Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.08.2011., 01:19   #201
Kutije za Selidbu kao i savete za selidbu možete pročitati ovde
...

Zadnje uređivanje City : 09.08.2011. at 23:04. Reason: Reklama
selidbepakovanj is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2011., 07:53   #202
firme za selidbe

ima li netko iskustva s firmama za selidbe, koliko naplaćuju, što se sve može dogovoriti s njima (da li pomažu i u demontaži i montaži namještaja), ili samo odrade taj "selidbeni" dio? I imaju li oni te kutije i sličnu ambalažu za spakirat stvari?
Iva_st is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 21:02   #203
selidba i skladistenje stvari

da li u zg postoji mogucnost skladistenja namjestaja na cca mjesec dana?

dakle - demontaza namjestaja, transport do skladista, skladistenje, transport do stana, montaza - jel netko nudi takvu uslugu?
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2013., 14:19   #204
nitko?
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2013., 13:40   #205
@Peppa - imala sam slicnu situaciju prosle godine koju sam rjesila na nacin da sam zamolila par prijatelja za pomoc demontaze namjestaja, iznajmila garazu u novom zagrebu preko oglasnika na mjesec i pol dana (mada se tu radilo o ljetnim mjesecima - srpanj, kolovoz te su vlasnici vecinu vremena bili na moru), uzela firmu za selidbu (najbolje iskustvo do sada - sve su zamotali u folije i nista nije osteceno; a nisu me skupo izasli), prevezla i nakon toga te iste angazirala za prijevoz na novu lokaciju ... nadam se da sam pripomogla
m@ja is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2013., 10:52   #206
@ m@ja
zvala selidbe, jedni imaju opciju skladistenja namjestaja i nisu preskupi
ako krenemo u selidbu ici cemo na tu opciju
osobne stvari cemo ostaviti kod staraca a namjestaj u tom skladistu
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2013., 10:20   #207
Smile Selidba

Bok,

našla sam neki stari topik o selidbi i firmama koje obavljaju preseljenje, ali je iz nekog razloga zatvoren, a treba mi pomoć.

Naime, studenti smo i dobili smo priliku dobiti dva dobra kauča za naš stan (trosjed i dvosjed) i već danima šaljem mailove i kontaktiram razne službe za selidbu, samo jedni su se udostojili odgovoriti na mail. U svakom slučaju ti jedni su napisali da je sat vremena posla 240 kuna, a ako slučajno bude do sat i po da će cijena biti 340 kuna.

To nam je skupo, za studentski buđet stvarno ne odgovara, budući da smo spremni imat naše ljude koji će nositi.

Imate za preporučiti nekoga ko bi to mogao prevesti za neke pristojnije novce za studentski žep?

Pomozite ^^
Ayllwyn is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2013., 10:01   #208
Quote:
Ayllwyn kaže: Pogledaj post
Bok,

našla sam neki stari topik o selidbi i firmama koje obavljaju preseljenje, ali je iz nekog razloga zatvoren, a treba mi pomoć.

Naime, studenti smo i dobili smo priliku dobiti dva dobra kauča za naš stan (trosjed i dvosjed) i već danima šaljem mailove i kontaktiram razne službe za selidbu, samo jedni su se udostojili odgovoriti na mail. U svakom slučaju ti jedni su napisali da je sat vremena posla 240 kuna, a ako slučajno bude do sat i po da će cijena biti 340 kuna.

To nam je skupo, za studentski buđet stvarno ne odgovara, budući da smo spremni imat naše ljude koji će nositi.

Imate za preporučiti nekoga ko bi to mogao prevesti za neke pristojnije novce za studentski žep?

Pomozite ^^

Ne znam gdje zivite ali u Zadru ima dosta penzica sa onim malim trokolicama i oni dosta jeftino voze. Znaju biti ispred Peveca, Baumaxa i slicnih ducana. Sad je kriza i nemaju posla, vjerujem da bi to jeftino prevezli.
Old 09.06.2013., 20:12   #209
jedan od prvih rezultata iz googla za pojam "kombi prijevoz", a ima toga još dosta:

http://www.oglasnik.hr/oglasi/partne...-14335964.html

Ne znam postoji li kakva kvaka, ali ako je to 150kn za 2 sata, mislim da je ok.

