Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2025., 11:30   #201
Hvala vam na informaciji.
Možete li mi možda poslati link za te autobuse? Jel ja koliko sam vidjela zadnji ide u 00:15.
FishCalledVanda is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 12:32   #202
Quote:
FishCalledVanda kaže: Pogledaj post
Hvala vam na informaciji.
Možete li mi možda poslati link za te autobuse? Jel ja koliko sam vidjela zadnji ide u 00:15.
https://book.terravision.eu/it/rides...type%5D=ticket
brch123 is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2025., 09:33   #203
hvala puno
FishCalledVanda is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 09:19   #204
Jucer se vratila i ne mogu reci da sam puna dojmova Nikako mi nije sjeo grad. Bila prije par mjeseci u Bolzanu, i nekako je vise po mom gustu.

U Milanu mi je najgori bio javni prijevoz. Primjenjene trase, autobus se ne pojavi i sl. Skup je sto sam i ocekivala i cijelo vrijeme paranoja od džepara jer su nas upozorili na to

Hotel koji sigurno necu preporučiti, u dva restorana koja su kao dobra, hrana ne tako dobra.

Naravno ovo je subjektivni dojam od samo dva dana provedena tamo - vjerojatno sam “ubola” kaj ne treba
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 10:20   #205
Ja sam bila 2x, jednom privatno i jednom poslovno. Provela sam 10-ak dana u gradu i ni meni Milano nije sjeo. I bolesno je skup smještaj, duplo skuplji od Rima koji je neusporedivo ljepši.
Old 28.05.2025., 09:32   #206
letim u milano za cca mjesec dana, stižem tamo ujutro, Bergamo airport. Je li pametno otići busom s aerodroma do glavnog kolodvora? Ima li kod glavnog kolodvora parking jer ću se tamo naći s frendovima koji stizu autom? Planiramo tamo ostaviti auto, pa do centra MIlana i stadiona San Siro. Je li izvedivo od centrala Milana do stadiona pješice, ioanko ćemo razglevati i šetati..kaže google maps da je to cca 1.20h hodanja...taj dan predvečer bi prespavali negdje u okolici Milana prema Bergamu, pa drugi dan za Veneciju autom..
laaraa is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 07:48   #207
Setat 1h20min po manje-vise neatraktivnim djelovima, pa na koncert, jos ako je stajanje ...

Imas podzemnu do San Sira i jos bi mogla bit i besplatna na dan koncerta. Provjeriti.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 11:31   #208
hvala na info, iako ne idemo na koncert, nego bi samo išli u muzej san siro milan, inter :-)
u svakom slučaju nije opcija hodati..
laaraa is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:47.