Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2019., 23:18   #201
Quote:
leo4 kaže: Pogledaj post
Ti to ozbiljno?

Malo vise takta, vidis da je novi na forumu i odmah svratio na teme o Milanovicu, Pupovcu i Koli
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2019., 23:32   #202
Ja vas opet pitam.
Što je negativno u političkom liku Kolinde Grabar Kitarević.

I molim bez nagovaranja da idem na temu o Milanoviću.
On me ne zanima.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2019., 23:51   #203
Quote:
Spanijelkoki kaže: Pogledaj post
Po tvom kriteriju svi mainstream tabloidi u Hrvatskoj bi trebali biti marginalizirani jer redovito čitam da je za svako sranje koje se desi u ovoj zemlji kriva država i narod.
Država i narod nisu braća i sestre.

Pupovac je konkretna individualna osoba. Njegov brat je konkretna individualna osoba. Ako brat ubije nekoga, ne možeš za to optužiti Pupovca.

Narod i država nisu individualne osobe.

Quote:
Ako si već načeo o bratu Pupavca koji je bio aktivan u ratu protiv Hrvatske države, meni je interesantnija informacija da se on ne jednom s njim druškao tamo, na okupiranom teritoriju.
Nisam ja načela o bratu Pupvca već HVIDRA. A kad već pitaš, nije mi interesantan ni Pupovac, a kamoli njegov brat. A ono *tko je gdje bio 91* je toliko smiješno i glupo da nam se i vrapci smiju.

Quote:

Da, zanima me to jer je vrlo moćan politički lik u ovoj državi.
Možemo na temi o njemu o tome.
Kurac je moćan. Uostalom, ne bi trebao biti moćniji od Đakića, Šeksa, Glavaša, Ruže Tomašić Šucie ..... i ostalih političara, oni imaju vlast, moć i položaj.

Za kraj - treba se baviti budućnošću, jer dok HVIDRA i ostali budu raspravljali tko je gdje bio prije 30 godina i što je radio - sve što vrijedi otići će iz ove države.
Ni jedan organizam ne može stajati sam za sebe. Evolucija prvih živih organizama odvijala se zajedno s pretvorbom planetarne površine iz neorganskog okruženja u samoregulirajuću biosferu. Život je značajka planeta a ne pojedinih organizama.
mravac8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2019., 23:55   #204
Quote:
Tko je glasao za Freda Matića, lažnog invalida i no name Glavaševića ?
Branitelji nisu.
Koja većina jebote.

Većina branitelja je lažnjaka Freda Matića smatrala za nikogovića i nisu ga htjeli za svog predstavnika kao ministra.
I to su javno i demokratski rekli.

Kraj priče.
A znači samo volja većine branitelja je važna? Volja većine građana je nevažna u odnosnu na njihovu volju? Ja sam do ovog trenutka živjela u dubokoj zabludi, očito, da je volja većine građana ta koja koja odlučuje o vlasti. Čak nešto o tome trabunjaju i u Ustavu da vlast proizlazi iz naroda. Ne sjećam se da piše da proizlazi iz većine volje branitelja.
Jer Vlada Zorana Milanovića u kojoj je Matić bio ministar je bila izraz volje većine građana koji su glasovali, bez obzira je l taj izbor bio ikakvoj skupini po volji.
I to je kraj priče.

Quote:
polki kaže: Pogledaj post
I ona je bila legalno izabrana.
Ko ona?

Quote:
Ja vas opet pitam.
Bio bi to dugački popis, ali u kratko ta žena nema srama ni obraza, mijenja svoje stavove od danas do sutra, ko prava seoska alapača koja ogovara uvijek onog kog onaj s kim razgovara ne voli, plitka je, tašta i šuplja.

Quote:
On me ne zanima.
Ma naravno
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 00:05   #205
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
A znači samo volja većine branitelja je važna? Volja većine građana je nevažna u odnosnu na njihovu volju? Ja sam do ovog trenutka živjela u dubokoj zabludi, očito, da je volja većine građana ta koja koja odlučuje o vlasti. Čak nešto o tome trabunjaju i u Ustavu da vlast proizlazi iz naroda. Ne sjećam se da piše da proizlazi iz većine volje branitelja.
Jer Vlada Zorana Milanovića u kojoj je Matić bio ministar je bila izraz volje većine građana koji su glasovali, bez obzira je l taj izbor bio ikakvoj skupini po volji.
I to je kraj priče.
Mogu i polako, natenane.
Ako sada u ovom trenutku jedna velika grupa građana ima nešto vrlo ozbiljno protiv Ministra financija Zdravka Marića, radnici AGROKOR a recimo, pa oni u 24sata smjenama kampiraju pred ministarstvom financija u znak protesta, ja ću ih podržati makar se možda i ne slažem sa njima.
Jednostavno to je demokracija.
Što ti nije jasno ?

Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Bio bi to dugački popis, ali u kratko ta žena nema srama ni obraza, mijenja svoje stavove od danas do sutra, ko prava seoska alapača koja ogovara uvijek onog kog onaj s kim razgovara ne voli, plitka je, tašta i šuplja.
Bez veze. Tvoji osobni stavovi o njenim karakternim osobinama. Zato nećeš glasati za nju i to je OK.
Ali nisu ozbiljni argumenti.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 00:09   #206
Quote:
Mogu i polako, natenane.
Ako sada u ovom trenutku jedna velika grupa građana ima nešto vrlo ozbiljno protiv Ministra Marića, radnici AGROKOR a recimo, pa oni u 24sata smjenama kampiraju pred ministarstvom financija u znak protesta, ja ću ih podržati makar se možda i ne slažem sa njima.
Jednostavno to je demokracija.

.
Radnici ima da šute i rade, a ne da imaju nešto protiv Marića. U tvrtkama nema demokracije već čista diktatura - moraš raditi to što ti šef kaže.

I možeš se grebati da dobiješ koju kunu višu plaću.
Ni jedan organizam ne može stajati sam za sebe. Evolucija prvih živih organizama odvijala se zajedno s pretvorbom planetarne površine iz neorganskog okruženja u samoregulirajuću biosferu. Život je značajka planeta a ne pojedinih organizama.
mravac8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 00:13   #207
Quote:

Bez veze. Tvoji osobni stavovi o njenim karakternim osobinama. Zato nećeš glasati za nju i to je OK.
Ali nisu ozbiljni argumenti.
Jedino ako si pet godina živito na pustom otoku bez doticaja ostalim svijetom možeš tražiti argumente.

Ako nisi i ako si imao prilike slušati i gledati Kolindu onda ti argumenti ne trebaju. Ako ih ipak tražiš - ne vrijedi gubiti vrijeme da bi ti ih se pisalo.
mravac8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 00:16   #208
Quote:
mravac8 kaže: Pogledaj post
Radnici ima da šute i rade, a ne da imaju nešto protiv Marića. U tvrtkama nema demokracije već čista diktatura - moraš raditi to što ti šef kaže.

I možeš se grebati da dobiješ koju kunu višu plaću.
Normalno je da određena društvena grupa iz nekog svog razloga protestira protiv ministra, i ministar bi trebao ponizno otići među ljude i raspravljati sa njima da dođu do rješenja.
Ministar je sluga tim ljudima koji protestiraju.

Pa ako zahtjev protestanata nema smisla, neka to procijeni premijer i podrži svog ministra.

Kada vidim te naše nesposobne ministre kako paraju nosom nebo dođe mi ovo

Na ulicu sa njim pa neka razgovara sa tih tristo ljudi koji su pred zgradom ministarstva i zvižde iz nekog razloga.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 00:19   #209
Quote:
mravac8 kaže: Pogledaj post
Jedino ako si pet godina živito na pustom otoku bez doticaja ostalim svijetom možeš tražiti argumente.

Ako nisi i ako si imao prilike slušati i gledati Kolindu onda ti argumenti ne trebaju. Ako ih ipak tražiš - ne vrijedi gubiti vrijeme da bi ti ih se pisalo.
Živio sam na pustom otoku i zanimaju me argumenti.
Kada čitam kako domaći trash tabloidi u stranom vlasništvu ismijavaju predsjednicu jer je zagrlila nogometaše u svlačionici nakon pobjede, uglavnom ne čitam dalje od naslova, istina.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 01:04   #210
Urucila Povelju RH uoci 54. Festivala kajkavskih popevki.

Nije mogla iduce godine pa da bude 55. rodjendan Festivala, ako nije vec okrugli broj?

Aha, treba radit na novom mandatu

i da otpjevate onu prekrasnu popevku Došel bum doma sel si bum pod brajde, koju smo pjevali s vojnicima u Afganistanu, jer je to jedna od popevki koje su nastale u onim vremenima kada se nije smjela spominjati Hrvatska, Hrvatsko zagorje, domovina, bregi, zipka u kojom domovina spi, sve ono što je izražavalo domoljublje – rekla je predsjednica.

Malo sam gledala otkad je pjesma i cini se nastala cca 2004, il tu negdje, godine.

Bua
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 01:44   #211
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Urucila Povelju RH uoci 54. Festivala kajkavskih popevki.

