Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
30.03.2024., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Quote:
ivarsdotter kaže:
Što god, ali je u cijeloj tragediji nestanka djeteta ona našla bitnim brisati nešto sa mobitela. Čemu pokušaj obrane nekoga samo zato što je žena i zato što je trudna?
|
Ja samo sagledavam sve mogućnosti. Zbog male se nadam da joj mama nije ništa napravila, nezamislivo mi je to jer i sama imam kćer.
|
|
|
30.03.2024., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
soks kaže:
Ma to mi nekako nema veze. Ako ju je slikala sa svih strana, to mi prije djeluje kao da je klinku prodala.
Ali prema zadnjim informacijama, policija dolazi na teren sa štihacama???
Mozda je nesretnim slucajem dijete nastradalo.
|
Ma nema mi to sve nikakve logike. Zašto bi mama rekla da je dijete nestalo ako je slučajno nastradalo? Ako ju je ubila zašto bi na to mjesto zvala policiju gdje je malu zakopala? Moguće da je dijete u tom nekom jezeru koje su spominjali.
|
|
|
30.03.2024., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Quote:
Lily Valley kaže:
Ja samo sagledavam sve mogućnosti. Zbog male se nadam da joj mama nije ništa napravila, nezamislivo mi je to jer i sama imam kćer.
|
Meni je zbog curice, ali da sada idealiziramo nekoga zato što je trudan i zato što je žena mi je nezamislivo. Otac je prošao poligraf, ona ne može na njega zbog trudnoće. Osobno sam mišljenja da nije pazila na nju pa je curica slučajno pala, nastradala i ova je sakrila tijelo. Opet, ne čini mi se toliko pametna da zametne tijelo tako dobro. Drugi najizgledniji scenarij mi je prodaja i možda zvuči bolje od ubojstva no jednako je loše jer pobogu prodati vlastito dijete jer nemaš para - mogla se primiti posla.
|
|
|
30.03.2024., 19:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
to ja velim kad vidim ove kaj zongliraju po semaforima
|
|
|
30.03.2024., 19:03
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
ivarsdotter kaže:
Osobno sam mišljenja da nije pazila na nju pa je curica slučajno pala, nastradala i ova je sakrila tijelo. Opet, ne čini mi se toliko pametna da zametne tijelo tako dobro. Drugi najizgledniji scenarij mi je prodaja i možda zvuči bolje od ubojstva no jednako je loše jer pobogu prodati vlastito dijete jer nemaš para - mogla se primiti posla.
|
Ako je prodaja, onda je netko cekao u nekom od onih tunela i dio puta prosao ko migrant po sikari. E, sad, treba proci granicu s EU ako su je odveli u Bugarsku ili Rumunjsku.
Je li njima Uskrs sada? Tesko da ce ruznu vijest objaviti ma Uskrs, objavit ce jedino sretnu vijest.
Edit. Pravoslavni Uskrs je 5.5. ove godine.
|
30.03.2024., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Nije, njima je uskrs u svibnju ove godine
Mislite li da je stvarno mama bez muževog znanja sama došla na ideju i isplanirala prodaju djeteta?
|
|
|
30.03.2024., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
soks kaže:
Ako je prodaja, onda je netko cekao u nekom od onih tunela i dio puta prosao ko migrant po sikari. E, sad, treba proci granicu s EU ako su je odveli u Bugarsku ili Rumunjsku.
Je li njima Uskrs sada? Tesko da ce ruznu vijest objaviti ma Uskrs, objavit ce jedino sretnu vijest.
|
Nije nije, mislim da njima ove godine Uskrs pada čak početkom svibnja.
|
|
|
30.03.2024., 19:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Quote:
Lily Valley kaže:
Navodno je ona išla tamo s djecom jer je htjela vidjeti u kakvom je stanju kuća jer su tamo mislili naseliti njegove roditelje  To ne izgleda više ni upotrebljivo kao štala. Sve mi je to moguće, očito su imali novčane i obiteljske probleme...žena je trudna, sama s djecom i nije pazila dok je pregledavala kuću. Sad se tu može svašta govoriti da kako je mogla tamo vući djecu i slično, ali gdje je bio taj tata? Ona ide pregledavati tu ruševinu za njegove roditelje sama s djecom? Zašto to on nije išao obaviti ili zašto nisu ostala djeca s njim? To očito nije dvorište za igru jer je prepuno smeća. Nije mi čudno u tom slučaju ni što odmah nije zvala policiju. Tražila je malu i mislila da će je pronaći jer tko bi pomislio na otmicu usred te šume? Dozivaš dijete jer se nadaš da je tu negdje. Samo mi je stvarno čudno to što ju je slikala taman prije nego je nestala.
|
Išla je po kiši, trudna sama samcata s 2 male djece pregledavati ruševinu. I to bez ključa tako da nisu mogli ni ući u kuću. Da je muž išao s njom još bi nekako imalo smisla, ali ovako ne drži vodu nikako.
|
|
|
30.03.2024., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
|
jos zenska salje poruke s vlastitog mobitela i samo ih obrise i misli da nitko to nebu videl.
iq0 doslovno. avon barksdale, prop joe i ostali crnci iz baltimorea su bili pametniji prije 30 godina.
