Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume |
|
|
26.08.2017., 09:58
|
|
duhovno raseljena
Registracija: Sep 2009.
|
No no, to je bilo retoričko pitanje.
|
|
|
26.08.2017., 10:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
klonka kaže:
No no, to je bilo retoričko pitanje.
|
zašto retoričko?
pitanje je na mjestu
Ne smeta joj ni Bujance ni Glasnović ni slični
|
26.08.2017., 12:17
|
|
Nešto
Registracija: May 2006.
|
Quote:
fgzcvijetic kaže:
Po meni je Markićka sa svojom svitom veća opasnost za Hrvatski narod nego li da su Šešelj i sva četnička bulumenta instalirani u Novostima.
|
Pa naravno. Četnički primitivizam je opasan i može nanijeti puno štete ali manje-više uvijek završi razbijenih zubiju i podvinuta repa. Junaštvo u sekundi prerasta u kukavno zavijanje o nepravdi.
A, uostalom, četnički primitivizam više i nije naša briga.
Ovakvo zlo u vlastitoj sredini je nešto sasvim drugo, srećom još uvijek gotovo zanemarivo (bez obzira na poneke brojnije skupove tipa Hoda za život), ali potencijalno izuzetno opasno.
O Novostima da ne pričamo, ne slažem se baš posve s njima i ima i kod njih dosta neobjektivnosti, ali da moram birati između toga da mi državom upravlja uredništvo Novosti ili Željka Markić/Bujanec/Glasnović i takvi likovi, ne bih ni sekunde dvojio.
Srećom, još uvijek ovi i njihovo iskonsko zlo i odvratnost nisu ogledni primjerak Hrvata i Hrvatske.
|
|
|
26.08.2017., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
KLCCLK kaže:
Pa naravno. Četnički primitivizam je opasan i može nanijeti puno štete ali manje-više uvijek završi razbijenih zubiju i podvinuta repa. Junaštvo u sekundi prerasta u kukavno zavijanje o nepravdi.
Ovakvo zlo u vlastitoj sredini je nešto sasvim drugo, srećom još uvijek gotovo zanemarivo (bez obzira na poneke brojnije skupove tipa Hoda za život), ali potencijalno izuzetno opasno.
O Novostima da ne pričamo, ne slažem se baš posve s njima i ima i kod njih dosta neobjektivnosti, ali da moram birati između toga da mi državom upravlja uredništvo Novosti ili Željka Markić/Bujanec/Glasnović i takvi likovi, ne bih ni sekunde dvojio.
Srećom, još uvijek ovi i njihovo iskonsko zlo i odvratnost nisu ogledni primjerak Hrvata i Hrvatske.
|
Nije lijepo nazivati Zeljku Markic iskonskim zlom.
Po meni su iskonsko zlo urednistvo Novosti, Milorad Pupovac i SDSS, Vesna Pusic i njezin braco te jos mnogi drugi slicnog profila. Ali to nisam nikada ovdje napisao, nije pristojno. Stoga mi je jako ruzno ovdje citati kako se neku osobu naziva iskonskim zlom.
A sto se tice Glasnovica, covjeka koji se vratio iz bezbriznog zivota i blagostanja Kanade kako bi stavio svoj zivot na kocku braneci Hrvatsku, je moralna gromada za 99% javnih osoba u Hrvatskoj koji mu niti cipele nisu dostojni cistiti kad vec spominjemo Glasnovica. Pred Glasnovicem bi svi politicari u Hrvatskoj prvo morali klecati, pa tek onda mozda progovoriti koju rijec s tim covjekom.
|
|
|
26.08.2017., 14:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Po meni su iskonsko zlo urednistvo Novosti, Milorad Pupovac i SDSS, Vesna Pusic i njezin braco te jos mnogi drugi slicnog profila. Ali to nisam nikada ovdje napisao, nije pristojno. Stoga mi je jako ruzno ovdje citati kako se neku osobu naziva iskonskim zlom.
