Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.04.2012., 13:48   #2001
Quote:
zli_pablo kaže: Pogledaj post
prave su
potvrđeno
da?kako znaš? neznam zašto sam ja onda mislila da nisu
mišica2510 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2012., 13:50   #2002
i mene je začudilo zašto Troyzan nije odmah ponudio 500 za izazov, pa to je bilo jedino što je htio

da je netko bio malo pametniji, samo da 500 i Troyzan je gotov, ne bi ga mogao dobiti
Old 20.04.2012., 13:55   #2003
zanimljivosti iz Survivora, iza scene http://today.msnbc.msn.com/id/267267.../#.T5FOL9kt0wE
Old 20.04.2012., 15:13   #2004
Quote:
mišica2510 kaže: Pogledaj post
da?kako znaš? neznam zašto sam ja onda mislila da nisu
Survivors are given a small amount of money (this may vary from local currency to USD$) and can choose to bid as many times as they wish using however much money they have.
Jeff Probst has stated that when the survivors finish the auction, they may keep their unspent money as a reminder of home. Jeff even stated that some contestants do not bid at all so they can keep the money

A evo Jeff osobno kaže : http://www.tout.com/m/0ftyt5
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2012., 16:40   #2005
aha,to objašnjava zašto troyzan nije odmah ponudio 500

čovjek se polakomio za kojim extra dolarićem,valjda svjestan da mu izmako million
mišica2510 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2012., 17:32   #2006
da baš, s obzirom da svi dobiju lovu ovisno kada su ispali.

Što mislite zašto ljudi ne rade velike poteze?

Zato jer se veliki potez može izjaloviti, ako ga ne naprave, neće niti pobjediti ali će ostati na svom 5-6 mjestu i dobit extra 10, 20 tisuća više.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 01:45   #2007
onda se treba odrediti da svi koji ispadnu osim top 3 dobiju jednak iznos

to bi sigurno dovelo do hrabrijih poteza, pa onda i do povećanja gledanosti
Old 21.04.2012., 02:24   #2008
Ne kuzim pa ne kuzim zasto je Tarzan glaso za Leifa al dobro...to je Tarzan...a i drago mi je da je ovaj otisao jer goreg igraca duuuugo nisam vidjela...
Troy je zbilja imo vise srece neg pameti na aukciji...

jedva cekam cat fight slijedecu epizodu

i da bar jos neko nadje HII...valjda je opet u igri ak ga je Troy iskoristio?
argo26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 02:29   #2009
Quote:
l3go kaže: Pogledaj post
onda se treba odrediti da svi koji ispadnu osim top 3 dobiju jednak iznos

to bi sigurno dovelo do hrabrijih poteza, pa onda i do povećanja gledanosti
Slažem se! Ili njima nista a 2. i 3 mjestu neku dobru svotu
argo26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 11:01   #2010
ne nego treba svima dati jednako.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 11:53   #2011
Hm, al onda bi netko kad vidi da nema neke šanse, mogao reći: Zašto da se patim i tu nešto pokušavam, molim, preklinjem i spletkarim, kad ću dobiti isto love ako ispadnem drugi ili šesti..

Ma to jednostavno trebaju biti ljudi koji vole igru, koji žele igrat igru, pa koliko zarade, zarade..

Jedino da kažu: Tko napravi neki preokret u igri, tko se spasi od sigurnog ispadanja, dobit će bonus
Mikey23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 12:08   #2012
Quote:
Mikey23 kaže: Pogledaj post
Hm, al onda bi netko kad vidi da nema neke šanse, mogao reći: Zašto da se patim i tu nešto pokušavam, molim, preklinjem i spletkarim, kad ću dobiti isto love ako ispadnem drugi ili šesti..

Ma to jednostavno trebaju biti ljudi koji vole igru, koji žele igrat igru, pa koliko zarade, zarade..

Bas to...i ljudi bi se prijavljivali sam da dobiju tih 20 tisuca ili koliko vec (jer hebi ga to je puno love) i bas bi ih bilo briga za igru...

ja sam za da nitko ne dobije nista...osim naravno pobijednika i eventualno 2. i 3 mjesta...mislim da bi se tako samo prijavljivali oni koji zbilja zele pobijedit i ne bi bilo ovakvih Leifova u igri ili Cowboya (iz prosle sezone) ili milijun drugih koji su nam isli na jetra...

