Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.09.2006., 13:55   #201
Quote:
monika13 kaže:
isuseibože koliko pompe oko lizanja dupeta, jebote, nigdje kraja....
Pa sta fali?

Edit posta nakon sto je posluzio svrsi.
Old 20.09.2006., 13:57   #202
Quote:
Zafashan kaže:
Pa sta fali?
Ocisti inbox
pa jebemu mater, stalno u krug, ko bijesni lavovi u kavezu....
Monica. is offline  
Old 20.09.2006., 14:03   #203
Quote:
monika13 kaže:
isuseibože koliko pompe oko lizanja dupeta, jebote, nigdje kraja....
Zašto pompe? Monika, riječ je o aktu koji spomenut na forumu zvuči... štajaznam... možda i blesavo, ali ljudima koji to rade u tome trenutku je svakako visoko na listi uzbuđenja. To je nešto što se radi s partnerom do kojega ti je jako stalo, s kime ti u društvu snažno lupa srce i s kojim doživljavaš sasvim nesvakidašnje stvari. Nije čudo da onda čovjek na to gleda malo posebnim pogledom. Pogotovo što je na rubu nekakve uobičajene prihvatljivosti.
Emericzy is offline  
Old 20.09.2006., 14:06   #204
Quote:
Emericzy kaže:
Zašto pompe? Monika, riječ je o aktu koji spomenut na forumu zvuči... štajaznam... možda i blesavo, ali ljudima koji to rade u tome trenutku je svakako visoko na listi uzbuđenja. To je nešto što se radi s partnerom do kojega ti je jako stalo, s kime ti u društvu snažno lupa srce i s kojim doživljavaš sasvim nesvakidašnje stvari. Nije čudo da onda čovjek na to gleda malo posebnim pogledom. Pogotovo što je na rubu nekakve uobičajene prihvatljivosti.
Gospodine EmeriČi, ne da mi se ovaj put....
Monica. is offline  
Old 20.09.2006., 14:06   #205
Quote:
Smart_bitch kaže:
Mislim da sam preopterećena time.

E da mi je tvoja pamet
opusti se i uzivaj!!!
agathaa is offline  
Old 20.09.2006., 14:22   #206
koji vam je??!

draga znatiželjka, nemoj slušati savjete ljudi koji to očito nisu napravili. sjeti se samo što izlazi kroz analni otvor i mislim da ćeš sama dobiti odgovor na pitanje trebaš li to napraviti ili ne...a ako nemaš ništa protiv escherichie colli u ustima, samo izvoli...
nefretiti is offline  
Old 20.09.2006., 14:26   #207
Quote:
nefretiti kaže:
draga znatiželjka, nemoj slušati savjete ljudi koji to očito nisu napravili. sjeti se samo što izlazi kroz analni otvor i mislim da ćeš sama dobiti odgovor na pitanje trebaš li to napraviti ili ne...a ako nemaš ništa protiv escherichie colli u ustima, samo izvoli...
daj odi tamo gdje si do sada bila!
agathaa is offline  
Old 20.09.2006., 14:32   #208
a prvi put sam ovdje pa pišem gluposti!
nefretiti is offline  
Old 20.09.2006., 14:48   #209
Quote:
monika13 kaže:
pa jebemu mater, stalno u krug, ko bijesni lavovi u kavezu....
A da.. tako to ide na forumu
Old 20.09.2006., 14:48   #210
Quote:
agathaa kaže:
daj odi tamo gdje si do sada bila!
Daj Ag, ne budi agresivna prema novima.
Monica. is offline  
Old 20.09.2006., 14:49   #211
Quote:
monika13 kaže:
Daj Ag, ne budi agresivna prema novima.
ma nisam agresivna, vidis da imam i smailic ...samo ne mogu ja presutit tako bedaste komentare
agathaa is offline  
Old 20.09.2006., 14:51   #212
Nije ona agresivna.

Ja sam.
Old 20.09.2006., 14:52   #213
Quote:
agathaa kaže:
ma nisam agresivna, vidis da imam i smailic ...samo ne mogu ja presutit tako bedaste komentare
hehe, treba se naučiti čitati govor smailića a komentar nije nužno bedast-ili barem nije nešto što već nije napisalo n- ljudi na ovu temu, ali se valjda ne da svima čitati ovoliko postova
Old 20.09.2006., 14:53   #214
Quote:
Hella Good kaže:
hehe, treba se naučiti čitati govor smailića a komentar nije nužno bedast-ili barem nije nešto što već nije napisalo n- ljudi na ovu temu, ali se valjda ne da svima čitati ovoliko postova
kada stavim ovo to je dobro, a ako stavim , e to vec nije toliko dobro
agathaa is offline  
Old 20.09.2006., 14:58   #215
Quote:
agathaa kaže:
kada stavim ovo to je dobro, a ako stavim , e to vec nije toliko dobro
narafno (<-- praise u )
Old 20.09.2006., 15:01   #216
ma, ja sam se malo zajebavala! ajd' dobro je da tu ljudi stanu u obranu drugih! zanemarite onaj komentar otprije. ali, lizanje tuđeg anusa mi definitivno nije nešto najprimamljivije...
nefretiti is offline  
Old 20.09.2006., 15:04   #217
@ nefretiti- 1.divan nick
2. da, da..da rezimiram- neki se slažu s tobom, neki to obožavaju, neki bi možda obožavali ali ih brinu bakterije ili nužni produkti iz tog predjela itdd.itd. tj.i tako ukrug i tako ukrug..round 'n ' round we go...
Old 20.09.2006., 15:06   #218
sta kojeg vraga chatate preko foruma...idite na MSN il sta vec pa tamo chatajte...manite se spama
kicho_tz is offline  
Old 20.09.2006., 15:07   #219
Quote:
nefretiti kaže:
ma, ja sam se malo zajebavala! ajd' dobro je da tu ljudi stanu u obranu drugih! zanemarite onaj komentar otprije. ali, lizanje tuđeg anusa mi definitivno nije nešto najprimamljivije...
ok, tvoje misljenje..kaj da ti velim?!
agathaa is offline  
Old 20.09.2006., 20:08   #220
Quote:
agathaa kaže:
gledaj, tu ti onda ocito imas neki drugi problem, jer ja o tome sigurno ne razmisljam, jer sam sigurna u svoju higijenu..u takvim trenucima sigurno ne razmisljam o tome
šta si ti sad pametno rekla? žena je rekla da se ne može opustit ako prije nije bila pod tušem i detaljno se oprala. ti si rekla da si sigurna u svoju higijenu. i di je razlika?
alexxx is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:01.