A sto se tice Glasnovica, covjeka koji se vratio iz bezbriznog zivota i blagostanja Kanade kako bi stavio svoj zivot na kocku braneci Hrvatsku, je moralna gromada za 99% javnih osoba u Hrvatskoj koji mu niti cipele nisu dostojni cistiti kad vec spominjemo Glasnovica. Pred Glasnovicem bi svi politicari u Hrvatskoj prvo morali klecati, pa tek onda mozda progovoriti koju rijec s tim covjekom.
|
Vesna Pusić je spriječila pročetničku HDZ izdaju s davanjem autonomije Srbima u ist. Slavoniji...moglo bi se o iskonskim zlima...
A kakve veze ima to što je Glasnović radio prije sa sadašnjim ponašanjem?
Koji je to uvrnuti sustav vrijendosti i vrtićka fora?
Zato se može ponašati kao šuft?
|
|
|
26.08.2017., 14:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Vesna Pusić je spriječila pročetničku HDZ izdaju s davanjem autonomije Srbima u ist. Slavoniji...moglo bi se o iskonskim zlima...
A kakve veze ima to što je Glasnović radio prije sa sadašnjim ponašanjem?
Koji je to uvrnuti sustav vrijendosti i vrtićka fora?
Zato se može ponašati kao šuft?
|
Ne znam na sto mislis kada spominjes njegovo sadasnje ponasanje?
Ja recimo na spomen njegovog sadasnjeg ponasanja prvo pomislim na dolazak na skup u Srb i pokusaj zaustavljanja tog skupa, i to svakako pozdravljam.
Ne znam sto tebe smeta u njegovom sadasnjem ponasanju, navedi par primjera.
|
|
|
26.08.2017., 14:48
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Po meni su iskonsko zlo urednistvo Novosti, Milorad Pupovac i SDSS, Vesna Pusic i njezin braco te jos mnogi drugi slicnog profila. Ali to nisam nikada ovdje napisao, nije pristojno.
|
Samo usputno zapažanje, ekšli upravo jesi. A glede Glasnovića, svaka čast na ratnom putu samo to mu ne daje nikakav imunitet na gluposti koji izgovori i radi.
|
|
|
26.08.2017., 14:57
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ne znam na sto mislis kada spominjes njegovo sadasnje ponasanje?
Ja recimo na spomen njegovog sadasnjeg ponasanja prvo pomislim na dolazak na skup u Srb i pokusaj zaustavljanja tog skupa, i to svakako pozdravljam.
Ne znam sto tebe smeta u njegovom sadasnjem ponasanju, navedi par primjera.
|
Prijetnje novinarima...
Iako,tip je pokazao kako se treba boriti za dvije penzije...to mi je već dovoljno da pokaže tko je i što je...
|
|
|
26.08.2017., 15:44
|
|
L.E.D. there be light
Registracija: Feb 2005.
|
https://www.vecernji.hr/premium/ko-t...i-puca-1190336
Što se tiče "Lepa sela lepo gore", o čemu se ŽM očitovala u pismu Plenkoviću kao ilustraciju srbizma koju Novosti šire, o fenomenu veze između požara i unutarnjeg neprijatelja se očitovao u najnovijoj kolumni i Raspudić i čini se ovaj puta nije na strani ŽM.
Neka se nađe, prihvatljivije je za desnicu od "Imbexa".
|
|
26.08.2017., 15:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Roy kaže:
Samo usputno zapažanje, ekšli upravo jesi. A glede Glasnovića, svaka čast na ratnom putu samo to mu ne daje nikakav imunitet na gluposti koji izgovori i radi.
|
Ekšli jesam, primjera radi. Inace prije toga nikada nisam upotrijebio tu frazu.
Svatko od politicara izgovori mnoge gluposti, ali Glasnovic barem ima iza sebe nesto cime se ne moze pohvaliti 90% politicara u sadasnje vrijeme i kojemu vecina njih nije dostojna ni cipele obrisati, usprkos glupostima koje ponekad izgovori.
|
|
|
26.08.2017., 16:33
|
|
Britka sablja
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
KLCCLK kaže:
|
Ovakvi upisi odaju da je Željka pogodila u sridu... Nikad joj ljevičari, liberali, multikulturalisti, anacionalni kozmopoliti nece oprostiti referedum koji im je pokazao da su u ovojh državi (unatoč ogromo indoktrinaciji iz medija, TV-a, kulturnih institucija, a zaustavljeni su prije nego što su indokriaciju pokušali proširiti na školski program) MANJINA...
