Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2025., 11:45   #2121
Našima treba neke završne motivacije, da gennaro opet okrene priču da su svi kontra nas, da smo otpisani i u tome nać motivaciju za završni juriš, to nam je jedina šansa za ovo izvuć
Old 10.02.2025., 11:46   #2122
Quote:
MiniJakobsen kaže: Pogledaj post
Ne razumis nista, imali smo srice

Otprilike isto se dogadjalo za vrime Knaufera 2.0 - covik je posli epskog debakla i nikad vidjene sramote preuzea i brodija prema cilju, orgijalo se u novinama, po forum(ima) i tribinama, moglo se i odi procitat zaljenje sta se tuklo Dinama jer bi bilo za buducnost bolje da smo izgubili i tako dalje. Nista novo da je Split, uz gomilu zlocestih, pun filmasa koji znaju bolje
Knaufera su koštale utakmice u gostima.
Nakon prve pobjede zareda je sa "lošijim" rezultatima i do kraja skupija 8 utakmica bez pobjede 1-5-3.

Doma je bila obrnuta situacija. 8 pobjeda i prvi proaz od Rijeke 4-0 koji ga je vjerojatno košta posla. Počela su pitanja kako smo došli u 6miseci od razbijanja Rijeke do sramoćenja. Isto ka i sad s GG, igra mu je s vrimenom bila sve lošija a klošar Brbić se pripa jer je topava mandat na 2.misto.

Ono šta je meni ostalo na pameti od knaufera je loše vođenje utakmice.
Mislim da je jedan od boljih u pripremi ali reakcija na promjene u tijeku utakmice je bila nula.
jordi is offline  
Old 10.02.2025., 11:47   #2123
krvare oči, ali znali smo da će tako bit ... kako će tek krvarit kad uđemo u neku skupinu EL ...

ajmo malo vjere u momke i trenera ...
Old 10.02.2025., 11:49   #2124
Na prvu zvuči nemoguće, ali jednako tako nemoguće zvuči i da rokas ne dobije niti minute protiv lokomotive i varaždina

https://www.24sata.hr/sport/pukstas-...n-eura-1031941
spirou is offline  
Old 10.02.2025., 11:54   #2125
Quote:
spirou kaže: Pogledaj post
Na prvu zvuči nemoguće, ali jednako tako nemoguće zvuči i da rokas ne dobije niti minute protiv lokomotive i varaždina

preko milijun eura uštede? jebate, jakobušić je dilija pare ka da ih printa...
mate vidović is offline  
Old 10.02.2025., 11:55   #2126
Nego di je mlakar, jel se i njega prisiljava na prodaju?
mate vidović is offline  
Old 10.02.2025., 11:59   #2127
Quote:
mate vidović kaže: Pogledaj post
Lukša dilija a NO odobrava.
Oranz57 is offline  
Old 10.02.2025., 12:05   #2128
Quote:
Zapp1 kaže: Pogledaj post
Sigur je opsova Gatuza, po prvi put se slazem i neka ga je.
Nije ji Gatuzo sveta krava, zna se on i potuc sa protivnickim trenerima, svadjat sa svojim trenerom.
A ovo sta Jese serucka, vojnik kluba. NK9 baci traku kad je zamijenjen i nikom nista.
Prema tome, Sigure bravo
neznan di radiš al da pošalješ u pičku materinu šefa, u svakoj normalnoj firmi letiš brte.
sigur nije tu da izražava želje di će igrat. malo kanadsko govance je triva odradit utaknicu do kraja pa unda reć gatuzu šefe ja oću igrat samo na toj poziciji. više bi ga cjenia. sad je ta pizda sebi učinila medvjeđu uslugu. dok je gatuza nek se pozdravi sa igranjem, baren u onom obimu koji je ima dosad..
Kapo O'makine is offline  
Old 10.02.2025., 12:05   #2129
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
Knaufera su koštale utakmice u gostima.
Nakon prve pobjede zareda je sa "lošijim" rezultatima i do kraja skupija 8 utakmica bez pobjede 1-5-3.

Doma je bila obrnuta situacija. 8 pobjeda i prvi proaz od Rijeke 4-0 koji ga je vjerojatno košta posla. Počela su pitanja kako smo došli u 6miseci od razbijanja Rijeke do sramoćenja. Isto ka i sad s GG, igra mu je s vrimenom bila sve lošija a klošar Brbić se pripa jer je topava mandat na 2.misto.

Ono šta je meni ostalo na pameti od knaufera je loše vođenje utakmice.
Mislim da je jedan od boljih u pripremi ali reakcija na promjene u tijeku utakmice je bila nula.
Ti pricas kako je zavrsilo, ali pocelo je puno prije. Jebiga, ako ispadnes od Maltezana, a drugo misto tu sezonu daje padobran, onda je 2.misto cilj, prvenstvo ne moze bit. A drza je 2.misto non stop. I u momentu kad je dobija otkaz. Pa je dosa drugi trener pa znamo kako je zavrsilo. Zaboli mene za Knaufera, samo kazen da je to bolestan odnos prema klubu i ako uprava i igraci uvik imaju neku skuzu, onda isto tako i navijaci uvik traze skuzu zasto je njihovo ponasanje racionalno, a ne bolesno ka sta je
MiniJakobsen is offline  
Old 10.02.2025., 12:06   #2130
Odlicna promocija kako razviti mladog igraca.
Mrš mali van.
Old 10.02.2025., 12:08   #2131
Quote:
mate vidović kaže: Pogledaj post
a kako ste bili sretni kad je mali puki produžio vjernost usprkos ponudama koje je dobijao i tako ojačao pregovaračku poziciju hajduka da može tražiti 10 ili 15 mil eur

