Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.06.2009., 15:00   #201
Ozbiljno? Joooj puno ti hvala na odgovoru
zabica171 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2009., 15:06   #202
Finvestcorp

Molim vas da mi kažete jel netko u skorije vrijeme bio u tom salonu na Jankomiru? Da li to radi (i kada) ili ne,jer smo jednu subotu išli u solidum i svratili tamo pa je bilo zatvoreno i na vratima ima neku staru obavijest(2008.g).Hvala.
ljubica-zubica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2009., 19:34   #203
Quote:
mario66617 kaže: Pogledaj post
ima li netko saznanja gdje se može naručiti garnitura koja pokriva dva kuta, znači ide na tri zida...otprilike u obliku slova "U"...dimenzije su prilično velike ali to nam je jedino mjesto za sjedenje u boravku pa smo mislili da se prostor maximalno iskoristi...
skoro svaka garnitura ima oko 20-ak elemenata od kojih se može sastaviti garnitura.na slovo u možeš složiti jako puno garnitura ali moraš znati točne dimenzije.garnitura može bit sastavljena od dvosjeda,trosjeda i damskih ležaja.
ako imaš kakvu ideju pošalji dimenzije a ovdje ti je par slikica.

dolce casa is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.07.2009., 09:05   #204
Pls help!

moj roditelji su u potrazi za garniturom, nije bitno jel kutna ili dvosjed+trosjed, koja se moze razvuci u krevet (bracni,.. za njih dvoje, jel ). ALi (!) taj krevet treba biti stvarno kvalitetan. Oni bi htjeli mehanizam na razvlacenje, kvalitetan, deblji madrac,.. Oni ce to koristiti za svakodnevno spavanje i bitno je da je to kvalitetno radi kicma, koje su vec sada lose..

ugl, cijena nije bitna. Najbitnija je kvaliteta! Da je udoban i da traje...
gdje to mozemo naci?
Old 25.09.2009., 18:29   #205
Da li netko zna da li se u Zagrebu / Hrvatskoj mogu kupiti kožne garniture talijanskog prizvođača nicoletti ? Prije ih je bilo za kupiti u Kiki, ali više ih nema... hvala
scottie is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2009., 13:58   #206
kalea garniture

ako netko ima iskustva sa njihovim kaučima ...neka se javi ,konkretno sa garniturom Montana
krešimira09 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2009., 00:55   #207
Solidum, Kvadra

Da li netko ima iskustva s dućanom Kvadra u Solidumu? Vidjela sam krasnu kutnu garnituru Furninova za 14 tis kn, ali strah me jer ne znam ništa o njima i da li su zbilja kvalitetne.
Elle Vk is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2009., 12:40   #208
Quote:
Elle Vk kaže: Pogledaj post
Da li netko ima iskustva s dućanom Kvadra u Solidumu? Vidjela sam krasnu kutnu garnituru Furninova za 14 tis kn, ali strah me jer ne znam ništa o njima i da li su zbilja kvalitetne.
Odlične garniture..dizajn fantastičan,posebne su.Cijene su malo skuplje,al razlika je očita između njih i ostalih
krešimira09 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2009., 14:18   #209
Jel neko ima garnituru bilo kakvu proizvođača Atlas iz Užica? Tek sam čula za njim, sviđa mi se kako rade, ali ne znam jel traju?
Manch is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2010., 00:07   #210
Kozna garnitura?