Za sto godina tvoji istomišljenici po zemljama sto se danas zove EU će prizivati "iskosko zlo" Željku Markić kad se sustertnu s onim što zaista predstavlja vjerski fundamentalizam... No bit će kasno...A bojim se i za moje istomisljenike...
Da su Tušilovćani, Krnjačani, Vojničani (i ekipa iz Srbije) iušli 1991 u Karlovac, njime bi upravljala ekipa koja danas piše za srbijanske novosti... Ne sumnjam da su tebi i takvima isti bili prihvatljiviji od Glasnovića koji je iz Kanade potegao da se bori za Hrvatsku protiv Titove JNA koja ju je stvorila 1944 i 1945.
Kad smo vec kod toga i meni je prihvatljiviji Šešelj, nego Jakovina, Markovina, Klasić, Pupovac Kekin, Frljić, Mesic, Stazic, Josipovic i slicni... Oni za mene predstavljaju iskonsko zlo gore od Martica, Babica, Raskovica, Opacica, da en spomenem ratog grdonačelnika Knina, novinara srbijanksih novosti Novakovića...
|
|
|
26.08.2017., 17:13
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ekšli jesam, primjera radi. Inace prije toga nikada nisam upotrijebio tu frazu.
|
No shit Sherlock.
Quote:
Svatko od politicara izgovori mnoge gluposti, ali Glasnovic barem ima iza sebe nesto cime se ne moze pohvaliti 90% politicara u sadasnje vrijeme i kojemu vecina njih nije dostojna ni cipele obrisati, usprkos glupostima koje ponekad izgovori.
|
Svejedno nema imunitet za gluposti koje govori i radi.
|
|
|
26.08.2017., 17:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Roy kaže:
No shit Sherlock.
Svejedno nema imunitet za gluposti koje govori i radi.
|
To da li on govori i radi gluposti ili ne je subjektivna prosudba. Za tebe su mozda gluposti, za nekog drugog nisu.
Medjutim, njegova junacka djela koja je napravio za Hrvatsku nisu stvar subjektivne prosudbe vec su objektivna cinjenica i stoga su daleko vaznija, veca i znacajnija od subjektivne prosudbe govori li on gluposti ili ne govori.
|
|
|
26.08.2017., 20:35
|
|
Registrirana budala
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
klonka kaže:
Čitam. Nije u pravu.
|
Pročitao sam i ja. Željka je u pravu, ti si u krivu. Sasvim uobičajena situacija.
|
26.08.2017., 20:45
|
|
L.E.D. there be light
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
ajme33 kaže:
Pročitao sam i ja. Željka je u pravu, ti si u krivu. Sasvim uobičajena situacija.
|
Daj nam za primjer članak za koji misliš da raspiruje mržnju prema Hrvatskoj, kada već čitaš. Novosti su pisale kako upravo takvi poput Markićke koriste činjenicu da su dva maloljetnika srpske nacionalnosti i tri Hrvata zajedno odgovorni za požare koji ovih dana gore na tom području, a nacionalisti raspiruju vatru i za požare krive Srbe koji k tome s tim ciljem dolaze u Hrvatsku na ljetovanje.
Vaš veliki intelektualac Raspudić u kolumni koji sam naveo te demantira u ovom slučaju. Razuvjeri nas.
Quote:
IscoAlarcon kaže:
Za sto godina tvoji istomišljenici po zemljama sto se danas zove EU će prizivati "iskosko zlo" Željku Markić kad se sustertnu s onim što zaista predstavlja vjerski fundamentalizam... No bit će kasno...A bojim se i za moje istomisljenike...
|
Malo vjerojatno, do prije desetak godina nije se moglo zamisliti da će amerikanizirani vjerski fundamentalistički kretenizam u obliku takvih koristoljubljivih udruga kročiti na naše tlo i gaditi društvenu klimu, smijali smo se Amerima kako takve udruge poduprte sumnjivim financijskim malverzacijama i pravnim smicalicama odnose glupost na sasvim novu razinu. Zažalit ćete vi što ste na mala vrata pustili takvo smeće najniže vrste u Hrvatsku jer onoga čega se gnušamo čitajući vijesti iz velikog kršćanskog SADa već debelo gradi sebi poziciju kod nas.
|
|
26.08.2017., 21:08
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Po meni su iskonsko zlo urednistvo Novosti, Milorad Pupovac i SDSS, Vesna Pusic i njezin braco te jos mnogi drugi slicnog profila.
|
A Hrvoje Marušić?
