Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.05.2025., 13:58   #2021
da. ko maglica je.
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 14:38   #2022
Quote:
forza kaže: Pogledaj post
meni je lrp sprej za lice super

i garnier je ok kao jeftinija opcija.
Uzela sam i Trend it up pred koji mjesec u DM-u.
Surli is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 15:01   #2023
Quote:
da. ko maglica je.
Ja zato ne znam jel štiti dovoljno kad se tako naspreja. Mislim da bi ipak za to trebalo detaljnije utrljati

Ostalo mi na pameti neki video koji sam davno o tome gledala
Snow Fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 17:12   #2024
Quote:
Surli kaže: Pogledaj post
Uzela sam i Trend it up pred koji mjesec u DM-u.
e to sam nedavno vidjela! kakav je?

snow, ja se ljeti na plazi spricam s tim sprejem po ramenima i dekolteu jer mi kreme cepe pore i nikad ne izgorim tako da mislim da ipak stiti.
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 18:13   #2025
Snow Fairy taj sprej je odličan za obnovu spfa po gradu i definitvno štiti. Ja ga dosta nasprejam po licu i ne izgorim. Forza probala sam taj trend it up i meni osobno se ne može mjeriti s LRP sprejem. Miris ima koji mi se ne sviđa i nekako ga više osjetim na faci
Plus mu je cijena.
Old 03.05.2025., 19:02   #2026
Quote:
e to sam nedavno vidjela! kakav je?

snow, ja se ljeti na plazi spricam s tim sprejem po ramenima i dekolteu jer mi kreme cepe pore i nikad ne izgorim tako da mislim da ipak stiti.
Koristila jednom zasad, fina maglica, ima miris, ali ne neugodan, nisam primijetila da me izbrejkao.
Surli is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 19:06   #2027
Wendy, ja sam isto odustala od tekućih pudera i meni je Missha BB zakon. Ali uzela sam nedavno Jones Road What the Foundation i odlično je za zreliju, više suhu kožu kada ne želim jako prekrivanje, kakvo missha radi.

Alergiju na sunce sam znala dobiti po leđima usprkos SPF-u. Zato već godinama prije ljeta uzmem kuru Sunlove i nemam problema.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2025., 21:10   #2028
Quote:
roza jabuka kaže: Pogledaj post
Da izgledaš mlade?Moja kolegica od skoro 60 g je išla na to.I dalje izgleda isto,ni dana mlađe.
Tek sad sam ovo vidila
Da izgledam bolje
Kapak se objesio, mijenja izraz lica
Stvara probleme za šminkanje itd
Old 03.05.2025., 23:59   #2029
Quote:
bigblue2010 kaže: Pogledaj post
Wendy, ja sam isto odustala od tekućih pudera i meni je Missha BB zakon. Ali uzela sam nedavno Jones Road What the Foundation i odlično je za zreliju, više suhu kožu kada ne želim jako prekrivanje, kakvo missha radi.

Alergiju na sunce sam znala dobiti po leđima usprkos SPF-u. Zato već godinama prije ljeta uzmem kuru Sunlove i nemam problema.

Missha ima puno podvrsti, ako misliš na one u crvenoj tubi, te su dobre, imala sam i 21 i 23 nijansu, ja sam nešto između, ali ako nisu mjenjali formulu - dobra je

Jones Road nisam imala, gdje kupiš / naručiš ?

koje nijanse koristiš?

Sunlove sam kupila i planiram uskoro početi koristiti

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2025., 08:37   #2030
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post
Missha ima puno podvrsti, ako misliš na one u crvenoj tubi, te su dobre, imala sam i 21 i 23 nijansu, ja sam nešto između, ali ako nisu mjenjali formulu - dobra je

koje nijanse koristiš?

Missha u crvenoj tubi je Perfect Cover, a probala sam i Signature Complete. Obje broj 21, light beige. 23 mi je malo pretamna. Obje su mi dobre.
Jones Road What the Foundation sam naručila s njihove stranice i uzela sam nijansu Light, jer imam žućkast podton.
Ali to je puno manje prekrivanja od misshe, ali osvijetli lice. Totalno drugačiji proizvod.

bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2025., 09:31   #2031
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post

koje nijanse koristiš?

Missha u crvenoj tubi je Perfect Cover, a probala sam i Signature Complete. Obje broj 21, light beige. 23 mi je malo pretamna. Obje su mi dobre.
Jones Road What the Foundation sam naručila s njihove stranice i uzela sam nijansu Light, jer imam žućkast podton.
Ali to je puno manje prekrivanja od misshe, ali osvijetli lice. Totalno drugačiji proizvod.

bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2025., 10:12   #2032
super, hvala pogotovo za ovaj drugi brand
mislim da bi nam mogla biti dobra ista nijansa, Missha 21 mi je malo siva i dobra mi je zimi i u proljeće, kraj ljeta je već za 23 ... i ja biram light a nekad i light-to-medium nijanse
na putu mi je nizozemski make up, javim kad malo testiram

Poslano sa mog SM-X210 koristeći Tapatalk

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2025., 22:31   #2033
Jel se vec pisalo o flekama od sunca? Ima li nacina da se uklone? Od proslog ljeta imam skureni dekolte

Istina da se nikada nisam previse skrivala od sunca, namazem se uvijek i ne idem na plazu u najgore vrijeme, drzim se hlada a opet pocrnim brzo nakon par dan mora pa sam mislila da ne trebam previse paziti. Otkad sam to skuzila mazem se pobozno.

Dermatologica koja mi je pregledavala madeze kaze da je to ireverzibilno ali nadam se da netko zna kakav preparat koji bi to provjereno izblijedio, uklonio
Pepermint is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2025., 00:41   #2034
Sto ste rekle, koji spf ne cepi?
Za sad sam i dalje na nivei luminous..ali ako pozelim nesto drugo, sto?
Usput vidim da se ta nivea tu nikada ne spominje, ima nesto oko nje sto bih trebala znati?
Meni je jako lagana, je izaziva nerede, a jednom sam završila nasred nekog polja u podne po suncu, sve mi je izgorilo osim lica bilo..
xdjevojcicax is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 08:43   #2035
Ordinary ima novi spf, kažu da su ispeglali sve što nije bilo dobro kod starog. Nisam probala ni stari, pa ne znam.

https://theordinary.com/en-fr/uv-fil...um-100720.html
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 10:19   #2036
Došao mi isdin spot prevent spf, zadovoljna sam na prvo mazanje nadam se da će tako i ostati, hvala za preporuke
PeaceLily is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 10:26   #2037
Quote:
PeaceLily kaže: Pogledaj post
Došao mi isdin spot prevent spf, zadovoljna sam na prvo mazanje nadam se da će tako i ostati, hvala za preporuke

Za kakvu je kozu? Jel bi odgovarao za suhu? Ili ima koji drugi isdin Spf za suhu?
inika1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 10:51   #2038
Quote:
inika1 kaže: Pogledaj post
Za kakvu je kozu? Jel bi odgovarao za suhu? Ili ima koji drugi isdin Spf za suhu?
Piše da je za sve tipove kože. I još :
Quote:
Primjereno za atopičnu i osjetljivu kožu.
https://www.isdin.com/hr-HR/product/...n-fluid-spf-50
Meni je suha do normalna koža i baš je neki lagani finish, glatko mi je lice skroz.
PeaceLily is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 16:23   #2039
Može bit podloga puderu?
Old 07.05.2025., 16:27   #2040
Ovi u Bosni još ne znaju za to
Artan Lili is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:39.