Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.06.2009., 14:07   #2041
Quote:
Darcuese kaže: Pogledaj post
Vidim tebi bas ne ide komunikacija, nego monolog...nice.

Jel čitaš ti šta drugi pišu? Znam da ne razmišljaš, ali jel čitaš??
Šta nije očito da je odgovr na tvoj post. Ili si ti pre elitan član boba da bi diskutirao to šta ste radili sa onima koji ne misle točno?
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 14:17   #2042
Quote:
BoBmobmx2000 kaže: Pogledaj post
Dobrodošli u goon age

Inače, opšte je poznato da je BoB manje bitna korporacija u Goonswarm alijansi.

o7 o7 o7
Koji si ti troller ja ću se raniti.

No, mene jedna stvar zanima. Što će sada biti sa Kennyjem? Još jedan disband?
Tika is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 14:24   #2043
Quote:
AxMi-24 kaže: Pogledaj post
Šta nije očito da je odgovr na tvoj post. Ili si ti pre elitan član boba da bi diskutirao to šta ste radili sa onima koji ne misle točno?
Mislim pajdo, zaista te ne kužim. Reci mi da li se želiš smackat ili nešto naučiti? Kao admin, trebao bi ovo drugo jer ti prvo baš ne ide.

@Tika.....vidjet ćemo šta će biti. Nije ekipi iz dice/Atuka bio neki gušt biti u bobu posljednjih godina, ali nismo htjeli napustiti alliance kao neki papci

@ax....jednu stvar ne kuzim. Zar ti mislis da ekipa (endevai tudum i drugi) koji su ti pokusavali nešto objasniti ima i godinu dana pokusavaju zajebavati i lagati? Pa nije ovo CAOD da se pametuje sa glupostima nego da se pokusa domacoj ekipi olaksati igra i dati tocnije informacije. Ili ti vjerujes vise nekoj retard sekti kao goons (nevezano za eve)

Zadnje uređivanje Darcuese : 19.06.2009. at 14:32.
Darcuese is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 14:50   #2044
Quote:
Tika kaže: Pogledaj post
Koji si ti troller ja ću se raniti.

No, mene jedna stvar zanima. Što će sada biti sa Kennyjem? Još jedan disband?
Ma pusti luđaka. Svi znaju da je bob najbolji corp u GS
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 14:55   #2045
Quote:
Mislim pajdo, zaista te ne kužim. Reci mi da li se želiš smackat ili nešto naučiti? Kao admin, trebao bi ovo drugo jer ti prvo baš ne ide.

@Tika.....vidjet ćemo šta će biti. Nije ekipi iz dice/Atuka bio neki gušt biti u bobu posljednjih godina, ali nismo htjeli napustiti alliance kao neki papci

@ax....jednu stvar ne kuzim. Zar ti mislis da ekipa (endevai tudum i drugi) koji su ti pokusavali nešto objasniti ima i godinu dana pokusavaju zajebavati i lagati? Pa nije ovo CAOD da se pametuje sa glupostima nego da se pokusa domacoj ekipi olaksati igra i dati tocnije informacije. Ili ti vjerujes vise nekoj retard sekti kao goons (nevezano za eve)
Sad ćeš još reć da je DICE jedini dobar corp iz starog BOBa
Prepotentnost thy name is DICE (doduše najbolje smackate to se mora priznat).

Endeva je probao objasnit da je tri najbolji. Ja se sa time ne slažem baš. Prvo je bilo vidi nas faca. Pa su popušili sa godsima i tri se raspo već bog zna koliko puta. Sada su sa trijem isto. Pa je bilo vidi držimo deklein. Pa je sada ma ko jebe svemir mi smo face što držimo par R64 drpljenih od MH. Šta će bit kad i to izgube? Meh mi smo face jer nam ne možete oduzet stanice?

Jedina normalna diskusija je bila o mom basilisk fitu i tu su tvrdili da je MWD jedino točno. A kad te POS puca glavna stvar koja ti treba je divlje velik signature. Ajde ti reci da li je kod POS pucanja na basilisku bolje imat AB ili MWD i obrazloži.

PS: Ako očekuješ da ćeš nekom solit pamet a taj ti lizat dube jer si ti samoproglašena elita onda si predugo u BOBu sa petovima kojima jezik smrdi i to dobro.
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 14:57   #2046
Quote:
Pa nije ovo CAOD da se pametuje sa glupostima nego da se pokusa domacoj ekipi olaksati igra i dati tocnije informacije. Ili ti vjerujes vise nekoj retard sekti kao goons (nevezano za eve)

Pa šta se ljutite gdine. darcuese? nemojte molim vas da se penite ako gdin. AxMi ima sasvim različito viđenje situacije. Pa napokon nije ovo CAOD gde je Kengoku pravi majstor propagande te spamira sve !
Recimo lično smatram da je Forum.hr sa ovim podforumom sličniji Scrapheap Challenge forumu jer je mnogo informativan pogotovo kad forum pohodi Gdin. tudum ZAGORAC te gdin. gajotres koji nam savetuje da se nadišemo svemirskog vazduha!

