|
|
08.09.2023., 13:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
tiziana kaže:
Victoria station. Open: Daily 7am–11pm.
Charing Cross station. Open: Daily 7am–11pm.
Kings Cross station. Open: Daily 7am–11pm.
Euston station. Open: Daily 7am–11pm.
London Bridge station. Open: Daily 7am–11pm.
St Pancras International station. Open: Daily 7am–11pm.
Paddington station. Open: Daily 7am–11pm.
Waterloo station
|
Hvala!
|
|
|
11.09.2023., 10:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Jel isao tkk u kazaliste, htio bi pogledati neku komediju ili slicno, ako ima tko preporuku kazalista
|
|
|
11.09.2023., 22:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
|
|
|
15.09.2023., 00:04
|
|
London Baby!
Registracija: May 2008.
|
Pozdrav ekipa, u Londonu sam od 11.-15.11.
Ovo je 6. put, nisam bila od 2017 god.
Vjerujem da se nije puno toga promjenilo, ali svejedno cu malo vise prelistati starije postove u potrazi za nekim savjetima i preporukama.
Zasad bi vas molila preporuku za par stvari, idemo ja i sestra pa slazemo nekakav okvirni raspored…
1. Neko lijepo mjesto za dorucak u centru?
2. mjesto gdje mozemo pojesti dobre burgere.
3. Nekakvo finije mjesto/restoran za izlazak navecer. Nije nuzno da je klub, nego onako da se mozemo srediti i izaci na veceru/pice.
4. Mjuzikl - gledale smo Mamma miu, Wicked, We will rock you. Sad razmisljamo Hamilton, Lion King ili Moulin rouge? Za Lion King znam da je dobar, a da li je netko gledao ova druga dva da mi kaze par rijeci?
Mislim da bi nas trebao docekati bozicni ugođaj, nadam se da ce se dotad upaliti vecina lampica na Oxford i Regent St.
Hvala svima na odg.
|
18.09.2023., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Jel kad se lsti za stansted jel ide preko londona mozda?jel se vidi grad?
|
|
|
21.09.2023., 12:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Pozdrav Ekipa,
prvi puta idemo za London i slijećemo na Stansted. Koji je najeftiniji način za doći do
Collingham Place, Kensington i Chelsea,...u pitanju su dvije velike obitelji pa možda i opcija ukoliko je netko uzimao rent car tipa kombi prijevoz?
|
|
|
21.09.2023., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
Bart kaže:
Pozdrav Ekipa,
prvi puta idemo za London i slijećemo na Stansted. Koji je najeftiniji način za doći do
Collingham Place, Kensington i Chelsea,...u pitanju su dvije velike obitelji pa možda i opcija ukoliko je netko uzimao rent car tipa kombi prijevoz?
|
Ja mislim da vam je bolja opcija vlak + underground. Rent a car i London (pogotovo Chelsea/Kensington) nisu bas najsretnija opcija zbog dodatnih troskova tipa congestion charge ili skupi i tesko dostupan parking. Javni prijevoz je s druge strane odlican i besplatan za djecu do, cini mi se, 12 godina.
|
|
|
21.09.2023., 15:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Kad vas je toliko, vjerojatno će vas taksi izaći jeftinije od vlaka. Usporedi cijene pa vidi.
|
|
|
25.09.2023., 08:53
|
|
miss complain
Registracija: Oct 2012.
|
Ima li tko preporuku za smjestaj za 2,3 dana? Os Stansteda do grada vlakom? Sto bi preporucili za viditi u 2 dana?
|
26.09.2023., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
duksy kaže:
Evo da nešto naučim ove koji tupe da je za 7 i više dana najbolje plaćati karticom.
Otvorite računa na:
https://www.daysoutguide.co.uk/
Zatim izaberete ponude za 2 for 1 za London.
Kad dođete u London odete na jednu od željezničkih stanica, ja sam išao na Victoria.
Odete na šalter od National rail i tražite 7day travelcard.
On Vam omogućuje da na gore navedenom linku izaberete između
hrpe atrakcija u Londonu.
Mi smo bili u trećoj zoni pa je travelcard koštao 48 funti.
Ako idete recimo u Muzej voštanih, London aye i London zoo, uštediti ćete toliko
da će vam prijevoz u Londonu za 7 dana biti besplatan.