Nije mogla iduce godine pa da bude 55. rodjendan Festivala, ako nije vec okrugli broj?

Aha, treba radit na novom mandatu

i da otpjevate onu prekrasnu popevku Došel bum doma sel si bum pod brajde, koju smo pjevali s vojnicima u Afganistanu, jer je to jedna od popevki koje su nastale u onim vremenima kada se nije smjela spominjati Hrvatska, Hrvatsko zagorje, domovina, bregi, zipka u kojom domovina spi, sve ono što je izražavalo domoljublje – rekla je predsjednica.

Malo sam gledala otkad je pjesma i cini se nastala cca 2004, il tu negdje, godine.

Bua
Naj se sekirat, bu KGK i na 55. festivalu i idućima.
Plavobili is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 03:00   #212
Jel ja to ovdje vidim nekog novog trola?

Kolinda se opet prosrala: "...nije se smjela spominjati Hrvatska, Hrvatsko zagorje..."
Kaj ona misli, da smo tako glupi ko ona pa da ne znamo kak je stvarno bilo?!

Smotani2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 06:16   #213
A gle njena svita i jest glupa, zna ona kome se obraća...

Ista ko i Vučić u Srbiji.
Old 15.09.2019., 07:36   #214
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Naj se sekirat, bu KGK i na 55. festivalu i idućima.
Jesi izbrojao po koji puta će ispasti priglupa nesposbnjakovićka?

O lažima da ne govorimo...

Opet se prosrala,kao i ti...

A ovaj tvoj nivo "argumentacije" pokazuje koliko ste "korisni" za RH...

Glavno da se lupeta,to što se priča nije bitno...

Inače,pjesma je nastala 2000.-te...

Toliko o nastajanju u vremenima kada se o HR nije smjelo pričati...

Koji jad i bijeda...
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 07:39   #215
Quote:
Ja vas opet pitam.

On me ne zanima.
A ja pitam tebe - čiji si klon?

Pa ti fino pošteno priznaj, onda ćemo o Precjednicoooo...
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 07:45   #216
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Ovo je da se u granit ukleše:

Milanović: Volio bih debatu s Predsjednicom prije početka kampanje

O ovom se može razgovarati tek kad predsjednička kampanja i službeno krene, a ni to neće biti odmah, nego tek kad se zahukta.

Zašto to onda Zole traži prije? Jednostavno, kad ga KGK sad odbije, on zbog toga ima razlog ne pristati poslije, kad kampanja krene. Nešto slično radi čega je ko ofuren izbjegavao 05. kolovoza u Kninu .
Ne, ovo je da se fino spremi, pa ti se turne pod nos kada Precjednicoooo odbije i službenu debatu...

Da se svima opet pokaže koja si ruševina od karaktera...jer ćeš i to uspjeti opravadati,u svojoj glavi...

Kao i laži oko prijevoda i Pontiusa...kao i Paru...Kanadu kao siromašnu resursima...laži oko smjene Loze koja se nikada nije dogodila...

Imaš ti toga...

Nego,skupio muda za okladu?
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 07:49   #217
Predsjednica je u subotu bila u Udbini na otvaranju središta za obuku vođa, zajedno s generalom Šundovim i ministrom Krstičevićem.

Dan kasnije, u nedjelju nitko od njih nije bio prisutan kada se odavala počast generalu Stipetiću u Ogulinu.

Vjerujem da su se te dvije svečanosti mogle uskladiti, da se središte svečano otvori u nedjelju pa da predsjednica oda zasluženu počast jednom od najvećih generala koje je Hrvatska imala. Ogulin je usput kad se vraća u Zagreb iz Udbine.

No, govornici su generala Stipetića opisali kao časnog i poštenog čovjeka. Kao takav on nije društvo za predsjednicu, njeni su gosti na inauguraciji likovi poput Škare, Mamića i Bujanca, a i neki drugi generali, koji su za potpuno drugačiji od poštenog i časnog generala Stipetića.
komutator is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 07:51   #218
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post

neki ćete da poginete a neki ćemo i da se vratimo....
dk1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 08:06   #219
Quote:
dk1 kaže: Pogledaj post
neki ćete da poginete a neki ćemo i da se vratimo....
Kandahar ne smije pasti!
Old 15.09.2019., 08:17   #220
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
A ja pitam tebe - čiji si klon?

Pa ti fino pošteno priznaj, onda ćemo o Precjednicoooo...
Tvoja logika je ako si ti nečiji klon, svi moraju biti takvi.
Ne moraju.
Ja sam birač kojem je Kolinda od ponuđenog najdraža.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:19.