Ostali oblici investiranja Ja ne radim za novac. Novac radi za mene. |
|
|
01.07.2024., 01:52
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
Registracija: Mar 2007.
|
Prijatelji rodbine koji traže nešto slično za sebe došli vidit i ladno ponudili po miljuna.
Nije na prodaju - ovo je drugi put da mi se nudi isti iznos.
Pari se puno al nije jer šta ću s tim, kupit dva stana i šta onda s njima?
Zezancija s najmom i održavanjem a ja to ne mogu koristiti za sebe ni u jednu svrhu.
Da su poduplali ponudu pa ajde
Nek krene pomalo najam pa treba sve gdje se vidi beton obložiti u kamen (to je za mene i moju dušu) a ako krene kako treba razmislit ću o bazenu. Infrastruktura je spremna.
|
03.07.2024., 02:58
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Obitelj je opet bila vrlo vrijedna - posadili su juku u blizini jaguzija i iskopali posljednju trasu za rubnjake
Ovo je zadnji put da ovaj dio izgleda ovako loše
Još 15ak vrica suhog betona, ukopati rubnjake pa razasuti šljunak i tadaaaa prolaz/parking za aute uredan
To tako nekako sumnjivo superjednostavno zvuči al prije čina svečanog prosipanja šljunka treba:
-riješiti preostalo smeće
-nacijepati 10ak paleta i hrpu drva i izmjestiti u roštilj
-riješiti se korova kemijsko mehaničkim sredstvima
Tako će to vjerovatno mene dopast i neka će
Šta se šljunka tiče idemo na tamniji (sivkasti) jer bijeli bi brzo bija neuredan.
Danas - sutra za koju godinu ili par njih ode umisto šljunka mogu ići i kocke kao dugoročno rješenje
Ovi zadnji radovi su niski u klikovima ali visoki u znoju, lito ide.
Nabava plave tablice sa **** in progress zakeljit ću je kad i ako padne prva rezervacija
|
03.07.2024., 11:56
|
|
ay joder
Registracija: Apr 2018.
|
Hoćemo dobit tu link s Bookinga?

|
|
|
03.07.2024., 12:04
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Ne
Samo na PM a onda ide i drugarski popust.
|
03.07.2024., 14:31
|
|
ay joder
Registracija: Apr 2018.
|
Nisam htjela žicati popust nego me zanimaju sve slike na kupu jednom kada bude gotovo 
Baš ću jedan dan proći cijelu temu od prve stranice. Odličan projekt i baš lijepo izgleda ovo što sam uspjela uhvatiti.
|
|
|
03.07.2024., 15:15
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Tebi ću poslat čim se oglasi 
|
11.07.2024., 06:47
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Rubnjaci riješeni, 47 metara ukopano. Napravila obitelj ne bi ni ja bolje sigurno.
I simulacija (neka) kako će bit kad bude gotovo
Parkinga ima za 3-4 auta komodno a može stat za silu i više
|
20.07.2024., 23:57
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Prvi radni dan doša doma
Nacipa 12 paleta šta je ostalo od gradnje ostalo još jedan takav dan cipanja ima drva netriba cilu godinu kupovat
Naručija table plave sa zvjezdicama i logom
Pripremija roštilj za party sutra jaguzi operativan
Bojim se ništa od ove sezone nemogu stić datum je visok nisam ni oglasija još a neću najmit ako to meni nije to
|
22.07.2024., 23:02
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Nacipane sve palete ima cca 2 kubika drva stvarno bi bila šteta da sam bacija vridilo se potrudit malo
Sutra odvoz smeća
Potvrđen dizajn tabli, naša odličnu firmu šta to radi a i povoljni su za svaku preporuku. Moj logo i naziv poljske kućice su tu.
Jedna 25 x 25 za nakuču druga 50 x 30 santima za nazid vanjski 0,05 klikova s dostavom
Sad triba nekog s bagerićen uvatit da lipo poravna prije škalje pa dignit drona i poslikat iz vasione.
|
22.07.2024., 23:25
|
|
Antiguru Krishnamurti U.G
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Offshore kaže:
Nacipane sve palete ima cca 2 kubika drva stvarno bi bila šteta da sam bacija vridilo se potrudit malo
Sutra odvoz smeća
Potvrđen dizajn tabli, naša odličnu firmu šta to radi a i povoljni su za svaku preporuku. Moj logo i naziv poljske kućice su tu.
Jedna 25 x 25 za nakuču druga 50 x 30 santima za nazid vanjski 0,05 klikova s dostavom
Sad triba nekog s bagerićen uvatit da lipo poravna prije škalje pa dignit drona i poslikat iz vasione.
|
I na kraju, suma sumarum koliko te to sve koštalo? I koju cijenu misliš postići u najmu ?
Koliko je to točno od mora ?
Mene to zanima jer sam kćeri poklonio 450 m2 terena za gradnju male vile. Ali to je na otoku. Doduše na 30 metara do pješčane plaže i na 50 metara od ovog objekta : https://mmansions.eu/nekretnine/vila...dence-prodaja/
https://www.lasan.hr/journal/najmode...-na-otoku-istu
Građevinsku dozvolu i nacrte koje mi je pokazao zet, ja mislim da cijena investicije neće biti manja od 300 tisuća eura. Samo će ga cisterna za vodu koštati 20 tisuća.
|
|
|
23.07.2024., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Quote:
krena kaže:
I na kraju, suma sumarum koliko te to sve koštalo? I koju cijenu misliš postići u najmu ?
