Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.04.2024., 22:03   #2041
Quote:
leemoona?DA! kaže: Pogledaj post
Los je pravo bogatstvo za čitati. On ovaj forum jednostavno obogaćuje.

Moja jedina zamjerka je da se “Dali” piše odvojeno “da li”.

Još ovaj vikend navijamo za Fiumane, a onda neka bolji uzme sve..
Istocne horde pisu " da li", mi normalni, zapadnjaci, pisemo " je li"
Old 04.04.2024., 22:06   #2042
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
Istocne horde pisu " da li", mi normalni, zapadnjaci, pisemo " je li"

Jos cesce pisete “jeri”
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:10   #2043
Kako život piše čudne priče. Spremao sam se na spavanac, ali neki unutarnji glas mi govori provjeri topik monstruma. Unatoč niskim očekivanjima, eto otvorio sam, ajde, čisto da vidim ća se dela, možda čujem koju pametnu. Kad ono, pukla bomba informacija, povijesnih činjenica i anegdotalnih priča koje su me natjerala da preispitam sve što znam o mojim prijateljima s juga. Hmmm, ali nema razloga da ne vjerujem u sve ispričano, zašto bih? Dobri fratar je poentirao, to je čovjek izabran od Boga, nesposoban za laž, dok je Los sve to sumirao čitko da i oni slabije koncentracije kao ja pohvataju bitne stavke. Nisu ovi strani sudci dobri po naše prijatelje, što na terenu, što kada sude ovako kao naš dobri fratar pustolov.
Kiseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:11   #2044

Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Los ocito ne sparira sa prvom bande europe cim je toliko sav u strahu od juznjaka

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
E moj Biješe, pa to se ovdje pisalo ima već dosta vremena. Više je zabrinjavajuće koliko treba vremena da to dođe do Torcinih ušiju
Old 04.04.2024., 22:12   #2045
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post

E moj Biješe, pa to se ovdje već pisalo ima već dosta vremena. Više je zabrinjavajuće koliko treba vremena da to dođe do Torcinih ušiju

Cesto imaju redukcije struje doli jbg…
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:16   #2046
B rov je krenuo u ofenzivu otrovnice. A se nesto ukopao ali slabo je to cini mi se, pregazit cemo ih. Fino je jucer gorilo. Sad je na monstrumima da dodaju malo ulja na vatru i moglo bi sve izgorit. Vidjet cemo.
-milic- is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:19   #2047
Prosla su vasa vrimena divljanja sad vec poodavno, uskopija vas Misko
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:26   #2048
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Je malo, ali cemo imat di trenirat uskoro. Vidi

https://www.fiuman.hr/u-rijeci-ce-se...d-2500-grmova/
-milic- is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:29   #2049
Quote:
-milic- kaže: Pogledaj post
Je malo, ali cemo imat di trenirat uskoro. Vidi

https://www.fiuman.hr/u-rijeci-ce-se...d-2500-grmova/
rofl:
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:35   #2050
Quote:

Jesi divlja jucer? Jesi bacija koji bovan na pandure?
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:43   #2051
Mozete se vi sprdat ali samo zapazam jel. Sicam se prave Armade, klosarske, huliganske, navijacke koja se nije libila radit sranja u odredenim momentima. Uletit na teren Kantride u cilju obracuna sa gostima ili organima reda je bilo iz pizdarije. Rujevicu jos niste 'krstili', stovise, mi smo morali. A vi se jos zgrazali na polomjene stolice

Pazi ovo prika:

'Velika ogromna riječka povijesna trobojnica, slomljena kralježnica , mnogo pijanih mladića umjesto u školu na gostovanje, porazbijani vlakovi, tučnjava s redarima… uzet udarni transparent na tribini od Demona… ukratko CHAOS ! Znamo i autora tog transparenta.

Pula je oduvijek Riječanima bilo najbliže gostovanje a samim time uvijek su spadala i u najbrojnija riječka gostovanja. Druga činjenica je da Pula osim samog grada, u Istri nema baš navijača ljubitelja pulskog prvoligaša. Inače boje zastave Istre su zeleno plava a ne pulska zeleno žuta. I sam istarski novinar ovdje to navodi. Tako da Rijeka ima dosta ljubitelja i simpatizera riječkog kluba diljem Istre ali najviše na istočnoj obali Istre koja Rijeci i prirodno, gravitacijski pripada.

Tako je bilo i 29.02.2000., utorak radni dan, kad su preko tisuću pijanih navijača Rijeke napravili invaziju na Pulu. Rezime prekinuta utakmica u 89.minuti kad je Istra postigla gol, tučnjava s redarima i policajcima, slomljena kralježnica riječkog navijača, ukraden udarni transparent na tribini Demona i odmah zapaljen , porazbijani vlakovi.'

Di ste nestali, ni M od nekadasnjih monstruma
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:50   #2052
I ja se sican kad je torcida grizla pase i ubadala spricama u kojoj je par minuta prije bio hors, a sad ste spali na to da dotrcite do centra sa 100 ljudi bacite 2 baklje(Kodeks ) i potira vas 8 intervenjaka nazad na tribinu.
Na kraju frke vode vas popišane i prestrasene sa tribine.

Od starih pravih Narkomana ni N nije ostalo odli:
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:50   #2053
Old 04.04.2024., 22:57   #2054
Quote:
DockerPub kaže: Pogledaj post
I ja se sican kad je torcida grizla pase i ubadala spricama u kojoj je par minuta prije bio hors, a sad ste spali na to da dotrcite do centra sa 100 ljudi bacite 2 baklje(Kodeks ) i potira vas 8 intervenjaka nazad na tribinu.
Na kraju frke vode vas popišane i prestrasene sa tribine.