Ako recimo idete na izlete van Londona, onda sa kartama od vlaka
možete koristi te popuste i u drugim gradovima.
Mi smo ih koristili u Brightonu.
Plaćanje karticama je ok za kraće vrijeme u Londonu, ali za 7 dana se isplati
samo ovaj Travelcard i ništa drugo.
|
Quote:
Bart kaže:
Pozdrav Ekipa,
|
Mi smo sa Stansteada uzeli bolt i izašao nas je 60 funti, a išli smo skroz na drugu stranu prema Heathrowu.
Bilo nas je 4 i to je bila najjeftinija opcija.
|
|
|
05.10.2023., 19:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Kakva je situacija s roamingom sad? Vidio sam u nekom ranijem postu da 2022. još nisu naplaćivali roaming, ali prošlo je već dosta vremena, pa bih zamolio za informaciju od nekog tko je nedavno bio.
Konkretno, idemo u prosincu gore, imamo telefone na hrvatskom telekomu i bonbonu. U službi za korisnike ni sami nisu sigurni. Piše da nema roaminga u zemljama EU/EEA, a UK nije ni u jednoj od tih skupina..
Hvala.
|
|
|
05.10.2023., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Sve radi i dalje.
|
|
|
05.10.2023., 23:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Internet kao i u Hrvatskoj, bili u lipnju
|
|
|
06.10.2023., 09:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Hvala na odgovorima!
|
|
|
06.10.2023., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Smjestaj
Pozdrav,
zanima me preporuka za cjenovno pristupacan smjestaj u Londonu. Nesto sto je blizu zracne luke Stansted, a opet da je ok povezano sa sredistem grada.
Prvi put idem, odlazni let je ranije ujutro sa Stansteda, pa ne bi da sam predaleko.
Hvala
|
|
|
06.10.2023., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Stansted je šezdesetak kilometara od centra Londona. Tamo ti se samo isplati uzeti zadnju noć (ja bih svejedno preferirao smještaj u Londonu pa rani vlak). Cjenovno pristupačni mogu biti eventualno hosteli, sve drugo košta - čak i Airbnb na dobrim lokacijama. Skup grad.
|
|
|
07.10.2023., 00:02
|
|
London Baby!
Registracija: May 2008.
|
London (IV dio, OBAVEZNO PROČITATI PRVI POST !!!)
Pozdrav svima,
ako je netko u zadnje vrijeme bio na nekom od mjuzikla, gdje ste uzimali karte ako ste kupovali online? Konkretno Lion King bi isli gledati u 11 mj.
I vezano za smjestaj, uzela sam hotel Indigo Kensington - https://www.booking.com/Share-oykm03 . Da li je bio netko?
Jako su dobre recenzije i preko puta podzemne je, a slijecemo na Heathrow i onda nam je super ispalo da idemo podzemnom do grada i nazad. Jedino nikad nisam bila smjestena u tom kvartu, Earls court mi je nepoznanica, uvijek sam bila oko King Cross stanice.
|
18.10.2023., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Prvi put putujemo u London koji nam je zapravo početna stanica, bit ćemo tamo svega 1,5 dan. Krecemo dalje prema sjeveru.
Što se može uspjeti vidjeti u tako kratko vrijeme? Isplati li se obici grad (mislim na centar naravno), s busom redovnim ili onim hop off-hop on busom?
Smještaj za tu jednu noć smo našli u Paddingtonu i to mi se čini da smo imali sreće.
|
|
|
29.10.2023., 22:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Julie Bergdorf kaže:
Pozdrav svima,
ako je netko u zadnje vrijeme bio na nekom od mjuzikla, gdje ste uzimali karte ako ste kupovali online? Konkretno Lion King bi isli gledati u 11 mj.
I vezano za smjestaj, uzela sam hotel Indigo Kensington - https://www.booking.com/Share-oykm03 . Da li je bio netko?
Jako su dobre recenzije i preko puta podzemne je, a slijecemo na Heathrow i onda nam je super ispalo da idemo podzemnom do grada i nazad. Jedino nikad nisam bila smjestena u tom kvartu, Earls court mi je nepoznanica, uvijek sam bila oko King Cross stanice.
|
Headout aplikacija
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:11.
|
|
|
|