|
|
28.02.2025., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Ja sad koristim Lerbolario iris imaju oni sigurno od svake linije tusiralicu.
E sad dal njeguje ne znam meni ni loccitane ne njeguje. Najdraze su mi Lush tusiralice ali one nemaju oud i taj tip mirisa orjentalnih.
|
|
|
28.02.2025., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Čini mi se da je tip mirisa koji sam navela u proizvodima za muškarce a mislim da su oni malo agresivniji i prilagođeni muškoj debljoj masnijoj ili problematičnoj koži pa me ne bi čudilo da ima salicilne kiseline i sl.
Jel rituals riža (ona bijela pjena u spreju) ok?
Kako miriši?
|
|
|
28.02.2025., 11:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Ja sad koristim Lerbolario iris imaju oni sigurno od svake linije tusiralicu.
E sad dal njeguje ne znam meni ni loccitane ne njeguje. Najdraze su mi Lush tusiralice ali one nemaju oud i taj tip mirisa orjentalnih.
|
Jel taj iris ostavi auru luksuznog pudera ili onog bazičnog, bebećeg, sapun, čista posteljina mirisa?
Ta iris deo krema mi je dobra npr. Ne guši 
|
|
|
28.02.2025., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
leonidas27 kaže:
Jel taj iris ostavi auru luksuznog pudera ili onog bazičnog, bebećeg, sapun, čista posteljina mirisa?
Ta iris deo krema mi je dobra npr. Ne guši 
|
imam i tu deo kremu ona je blažeg mirisa.
Tuširalica miriše kao taj parfem Lerbolario iris s tim da me parfem guši ona ne. Nije miris sapuna i čistoće nego pudera.
Više sam mislila da vidiš neki orjentalni njihov miris pa možda nađeš tuširalicu takvu. Ja ću još neku uzeti kad ovu potrošim jer mi se sviđa i konzistencija.
Rituals pjene su baš dobre i lijepo mirišu.
I Jo Malone tuširalice su dobre i fino mirišu samo su skupe pa ih ne bih više uzimala imala sam jednu.
|
|
|
28.02.2025., 18:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
|
|
|
28.02.2025., 18:43
|
|
entirely bonkers
Registracija: Aug 2011.
|
|
28.02.2025., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
imam i tu deo kremu ona je blažeg mirisa.
Tuširalica miriše kao taj parfem Lerbolario iris s tim da me parfem guši ona ne. Nije miris sapuna i čistoće nego pudera.
Više sam mislila da vidiš neki orjentalni njihov miris pa možda nađeš tuširalicu takvu. Ja ću još neku uzeti kad ovu potrošim jer mi se sviđa i konzistencija.
Rituals pjene su baš dobre i lijepo mirišu.
I Jo Malone tuširalice su dobre i fino mirišu samo su skupe pa ih ne bih više uzimala imala sam jednu.
|
Na kraju sam ovu pjenu odabrala
https://www.douglas.hr/p/rituals-jin...gel-rit1115578
Tek sam ju donijela doma pa sam samo ruke oprala ali mi se čini da će biti ok...neki ugodni spa miris (ni muški oštar ali ni sapun)
|
|
|
01.03.2025., 06:43
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
leonidas27 kaže:
Ima li neka njegujuća krema za tuširanje ali da je miris jači...ne totalno muški ali da ide u smjeru ouda/Agara i sl drvenih i orijentalnih nota.
Npr body shop je imao tuširalicu sa takvim mirisom ali isušuje me do svraba da se moram grebati (u slučaju da ne nanesem losion).
Loccitane je imao jednu limitiranu liniju sa karite...dobra mi je bila i njega i miris (doduše taj je bio više puderast).
Mislim, samo da nije onaj bazični miris retro sapuna
|
Kasnim jer si već kupila ali meni u taj opis najviše idu tesori d'oriente tuširalice, npr white musk ili forest
https://www.fragrantica.com/designer...d-Oriente.html
Quote:
leonidas27 kaže:
Jel rituals riža (ona bijela pjena u spreju) ok?
Kako miriši?
|
Rituals je općenito cool ali riža baš nije ,,muška,,, jako je neutralna 
|
01.03.2025., 07:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bug_lady kaže:
|
Imam Byzantium i ok mi je ponekad ali ne bih ponovila.
Imaju u mirisu DNK neke jeftinjare ko kineski dućani...
Više bih ono nešto iz parfemskih setova ali da mi se koža baš ne ljuskavi ..pa sam zato rekla krema a ne gel.
|
|
|
01.03.2025., 07:33
|
|
Bad Wolf
Registracija: Aug 2009.
|
hvala na preporukama! nisam u rh, pa ne mogu kupiti taj probioticki. cerave sam imala onu zelenu za normalnu kozu i grozna mi je bila, kao neki gel koji samo stoji i nista ne pere, a ostane i film i sminka sa spfom. jucer sam bila u dmu i vidjela da ima neutrogena hydro neka, msm da se ona hvalila? osim toga gledam na notino.de, pa ima neke zijaja i cerave al sa salicilnom.
https://www.notino.de/cerave/sa-rein...ut/p-15992945/
|
01.03.2025., 08:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Byzantium i ja imam isto necu ponoviti iako mi je miris divan.
Lerbolario koji imam nije gel vise je kao da ima ulja u sebi ima neku hranjivost kao i Lush koji su mi predivni kremasti milina za kozu. Volim i Loccitane samo sam prestala zbog cijene kupovati.
E odlican mi je jedan i miris i konzistencija i njega s medom ima ga samo Muller prije je i Bipa drzala bas cu ga kupit i poslikat.