Od starih pravih Narkomana ni N nije ostalo odli:

Uglavnom, pripremite tipkovnice i svoje portalcice na plakanje i zgrazanje ako ne daj Boze strada koja katriga u kavezu ovu nedilju.

Vec vidim unaprid tekstove po sablonu o divljim juznjacima i slicne izdrkotine koji su dosli u prozapadnu, uljuđenu i kulturnu Rijeku radit sranja. Predlozite i Plenkiju poostravanje zakona o navijacima, a sta, to je iduci logicni korak vase 'evolucije'
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:59   #2055
Quote:

Uglavnom, pripremite tipkovnice i svoje portalcice na plakanje i zgrazanje ako ne daj Boze strada koja katriga u kavezu ovu nedilju.

Vec vidim unaprid tekstove po sablonu o divljim juznjacima i slicne izdrkotine koji su dosli u prozapadnu, uljuđenu i kulturnu Rijeku radit sranja. Predlozite i Plenkiju poostravanje zakona o navijacima, a sta, to je iduci logicni korak vase 'evolucije'

Pripremili smo 300 sprica velikih.
Iglu djelite,hors nosite.

Pitali su ovi iz kluba oce uzet 400 jer je ipak to pun kapacitet kaveza, ali vi ionako nikad kavez ne napunite pa nema potribe.

Đava je straj ili tako nekako se kaze?
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 23:01   #2056
Niste nas impresionirali... Još uvijek čekamo da se potučete s nekim konkretno od kad je kodeksa. Ne zanimaju nas te priče, svi nas se boje, i nisu se pojavili, pa smo se morali onda bar slikat

A ako pričamo oko ulaska baš na teren, pa zadnji Gradski Vrt se veće sranje imalo, jedan Kohortaš je i ugašen na licu mjesta. Toliko o tome
Old 04.04.2024., 23:07   #2057
Zašto niste vi došli u prvi misec? u biti u 30 godina ste 2 puta samo i došli ovako iz glave

Al dobro, osim boysa ostali nikad nisu ni došli pa se i to nešto računa
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 23:11   #2058
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Ovo je jedina istina kojom se trebamo voditi ovih par dana do bitke koja će usmjeriti naše živote. Mi zapravo jako malo znamo o tom plemenu južnije od nas. A da nije bilo jedne veličine od čovjeka, teologa, putopisca i prirodoslovca, mi danas o njima nebi znali apsolutno ništa.

Taj veliki čovjek se zvao Alberto Fortis, Talijan. Rođen u Padovi, taj redovnik pustolov se prvi odlučio zaputiti u te mistične krajeve, i donijet civilizaciji neke informacije o njima. Zanimljivo je to ša mu je najzgodnije bilo krenuti iz Fiume, mi smo ga znali uputiti jer smo im najbliže, a i imali smo potrebnu tehnologiju i prijevozna sredstva za dopeljat ga do odredišta. To su naši i odradili, a on nam je vratio sa informacijama koje smo dobili prije bilo koga drugoga. Dakle, Riječani su ti koji su prvi učili o njima.

Danas, riječke trupe iz tih informacija se educira, usavršava svoje djelovanje i priprema za nove izazove sa njima, a bit će ih sve više, testirat će nas svakom prilikom, itekako.

Za ovaj naš sad slučaj navest ćemo jednu karakteristiku koju smo dobili od Fortisa, a to je osveta. Kaže za njih da su Morlaci po prirodi dobri i zahvalni prema svojim dobročinitejima, ali da se moraju paziti oni koji ih uvrijede, ili nedaj Bože nanesu zlo. A mi smo dragi moji Riječani, nedavno pri prelasku Velebita to i učinili. U momentu, kad su imali otvoren put prema toliko željenom blagu nakon 2 desetljeća, mi smo im oteli to pred očima, crno na bijelo. Kad je već sve bilo gotovo i upisano, uzeli smo im te snove. Naravno, oni će reći da smo im ukrali snove, nepošteno i na kvarnjak. Još jedna od karakteristika Morlaka, ali to drugom prilikom.

Dakle, ti Morlaci žive pod jednim jedinim zakonom, a taj zakon znači sljedeće... Chi non si vendica, non si santifica. U prijevodu, "tko se ne osveti, on se ne posveti". Dali treba to ponoviti, ili će to biti dosta? Dali je sad jasno sa kakvim protivnikom imamo posla, i pod kakvim oni idealima žive?

Žive i sanjaju osvetu, od prvog dana kad smo se neokrznuti vratili doma nakon razaranja njihove matične grude. Dali treba naglasiti koliko je sada u ovom momentu bitno biti nikad spremniji i fokusiraniji na to ša god da nam spremaju? A spremaju itekako.

Rušenje svog grada iz čista mira je sigurno jedan kotačić u pokušaju obmane Zaljeva. Kao da su u nekim drugim borbama, a ne da sanjaju izvršenje zapovijedi pod kojom žive, a to je osveta. Nećemo i ne smijemo biti naivni.

Proučit gdje su potreseni i nesigurni, tražit slabu točku, i krvnički bez milosti ubadat dok se ne predaju. Kada dignu bijelu zastavu, tad još par puta nasrnut da budemo 100% sigurni da su se predali. Onda tek možemo počet komunicirat i pregovarat kako im osigurat potpuno siguran povratak kući.

Do onda, Zaljev je maksimalno ugrožen, pali sve alarme koje imamo
Maziva is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 23:13   #2059

Kako se bidni mate iz podstrane pripa piotra i kristofa poljaka na vratima pa od straja skocija hrvatskoj policiji u krilo.
Reka in je vodite me od ovi divljaka poljaka
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 23:14   #2060
južnjaci se prijete iz čiste nemoći, predivno
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:07.