Quote:
...i udahni svježeg svemira pa ćeš znati kako se igra i šta se vani događa
BTW gdine darcuese mnogo ste zločesti ali neka, sve vam opraštam jer smo evo taman vratili našu stanicu u 49 sistemu te kao nagradu dobili DD od PL

BoBmobmx2000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:02   #2047
Žalosno je što si ti u igri od 2006. a ništa nisi naučio više od nekog 13godišnjeg klinca.
Jesi čuo za atuk ikada? Da jesi, znao bi da je dice najbolji dio boba bez kojeg boba ne bi bilo već dugo dugo.

I opet ti govorim, ako misliš da mi stariji u igri trebamo zajebavati neke domace ljude ovdje, onda si stvarno malo plitak :/

Nego, navratite vi na roštilj gdje dođe i ekipa iz MM, pa možemo pričat ozbiljnije. Ovo su gluparije koje dugo nisam čitao :/
Darcuese is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:04   #2048
Quote:
I opet ti govorim, ako misliš da mi stariji u igri trebamo zajebavati neke domace ljude ovdje, onda si stvarno malo plitak :/

Petitioned, ovo nije CAOD!

Ja bi također došao lepo te ozbiljno popričati o internet spaceship igri između 2 čevapčića ako dopuštate.

Zadnje uređivanje BoBmobmx2000 : 19.06.2009. at 15:09.
BoBmobmx2000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:13   #2049
Quote:
Kao onaj koji ti je neki dan držao leđa dok si me vrijeđao u Živcu? Hey You ili kako već se zove? On ima pravo srati, jel da, a pajdo je iz BoB-a otišao isti dan kada se dogodio disband.
Riga mi se od takvih samoprozvanih elitnih pvpera.
Tika is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:15   #2050
Ma otišo on prije, nije bio aktivan....i išo raditi neki smaller fighting. Reko sam, masu ekipe je prestalo igrat zbog monotnije i dosade POS ratova koje smo vodili više od 3 godine non stop.

Jedno je kad pojedinac otiđe, a drugo je kad corp otiđe.

Ja nisam pametan jer sam u bobu nego zato sto sam nakon prvih mjesec dana igre bio u PvPu. Prošao i borio se sa svim i svakim. Imam iskustva i to je što ja nekima govorim. Osobnog iskustva. a Ax recimo, neka bude iskren, iskustvo stječe čitajući po forumima više nego što je stjecao u igri.

Nisma ja bolji od nikoga ali iskusniji i svjesniji od mnogih jesam, pa ne vidim razloga što bi tu nekom kenjao :/
Darcuese is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:17   #2051
Quote:

Nego, navratite vi na roštilj gdje dođe i ekipa iz MM, pa možemo pričat ozbiljnije. Ovo su gluparije koje dugo nisam čitao :/
Moram reći da je ova tema mogla biti dobar izvor informacija o onome što se događa. Nekada jednostavno nemaš pristup EVE i bilo bi fora pročitati o borbama i sl.

O kakvom ti zajebavanju sada pričaš?

p.s. Vidimo se na jesen na BBQ. Nadam se da me ovaj puta neće ništa omesti.
Tika is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:19   #2052
Quote:
Žalosno je što si ti u igri od 2006. a ništa nisi naučio više od nekog 13godišnjeg klinca.
Jesi čuo za atuk ikada? Da jesi, znao bi da je dice najbolji dio boba bez kojeg boba ne bi bilo već dugo dugo.

Ma došao bi ja. Imam gdje i spavat tamo ali jebiga posao me davi

Nego ko se još slaže sa tvojim viđenjem da je DICE najbolji? Svi u DICE ili ima neko i izvan toga? Da pitamo endevu i ekipu onda bi bilo da su oni najbolji. Nekako ne ide da su svi najbolji

PS: jel se tu spominje jadni roštilj na Jarunu ili THE ROŠTILJ to rule all ROŠTILJS?
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:19   #2053
Quote:
Ma otišo on prije, nije bio aktivan....i išo raditi neki smaller fighting. Reko sam, masu ekipe je prestalo igrat zbog monotnije i dosade POS ratova koje smo vodili više od 3 godine non stop.

