EURO 2024 Fußball im Herzen Europas |
23.06.2024., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Deda Mraz kaže:
|
Kljuno ubio,svaka mu je na mjestu
Boli ga kurac,zarađuje za život svojim radom,nije ovisan o nikome i nikome se ne mora gurati u guzicu
S druge strane Cvita u emisiji se ne usudi predložiti promjene u sastavu 
|
|
23.06.2024., 18:30
|
|
OdabraoĐeloHadžiselimović
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
kukuriku kaže:
Ako se napada i opuca po golu uvijek postoji mogućnost da Gospa uskoči i nešto uđe.
Ako se samo trtlja po sredini dok se lopta ne preda protivniku, onda su šanse ne baš.
|
Da, ali ajde ti to objasni Dalicu
|
|
|
23.06.2024., 18:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
gelo85 kaže:
Boli ga kurac,zarađuje za život svojim radom,nije ovisan o nikome i nikome se ne mora gurati u guzicu
|
Ovo boldano mi je bilo najstrašnije od svega i ne mogu vjerovati da se došlo do te razine podilaženja i dupelištva da ne želiš reći svoje mišljenje. Što je najgore, ista je priča među običnim ljudima. Kad kreneš opravdano kritizirati Dalića i Modrića, ljudi skaču i reže ko da si im dirnuo u obitelj.
Prestrašno nešto.
|
23.06.2024., 18:36
|
|
Grmlje kopriva
Registracija: May 2011.
|
Quote:
OnajKojiJeDošao kaže:
...Kako da ta obrana izgleda kako spada kad ih stalno rotira?
|

|
|
|
23.06.2024., 18:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
dr.cox kaže:
Ovo boldano mi je bilo najstrašnije od svega i ne mogu vjerovati da se došlo do te razine podilaženja i dupelištva da ne želiš reći svoje mišljenje. Što je najgore, ista je priča među običnim ljudima. Kad kreneš opravdano kritizirati Dalića i Modrića, ljudi skaču i reže ko da si im dirnuo u obitelj.
Prestrašno nešto.
|
Da je ovako kako si napisao bilo bi ok,ali je upravo obrnuto,kritizeri su ti koji skaču i reže na Dalića,no na njega se to ne prima i i tom je njegova veličina.Ko da je budist,a ne katolik
|
23.06.2024., 19:29
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
Sutra tekma kidanje živaca. Ako bude neriješeno na poluvremenu Talijani ce se zatvoriti i lezat po podu. Nadam se dobroj igri nasih i napetoj tekmi,iako bilo bi lijepo odigrati jednu ko sa Argentinom 2018 di si gusto do kraja susreta ali tesko to ide s nama
|
|
|
23.06.2024., 19:46
|
|
8
Registracija: Aug 2005.
|
Nisu samo (neki) pesimisti na forum.hr-u
Talijanski forumasi isto nisu bas svi unisoni po ishod:
Quote:
Hard to be positive after the last match, Croatia will be coming out guns blazing and these players choke pretty bad under a moderate press.
|
Quote:
Nothing Croatia does could be described as "guns blazing." If anything, they'll keep the ball and bore everyone to death passing around in the middle of the field.
|
Quote:
Its time to resort to the dark arts, play acting all over the field.
A super negative Italian performance is needed in order to advance. Italy cannot match, kova, brozo, and King luka. Italy won't have many scoring chances as the forwards are all useless
|
Quote:
That Lineup above can secure 1 Point against Croatia, no question. But to win the tournament? No way.
|
Quote:
I’m not willing to give up on Spalletti yet. Everybody is
panicking right now
|
Quote:
Our players are broken after missing a second World Cup, their manager left for dirty Saudi money over mending their pride, and I fear spalleti’s approach of “why can’t you stupid players learn my system in two weeks” isn’t helping.
|
Italy vs Croatia
...
|
|
|
23.06.2024., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Deda Mraz kaže:
|
Brutalno 
|
|
|
23.06.2024., 20:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Quote:
gelo85 kaže:
|
ako se itko nakusao govana direkt iz guzice, to je onda Kruno Jurčić
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogo...-vrati-4242036
Quote:
dr.cox kaže:
Prestrašno nešto.
|
evo ljudi koji su u nogometu cijeli život, Carević i ostali, komentiraju na HRTu Dalića i reprezentaciju i onda se nađe Kruno Jurčić koji ih proglasi njuferima koji nikad nisu imali sex?!
Quote:
ku-kuruz kaže:
Da je ovako kako si napisao bilo bi ok,ali je upravo obrnuto,kritizeri su ti koji skaču i reže na Dalića,no na njega se to ne prima i i tom je njegova veličina.Ko da je budist,a ne katolik
|
samo budala neće prihvatit kritiku, jer iz kritike (naravno, ako je konstruktivna) se može dosta naučit.
|
|
|
23.06.2024., 20:20
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
I ja sam čitala talijanske komentare nisu bas sigurni ko ni mi za prolazak, dosta su pesimistične prema svojim
|
|
|
23.06.2024., 20:29
|
|
Kvočka
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
x files agent kaže:
I ja sam čitala talijanske komentare nisu bas sigurni ko ni mi za prolazak, dosta su pesimistične prema svojim
|
Ne znam što se oni sekiraju, mogu proći s i tri boda, a s 4 prolaze samo tako.
|
23.06.2024., 20:30
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Svi koji se prave pametni tu i glume izbornike pricekajte jos jedan dan pa onda slobodno vicite imali smo pravo ako ne pobijedimo Italiju.
|
23.06.2024., 20:33
|
|
8
Registracija: Aug 2005.
|
Quote:
kukuriku kaže:
Ne znam što se oni sekiraju, mogu proći s i tri boda, a s 4 prolaze samo tako.
|
Zato sto vecina nije sretna post utakmice sa Spanjolcima, zanima ih uvjerljiva pobjeda, posebno protiv tima kojeg nikad nisu dobili.