Mene to zanima jer sam kćeri poklonio 450 m2 terena za gradnju male vile. Ali to je na otoku. Doduše na 30 metara do pješčane plaže i na 50 metara od ovog objekta : https://mmansions.eu/nekretnine/vila...dence-prodaja/
Građevinsku dozvolu i nacrte koje mi je pokazao zet, ja mislim da cijena investicije neće biti manja od 300 tisuća eura. Samo će ga cisterna za vodu koštati 20 tisuća.
|
Građevno zemljište 30m od mora? Što se tu smije graditi po DPU?
Na tom otoku je komplicirano graditi, računaj cca. 1300-1500eur po m2 trošak gradnje, ako ne i više. Plus dozvole, struja, voda, komunalije, projekt, nadzor itd..
Iako smo off-topic, pa bi mod to mogao prebaciti da ne offtopičarimo u ovoj temi.
|
|
|
23.07.2024., 00:34
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Quote:
krena kaže:
I na kraju, suma sumarum koliko te to sve koštalo?
|
230 klikova i nešto malo truda zadnje tri godine a od toga je sama kuća bila najjeftinija
Quote:
krena kaže:
I koju cijenu misliš postići u najmu ?
|
150-200 ojra van sezone 200-300 u sezoni, 5 dana minimum.
U početku sam mislija da će bit manje al obzirom koliko sam se naplaća i naradija to nažalost nije više moguće. U zadnje 3 godine sve je nažalost ošlo duplo gori od kave kruva do betona i rada.
Quote:
krena kaže:
|
Zračne linije 2086 metara otprilike ko dođe helikopterom za 20 sekundi je na plaži
Nastranu zajebancija, ovo je atipični projekt koji se teško može reproducirati (hint : privatnost)i radija sam ga ka da radim sebi.
Znači prije svega mir i privatnost ptice cvrčci masline vinogradi a blizina svega za 2 osobe idealno a više od 4 ne primam.
Partijanje ne može to samo ja smim normalni ljudi njihova dica ili prijatelji pasi mačke poželjni i dobrodošli.
Triba još 50-60-70 klikova ako bi se radija bazen sauna natkrija roštilj zidovi spucali u kamen i to bi onda bilo skroz lipo ali i nešto skuplje.
Zasad mi je prioritet kamen ,priroda i to će ko da Bog prvo.
|
23.07.2024., 14:58
|
|
rad je precijenjen
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
krena kaže:
|
ovi su plačali 700€ m2 objekte ključ u ruke + namještaj + okučnica
https://www.booking.com/hotel/hr/val...resort.hr.html
mislim da je namještaj i okučnica prelaze tih 700€ po m2
ali ti bi morao i kuhinju napravit jer tamo i nema baš restorana na tvojoj lokaciji.
ali ako če stvarno potrošit 300 000€ + zemljište 100 000€ puno pametnije,sigurnije je to uložit u indeksne fondove pošto ide kriza swis index 50-60% + 20% IT 20% neki burzovni index usa/eu
|
23.07.2024., 16:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
koliko se otprilike moze racunati neto profita za 4 mjeseca popunjenosti, jedne vile s bazenom, za 6 osoba max??
razumijem da nije isto prvi red do mora ili negdje na selu, ali eto,odokativno
moja neka slobodna procjena 15-20k eur neto?!
|
|
|
23.07.2024., 17:20
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Quote:
maraschino199 kaže:
koliko se otprilike moze racunati neto profita za 4 mjeseca popunjenosti, jedne vile s bazenom, za 6 osoba max??
razumijem da nije isto prvi red do mora ili negdje na selu, ali eto,odokativno
moja neka slobodna procjena 15-20k eur neto?!
|
Kad bi ja ovako kako je dobija 12 klikova godišnje čistog bija bi zadovoljan onda bi ta tvoja bila nešto više vjerovatno tu negdi šta si napisa.
Ontopic, odvukli danas dva auta smeća na reciklazno sad skoro idemo zena i ja ono jos poredit da moze bageric doc poravnat
|
23.07.2024., 17:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Offshore kaže:
Kad bi ja ovako kako je dobija 12 klikova godišnje čistog bija bi zadovoljan onda bi ta tvoja bila nešto više vjerovatno tu negdi šta si napisa.
|
ne zelim da me se krivo shvati, ali 12 000 neto mi se nekako cini MALO za kucu za odmor za 4 mjeseca
samo moje misljenje, mozda sam u krivu
|
|
|
23.07.2024., 17:40
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Napisat ću kako ide kad bude krenilo, meni bi to bilo dosta za ovo moje.
|
23.07.2024., 18:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Offshore kaže:
Napisat ću kako ide kad bude krenilo, meni bi to bilo dosta za ovo moje.
|
sretno ti bilo u svakom slucaju...da li se smije znati koliko ce te kostati ta kuca za odmor + zemljiste?
|
|
|
23.07.2024., 18:07
|
|
⬛⬛⬛⬛⬛
|
Sve je napisano pa i to nema se smisla ponavljat
Cijena prava sitnica za 50ak kvadrata kuće na 1000 kvadrata uređene zemlje u samoći ako se po kvadratu miri onda jedno 7 puta više nego je drug more napisa za Valamar
Aj pročitaj temu od početka a ne od zadnjeg posta
Fala 
|
23.07.2024., 18:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Offshore kaže:
Sve je napisano pa i to nema se smisla ponavljat
Cijena prava sitnica za 50ak kvadrata kuće na 1000 kvadrata uređene zemlje u samoći ako se po kvadratu miri onda jedno 7 puta više nego je drug more napisa za Valamar
Aj pročitaj temu od početka a ne od zadnjeg posta
Fala 
|
umjesto isprazne demagogije, lakse bi bilo iznos napisati...uglavnom sretno s kucom,pozdrav
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:01.
|
|
|
|