Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Alternativno liječenje

Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.01.2008., 01:04   #201
Quote:
srki2311 kaže: Pogledaj post
Pa sta ti mislis da je on to stvorio preko noci? Covjece pa znas li kad je Ivica zapoceo to u Zagrebu to je bilo na Tuskanovoj ma da i neznam gdje je to ali je stoposto skromniji pocetak bio. Ivica je bio obican trgovac na ribarnici dok je vec tada ljudima pomagao i pricao. Pa nije zivio u vili na Srebrenjaku. Neznas nikakve pozadine price o Ivici i Braci a nije te ni briga. Vazno je srati po drugima i dizati sebe u visine.

Hvala bogu da ima i ja bi mu dao svega jos i jos samo da mogu biti ljudi zavidni.
Samo, to bi ipak značilo da on sebe dobro unovči. Iako se ovdje piše suprotno. Čudno...
Aha, a zar on, kao veliki duhovnjak i prekrasan čovjek ne bi trebao biti uzor svima ostalima i živjeti u npr. potleušici?
Pa daj, molim te pogledaj tog čovjeka. On je živuća parodija.

Quote:
Pa cim prihvacas da svjet funkcionira na taj nacin u kojem novac vlada i moze kupit sve time odbacivas cjelu duhovnost i time meni to i izgleda ko opsesija novcem i materijom.

Laku noc!
Aha.
Ovo ću ti reći u najboljoj namjeri da ti dočaram važnost novca.
Stvarno nije zamišljeno kao provokacija.

Nadam se da ćeš se sutra probuditi bez kune u džepu tako da se ne možeš prehraniti.

shvaćaš li sada važnost novca?
Old 28.01.2008., 01:12   #202
Quote:
Zlosmjeh kaže: Pogledaj post
Ali odakle mu onda novac?
Ljudi kojima je pomogao, koji su mu zahvalni kupuju od njega sve što prodaje, knjige, slike, dvd, cd, zlatne privjeske ili mu daruju novac.
Izgleda da ima puno onih koji su mu zahvalni.
Old 28.01.2008., 01:20   #203
Quote:
Nadam se da ćeš se sutra probuditi bez kune u džepu tako da se ne možeš prehraniti.

Stvarno si si dobro odabrao ime u avataru.
Puno je zla u tebi.
Mogo si naći bolji primjer.
Ali ne brini: sve se vraća sve se plaća svaki stari dug.
Zdravko Čolić
Old 28.01.2008., 12:37   #204
Quote:
tuvok kaže: Pogledaj post
Stvarno si si dobro odabrao ime u avataru.
Puno je zla u tebi.
Mogo si naći bolji primjer.
Ali ne brini: sve se vraća sve se plaća svaki stari dug.
Zdravko Čolić
Ajme, tako me je strah da ću sada ići udovoljiti zlodusima tako što ću žrtvovati djevicu.
Old 28.01.2008., 13:20   #205
Quote:
Samo, to bi ipak značilo da on sebe dobro unovči. Iako se ovdje piše suprotno. Čudno...
Aha, a zar on, kao veliki duhovnjak i prekrasan čovjek ne bi trebao biti uzor svima ostalima i živjeti u npr. potleušici?
Pa daj, molim te pogledaj tog čovjeka. On je živuća parodija.
To nije nikakav kult obozavanja i primjera radi. Tu je svima jasno da treba u sebi probuditi bozansku iskru koja nas sama vodi prema pravom cilju. Niko ne bi trebao ziveti po uzoru Brace jer njemu to nije cilj. On samo daje svoje misljenje i to samo u knjigama, koje nisu obavezne da bi ti mogao osjetiti i probuditi u sebi iskru. Nije fora u Braci vec u nama. I mislim kad malo procitas Bracinih i Ivicinih knjiga bude ti jasno da i oni to tako zamisljaju. Nisu to ljudi kojima bi se njihovi sljedbenici trebali klanjati. To su ljudi koji postuju svaku ljudsku dusu i nije im vazno ko si i sta si i kolko imas novca. Pogresno gledas na stvar.

Quote:
Aha.

Kletve mogu biti opasne stvari kad ulozis u njih mnogo emocija.

Jebote ja se stvarno probudi bez kune u dzepu. Sami evri. Šala al ne zivim u Hr.

Ja shvacam da je novac potreban da bi prezivjeli ali samo toliko da ja mogu da upravljam novcem a ne novac sa mnom. Ima tu jedna razlika koja se moze vidjeti na ljudima u praksi. Mozda jednom kad predjes medju "duhovnjake" uocis razliku pa ces i ti razumjeti o cemu pricam.

