvom kolokviju jedan zadatak, na drugom 2. i 3. i da te zadatke odgovaramo kod njega usmeno, a baš za ispit, ne znam, onaj ionak melje samo o tom matlabu i niko ga ne sluša...
Old 13.10.2012., 13:44   #2015
Mene zanima, iako nam nisu zadnji put na vjezbama iz opce nista rekli, sljedeci put radimo vjezbu koje smo radno mejsto?? I jel treba bas svee naucit ili one pokuse koji su u radnom listu??
surri is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2012., 14:13   #2016
Quote:
surri kaže: Pogledaj post
Mene zanima, iako nam nisu zadnji put na vjezbama iz opce nista rekli, sljedeci put radimo vjezbu koje smo radno mejsto?? I jel treba bas svee naucit ili one pokuse koji su u radnom listu??
Rotirate se u desno uvijek za stolom, i ono mjesto za kojim se nalazite ima u sebi 3 ili 4 vježbe, učite samo te vježbe koje su tu, i svu teoriju vezanu za njih...
Old 13.10.2012., 14:54   #2017
Quote:
Pa da, ali ne znaš koja pitanja od tih 100. Nama jučer asistent objasnil da je na prvom kolokviju jedan zadatak, na drugom 2. i 3. i da te zadatke odgovaramo kod njega usmeno, a baš za ispit, ne znam, onaj ionak melje samo o tom matlabu i niko ga ne sluša...
Ah čuj sad bi i ti znala koja pitanja pitaju , ovo je fax nauči svih sto pitanja (ili barem maksimalno kolko možeš) i šta bude bit će. Velika je pomoć kaj su nam uopće i objavili pitanja da znamo na kaj se trebamo orijentirati .

Ja prvi sat MATLABA i predavanja iz fizike ostanem tek toliko da dam potopis a za vrijeme pauze odem jer mi nema smisla kod njih išta slušati jer su toliko monotoni (prof. Dananić i taj FERovac kaj predaje MATLAB), a ionako svae prezentacije predavanja iz fizike i MATLABA ima na internetu tak da ono, nema smisla ostajat na tim predmetima
Old 13.10.2012., 14:55   #2018
Jeste vidli kak se naša draga profesorica iz tjelesnog sparkirala danas kod tunela? Na samom raskrižju.
Old 13.10.2012., 14:58   #2019
Quote:
kemičar_93 kaže: Pogledaj post
Ah čuj sad bi i ti znala koja pitanja pitaju , ovo je fax nauči svih sto pitanja (ili barem maksimalno kolko možeš) i šta bude bit će. Velika je pomoć kaj su nam uopće i objavili pitanja da znamo na kaj se trebamo orijentirati .

Ja prvi sat MATLABA i predavanja iz fizike ostanem tek toliko kaj sam dao potopis a za vrijeme pauze odem jer mi nema smisla kod njih išta slušati jer su toliko monotoni (prof. Dananić i taj FERovac kaj predaje MATLAB), a ionako svae prezentacije predavanja iz fizike i MATLABA ima na internetu tak da ono, nema smisla ostajat na tim predmetima
Samo sam se nadovezala na tvoje da treba svih 100 znati jer ne znaš koje dobiš na ispitu.

E da, matlab budem i ja od sad, ionak moramo doći samo 6 puta (75%). Fizika je sve smiješna, oni njegovi izvodi, ne znam od kud ih vadi...
Old 13.10.2012., 15:02   #2020
što se tiče fizike, na usmenom ćete dobiti 3 pitanja od onih 100... prvo pišete koncept (formule, skice) i onda vas prof. još usmeno nešto pita.. barem je tako bilo kod prof. dananića

meni je ppr predavao prof. glasner pa nezz dal će kod vas biti isti princip ocjenjivanja i ispitivanja.. uglavnom, mi smo prije svakog kolokvija prvo morali 'kolokvirati' zadatak na računalu.. znači, asistentica nam je zadala neki zadatak i na idućih nekoliko seminara morali smo ga riješiti u matlabu (ofc, uz pomoć demosa ) i na kraju usmeno odgovarati (uglavnom se traži da objasnite neke naredbe koje ste koristili i sl.).. iz toga smo dobivali ocjenu koja nam niš nije značila.. bitno je samo položiti taj zadatak jer je on bio uvjet za izlazak na kolokvij

nadam se da vam je to sad malo jasnije
vekyca1992 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:06.