Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.01.2025., 01:22   #201
aha pricate o prehrambenom kvascu, nemaveze

probajte si malo prehrambenog kvasca posipati po dobrom maslacu namazanom na dobar kruh, nije lose
žoan is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2025., 04:52   #202
Quote:
larlar kaže: Pogledaj post
čitam recept - jedan od sastojaka vegan butter - jel to eufemizam za margarin ?
Nemam pojma, stavila sam kokosovo ulje i kokosovo mlijeko ( a ne kremu)
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2025., 06:39   #203
Quote:
Pješčani sat kaže: Pogledaj post
To sam kupila i tražim kako koristiti. Hvala!
Jel slan, da smanjim sol u hrani?
Ja ga koristim umjesto kruha i mrvica u ćuftama, npr.
Old 10.01.2025., 11:40   #204
Ćao debele, kako ide? Jel smo se fino utovili preko praznika?

Prijavljujem 1,30 kg stete, idemo jako opet

Dorucak: Kokos jogurt s lanenim sjemenkama, smrznute jagode
Rucak: Dinstani slatki kupus sa mrkvom i fasiranci

Rok skidanja 1,30 kg- do kraja prvog mjeseca.
honeychild is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 12:26   #205
Quote:
honeychild kaže: Pogledaj post
Ćao debele, kako ide? Jel smo se fino utovili preko praznika?

Prijavljujem 1,30 kg stete, idemo jako opet

Dorucak: Kokos jogurt s lanenim sjemenkama, smrznute jagode
Rucak: Dinstani slatki kupus sa mrkvom i fasiranci

Rok skidanja 1,30 kg- do kraja prvog mjeseca.
Dvije motivacijske majice
https://superprint.rs/shop/sve-sam-l...terina-majica/

https://shop.rosidd.si/product/sve-s...aterna-majica/

I jedna za dame
Old 10.01.2025., 12:28   #206

Prve dvije su top
Mogla bi narucit. al opet za tu lovu se moze kupit finog mesa i prsuta Ono , par deka
honeychild is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 12:43   #207
Grozni dizajni ovih majica.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 10:47   #208
Ćao debele, samo jako danas

Dorucak: omlet od 3 jaja, malo prsuta, kiseli krastavci
Rucak: idem van, pa ce biti neka pileca salatica vjerojatno, ili nesto s grila

Ne vazem se, post 16:8
honeychild is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 23:15   #209
Prijavljujem da omron digitalna vaga kurca ne valja i da sam razocarana.
Mislim, pa to bi trebala bit super firma. Kaj ne da su njihovi tlakomjeri medju boljima?

Isla sam se zvagati na staroj, s cajgerom i na novoj, digitalnoj, kao, prije neg likvidiram staru, da skuzim jel kakva razlika, cisto da znam otkud krecem/nastavljam pratit.

Uglavnom, mehanicka stalno pokazuje isto, di god ju metnem i bas sam par puta unutar 5 min stala na jednu i na drugu.
Obadve na ravnom.
Na mehanickoj tocno nekak izmedju 51 i 52, onak na sredini.
Na digitalnoj svako vaganje drukcije, raspon 51.2-52.6.
To mi nije bas pouzdano.
Bas bezveze.

Znaci, ostajem na mehanickoj, samo moram negdje nac identicnu, bas ne vidim da ima igdje za kupiti od te firme, a njihovu sam i prije imala.
Mislim da se zdosla, prasina, vlaga...moram svaki put rihtat na nulu i cekirat jel fakat na nuli.
A mozda Hanilije zdrma kotacic dok usisava.
Po ovoj na kojoj pratim sam jos nekih pol kile zgubila u zadnjih mj dana.
Ide to.
Soehnle se zove vaga, sad sam isla gledat.
Ak neko zna di ima kod nas za kupit, fala mu.

Odnos speka i misica naravno nije ko prije, al radi se na popravku istog, za sada u kucnoj radinosti (neko kakti vjezbanje sirotinjsko).

Osjetim da moram jos par kila speksija zgubit, bit cu vise nego sretna ak zgubim 3-4, a dobim neke bijedne bar 2-3 kile misica.
Ak je to uopce vise moguce. Na staro ni ne ciljam.

Ovo sve se odvija u nemogucim uvjetima uz grde zdravstvene muke, tak da se sama sebi cudim.