Evo jedna kletva i za tebe...Da bogda se ti sutra probudio pa imo para ko Bill Gates!

Razmisli sta ces s parama uraditi.

Tuvok....

Ja nisam zasljedio nikad a i znam da je Ivica bio protiv toga da bi iko ostavljao novac kod njih. Neki donesu dar kao sto je njihova slika rucno naslikana pa to objese u svom uredu. Ili znam da je u jednoj knjizi pisao kako je ponekad uzeo novac od onih za koje zna da imaju pa je te iste pare il zlato dao nekoj sirotici koja je sva sretna otrcala djeci kuci punim vrecama hrane i slatkisa. Uvjek je govorio tesko onome kome ja nesto poklonim a on to proda najcesce u primjeru zlata.
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2008., 15:15   #206
Ja ne vjerujem u kletve.
Old 28.01.2008., 21:44   #207
Vjerujes li u moc misli...da razlicite misli i rjeci imaju razlicitu vrjednost, težu i jačinu?
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2008., 22:57   #208
Quote:
Vjerujes li u moc misli...da razlicite misli i rjeci imaju razlicitu vrjednost, težu i jačinu?
Vjerujem, ali ne vjerujem u one gluposti tipa: Vjeruj pozitivno i biti ćeš milijarder!
Old 29.01.2008., 15:24   #209
Bila sam danas kod Brace!!!!! Super se osijećam. Za informaciju onima koji misle da se plača, NIŠTA nisam platila.
angel1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2008., 16:22   #210
Quote:
angel1 kaže: Pogledaj post
Bila sam danas kod Brace!!!!! Super se osijećam. Za informaciju onima koji misle da se plača, NIŠTA nisam platila.
Imali koja nova knjiga?
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2008., 16:32   #211
Quote:
Vjerujem, ali ne vjerujem u one gluposti tipa: Vjeruj pozitivno i biti ćeš milijarder!
Po tvom misljenju ako nemas para to nije ok. Kad ti nekome zelis da nema para onda je u toj zelji losa namjera. Kad jos to izrazis sa jakom namjerom i do te osobe imas jako negativan stav onda sve to zajedno zvuci kao kletva.

Naravno nisam ozbiljno uzeo tvoju zelju jer razumem da si njome htio pokazati koliku vrjednost ima novac u tvom zivotu a ne nastetiti meni.
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2008., 19:59   #212
Quote:
eto eto kaže: Pogledaj post
Molim vas, ima li tko ikakvih saznanja i iskustava sa iscjeliteljem koga nazivaju Braco, a živi na Srebrnjaku ?
PA EVO,MOJI RODITELJI IDU K BRACI VEC OKO 10 GOD.BILO JE RAZNO RAZNIH PROBLEMA;NIKAKO OTIĆ IZ PODSTANARSTVA,ZDRAVLJE,NEMIR,NESLOGA.ZAPOSLENJE.OT IŠLI SU PRVI PUT PO PREPORUCI NASIH ZADNJIH STANODAVACA,TRŽILI SU POMOĆ I TAKO DOBILI JE,NE ODMAH I OD PRVOG DOLASKA ALI MALO PO MALO SVE SE RIJEŠAVALO I DOLAZILO NA SVOJE.JA SE OŽENIO I ODVOJIO OD SVOJIH,POČELI RAZNORAZNI PROBLEMI OTIŠAO DO BRACE MOLIT ZA POMOĆ,MALO JE POBOLJŠANJE DOŠLO PA NISAM IŠAO PAR GODINA U MEĐUVREMENU SU SE NAKUPILI TAKVI PROBLEMI ZA KOJE JEDNOSTAVNO NISAM VIDIO IKAKVA RJEŠENJA.I KONAČNO(IAKO SAM BIO POMALO I SKEPTIČAN)DRUGI DAN OVE GODINE OTIŠAO PONOVNO DO BRACE PO POMOĆ,NJEGA NIJE BILO SLUŠALI SMO NJEGOV GLAS,VRATIO SAM SE KUĆI SMIREN,S NNEKIM NOVIM RAZMISLJANJIMA I POGLEDIMA NA SVIJET,RIJEŠILI MI SE DUGO ČEKANI FINANCIJSKI PROBLEMI,BIO SAM OPET JUČER KOD NJEGA,NA POGLEDU,I IĆI ĆU STALNO JER SAM PONOVO ROĐEN,VJERA MI SE OJAČALA,KAD MI JE TEŠKO PUSTIM NJEGOV FILM I ODMAH OSJETIM NEKI SMIRAJ,A SVE ME KOŠTA MALO VREMENA I BUKET CVIJEĆA
SUNDOWN is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2008., 21:03   #213
Quote:
Vjerujem u moć misli koje budu izrečene kroz riječi. Ako ti meni kažeš konjusino jedna gadna pred nekim curama, bit će mi neugodno, iako sam lijep.