A ujedno i dvoje imaju li snage ici dalje, neovisno o nama.
U svakom slucaju, nije za baciti da se aluzije dvojbi uvucu i medju same igrace.
...
|
|
|
23.06.2024., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
Archangel kaže:
Svi koji se prave pametni tu i glume izbornike pricekajte jos jedan dan pa onda slobodno vicite imali smo pravo ako ne pobijedimo Italiju.
|
A ako pobijedimo Italiju nek šute i pokriju se ušima.Čak ako i izgubimo,nekakvu taktičku najavu gubitka,teško da ćeš tu neći
|
23.06.2024., 20:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2016.
|
Ma win win situacija, nisam opterecen. Ako zgubimo ide drvlje kamenje kuka i motika, odlazak svih koji se osjecaju prozvanima i starima. Novi ciklus krece za 2 mjeseca, Liga nacija, imamo potencijal i slazemo novu momcad. Jedan turnir vise manje ko ga jebe. Ako dobimo krece euforija,cudesa, evo vam sad na picke kad ste sumnjali u nas. Najgore je jos da odigramo nerijeseno pa uz Halida cekamo cuda da se dese. Kako bilo, za obje prethodne tekme sam bio u puno vecoj drami. Mozda je i do GO i morena.
Ti uspjesi repke i ostanci na turnirima do zadnjeg dana su ko droga neka. Navuces se pa djelujes ko da te apstinencija sora kad vidis da tamo neki sabani slovacki, slovenski, stajaznam austrijski jos imaju utakmica. A ti nemas da se maznes necim, jebem ti zivot hehe.
|
|
|
23.06.2024., 20:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Sutra bi se mogla ponoviti Belgija, ali sa bitnom razlikom da talijanski Lukaku nece promasiti zicer na kraju utakmice.
Sutra svatko ko bude gledao treba samo pripremiti veliku kolicinu zivaca. Radije bih da oni nas dobiju 3-0 ili mi njih 3-0. Nego da bude 0-0 pa sve u napad, ili 2-1 pa zabit se u peterac zadnjih par minuta.
Ne znam tko se u zadnje vrijeme obranio kad se zabio u svoj peterac, mozda Real, ali Real je Real.
|
|
|
23.06.2024., 21:02
|
|
To sam što jesam!
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
Archangel kaže:
|
Lako je biti general poslije bitke, jebeš to
Osim toga, sama pobjeda protiv Italije apsolutno ništa ne znači, bitno je šta se radilo i kako se igralo.
|
23.06.2024., 21:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Archangel kaže:
|
Ne kuzim zasto je toliko tesko danas primiti kritiku?
Losije od neargumentirane kritike je davati komplimente i odobravati, jer tim davanjem komplimenata ili odobravanje necega sto je lose samo podupires prosjecnost.
Prema tome izvadit glavu iz pijeska ili spustiti ego na zemlju i pitati se da li su kritike opravdane i jel imaju smisla ili je sve odlicno.
|
|
|
23.06.2024., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2016.
|
Quote:
amstel kaže:
Ne kuzim zasto je toliko tesko danas primiti kritiku?
Losije od neargumentirane kritike je davati komplimente i odobravati, jer tim davanjem komplimenata ili odobravanje necega sto je lose samo podupires prosjecnost.
Prema tome izvadit glavu iz pijeska ili spustiti ego na zemlju i pitati se da li su kritike opravdane i jel imaju smisla ili je sve odlicno.
|
Kritike su opravdane. 1. poluvrijeme protiv Albanije je najora izvedba jedne ekipe na turniru. 1. pol protiv Spa na podjeli najgoreg mjesta rezultatski. Ukupni dojam da smo u tp 5 najgorih. Po linijama golman nesiguran, obrana pozicijski, na centarsute i prlikom ciscenja izgubljena i losa, sredina spora i neprecizna, napad nemocan i slabasan. Cinjenice.
|
|
|
23.06.2024., 21:20
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
abelonezg kaže:
Kritike su opravdane. 1. poluvrijeme protiv Albanije je najora izvedba jedne ekipe na turniru. 1. pol protiv Spa na podjeli najgoreg mjesta rezultatski. Ukupni dojam da smo u tp 5 najgorih. Po linijama golman nesiguran, obrana pozicijski, na centarsute i prlikom ciscenja izgubljena i losa, sredina spora i neprecizna, napad nemocan i slabasan. Cinjenice.
|
Oprosti ali siguran si da mi imamo napad??
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:43.
|
|
|
|