Ali nisam vise mogla nosit tu tezinu.

A vjezbat sam pomalo krenula na ljeto doma, jer su stupanj gubitka funkcije i atrofija dosegli zastrasujuce i ozbiljno medicinski zabrinjavajuce razmjere.

Bas me panika oprala, bilo je ili cu u jednom smjeru ili u drugom.

Cilj mi je par x tjedno malo moc hodat po sumi i ev 2-3 tjedno ak nadjem neku teretanu, jer sad sam u stanju krenut lagano, a neke vjezbe bi rado na spravama, ledja recimo + da ima neki cardio wave ili stair master.

Na ljeto sam bila u stanju da su mi se misici zamorili od 20 metara hodanja i nisam se mogla dignut iz cucnja bez pomoci ruku.
Sve flah, ispuhano, nula funkcije, jedva dolazila do stana (1.kat)
Kaj da vam velim, bilo je jetzt oder nie.

Sutra opet doktor, neke druge bolne stvari (uz vezivne, tu je i jos jedan puno veci kronicni problem).
Tak da se show nastavlja.
Ajoj, a jos moram nagnat fizijatra da mi napokon napika hvatista misica na trtici, 7 god su mi upaljena i stalno me zavlaci, a za hvatista na kuku mi je to bilo spas.
Stopala nebu nikad ko da nije nis bilo, al me fakat manje bole sa gubitkom kila.
Ljudi moji, ja nemrem vjerovat da sam imala (ziher) 70.
Jer zadnje sam se bila vagala sa 68 i onda sam jos dobila, al nisam se vise htjela vagat kolko sam bila prejadna i tuzna.

Prvi dio mi je sam otiso u god dana kak sam samo ukinula tjesenje junkom.
A za drugi sam morala ic na rezim, jer je bilo stalo na 60 (bez kretanja, bez misica, s usporenim bazalnim).
Tak da sad jos moram malo postimat da uzimam vise proteina, bar ak mislim ikaj dobit s misicima na jos uvijek smanjenom unosu kalorija.

Ne znam jesam igdje visinu spominjala, 162, jako jako sitna gradja kostura.
Normalna kilaza cjelozivotna uz hardcore fitnes i liberalnu prehranu 50 plus minus jedan.
Ma mogla sam sve, kolko mi je tijelo bilo sposobno i zdravo.
Eto na kaj covjek dodje. Kad se ne zauzme za sebe, a kuzi da ga krivo terapiraju i da nebu dobro.
Ajd da sad ne krenem jos o tome.
Fala na paznji i ak imate za preporucit neku ok teretanu oko centra, preporucam se.
Uzasno mi je sad nezgodno kaj se nasa zatvorila, al bas uzasno, tam sam bila ko doma i lakse bi mi bilo na mom terenu medju starom ekipom.
Hannah 3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 23:18   #210
Za vagu ne znam, a tebi svaka čast kak si rješila višak .
QuercusRobur is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 23:27   #211
Vrati im vagu, Hana!

Kaj se izgradnje mišića tiče, health ifluenceri jako hvale kreatin (creatine) pa si ga navečer popijem s kolagenom.

Vježbam minimalno i nemam preporuku teretane. Ubila me ova zima u pojam.
larlar is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 23:53   #212
Quote:
Hannah 3 kaže: Pogledaj post
Znaci, ostajem na mehanickoj, samo moram negdje nac identicnu
Ovu mehaničku ja imam:

https://www.links.hr/hr/osobna-vaga-...jela-740232017
Salammbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 00:38   #213
Hana, super si to izgurala u takvim uvjetima!
Nemam ti preporuku za teratanu u centru.
Kreatin i ja uzimam, pogledaj si malo o tome, preporuca ga i dr. Mary Claire Haver.
Lady Guga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 00:50   #214
Quote:
QuercusRobur kaže: Pogledaj post
Za vagu ne znam, a tebi svaka čast kak si rješila višak .
Joj fala ti, morala sam, bas sam bila dosla do neke tocke da sam morala.
Quote:
larlar kaže: Pogledaj post
Vrati im vagu, Hana!

Kaj se izgradnje mišića tiče, health ifluenceri jako hvale kreatin (creatine) pa si ga navečer popijem s kolagenom.