Quote:
John_Wayne kaže:
|
Ovakvi su srcedrapajući životopisi izgubili apsolutno svaku važnost u mandatu Milanovićeve vlade. Je li bilo važno šta je Matić prošao kad su mu prijetili pred ministarstvom i po desničarskim medijima širili notorne laži? Je li bilo važno šta je Ranko Ostojić bio dobrovoljac, šta je Kotromanović dao svoj obol? Je, moš mislit. A sad bismo trebali klecati pred seljačinom izabranom na listi za dijasporu čiji je intelektualni domet doskočica o guranju mikrofona u guzicu.
Quote:
IscoAlarcon kaže:
Ovakvi upisi odaju da je Željka pogodila u sridu... Nikad joj ljevičari, liberali, multikulturalisti, anacionalni kozmopoliti nece oprostiti referedum koji im je pokazao da su u ovojh državi (unatoč ogromo indoktrinaciji iz medija, TV-a, kulturnih institucija, a zaustavljeni su prije nego što su indokriaciju pokušali proširiti na školski program) MANJINA...
|
Na referendumu je opciju ZA zaokružilo 946.433 ljudi. Kako je broj birača bio 3.791.000, ne vidim kako je 946 tisuća većina od tri milijuna i osamsto tisuća.
Quote:
IscoAlarcon kaže:
Kad smo vec kod toga i meni je prihvatljiviji Šešelj, nego Jakovina, Markovina, Klasić, Pupovac Kekin, Frljić, Mesic, Stazic, Josipovic i slicni... Oni za mene predstavljaju iskonsko zlo gore od Martica, Babica, Raskovica, Opacica, da en spomenem ratog grdonačelnika Knina, novinara srbijanksih novosti Novakovića...
|
U biti su ti srpski ratni zločinci prihvatljiviji od Hrvata. Pa da me to čudi, i ne baš.
|
|
|
26.08.2017., 21:23
|
|
...a ne koment@tor....
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
To da li on govori i radi gluposti ili ne je subjektivna prosudba. Za tebe su mozda gluposti, za nekog drugog nisu.
Medjutim, njegova junacka djela koja je napravio za Hrvatsku nisu stvar subjektivne prosudbe vec su objektivna cinjenica i stoga su daleko vaznija, veca i znacajnija od subjektivne prosudbe govori li on gluposti ili ne govori.
|
Glasnovic je u Kanadi bio nitko i nista. Bio je zatvorski cuvar i vrlo kratko bio je vojnik.
Zato sto je bio HDZ iz Kanade postao je general.
Istinski ratni heroji su neimenovani Josip iz Slavonije, Stef iz Zagorja, Dino iz Istre, Ante iz Dalmacije, Mijo Hrvat iz Bosne, Ante Hercegovac u bezbrojni drugi neimenovani 20-to godisnjaci koji su prolijevali krv, znoj i zivote za Hrvatsku, a ne nasilnicki vagabundi iz emigracije koji sanjaju nastaviti tamo gdje su njihovi djedovi stali 1945.
Molim te, nemoj o herojstvu placenika kojemu je normalni uzimati dvije place i penzije samo zato sto on misli da to njemu pripada.