evo ti još jednog, manji kombi, cijena 100kn:

http://www.oglasnik.hr/oglasi/partne...-14342923.html

Zadnje uređivanje 3007 : 09.06.2013. at 20:21. Reason: dopuna
3007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2013., 20:58   #210
Preporucam,

Super efikasan, pomogne i pristojan sa cijenom.

http://www.prijevoz-krizanic.hr/
ibica is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2013., 20:28   #211
Tvrtka za selidbe

Iduci tjedan trebala bi se prvi puta seliti, ne trebam veliki kombi jer cu uzimat samo par vecih stvari ali bi molila za prijedloge koja tvrtka za selidbe je najbolja i kako se krecu cijene? Zanima me za podrucje Zagreba
ohjohnny is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2013., 00:43   #212
Otvorim temu kad evo reklama.

http://www.kombi-prijevoz-fran.hr/?g...FUSS3godPH4AmQ

Meni se ovo čini povoljnim. Mi smo u Rijeci platili jednog radnika,kombi za 4 km oko 600 ili 700 kn.
petra00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2013., 19:45   #213
U Njuškalu većina piše cijenu od 60 d0 80 kn, da bi, kada ih nazoveš, cijena iznosila 150 kn po satu. Govorim o Zagrebu, gradskoj vožnji.

Nedavno sam prevozila jednu policu na udaljenosti manjoj od 2 km, pa sam se napregovarala. Uglavnom, možeš dotjerati cijenu i na 120 kn po satu ili prijevozu, a ako ti se da, i niže, jer je ponuda velika. Samo ne zovi u zadnji trenutak.
Old 20.10.2013., 23:43   #214
Otvorim temu kad opet neka forumska reklama za selidbu.

http://www.kombi-selidbe-transporti....FQlb3godAGsA_A
petra00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2013., 12:44   #215
Ja imam cetiri stvari za preseliti od kojih je velika jedino kutna garnitura nevjerojatno mi je da su mi u gluhaku rekli da bi to bilo 750 kn nekako mi se to cini preskupo?!
ohjohnny is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2013., 12:48   #216
Moj savjet je da pogledaš na njuškalu, s obzirom da je velika konkurencija cijene su niže.
coke125 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2015., 11:07   #217
Selidbe u neboderima

Gledam jedan stan na zadnjem katu jednog zagrebačkog nebodera. Primijetio sam da, makar imaju dva lifta, oba su mala lifta, nijedan nije teretni. Zanima me kako onda firme naplaćuju dostavu do tog zadnjeg kata. Pritom ne mislim samo na firme za selidbe nego i na dostave stvari iz recimo IKEA-e i drugih sličnih šoping centara.

Jel to ide po katu, da li odbijaju dostavljati na tako visoke katove (12. kat, konkretno)?

Kakva su iskustva vas koji živite na visokim katovima, jel imate kakvih problema sa dopremanjem namještaja, bijele tehnike?

Hvala!
paprat984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2015., 17:08   #218
većina stvari ide i u te male liftove koji nisu teretni

ne odbija nitko dostavu na visoke katove samo unaprijed moraš navesti o čemu se radi i otprilike uzimaju 30-50kn po katu stepenicama ovisno šta se nosi i da li trebaju uzeti još ljudstva...
homosapiens is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2015., 13:49   #219
Mene zanima sto to po vama nije preskupo? Vidim da nitko nije spomenuo nikakvu konkretnu cifru, udaljenost, količinu stvari ni kat. Koliko sam uspjela vidjeti ove 3-4 firme za selidbu koje većinom spominjete su među top 5 najskupljih firmi za selibu. Zadnji put kada sam se ja selila unajmila sam dvojac sa kombijem, mislim preko oglasnika iz nemam pojma koje firme i sve su mi preselili za 600 kuna sa 2 lokacije na treću i četvrtu i to sve za 600 kn.
Skin is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2015., 10:58   #220
Uskoro prodajem kuću radi nepodnošljivih susjeda i zajednice, pa me zanima kod selidbe, koliko se dugo bude bez interneta??
Treba bi zbog emaila i ostalih stvari, a mob mi je neki u komi, bolje mi je to na kompu jer tamo mi je sve što trebam ..
mjesec dana bi izdržao bez neta , znači javim Optimi da sam se preselio i oni to srede brzo ako imam već liniju tamo gdje odselim?

Hvala na odgovoru ..
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:14.