Vježbam minimalno i nemam preporuku teretane. Ubila me ova zima u pojam.
Ma nemrem vratit, nemam ni racun vise, ni kutiju ni nis to je Hanilije kupio i sve pohitao.
I njemu pokazuje razlicito u razmaku od par minuta, svaki put drukcije.
Quote:
Salammbo kaže: Pogledaj post
A fala ti, al ja bi onu kakvu imam i bas mehanicku njihovu.
Quote:
Lady Guga kaže: Pogledaj post
Hana, super si to izgurala u takvim uvjetima!
Nemam ti preporuku za teratanu u centru.
Kreatin i ja uzimam, pogledaj si malo o tome, preporuca ga i dr. Mary Claire Haver.
I ja ga uzimam, prije i nakon vjezbanja (kre-alkalyn) a prije spavanja one svoje kolagene.
Ma znam ti o njemu, jos iz devedesetih iz nekih knjiga... Stara sam
Hannah 3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 07:30   #215
Hannah, evo Soehnle analogna vaga.
Nastasja F is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 07:37   #216
Quote:
Hannah 3 kaže: Pogledaj post
Prijavljujem da omron digitalna vaga kurca ne valja i da sam razocarana.
Mislim, pa to bi trebala bit super firma. Kaj ne da su njihovi tlakomjeri medju boljima?

Isla sam se zvagati na staroj, s cajgerom i na novoj, digitalnoj, kao, prije neg likvidiram staru, da skuzim jel kakva razlika, cisto da znam otkud krecem/nastavljam pratit.

Uglavnom, mehanicka stalno pokazuje isto, di god ju metnem i bas sam par puta unutar 5 min stala na jednu i na drugu.
Obadve na ravnom.
Na mehanickoj tocno nekak izmedju 51 i 52, onak na sredini.
Na digitalnoj svako vaganje drukcije, raspon 51.2-52.6.
To mi nije bas pouzdano.
Bas bezveze.

Znaci, ostajem na mehanickoj, samo moram negdje nac identicnu, bas ne vidim da ima igdje za kupiti od te firme, a njihovu sam i prije imala.
Mislim da se zdosla, prasina, vlaga...moram svaki put rihtat na nulu i cekirat jel fakat na nuli.
A mozda Hanilije zdrma kotacic dok usisava.
Po ovoj na kojoj pratim sam jos nekih pol kile zgubila u zadnjih mj dana.
Ide to.
Soehnle se zove vaga, sad sam isla gledat.
Ak neko zna di ima kod nas za kupit, fala mu.

Odnos speka i misica naravno nije ko prije, al radi se na popravku istog, za sada u kucnoj radinosti (neko kakti vjezbanje sirotinjsko).

Osjetim da moram jos par kila speksija zgubit, bit cu vise nego sretna ak zgubim 3-4, a dobim neke bijedne bar 2-3 kile misica.
Ak je to uopce vise moguce. Na staro ni ne ciljam.

Ovo sve se odvija u nemogucim uvjetima uz grde zdravstvene muke, tak da se sama sebi cudim.

Ali nisam vise mogla nosit tu tezinu.

A vjezbat sam pomalo krenula na ljeto doma, jer su stupanj gubitka funkcije i atrofija dosegli zastrasujuce i ozbiljno medicinski zabrinjavajuce razmjere.

Bas me panika oprala, bilo je ili cu u jednom smjeru ili u drugom.

Cilj mi je par x tjedno malo moc hodat po sumi i ev 2-3 tjedno ak nadjem neku teretanu, jer sad sam u stanju krenut lagano, a neke vjezbe bi rado na spravama, ledja recimo + da ima neki cardio wave ili stair master.

Na ljeto sam bila u stanju da su mi se misici zamorili od 20 metara hodanja i nisam se mogla dignut iz cucnja bez pomoci ruku.
Sve flah, ispuhano, nula funkcije, jedva dolazila do stana (1.kat)
Kaj da vam velim, bilo je jetzt oder nie.

Sutra opet doktor, neke druge bolne stvari (uz vezivne, tu je i jos jedan puno veci kronicni problem).
Tak da se show nastavlja.
Ajoj, a jos moram nagnat fizijatra da mi napokon napika hvatista misica na trtici, 7 god su mi upaljena i stalno me zavlaci, a za hvatista na kuku mi je to bilo spas.
Stopala nebu nikad ko da nije nis bilo, al me fakat manje bole sa gubitkom kila.
Ljudi moji, ja nemrem vjerovat da sam imala (ziher) 70.
Jer zadnje sam se bila vagala sa 68 i onda sam jos dobila, al nisam se vise htjela vagat kolko sam bila prejadna i tuzna.

