|
|
19.06.2009., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Ja sam već godinu dana vjerna Balea Med kremici koja super odgovara mojoj kombiniranoj lagano problematičnoj koži. Ne ostavlja nikakav film, prozračna je, fino se upije, odlična kao podloga za make up... Može dostojno parirati Avenovoj legere kremici, ako nije i bolja! Plus joj je i što ne sadrži nikakve mirise koji znaju biti grozni. (Do sada sam probala zaista sve i svašta, od jeftinijih do jako skupih i ni jedna mi nije tako dobro sjela)
|
|
|
19.06.2009., 13:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Pozdrav svima...u potrazi takodjer za nekom dobrom kremom za lice, nemam problematicnu kozu, akna tu i tamo koja, zaista vrlo rijetko, ali imam osjetljivu kozu, ali opet nije suha, jer kad bi uzimala kreme za suhu i osjetljivu kozu zamastila bi mi se i izbili bi mi pristici, tako da sad vise ne znam uopce sto da koristim, inace nemam masnu kozu definitivno, imam mitesere samo na nosu, koji je inace jedini suh na cijelom licu (primjecujem da sve imamo neke cudne opise koze  ), uglavnom htjela bi neku kremu koja ce mi zagladiti kozu, a da nije premasna, citala sam o ovoj normaderm, ali to mi je malo bezveze uzeti jer nemam problematicnu kozu za koju se preporuca...molila bi savjete, samo navalite 
|
|
|
23.06.2009., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
Blond_Fairy kaže:
Je li netko probao Ingrid Millet kozmetiku?
Vidjela sam da je sad prodaju u Irisu i u Douglasu.
|
Ja koristim Ingrid Millet kreme vec 2 god. i super sam zadovoljna.
|
|
|
26.06.2009., 01:28
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
moze preporuka za neku dmovsku kremu? imam masniju kozu, ponekad pristice...treba mi neka hidratantna krema, da lagano matira ili bar da ne masti i da po mogucnosti ima zastitni faktor.
hvala 
|
|
|
26.06.2009., 12:05
|
|
vještica
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
shminkerica kaže:
moze preporuka za neku dmovsku kremu? imam masniju kozu, ponekad pristice...treba mi neka hidratantna krema, da lagano matira ili bar da ne masti i da po mogucnosti ima zastitni faktor.
hvala 
|
ja sam isto tako nesh tražila i na kraju kupila niveu, zeleni poklopac, za matiranje  ima ti spf 8, ne čini mi se komedogena, košta oko 45 kn...
koristim već par dana i uopće nije loša...
|
|
|
26.06.2009., 12:44
|
|
forest fairy
Registracija: May 2009.
|
Quote:
shminkerica kaže:
hvala 
|
rosal intui za masnu kožu,
ja imam mješovitu kožu i meni super odgovara ona za normalno-mješovitu kožu, odlično se upije, koža je mekana,
ponestalo mi je ideja pa je opet planiram kupiti,
probala sam i za masnu kožu, ali meni je ta bila ''prejaka'', pomalo me zatezala, smetala, ma ne znam kako da opišem - ona je baš za masnokošce
jedini je bed što nema zaštitni faktor, mislim, hmm 
|
|
|
27.06.2009., 11:12
|
|
Registracija: Oct 2008.
|
Krema za lice za muškarce
Da li mi netko od vas može preporučiti neku dobru kremu za lice za muškarce? Za normalnu do suhu kožu...
|
27.06.2009., 15:04
|
|
schnappi
Registracija: Feb 2009.
|
je l' koristio neko nesto od Babor kozmetike? posebno me zanima PURE kolekcija...
|
|
|
27.06.2009., 16:39
|
|
forest fairy
|
Quote:
Mer girl kaže:
Da li mi netko od vas može preporučiti neku dobru kremu za lice za muškarce? Za normalnu do suhu kožu...
