Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.05.2024., 11:04   #201
Koliko bolje zvuči na letonskom
Simpsolina is offline  
Old 14.05.2024., 11:27   #202
Sve pet ali kad krene ono jeftino Jamala drvo iza njega koje nema veze sa vezom...

Baš jeftin nastup.
nimalo ozbiljan is offline  
Old 14.05.2024., 12:43   #203
Tako mi je drago zbog Latvije Pjesma mi je sjajna od početka, ali kad sam vidjela nastup u pf mislila sam da Donsu nema spasa jer je sve bilo nekako non-event, ali eto, u ovom slučaju Europa ipak prepoznala dobru pjesmu
BubbyBu is offline  
Old 14.05.2024., 15:16   #204
Latvijska verzija bi bez sumnje ispala.
HoneymoonAvenue is offline  
Old 14.05.2024., 21:42   #205
Nisam ovu pjesmu uopće doživjela.
Old 15.05.2024., 01:16   #206
Pjesma mi je na prvu bila blah, na partijima sam skužila da tip zna pjevati i da se refren brzo pamti, a na ESC-u sam bila iskreno presretna da je upao u finale. Bravo publici što je nagradila pravo pjevanje (a ne matricu).
Miss Piggy is offline  
Old 15.05.2024., 08:17   #207
Quote:
Matilde kaže: Pogledaj post
Nisam ovu pjesmu uopće doživjela.
Puno ljudi u dvorani je za vrijeme latvijskoga nastupa bilo na mobitelima. To je sve što ću napisati.
ezioA55 is offline  
Old 15.05.2024., 09:55   #208
Quote:
ezioA55 kaže: Pogledaj post
Puno ljudi u dvorani je za vrijeme latvijskoga nastupa bilo na mobitelima. To je sve što ću napisati.
toliko o kulturi publike
pekmez_ is offline  
Old 15.05.2024., 10:42   #209
Publika je cijeli Eurosong pratila kroz mobitele.
Svi samo snimaju i ne uživaju u trenutku.
Simpsolina is offline  
Old 18.05.2024., 22:55   #210
Dons - Hollow (finale)

Ljudi, ovo je završilo sedmo, sedmo u polufinalu! Ne mogu ni opisat koliko mi ovo vraća vjeru u ljude i glasače kojih još uvijek ima, a koji žele glasat za kvalitetne balade. Nije se ni u finalu osramotio, dapače, solidni bodovi s oba fronta i jedno jako lijepo 16. mjesto na kraju, samo pozicija manje od Justsa, njihovog posljednjeg finalista iz davne 2016. godine. Nagodinu očekujem da nastave tjerati svoj inat, ne odabirati joke acts i kvalitetom pokušati izboriti finale. Vidjeli smo ove godine da to i mogu!
Mia Fan is online now  
Old 19.05.2024., 00:55   #211
Ovotjedne novosti

Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Članovi žirija bit će objavljeni tek po završetku Eurosonga u Švedskoj.
LTV je objavio imena žirija koja su birala pjesme sudionice Supernove.

Internacionalni žiri:
  • Magnus Müürsepp - glazbeni i televizijski producent (Estonija)
  • Povel Olsson - glazbeni producent i pjevač (Švedska)
  • Ramunas Zilnys - novinar, radijski voditelj, HoD glazbenog odjela LRT-a (Litva)
Latvijski žiri:
  • Liena Edwards - direktorica LaIPA (Association of Latvian Performers and Producers)
  • Kārlis Kazāks - pjevač i voditelj na Latvian Radio 5
  • Krista Luīze Priedīte - urednica sadržaja za latvijsku televizijsku kuću
  • Linda Samsonova - voditeljica na Latvian Radio 5
  • Andrejs Reinis Zitmanis - Latvija, 2023.
--------------------------------------------------------------------

251.700 gledatelja pratilo je finale Eurosonga u Latviji, što je činilo nestvarnih 337% povećanja u odnosu na prošlu godinu kada je finale pratilo svega 57.600 gledatelja Takozvani share iznosio je 61.8%, a naravno, sve to je zahvaljujući činjenici da ih je Dons odveo u finale po prvi put nakon 2016. godine.
Mia Fan is online now  
Old 19.05.2024., 22:45   #212
Quote:
Bossmanidis kaže: Pogledaj post
Najugodnije iznenađenje? Što se mene tiče, koštao me eura, rutinski ispao plasman u finale i tamo recimo u prašini ostavio Estonce
Kratko i jasno - DA. Evo maloprije sam ponovno pogledao većinu nastupa i baš sam jako iznenađen što je ostvario tako solidan plasman, ne žalim se da je tako! Također to što si spomenuo, ostavio Estonce u potpunosti u prašini, a Estonija je imala joke act s kojim se nadala ostvarit plasman u top 5-8 publike. Kvaliteta je ove godine u nekoliko navrata pobijedila takve wtf pjesme i ovo je upravo jedan od tih slučajeva.

Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Ide Mr Clean, najgore plasirani muskarac u finalu Eurosonga 2024.!
Mia Fan is online now  
Old 29.05.2024., 21:47   #213
donsić i slimane

https://www.instagram.com/reel/C7haw...BiOTB4aGtkejln
Old 04.06.2024., 09:30   #214
Prenosim s teme natjecatelja Eurosonga - život poslije. Ostaje vjeran baladama, lijepo

Quote:
Artan Lili kaže: Pogledaj post
Nova Donsova pjesma

Mia Fan is online now  
Old 20.06.2024., 23:08   #215
latvijski parlament sa 32 za i 24 protiv glasao za ostanak na eurosongu

bravo, donsić
Old 03.08.2024., 09:35   #216

Dons je objavio svoj novi album naziva Laiks (Time), a sve pjesme poslušajte na linkovima ispod
Mia Fan is online now  
Old 07.08.2024., 00:25   #217
Ovo mi je jedna od najljepših priča godine. Iskreno, negdje nakon polufinala napisao sam da će jedino Gruzija konačno poništiti crni niz od Švedske do Švedske, ali je to, pa ipak na iznenađenje mnogih, učinila i bivša sovjetska republika Latvija. Iako ih nisam vidio u finalu nakon nastupa, drago mi je da nisam bio u pravu i da su konačno vidjeli svjetlo na kraju tunela. Ne samo to, Dons je u finalu sasvim solidno prošao. Jedna kontroverzna misao, mislim da dijelom to može zahvaliti nastupanju nakon Irske, odličan kontrast. Ne mora ništa značiti u smislu rezultata, no volio bih ponovno vidjeti neku veću latvijsku zvijezdu na Supernovoj s odličnim materijalom, koji će Latviju učiniti dostojnom finalisticom i dogodine u Švicarskoj. Bez obzira na sve, baš mislim da ovim manjim državicama treba malo više sreće, ako ništa drugo onda neka situacija kao s anonimcem Lazanjom i odličnom pjesmom out of nowhere, volim kada se takvo što dogodi.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:21.