Prvi dio mi je sam otiso u god dana kak sam samo ukinula tjesenje junkom.
A za drugi sam morala ic na rezim, jer je bilo stalo na 60 (bez kretanja, bez misica, s usporenim bazalnim).
Tak da sad jos moram malo postimat da uzimam vise proteina, bar ak mislim ikaj dobit s misicima na jos uvijek smanjenom unosu kalorija.

Ne znam jesam igdje visinu spominjala, 162, jako jako sitna gradja kostura.
Normalna kilaza cjelozivotna uz hardcore fitnes i liberalnu prehranu 50 plus minus jedan.
Ma mogla sam sve, kolko mi je tijelo bilo sposobno i zdravo.
Eto na kaj covjek dodje. Kad se ne zauzme za sebe, a kuzi da ga krivo terapiraju i da nebu dobro.
Ajd da sad ne krenem jos o tome.
Fala na paznji i ak imate za preporucit neku ok teretanu oko centra, preporucam se.
Uzasno mi je sad nezgodno kaj se nasa zatvorila, al bas uzasno, tam sam bila ko doma i lakse bi mi bilo na mom terenu medju starom ekipom.
Zivot nije fer i stvarno te posralo, ali ti se odlicno iznosis s time, i puno si napravila, pogotovo uz ogranicenja koja imas.
Ne vidim razloga da opet ne ojacas, mozda se sad cini nemoguce ali vidjala sam svakakve primjere.
Nemam preporuku za tereranu jer dugo nisam u zg, ali kaj god odabrala, ima li sanse da krenes s nekim da barem u pocetku nisi sama? Ili da ulozis u neku trenericu s kojom ces ae dobro povezati i koja ce te razumjeti, takva pomoc te fakat moze dovesti do toga da se osjecas kao nova osoba nakon godinu dana. Ona ce znati kako da ti pristupi i polako ce te vracati u radno stanje , pazit ce da ciljano radis i da se ne izmoris.

Kad se tijelo sjeti svega od ranije, vratit ces se brzo Misici pamte.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 07:42   #217
Hanna, i od mene zagrljaj podrške.
S problemima se nosiš kao da si vulkan, a ne žena, sve to teraš u MP3.
Voljela bih takvu snagu, ja svoje moram iskukat, istrest, onda mogu 3 koraka naprijed.
Old 13.01.2025., 07:46   #218
In other news, ne uspijevam odvojiti 3 sata vremena za špežu, na kraju ću morati u hrvatske dućane kad još i ovo malo pogrebemo po ladicama i ormarićima.

Za doručak müsli (zobene, lanene, grožđice, banana, ne sjećam se što je još unutra) s kakaom, đumbirom, cimetom u cijeđenoj naranči. I kava.
Za ručak imam tunu s blitvom, u blitvi malo vrhnja i knackerbrod kreker cjelozrnati. I bit će nešto što kafe automat izbaci, zna bit nepredvidljiv.
Radim do kasno danas pa možda još jedno iznenđenje iz njega kasnije.
Za navečer je doma jedan lungić u frižideru pa valjda on s nečim, to onda ostaje i za sutra za posao. Za danas nije ostalo ništa jer smo jučer bili proždrljivi svi. Bilo je hladno, to traži jest

Vježbat planiram doma neke rehab za donju kralježnicu odraditi i to je to. Uz 10K što probam svaki dan.
Old 13.01.2025., 08:01   #219
Quote:
Ferrari-Ficho kaže: Pogledaj post
Hanna, i od mene zagrljaj podrške.
S problemima se nosiš kao da si vulkan, a ne žena, sve to teraš u MP3.
Voljela bih takvu snagu, ja svoje moram iskukat, istrest, onda mogu 3 koraka naprijed.
Javila se.
Dvije zmajice
Merion1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2025., 08:03   #220
Quote:
Merion1 kaže: Pogledaj post
Javila se.
Dvije zmajice
Potpisujem, obje su
Surli is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:39.