Zeljela bih kupiti garnituru od bijele koze. Ima li tko iskustva s koznom garniturom? Koje su prednosti i mane? Kako se odrzava?
La sposa is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2010., 08:39   #211
Quote:
La sposa kaže: Pogledaj post
Zeljela bih kupiti garnituru od bijele koze. Ima li tko iskustva s koznom garniturom? Koje su prednosti i mane? Kako se odrzava?
mislim da sam vec spominjao, no ukratko: uredio sam si stan u kuci pred 10-tak godina, prilicno mladenacki i zgodno, no nisam zelio kupovati neki preskupi namjestaj jer sam znao da je taj stan privremeno rjesenje.

jedino sam se odlucio (sto mi je dugo prije toga bila zelja) kupiti pristojnu, kvalitetnu koznu garnituru koju bih mogao kasnije preseliti prema potrebi. odluka je pala na natuzzi koji je bio prilicno skup u to doba - 35-40t kn (zapravo je jos uvijek, no razlika je sada manja izmedju natuzzija i "no name" proizvodjaca). garnituru je donjela neka dostavna firmica (natuzzi za to koristi vanjsku uslugu) koja je to "na silu" i bez volje istovarila. garnitura je stigla ostecena (nisu je dostavljaci ostetili, vec je takva stigla iz proizvodnje) - koza je bila losa na nekoliko mjesta. po mojoj reklamaciji nakon vise od mjesec dana dolazi "majstor" - njihov "partner za reklamacije" (znaci, ni to ne rade oni) koji je sve to popisao i odslikao. ukratko, nakon nesto dopisivanja sve skupa mi je prisjelo i odustao sam od reklamacije.

sad nakon 4-5 godina izgleda prilicno tuzno (ne koristim je puno) - jastuci i mjesta sjedenja su deformirani, koza je ostecena na vise mjesta (ocito je prilicno tanka i osjetljiva - kad sam je kupovao narucio sam kao najkvalitetniju, najcvrscu kozu)... ukratko, jedini skupi dio u stanu koji (u odnosu na ostalo) izgleda ocajno.

dakle, sto se mene tice natuzzi vise nikad.

inace postoje razna sredstva za ciscenje i "odrzavanje" od kojih su vjerojatno neka i dobra, no s obzirom na "slabu" kozu ne usudim se bas previse s tim po garnituri.

negdje u isto vrijeme kupio sam jos dvije garniture za poslovni prostor: crni kozni 2-sjed i 3-sjed (koliko se sjecam 11-12t kn) za prostor u kojem svatko sjeda, te skaj 3-sjed i 2 fotelje za ured (10t kn) - oba izgledaju kao da su stari mjesec dana.

to su mane naravno, prednost je sto (u katalogu i eventualno izlozbenom prostoru) lijepo izgleda.

mama je kupila za novi stan snijezno bijelu u solidumu koja izgleda odlicno, no bojim se da ce (bar zbog boje) zazaliti. cini mi se cak da je to isti proizvodjac (i gotovo isti model) kao crna kozna iz mog poslovnog prostora. 3-sjed i "produzeni" tabure 13.5t kn.
xls is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2010., 17:16   #212
mi smo u novom stanu , sa novim članom obitelji, jednim bijelim dlakavim samojedom......u potrazi za sjedećim garniturom, mjesec dana nikako da se odlučimo....definitivno smo odustali od eko kože , još nisam vidjela kod nekog da je nakon godinu -dvije namještaj očuvan , većini je koža ispucala ili tome slično.....
imamo staru kutnu garnituru , pas je s nama 6 mjeseci , tragova šapa nema niti nema , tako da uzimamo sve osim kože....najradije nešto što se može skinuti i prati ,ali nismo naišli na to....
zametak is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2010., 19:22   #213
Ital sofa

Quote:
mrsavicaaa kaže: Pogledaj post
Moja prijeteljica ima i odusevljena je
Moja prijateljica ima njihov bež kožni 2-sjed i 3-sjed i zadovoljna je. A ima i mačku.
Elle Vk is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2010., 22:01   #214
Ja ima eko kozu i iako imam macku koja je uspjela kanđama nenamjerno izbosti , opet cu uzet eko kozu jer u tkanine se sve uvuce,pogotovo kad imas zivotinju, grinje, pljavstinu nikad ne mos ukloniti... eko koza je zakon... perem vodom i uvijek je cisto i nije mi zao nek je i izgerebana,ali je cista!
Old 28.01.2010., 17:40   #215
Boxer-kai, imaš kakvu slikicu na kojoj se vidi kako izgledaju ta mjesta na kojoj je garnitura izgrebana?