...a ionako profitiraju ti koji jesu u showu jer postanu popularni, dobiju neke angazmane, poslove itd...
argo26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 12:14   #2013
Ovo sam našao po pitanju plaćanja.. ne znam koliko je to istina..

According to the Survivor Applicant Agreement contract which can be read in full by clicking on the attached link,
"Producers may, in its sole discretion, give consolation cash prizes to each contestant based on the order of each contestant's elimination (ranging in amount in Producer's sole discretion from approximately $2,500 for the first contestant eliminated from the Series to approximately $100,000 for the runner-up to the winner of the Prize) but has no obligation to do so, and, in its sole discretion, may also give additional consolation prizes in cash or in kind to all or some of the contestants, but has no obligation to do so."

An estimate of how the pay scale works out for the castaways would depend on the amount of contestants for the season, but would approximately play out as follows:

$1,000,000 1st Place Sole Survivor
$100,000 2nd Place Runner Up
$50,000 3rd Place
$25,000 4th Place
$20,000 5th Place
$15,000 6th place
$12,000 7th Place
$10,000 8th Place
$9,000 9th place
$8,000 10th Place
$7,000 11th place
$6,000 12th place
$5,000 13th place
$4,000 14th Place
$3,000 15th place
$2,500 16th place Last Place

Additionally, $100,000 is awarded to the fan favorite.

EDIT: Ali pročitao sam negdje da ih plaćaju tek ako dođu do porote..
Mikey23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 12:39   #2014
pa da, uz ovakvo davanje novaca po mjestima, nije niti čudno što netko tko zna da neće pobjediti samo želi ostati uz neku glavnu grupu kako bi bio bliže tom top 3 i osvojio više novaca
Old 21.04.2012., 16:36   #2015
AaaAA kako su ove cure glupe, mislim na Aliciu i Christinu... Zbilja su svi trebali Kim izbacit.. Leaf mi je bio osoba koja se zadrži u igri tek toliko zbog broja dok ne dođe pravi trenutak da se izbaci, a nekako mi to nije bilo sada. A i Tarzan je isto glup, netko se mora predomisliti jer svi znaju da su više manje sljedeći i da u finale 3 idu Kim, Chelsa i Sabrina tj tako one planiraju i njih se treba prvih riješit, baš me zanima sljedeća ep!!
I da, oni u SVAKOJ EP dobivaju hranu ko da su doma praktički, šta nije nekad bilo da su se brinuli, pecali, jeli tu rižu, sad kad pogledaš samo se strpiš dva dana i dat će ti hranu..
I vidim da jedu jabuke i tako, ovo je sad čista igra spletkarenja, niš im drugo ne fali
cady is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2012., 17:04   #2016
Je, u zadnim sezonama ih previše tetoše..

Prije im je bilo teže.. bar mi se čini..
Mikey23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2012., 08:52   #2017
skoro mu je uspjelo, skoro. steta.
al opet, jedva cekam vidit kako ce kat strategizirat u iducoj epizodi
TangyZizzle is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2012., 12:36   #2018
kat je tolko jadna igracica......nevjerojatno......ne mogu vjerovat da je za troya glasala

troy je po mene trebo forsirat kat još više......povuć je sa strane sto puta ak treba...objasnit joj bolje kako stoje stvari.....kat je bila ključ ovog tribala za troyzana....trebo joj je obecat siguran final 3 ... pokazat joj da ce uz njega dogurat dalje....sve je dobro napravio osim tog glasa od kat

ja bi joj lago...reko neistine i poluistine...što god treba samo da kristinu zapiše na papir
cigla9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2012., 12:53   #2019
ova sezona je tako dobro počela, da je prava šteta što se dogodilo poslije mergea. nikakvih preokreta, a mutavih ljudi sasvim dovoljno. tarzan,leif,cristina,kat-ko da su ih nasumično birali na ulici. cristina- wtf je ono bilo? ide reć troyu da će ona primit glasove, kao da ga poziva da glasa za nju. sad je samo pitanje tko je u f3 osim kim i chelsea. ma nije ni bitno jer će kim pobijedit svejedno. sezona u kojoj su dvoje ljudi igrali- colton i kim. ne računam troya jer se prekasno opametio, sam si je kriv za svoju glupost i što je mikea izbacio ranije.

sve u svemu, bezveze
mišica2510 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2012., 14:16   #2020
Igra više definitivno neće biti zanimljiva, Troy vs everybody else je bio jedini pokretač radnje
Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:26.