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrik...---813834.html

s obzirom da gabelić spominje "naknadu za vjernost", vjerojatno se radi o tome da će na kraju ove sezone rokasu ili porasti plaća ili će to dobiti odjednom.

da mogu nagađati, vjerojatno je klub s obzirom na tadašnje upite bio prilično siguran da će ga transferirati prije kraja ove sezone, a sa druge strane su ga htjeli spriječiti da krene tražiti izlaz na prvu konkretnu ponudu već su htjeli ostaviti dosta prostora za pregovore

što je uopće moglo poći po zlu?
spirou is offline  
Old 10.02.2025., 12:16   #2132
Quote:
mister mojo kaže: Pogledaj post
Odlicna promocija kako razviti mladog igraca.
Mrš mali van.
ako si mislija na sigura i njegovo ponašanje upravo tako.
nedostatak kulture prija svega, a unda i nepoštivanje dresa, imena kluba za koji igraš i trenera.
mrš van, da to je to.. ima ko će igrat.
Kapo O'makine is offline  
Old 10.02.2025., 12:17   #2133
Quote:
MiniJakobsen kaže: Pogledaj post
Ti pricas kako je zavrsilo, ali pocelo je puno prije. Jebiga, ako ispadnes od Maltezana, a drugo misto tu sezonu daje padobran, onda je 2.misto cilj, prvenstvo ne moze bit. A drza je 2.misto non stop. I u momentu kad je dobija otkaz. Pa je dosa drugi trener pa znamo kako je zavrsilo. Zaboli mene za Knaufera, samo kazen da je to bolestan odnos prema klubu i ako uprava i igraci uvik imaju neku skuzu, onda isto tako i navijaci uvik traze skuzu zasto je njihovo ponasanje racionalno, a ne bolesno ka sta je
Slažem se. Klub je tu cilu kalendarsku 2019. godinu bija debelo drugi. Da li bi Burić bija riješenje do kraja sezone neznam. Ali znam da na polusezoni ne dovodiš lika koji na prvoj presici govori kako će on igrat skroz drugi sistem i mlit presingom a nema igrače za to. Ali naše PU ionako nikad nije krasila velika pamet. Samo floskule i populizam a klub za njih počinje i završava s njihovim mandatom.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Old 10.02.2025., 12:20   #2134
Quote:
Kapo O'makine kaže: Pogledaj post
ako si mislija na sigura i njegovo ponašanje upravo tako.
nedostatak kulture prija svega, a unda i nepoštivanje dresa, imena kluba za koji igraš i trenera.
mrš van, da to je to.. ima ko će igrat.
Pukstas
Old 10.02.2025., 12:29   #2135
Quote:
mister mojo kaže: Pogledaj post
Pukstas
Kapo O'makine is offline  
Old 10.02.2025., 12:31   #2136
Quote:
Master Yoda 2 kaže: Pogledaj post
Našima treba neke završne motivacije, da gennaro opet okrene priču da su svi kontra nas, da smo otpisani i u tome nać motivaciju za završni juriš, to nam je jedina šansa za ovo izvuć
slazen se da mu je to najvazniji zadatak i najveca sansa. al ipak virujen da cemo i pocet stvarat sanse, ako nista na temelju individualne kvalitete, a dobili smo nesto i misica sad.
jbmu, zakonon velikih brojeva triba nan se negdi otvorit i zabit par golova, a onda mozda i puste i kocnicu. mislin da smo ovu sezonu samo jednu utakmicu zabili 3-4 gola
Old 10.02.2025., 12:34   #2137
Quote:
spirou kaže: Pogledaj post

mislin da je glupost. jer GG je reka manje vise direktno da bi on prodava durdova. sta mu u lovu na titulu i ima smisla. puskasa nije spominja
dugorocno je tesko rec, treneri bi tribali pripoznat durdovov/durdovljev potencijal i rec sta je dugorocno najbolje.
Old 10.02.2025., 12:37   #2138
Jel realno da Puki ne dobije jedne jedine minute zadnje dvi utakmice? Ima tu nešto očito. Ili je puklo između trenera i igrača. Čini mi se da je sve krenilo kad je Puki ostavljen doma jednu utakmicu radi individualnog treninga.
Mare- is offline  
Old 10.02.2025., 12:40   #2139
Dođe Bilić i kaže Gatuzu Rokas ti više ne igra.

hmmmmmmmmmmmmmmmm
Old 10.02.2025., 12:41   #2140
Zadnji godinu dana ovo što radimo s mladim igračima je katastrofa. Prvo ovim mlađima koji su prerasli juniore nisi rješio posudbe i time si Skoku, Juraka i ostale pustio da 7 mjeseci trule između klupe i juniora.

Lutamo s njihovim pozicijama i razvoj im ne ide kako treba. Počevši od Sigura, Pukija pa i Hrgovića i Durdova.

Došli smo da javno zagovaramo odlazak 17 godišnjaka, a guramo narativ razvojnog kluba koji će se fokusirati na vlastite igrače.

Ovo što mi jedno radimo, a drugo pričamo je suludo na 100 razina. Mi s ovakvim načinom rada kopamo si debelu debelu rupu dok smo zaslijepljeni ovom prividnom borbom za titulu.
Overthinker is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.