Pitam jer sam danas kupila kutnu garnituru od eko koze, a imam 2 psa i 2 mace.
Do sad smo imali tapecirano...katastrofa, bez obzira na svakodnevno usisavanje uvijek je bilo puno dlaka, tako da smo se sad odlucili za eko kozu...svi me plase da ce za cas biti ofucano, ali riskirala sam. Mozda je i bolje da je izgrebana nego dlakava.
Old 29.01.2010., 15:54   #216
Bog ljudi! Recite mi da li netko ima iskustva sa salonom F ambienti. naime oni rade tapecirani namješataj po mjeri. Kažu šta god zaželiš oni naprave. Bilo kakva iskustva-rekla -kazala...;_)
bababa is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2010., 15:12   #217
sjedeća garnitura Pinija-model rijeka

zanima me dali netko ima u svom dnevnom boravku ovu sjedecu garnituru(koznu),iskustva sa tom firmom i opcenita misljenja o ovoj kutnoj garnituri.
cijena (koza 12 000kn,ostalo 8 000kn)

moze i slike ako nadete gdje koznu...
pozdrav

http://www.eurodom.hr/product_info.p...oducts_id=3473
rodryguez is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2010., 17:02   #218
bababa

Prošle godine kupili smo garnituru u F-AMBIENTIMA. Prezadovoljni
Točno im odneseš mjere koje želiš i skiciraju ti garnituru u centimetar.
A materijale kombiniraš kako želiš. Kod njih ćemo kupiti još jednu za vikendicu
fani is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2010., 21:05   #219
Quote:
xls kaže: Pogledaj post

dakle, sto se mene tice natuzzi vise nikad.

Već sam čula komentare za natuzzi, većinom toliko loše, kao cijenom niti malo ne odgovara kvaliteti koja je loša
Vjerovatno je riječ o natuzziji u nas jer mi prija u italiji ima njihovu kožnu i za sada je zadovoljna, vidit ćemo daljnji razvoj

I ja gledam već neko vrijeme kutne garniture, nzm bili uzela kožu, imala sam je i to jako kvalitetnu, ali je i ne volim baš
ljeti se lijepi pa je moram s nečim prekriti
a zimi je hladno sjediti na njoj pa je opet moram pokriti
i gdje sam....kupim lijepu garnituru, pa je moram držati prekrivenu....a to mi nije to....mrzim to
tako da ništa od kože
I tako sam ja sjela na toliko garnitura i razlike su ogromne,
žalosno je jedino što skupa garnitura ne garantira kvalitetu,
Ital sofa- i meni ne izgledaju loše
nzm čija je ovo,mislim talijanska jeste, vidila u lesnine, kožna i bila tada na akciji
nije mi bila loša ali mi odgovara samo kutna
http://i49.tinypic.com/upk6t.jpg

http://i49.tinypic.com/2dtvmmb.jpg
murtila is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2010., 21:18   #220
Quote:
fani kaže: Pogledaj post
Prošle godine kupili smo garnituru u F-AMBIENTIMA. Prezadovoljni
Točno im odneseš mjere koje želiš i skiciraju ti garnituru u centimetar.
A materijale kombiniraš kako želiš. Kod njih ćemo kupiti još jednu za vikendicu

Jel imaju oni dučan u Top interijerima u Dugopolju

Ako imaju, i ako je to dučan na koji ja mislim, vidila kod njih prošle godine jednu ljubičastu kutnu,
MM rekao za tu, evo draga ovo može, stvarno je djelovala kvalitetno ali mi je bila preskupa mislim oko 17000 kn a nije koža nego obični materijal
mislim da je baš ta bila izložena i na Ambienti od te godine
vidila ono što mi se sviđa u dva dučana, pa sad nzm je li ova ljubičasta bila u tome F
jer je jedan bio preskup (taj sa ljubičastom ) a drugi isto nije baš zaostajao, ali malo manje skup
murtila is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:11.