A nista ga ne opravdava da se ponasa nedemokratski, bahato i nasilnicki. Nije Hrvatska zatvor u Kanadi u kojoj su likovi poput njega polubogovi.
|
|
|
26.08.2017., 21:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Na referendumu je opciju ZA zaokružilo 946.433 ljudi. Kako je broj birača bio 3.791.000, ne vidim kako je 946 tisuća većina od tri milijuna i osamsto tisuća.
|
Vecina od onih koji su izasli na referendum. Oni koji nisu izasli, sami su sebe izbacili iz elektorata, oni su nebitni, jer njihov stav ne znamo. Mozda nisu izasli jer im se nije dalo, jer su morali raditi, jer im je pukla guma, jer su bili na vikendici, mozda su bili u drugoj zemlji tog dana, mozda su bili bolesni...dakle ne mozemo znati kako bi glasali oni koji nisu izasli, zato se oni niti ne racunaju. Oni nisu elektorat.
Elektorat su SAMO ONI koji su izasli, i zato kada se kaze da je vecina nesto izabrala, jasno je da se misli na vecinu onih koji su pristupili glasanju. I da je glasanju pristupilo samo troje ljudi, od kojih je dvoje glasalo za opciju A, rekli bismo da je opcija A dobila vecinu glasova.
To je isto kao i kada agencije rade mjesecna istrazivanja o popularnosti stranaka. U konacni rezultat ulaze samo oni koji su odgovorili na pitanje. Oni koji su odbili sudjelovati u istrazivanju se ne racunaju, oni ne ulaze u konacni rezultat.
Stoga je ispravno reci, s obzirom na cinjenicu da je ogromna vecina glasaca na referendumu za definiciju braka glasala za opciju Zeljke Markic, cini mi se dvotrecinska, da ogromna vecina ljudi u Hrvatskoj (jer broj izaslih na referendum je dovoljno reprezentativan uzorak, puno reprezentativniji od raznih istrazivanja agencija tipa ipsos puls koji rade istrazivanje na uzorku od 900 ljudi, ovo je ipak tisucu puta veci uzorak) podrzava ono za sto se tada zalagala Zeljka Markic. To je jednostavno cinjenica koja je matematicki dokazana.
Zadnje uređivanje John_Wayne : 26.08.2017. at 22:04.
|
|
|
26.08.2017., 22:30
|
|
Britka sablja
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
the edge kaže:
Nije to nikakva estetska kategorija. Ona jest zlo. Vjerojatno spolno opći s Belzebubom.
|
Za vas manjinu (koja je uglavnom čkomila za vrijeme rata, pa se u drugoj polovini uz Soroseve slavine novca ohrabrivala, da bi 3. januara dvehiljadite miševi, šišmiši i vrane konačno isplivali iz svojih rupa)je zlo...
Za nas većinu nije...
Quote:
Eric Prydz kaže:
Malo vjerojatno, do prije desetak godina nije se moglo zamisliti da će amerikanizirani vjerski fundamentalistički kretenizam u obliku takvih koristoljubljivih udruga kročiti na naše tlo i gaditi društvenu klimu, smijali smo se Amerima kako takve udruge poduprte sumnjivim financijskim malverzacijama i pravnim smicalicama odnose glupost na sasvim novu razinu. Zažalit ćete vi što ste na mala vrata pustili takvo smeće najniže vrste u Hrvatsku jer onoga čega se gnušamo čitajući vijesti iz velikog kršćanskog SADa već debelo gradi sebi poziciju kod nas.
|
Još maje je vjerojatno da je za vrijeme rata većina hrvatskih branitelja mogla u primozgu imati da će 5-10 godina kasnije Hrvatsku premrežiti nevladine udruge, Fekali, Globsi, Tjednici, Yutranji, Srbijanske Novosti i slične antihrvatske organizacije i mediji, financirane od strane Sorosa, nizozemskog, britanskog, norveškog i sličnih veleposlastava...
|
|
|
26.08.2017., 22:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Heroina wanna be desničara, ustvari nacionalih komunjara se svađa s novinama koje su osnovali i financiraju HDZ-ovci. 
Prvo podržavaju Markićku na forumu, a onda na izborima glasaju za pročetnički HDZ/Novosti, a poslije izbora opet podržavaju Markićku, a pljuju po pročetničkom HDZ-u/Novostima.
POMRČINA MOZGA ili bipolarni poremećaj?
Svatko tko je glasao za pročetnički HDZ ima biti tiho i ima braniti svoje novine zvane Novosti, a ne malo za Markićku, a malo za pročetnički HDZ.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:24.
|
|
|
|