Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2025., 11:47   #201
S obziron na očekivano lošije stanje terena, a izgledno i dosta ping-ponga i preskakanja igre, tribat će i dobro izdanje rovokopača (tipa Kalik), ali i nekoga ko će znat stat i podilit kakav dobar balun pa makar i ne trča previše (tipa Raketa).
Podsjeća dosta ka nedavno protiv Ižbenka, samo je tu sad Raketa, ali ovi zato imaju terijera Fetu.
FanteDiBastoni is offline  
Old 02.02.2025., 11:51   #202
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Ode Ljubičić u Bundes ligu ..jel imamo mi kakvi zub od prodaje?
Zub?
Jedino još platiti putne troškove a možda i neki popavrak desni menadžeru
Nobrain78 is offline  
Old 02.02.2025., 11:53   #203
Ne mogu ovo shvatiti. Jebi se, Đenaro. Šikaniranje Trajkovskog je prevršilo svaku mjeru.
Old 02.02.2025., 11:53   #204
Meni jedinu nadu budi da trener oće standardirat ekipu i sustav. Ovo sustav pod navodnike naravno. Ako je tako i ako je to dugoročni plan, jebeš poraz od lokomotive. Al bojim se da nije ...
Old 02.02.2025., 11:54   #205
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
samo paštu, lagano ugljikohidrati
https://www.youtube.com/watch?v=yVLZ4U4kCAI
MiniJakobsen is offline  
Old 02.02.2025., 11:57   #206
Quote:
Sipina kaže: Pogledaj post
Žaper ni na klupi.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Čuvamo ga za četvrti krug....bIt će pojačanje kad platimo dotura.
Nobrain78 is offline  
Old 02.02.2025., 11:58   #207
moj gg jebali te bb (bamba i biuk).

očito smo tako dobro izgledali prošli put da ne treba ništa mijenjati.

od umjerenog optimiste postajem apsolutni skeptik.
Old 02.02.2025., 12:02   #208
Quote:
volverine kaže: Pogledaj post
ajd molim vas odgovorite vi koji bolje kuzite nogomet. sto bi mi izgubili da nam je Krov iza Livaje, znaci na mjestu Kalika, a da su Kalik i Puki na mjestu Krova i Rakete? ili nek se njih 3 rotiraju nekako, po potrebi, a Krov da bude gore, ajd sto bi tu bilo losije od ovog? jer primarna Krovova pozicija je bila bas to, ofenzivni vezni, jer koliko god petlja i mekan je, ima vise smisla za kreaciju od Kalika. evo ja sam laik za puno toga, pa me zanima zasto trener to ne igra, jel on zna da bi to bilo jos gore ili ne zna da bi bilo bolje od ovog

ovo bi nam trebao biti jos jedan moto uz sve one Hajdcke koje imamo. zapravo ovo bi nam trebao bit sluzbeni moto.
Izgubili bi na sporosti

Poslano sa mog 22101316G koristeći Tapatalk
miljo piljo is offline  
Old 02.02.2025., 12:05   #209
kako god ova danasnja utamica zavrsi i mi nekim cudom budemo prvaci - to je to, bit cemo opet za nekih 20-30 godina. u slucaju da budemo prvaci, dogodit ce se ovo - kradanski ne moze do 40 milja od LP i prisiljen je prodavat bolje nego moze dovest, ali to ce bit samo tu sezonu, jer iducu ce se vec malo konsolidirat, a nas Markan ce bit jos godinu dana stariji i sa jos losijim suigracima. toliko o nama.
ovo danas bolje i ne gledat, vi sto spremat rostilje, upalite si drugu i trecu njemacku, slican sport ce i oni igrat, njihov se zove nogomet.
Old 02.02.2025., 12:07   #210
Quote:
papundek1981 kaže: Pogledaj post
ok, ne znamo tocno sta je bilo, ko je koliko i u kojem trenutku trazija. al ajmo rec da je ovako kako se pisalo

tu uopce nije stvar pogadjanja. ja bi napravija test i dajakuu, trajkovskon i pasalicu nabija balun s svoje branke na centar, imaju se zatrcat prema njemu i krenit prema drugoj branci. bez protivnika bez icega, samo oni i balun. samo po nacinu na koji trce bez i s balunon ti imas uzet pasalica

i to nije stvar nikakvog pogadjanja nego cisto dovoljno pogledanih nogometnih utakmica u zivotu.

e sad, sta se tu tocno desilo, vrag ce ga znat
jbga tebi nisam odgovorio, pa da ne ispadnem nepristojan
vidis ja nisam to primjetio kako oni trce, ali sad bi ih isao usporedivat da vidim koja je razlika, ali da, to netko tamo placen mora vidjet, a ne ja! ja sam da kupujem dresove i ostali merch
Old 02.02.2025., 12:15   #211
Kad sam branio Leku što se nije odmah prilagodio, onda je bilo, da se treba polako prilagodit, pa onda krenut sa promjenama. To upravo sad radi Gatuzo. Prilagodio se, al je rekao basta. Pa nam opet nevalja.

Do kojeg trenutka se trener u Hajduku treba prilagoditi?
Old 02.02.2025., 12:35   #212
Onda je i mrtav Hajduk, to sako govori koliko smo jaki i sta mzoemo ocekivat i danas..8 8 bodovi
Old 02.02.2025., 12:41   #213
Quote:
Sipina kaže: Pogledaj post
Žaper ni na klupi.
Nije da nismo prije dva, tri miseca još vamo pisali da na Žapera ne možemo ozbiljno računat do Uskrsa negdi, a dotad smo već u minusu. Naravno da smo opet ušli u polusezonu bez šestice, jer zašto ne, šta će nam šestica
Mare- is offline  
Old 02.02.2025., 12:42   #214
A i ne bi ga bilo red sad bacit na "taj" travanjak.
Old 02.02.2025., 12:47   #215
Da je nekako izac s kranjce s 3 boda pa onda krenit na titulu sa Zaperom, Segom, Mlakarom i Rusynom...
Old 02.02.2025., 12:48   #216
Triba bi vozit.
https://k309.liveball.ws/match/1202743
Old 02.02.2025., 12:51   #217
Kakvo naricanje na temi i strah od gubitka bodova, protiv momčadi 2 boda od ispadanja iz lige . Šatro imamo šampionske aspiracije.
DerrickRose is offline  
Old 02.02.2025., 12:58   #218
Kako je kalik glup čovjek
ZoomZoom is offline  
Old 02.02.2025., 13:06   #219
Diallo zvijezda proljeća
Old 02.02.2025., 13:06   #220
Evo NBA igrač zabio
ZoomZoom is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:44.