Jedno je kad pojedinac otiđe, a drugo je kad corp otiđe
Istina, ali gledaj, ono što sam ja tebi pokušala objasniti da je, najlakše moguće bilo otići iz EVE na neko vrijeme kad vam se alijanca počela raspadati. Neovisno radi kojeg razloga. Vjerujem da je POS warfare naporan, al' jebiga, to je dio igre koji moraš prihvatiti ako držiš sistem.
Tika is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:22   #2054
Quote:

Jedno je kad pojedinac otiđe, a drugo je kad corp otiđe

Također lično verujem da je većina starih pripadnika KenGoku alijansa totalno otišlo samo zbog dosadnih POS ratova iako je upravo goku vodio atakujuće ratove i obično teško izgubio.
Recimo da se pomenem MAX kampanje te nekoliko titana manje u hlačama Sir Molle-a totalno nema veze sa time šta je SF Shootme kao jedan od glavnih FC-ova nestao iz Goku flote
BoBmobmx2000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:23   #2055
Quote:
Istina, ali gledaj, ono što sam ja tebi pokušala objasniti da je, najlakše moguće bilo otići iz EVE na neko vrijeme kad vam se alijanca počela raspadati. Neovisno radi kojeg razloga. Vjerujem da je POS warfare naporan, al' jebiga, to je dio igre koji moraš prihvatiti ako držiš sistem.
A nije bio naporan kad ih je dobro išlo
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:24   #2056
Quote:

Sve je to lijepa teorija ."STOJ NA BRANIKU DO KRAJA", ali ovo je ipak igra.
Prvo odigraj 3 godine konstant POSrata, pa onda možeš govoriti.

Ponekad se pitam da li vi zaista razumijete koliko vremena moraš potrošiti u igri (u jednom danu npr) a da se vjerojatno ništa značajno neće dogoditi?

ajmo malo realnosti ljudi
Darcuese is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:26   #2057
Quote:
Sve je to lijepa teorija ."STOJ NA BRANIKU DO KRAJA", ali ovo je ipak igra.
Prvo odigraj 3 godine konstant POSrata, pa onda možeš govoriti.

Ponekad se pitam da li vi zaista razumijete koliko vremena moraš potrošiti u igri (u jednom danu npr) a da se vjerojatno ništa značajno neće dogoditi?

ajmo malo realnosti ljudi
Znači nije vas koalicija pobjedila. Vama je dosadilo održavat POSove pa sada idete ko TRI biti face u NPC svemiru. Pa što nereče jebo te led? Mogli smo ušparat hrpu truda. Samo unanchor posova i onda ih mi anchoramo i sve pet. GS mora trošit svoje vrijeme to održavat da bi vi imali materijala za t2 BPO proizvodnju i svi sretni. A ovako se natezali ko stoka oko delve i queriousa (PB je pao bez borbe).
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:27   #2058
Quote:
AxMi-24 kaže: Pogledaj post
A nije bio naporan kad ih je dobro išlo
Nakon ASCN-a ja sam se nadao da će se BOB raspasti i da ce svaki korp ići svojim putem jer su svi koji su postojali kad i mi bili mrtvi...odnosno nadao sam se da ćemo na RA ići i onda brake.

Ali nije tako bilo. Od onda se više letilo i radilo radi ekipe koju si upoznao i sa njim se družio na TS.

Ax...nema više smisla sa tobom se objašnjavati. Nije to zato jer sam ja BoB nego tebi ili fali soli u glavi ili si vrlo loš smacker.

Eto...vidimo se neki drugi dan
Darcuese is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:29   #2059
AxMi, svih otjeraš sa threada. Na kraju ćeš sam tu monologe voditi.
Tika is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2009., 15:31   #2060
Quote:
Nakon ASCN-a ja sam se nadao da će se BOB raspasti i da ce svaki korp ići svojim putem jer su svi koji su postojali kad i mi bili mrtvi...odnosno nadao sam se da ćemo na RA ići i onda brake.

Ali nije tako bilo. Od onda se više letilo i radilo radi ekipe koju si upoznao i sa njim se družio na TS.

Ax...nema više smisla sa tobom se objašnjavati. Nije to zato jer sam ja BoB nego tebi ili fali soli u glavi ili si vrlo loš smacker.

Eto...vidimo se neki drugi dan
Možeš se ti vadit na šta god hoćeš. Činjenica je da ste se ponašali bahato i srali po svima dok vas je išlo. A bome ni na odmore od eve niste išli. Onda kad je krenulo nizbrdo nešto svi umorni od jedanput...

No kako god bilo mora se priznat da je bob izdržo jebeno dugo pod ovakvim napadom i da je moral trajo puno puno duže nego što sam očekivo. Niste ko RA ali na kraju krajeva oni su jedinstveni u EVE.

I nešto me kopka, da niste razvodnili sa šljamom još bi BOB bio tu i kickao ass poprilično.
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:38.