Vjerujem u moć sugestije, tako da iskusniji ljudi lako "pročitaju" neiskusnije, "kao roditelji djecu". Djeca uvijek misle da mogu nadmudrit roditelje, no to im ne polazi za rukom, jer su se roditelji godinama "izvježbali" za te dječje trikove, svojom pozicijom tj svojom ulogom djeteta u određenom životnom periodu.

Nisam pročitao sve postove s ove teme, no vjerujem da Braco može riješiti nekakve psihogene probleme.

Postoje psihogeni problemi gdje čovjek sjedi u invalidskim kolicima zbog stresa, u krevetu, čovjek oslijepi zbog traume, te mislim da Braco vjerojatno takvima može pomoći, (al ne opet svima).

Takve stvari radi i Z. Sudac, al kod teških organskih oboljenja ima malo uspjeha, kancer u terminalnoj fazi, Parkinsova bolest, većina bolesti oštećenja moždane strukture.

Tu Braco može samo fićukati.

Molio bih link kroz povijest iscjeljivanja : tko je ikad "digao" bilo jednu osobu iz kolica s presječenom kičmenom moždinom ???

Ako taj Braco pomogne barem i ovim psihogenim, puno je učinio, no nemojte ljudi iskakati iz tračnica maštajući o stvarima koje ne postoje.

I ptica leti, no uvijek joj je baza na zemlji.
Bassconnect is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2008., 00:15   #214
Quote:
Imali koja nova knjiga?
Nema ništa novo, ali kad sam izlazila bilo se skupilo cca 200 ljudi. Bio je i Plečko. Nešto su pričali da će snimat novi dvd i rade na novoj knjizi
angel1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2008., 00:36   #215
Quote:
Bassconnect kaže: Pogledaj post
Vjerujem u moć misli koje budu izrečene kroz riječi. Ako ti meni kažeš konjusino jedna gadna pred nekim curama, bit će mi neugodno, iako sam lijep.

Vjerujem u moć sugestije, tako da iskusniji ljudi lako "pročitaju" neiskusnije, "kao roditelji djecu". Djeca uvijek misle da mogu nadmudrit roditelje, no to im ne polazi za rukom, jer su se roditelji godinama "izvježbali" za te dječje trikove, svojom pozicijom tj svojom ulogom djeteta u određenom životnom periodu.

Nisam pročitao sve postove s ove teme, no vjerujem da Braco može riješiti nekakve psihogene probleme.

Postoje psihogeni problemi gdje čovjek sjedi u invalidskim kolicima zbog stresa, u krevetu, čovjek oslijepi zbog traume, te mislim da Braco vjerojatno takvima može pomoći, (al ne opet svima).

Takve stvari radi i Z. Sudac, al kod teških organskih oboljenja ima malo uspjeha, kancer u terminalnoj fazi, Parkinsova bolest, većina bolesti oštećenja moždane strukture.

Tu Braco može samo fićukati.

Molio bih link kroz povijest iscjeljivanja : tko je ikad "digao" bilo jednu osobu iz kolica s presječenom kičmenom moždinom ???

Ako taj Braco pomogne barem i ovim psihogenim, puno je učinio, no nemojte ljudi iskakati iz tračnica maštajući o stvarima koje ne postoje.

I ptica leti, no uvijek joj je baza na zemlji.
Sad kad si sve lijepo ispričo, reci ti nama kako ti znaš kome braco može a kome nemože pomoći.
Imaš neke čvrste dokaze?
Reci.