|
|
|
30.03.2024., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
žoan kaže:
jos zenska salje poruke s vlastitog mobitela i samo ih obrise i misli da nitko to nebu videl.
iq0 doslovno. avon barksdale, prop joe i ostali crnci iz baltimorea su bili pametniji prije 30 godina.
|
Meni baca na to da je zbog ljubavnika brisala poruke.
|
|
|
30.03.2024., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
|
je i ljubavnik u prici? to je novi moment. isto neki teski konj, zamisli kaj ti mora biti u glavi da jebes izmucenu zenskicu, mamu troje male djece.
|
|
|
30.03.2024., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lily Valley kaže:
|
Divna majka i žena. Dijete joj nestane, a njoj najbitnije obrisati poruke od ljubavnika.
|
|
|
30.03.2024., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne vjerujem u teoriju o ljubavniku.
Dvoje male djece, treće na putu, plus posao i još se guraju u stanu s njegovim starcima. Taman posla da bi imala volje i vremena natezati se s nekim trećim muškarcem. I još da to nitko od njezinih ne primijeti..
|
|
|
30.03.2024., 19:34
|
|
Pipi Duga
|
Quote:
Lily Valley kaže:
|
A meni baca na prodaju. Dođite tu i tu, tad i tad, toliko dinara, onda je poslika iz 3 kuta... ali nestala je i muzeva ujna kao curica.
|
30.03.2024., 19:36
|
|
Pipi Duga
|
Quote:
žoan kaže:
je i ljubavnik u prici? to je novi moment. isto neki teski konj, zamisli kaj ti mora biti u glavi da jebes izmucenu zenskicu, mamu troje male djece.
|
Ne znam od kud ljubavnik u ovoj prici?
|
30.03.2024., 19:37
|
|
brckam se u mulju
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
TheSpy kaže:
Meni ovo izgleda kao dogovoreno s nekim.
Putem poruka i telefonskih poziva koje su obrisane dogovara mjesto i vrijeme za "primopredaju", usred koje ce se majka izgubiti na trenutak pruzajuci priliku da se dijete uzme i nestane.
Sat i po do zvanja policije je i vise nego dovoljno da primatelj djeteta ode daleko u nepoznatom pravcu.
Svi drugi scenariji su mi nerealni, jer i da je dijete odlutalo negdje i upalo u saht ili bilo gdje i umrlo, nasli bi ga. Da ga je i ona ubila, nasli bi.
Da ciljano dodje neki kidnaper u zapustenu stracaru i ceka hoce li naici kakvo dijete samo bez ikoga da ga ukrade mi je nidje veze.
Da dijete eto odluta i izgubi se negdje i bas tu u pet kuca gdje svako svakog zna je neko od njih psihopata ko je uzeo malu i zakljuco u podrum. I to mi ne pije vode.
Prosto je nerealno koliko je ljudi izaslo na teren, ukljuceni ti dronovi, psi, helikopteri, stotine ljudi, i nikakvog traga nema. A nije sad da je mala izgubljena u velegradu sa zgradurinama i sadrzajima druge infrastrukture pa da bude kao da trazis iglu u plastu sijena, nego na livadi sa jednom stracarom bogte mazo.
|
i meni ovo izgleda najvjerojatniji scenarij
a sto je zena radila tamo bez muza, bez kljuceva od stracare...
meni izgleda kao da je doma jako losa situacija - zivot u stanu s njegovim starcima, trece dijete na putu, njeni ne dozvoljavaju ni koristenje stracare
koliko citam u komentarima, bratovu zenu u cijeloj ovoj prici najvise muci podjela imovine
polusvijet
|
|
|
30.03.2024., 19:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
soks kaže:
A meni baca na prodaju. Dođite tu i tu, tad i tad, toliko dinara, onda je poslika iz 3 kuta... ali nestala je i muzeva ujna kao curica.
|
Kaj?! Još jedna djevojčica iz obitelji je nestala?!
Stravično je to kako se baš najveća sirotinja pokefa oko imovine. A svi žive u jednom stančiću, pa tek ta ruševina...užas.
|
|
|
30.03.2024., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
soks kaže:
|
Kako mislis nestala? Ujna je supruga od ujaka pa ne razumijem ovaj dio.
|
|
|
30.03.2024., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lily Valley kaže:
Stravično je to kako se baš najveća sirotinja pokefa oko imovine. A svi žive u jednom stančiću, pa tek ta ruševina...užas.
|
Pa logičnije da će se sirotinja pokefati. Ali kefaju se i bogati, bez brige. Koliko znam slučajeva gdje ljudi grcaju u novcu pa se svejedno sude s rodbinom oko neke straćare u Pripizdinovcima Donjim.
|
|
|
30.03.2024., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Poubelle kaže:
Kefaju se i bogati, bez brige. Koliko znam slučajeva gdje ljudi grcaju u novcu pa se svejedno sude s rodbinom oko neke straćare u Pripizdinovcima Donjim.
|
kefaju se svi,ljudi su najgadnija stvorenja na svijetu...
a kad se sirotinja domogne para onda je najgore
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:54.
|
|
|
|