I jako dobar jedan mislim ima Bipa i dm miris badem karbofix to je Hell hvalila odlicna njega kao tusiralica u kremi.
https://www.dm.hr/esencia-adria-bade...177000856.html
Volim i sapune Lush i jos neke prirodne.
Isto muku mucim ove zime s kozom tijela i svrbezom.
|
|
|
01.03.2025., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Kozmetičke preporuke #3
Quote:
Fanhp kaže:
hvala na preporukama! nisam u rh, pa ne mogu kupiti taj probioticki. cerave sam imala onu zelenu za normalnu kozu i grozna mi je bila, kao neki gel koji samo stoji i nista ne pere, a ostane i film i sminka sa spfom. jucer sam bila u dmu i vidjela da ima neutrogena hydro neka, msm da se ona hvalila? osim toga gledam na notino.de, pa ima neke zijaja i cerave al sa salicilnom.
https://www.notino.de/cerave/sa-rein...ut/p-15992945/
|
Pa ni jedna umivalica ti neće skinuti šminku ni spf. Za to ti treba neko ulje ili balm za skidanje šminke ili barem micelarna. Poslije toga se umije gelom.
Od svih koje sam probala možda jedino CeraVe uljna umivalica skine šminku ali ne garantujem za spf.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
01.03.2025., 09:20
|
|
Bad Wolf
|
Quote:
Nikita Durango kaže:
Pa ni jedna umivalica ti neće skinuti šminku ni spf. Za to ti treba neko ulje ili balm za skidanje šminke ili barem micelarna. Poslije toga se umije gelom.
Od svih koje sam probala možda jedino CeraVe uljna umivalica skine šminku ali ne garantujem za spf.
|
Nikita frende, na mom pocetnom upitu je bilo pitanje za 2nd cleanser, vec dugo sam u ovoj igri i znam pravila  svakako ide uljni prije, sada sam na aplb, nakon toga ide etude house i onda isprobavam novi squalan od ordinarya. samo za 2nd nemam ideje.
|
01.03.2025., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Byzantium i ja imam isto necu ponoviti iako mi je miris divan.
Lerbolario koji imam nije gel vise je kao da ima ulja u sebi ima neku hranjivost kao i Lush koji su mi predivni kremasti milina za kozu. Volim i Loccitane samo sam prestala zbog cijene kupovati.
E odlican mi je jedan i miris i konzistencija i njega s medom ima ga samo Muller prije je i Bipa drzala bas cu ga kupit i poslikat.
I jako dobar jedan mislim ima Bipa i dm miris badem karbofix to je Hell hvalila odlicna njega kao tusiralica u kremi.
https://www.dm.hr/esencia-adria-bade...177000856.html
Volim i sapune Lush i jos neke prirodne.
Isto muku mucim ove zime s kozom tijela i svrbezom.
|
e super, kupit ću ovaj badem.. volim kad naginje više na karbofix nego kad je slatkast i kremast (zna mi nekad biti mučno ako prezaslade).
od lush sam imala piling u krutom sapunu i nekako se nisam snašla
ovaj rituals je ok po mirisu koji ostaje i na koži i u kupaonici  i super mi je ta pjena kako se razmazuje po tijelu... jedino bih rekla da nije nešto njegujuće...ali ako me ne spali, dobro je 
uopće niisam redovna u trackanju losionima pa mi treba neki perač i regenerator (ko što ima nivea) 
|
|
|
01.03.2025., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Fanhp kaže:
jucer sam bila u dmu i vidjela da ima neutrogena hydro neka, msm da se ona hvalila?
|
Odlican je neutrogena gel, imam neki hydra ili tako nesto, ponovila sam kupnju.
Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
|
|
|
01.03.2025., 10:16
|
|
Fortune Teller
Registracija: Sep 2019.
|
Hydro Boost je dobar gel ali meni je miris užasno išao na živce, kao neki starinski jeftini parfem, a nisam nešto pretjerano osjetljiva na mirise. Samo zato ne bih kupila kopet 
|
|
|
01.03.2025., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Kozmetičke preporuke #3
Quote:
Fanhp kaže:
Nikita frende, na mom pocetnom upitu je bilo pitanje za 2nd cleanser, vec dugo sam u ovoj igri i znam pravila  svakako ide uljni prije, sada sam na aplb, nakon toga ide etude house i onda isprobavam novi squalan od ordinarya. samo za 2nd nemam ideje.
|
Onda ja nisam razumjela drugi post. Ja sam i mislila da tražiš 2nd cleanser ali me onda zbunilo što kažeš da ti ne skine makeup i spf.
Ja inače koristim taj zeleni CeraVe ili LRP ali sad imam taj uljni od CeraVe i on je dosta agresivniji i više skine. Nadam se da ti to šta može pomoći.
Neutrogena sam imala prije onaj neki za suhu kožu i bioi je dobar.
|
01.03.2025., 17:28
|
|
miss complain
Registracija: Oct 2012.
|
Nije najsretnija tema al ne mogu oronaci onu o flekama, spricnila san d&g devorion na rozu bomber jaknu od replaya i istala mi flekica i ne znam kako da ode,nikad mi dosad nisu ostajale fleke od parfema :/
|
02.03.2025., 07:49
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
leonidas27 kaže:
Imam Byzantium i ok mi je ponekad ali ne bih ponovila.
Imaju u mirisu DNK neke jeftinjare ko kineski dućani...
Više bih ono nešto iz parfemskih setova ali da mi se koža baš ne ljuskavi ..pa sam zato rekla krema a ne gel.
|
istina, imaju malo cheap dojam 
|
02.03.2025., 09:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Ova tusiralica mi je dobra iz Mullera, nije preporuka za neki jak parfemski miris, meni njen miris pase i njega i konzistencija

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:11.
|
|
|
|