|
nivea for men, mom je dečku bila odlična,
a izašle su i nove lorealove kremice za jači spol 
|
|
|
27.06.2009., 17:40
|
|
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
***arwen*** kaže:
nivea for men, mom je dečku bila odlična,
a izašle su i nove lorealove kremice za jači spol 
|
ne škrtari s informacijama!  Nivea for men me zanima. pitam jer sam jučer bila u dm-u i nisam ništa uspjela na brzinu nać. kakvu on ima kožu, koliko godina i koja je cijena kremice? hvala puno 
|
02.07.2009., 21:04
|
|
More snova
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Tinach kaže:
jel ko probao niveinu natural beauty? ima ta krem kakvu blagodat osim kaj šljašti i fino miriši? 
|
ima,ima
meka koza
lice bez bojeumora
digne te skorz 
|
|
|
02.07.2009., 21:44
|
|
forest fairy
|
Quote:
Mer girl kaže:
ne škrtari s informacijama!  Nivea for men me zanima. pitam jer sam jučer bila u dm-u i nisam ništa uspjela na brzinu nać. kakvu on ima kožu, koliko godina i koja je cijena kremice? hvala puno 
|
joj sorry,
uglavnom, bliže mu se tridesete, ha ha
koža mu je mješovita,
on ju je koristio preko zime jer mu se od vjetra koža počne jako perutati
uh, cijena, ako se dobro sječam negdje oko 50 - 60 kn,
već je jako dugo nismo kupovali, tj. ja mu je nisam kupila pa koji put čopne neku moju, ali uglavnom on je tipično muško koje odbija bilo koju kozmetiku izuzev šampona, gela za tuširanje, četkice i dezedoransa,
hm, nadam se da je nisu prestali proizvoditi,
javi ako i gdje nađeš
|
|
|
04.07.2009., 23:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Ima netko tko koristi ili je koristio Jeanne Piaubert Hydrascience 3G kremu ili fluid za lice?! Zanimam me da li ste zadovoljne, da li kvaliteta opravdava cijenu?!
|
|
|
05.07.2009., 18:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Dobra krema, ali bez UV
Nađete finu kremicu koja paše vašem licu, ali nema UV zaštitu
Što onda, staviti preko drugu kremu sa UV? 
|
06.07.2009., 18:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
jel je itko koristio l'orealovu kremu happy derm? i koliko joj je cijena otprilike?
|
|
|
07.07.2009., 10:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Ja ima trenutno happyderm emulziju za mješovitu kožu, na pumpicu, 50-60 kn.
Dobra mi je, ništa spektakularno, ali i skuplje kreme bile su mi manje dobre.
|
|
|
07.07.2009., 11:07
|
|
vještica
|
Quote:
njetočkanezvanova kaže:
Nađete finu kremicu koja paše vašem licu, ali nema UV zaštitu
Što onda, staviti preko drugu kremu sa UV? 
|
da, to neke cure rade...
al meni se to čini preteško... 
|
|
|
17.07.2009., 15:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Retin-a krema
Ima li tko iskustva s kupovinom dotične kreme tj. gdje bi se mogla naručiti bez recepta. Znam ljude koji su je nabavljali bez recepta u privatnim ljekranama, ali ne znam točno gdje. U ljekarni su mi rekli da ne izdaju bez recepta dermatologa. Sve to ne bi bio problem da moj dermatolog nije na godišnjem do jeseni. Ako tko zna, molio bih da me prosvijetli. Konkretno mislim na Zagreb.
|
|
|
17.07.2009., 20:28
|
|
larpurlartistična
Registracija: Dec 2008.
|
ak je to ona krema koja radi kemijski piling, ja sam je kupovala u austriji bez recepta - za hr ne znam, meni je fakat pomogla ali mislim da ti nije baš pametno počet usred ljeta s tim. ako ipak to napraviš ni u ludilu se nemoj sunčati +nabavi si neki dobar sunblock!
|
|
|
24.07.2009., 02:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Imam jako masnu kozu i ne mogu si nikako naci neku kremu koja mi nece zamastit jos vise nego sto je, imate li kakvu preporuku?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:38.
|
|
|
|