Ak te zanimaju dokazi o iscjeljenjima, nazovi Plečka, on ih skuplja i ima ih jako puno. Čak i od najtežih bolesti, gdje doktorčići nemreju pomoći.
Old 01.02.2008., 15:26   #216
Quote:
PA EVO,MOJI RODITELJI IDU K BRACI VEC OKO 10 GOD.BILO JE RAZNO RAZNIH PROBLEMA;NIKAKO OTIĆ IZ PODSTANARSTVA,ZDRAVLJE,NEMIR,NESLOGA.ZAPOSLENJE.OT IŠLI SU PRVI PUT PO PREPORUCI NASIH ZADNJIH STANODAVACA,TRŽILI SU POMOĆ I TAKO DOBILI JE,NE ODMAH I OD PRVOG DOLASKA ALI MALO PO MALO SVE SE RIJEŠAVALO I DOLAZILO NA SVOJE.JA SE OŽENIO I ODVOJIO OD SVOJIH,POČELI RAZNORAZNI PROBLEMI OTIŠAO DO BRACE MOLIT ZA POMOĆ,MALO JE POBOLJŠANJE DOŠLO PA NISAM IŠAO PAR GODINA U MEĐUVREMENU SU SE NAKUPILI TAKVI PROBLEMI ZA KOJE JEDNOSTAVNO NISAM VIDIO IKAKVA RJEŠENJA.I KONAČNO(IAKO SAM BIO POMALO I SKEPTIČAN)DRUGI DAN OVE GODINE OTIŠAO PONOVNO DO BRACE PO POMOĆ,NJEGA NIJE BILO SLUŠALI SMO NJEGOV GLAS,VRATIO SAM SE KUĆI SMIREN,S NNEKIM NOVIM RAZMISLJANJIMA I POGLEDIMA NA SVIJET,RIJEŠILI MI SE DUGO ČEKANI FINANCIJSKI PROBLEMI,BIO SAM OPET JUČER KOD NJEGA,NA POGLEDU,I IĆI ĆU STALNO JER SAM PONOVO ROĐEN,VJERA MI SE OJAČALA,KAD MI JE TEŠKO PUSTIM NJEGOV FILM I ODMAH OSJETIM NEKI SMIRAJ,A SVE ME KOŠTA MALO VREMENA I BUKET CVIJEĆA
vjera u šta??
Jly is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2008., 21:01   #217
imam jedno pitanje. da li negdje postoji kod nas arhiva/dokumentacija u stilu medicinskih nalaza prije/poslije posjete npr. braci? i gdje se moze dobiti na uvid?

sumnjam da bi plecko bio susretljiv da mu dodje neko s foruma i trazi podatke. mozda se varam. moze i na pm
Noemi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2008., 02:01   #218
Quote:
Noemi kaže: Pogledaj post
imam jedno pitanje. da li negdje postoji kod nas arhiva/dokumentacija u stilu medicinskih nalaza prije/poslije posjete npr. braci? i gdje se moze dobiti na uvid?

sumnjam da bi plecko bio susretljiv da mu dodje neko s foruma i trazi podatke. mozda se varam. moze i na pm
Ima arhiva, imaju pisma, svjedoci, ima snjimaka(preko 400 sati valjda?) o ljudima sto su ozdravili o raznih bolesti...nemaju svi medicinske nalaze...ali ih ima i takvih sto imaju medicinske nalaze pre posjete braci i posle u kojima se je uocila ocita razlika ponekad i potpuna ozdravljenja.
Ne trazimo je dobiti na uvid i ne treba onima koji traze medicinsku pomoc jer oni koji su ozdravili nisu imali taj upogled i nije ih to ni zanimalo...ona je tamo za one koje misliju znanstveo pretrazivati i traziti dokaze i znam da je Braco napisao da bi nesto takvo dozvolio ali samo u znanstvene svrhe a ne u komercialnu svrhu. Tako da Plecko je pregledo te arhive...jer je radio na tome kad je pisao knjigu Misterij zvani Braco gdje je i izneo mnogo primjera iz arhiva.
Zna Plecko dosta stvari o Braci, ozdravljenjima i o njegovom privatnom zivotu. Treba ga pitat.
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2008., 15:52   #219
Quote:
Tako da Plecko je pregledo te arhive...jer je radio na tome kad je pisao knjigu Misterij zvani Braco gdje je i izneo mnogo primjera iz arhiva.
Nisam mislijo i nevjerujem da je pregledo cjelu arhivu, ali vjerujem da je video dosta materijala....posto ga ima ogromno...po njegovoj prici...

Mnogi ljudi salju pisma Braci i iznose razne vizije koje su dozivili ili razna ozdravljenja, promjene, nove poglede na svijet...ima tu svega....ja vjerujem da je Srebrenjak pun takvih pisama...Ima i snimljenog materijala na kojima ljudi pricaju o svojim ozdravljenjima ili svojih bliznjih. Npr. jedan dio tog materijala moze se kupiti u obliku DVD-a i videokazeta na kojima su brojna svjedocanstva i razni znanstvenici i poznati ljudi koji pricaju o tome kako im je Braco pomogao ili kako oni shvacaju Bracu.
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2008., 17:40   #220
Ne zanimaju me snimke, srcedrapateljska svedocanstva ni video zapisi, nego znanstvena dokumentacija. Ako je ima.
Noemi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:58.