Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.04.2025., 11:25   #201
Quote:
xdjevojcicax kaže: Pogledaj post
Vi koji imate ninju creami, zadovoljni još uvijek s njim?
Htjela bih nešto u čemu mogu od nekih najbazičnijih sastojaka napraviti desertić, ali se bojim da se ne razočaram
Slažem se s kolegom blahom, imamo aparat nekoliko mjeseci i odličan je. U početku sam se zeznula pa radila sladolede od voća i slatkog vrhnja, ali vrhnje je premasno, sladoled bi bio previše zbijen i mastan.
Sad doslovno zamrznem grčki jogurt s nešto voća, kasnije dodam dodatke (čokoladu npr) i imam jednostavan i lagan sladoled. Ponekad dodam proteinskog praha.

Planiram sad kad dođe toplije vrijeme raditi i sorbet.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2025., 11:29   #202
Kupljen, kombiniram grački, svježe voće, proteinski prah i ako baš želim masnoće da bude kremastije dodam kikiriki maslac, ili ga smrznem odmah sa svim ili na kraju umješam kao dodatak..

relativno sam zadovoljna, nekad neki ispadnu mrvičastiji od drugih..

sorbet sam probala od banane, manga i naranče..mango je prvi puta ispao savršeno, drugi puta manje ali definitivno mi je sorbet od manga jedan od dražih

savršena je i kombinacija banane, protienskog napitka od čokolade i malo kikiriki maslaca, dobije se neki prefini pomalo lješnjakasti okus, kremaste i divne teksture
xdjevojcicax is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:52.