Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.09.2013., 14:34   #201
na trgu je zege vege, bacila oko jutros u prolazu. vidjela stand s kruhom koji je izgledao mrak, ali nisam kupila pa ne znam je li i okus takav

popis izlagaca i detalji: http://www.zegevege.com/sudionici.html
Zla patka is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2013., 00:07   #202
Festival okusa, 10.-24.9.
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 01:34   #203
Današnji Tavan bio je odličan!

Žao mi je što mi je Patka promaknula, ali to ćemo mi već nadoknaditi.

Pelle je rasturio kao i obično i drago mi je da smo napokon i uživo poćakulali.

E, da.. Mislim da sam veća od tebe, Tavanko.
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 09:18   #204
Tavanski raport!

Prvo moram izraziti svoje oduševljenje što sam konačno upoznala Patku i probala njene pite! Pite su fantastične! Krasne i maštovite kombinacije i presavršeno prhko tijesto. Patko, tijesto ti je stvarno nešto posebno! Moj favorit je, potpuno neočekivano pored marcipanskih divota koje sam probala, pita od maline i bosiljka.

Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom. A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim
Pelle, žao mi je što se nisam došla javiti na odlasku i prokomentirati kupljeno, ali već me afan uhvatio od gužve i vrućine. Drugi put.

Uzela sam još samo namaz od rogača kod Mlinareve kćeri. Jako, jako ukusno.

Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime osim s malim prostorom. Znam da stalno davim po tome, ali bilo bi savršeno kad bi prostor bio veći. Ovako, oboružana raznim teglicama i pitama ne mogu sve pregledati na miru. Tako opet nisam probala veganske kolače jer kad sam ih vidjela onako krasne, ogromne i mekane i vizualizirala se kako s punom torbom teglica i pitama u rukama silazim još i s njima niz sve one stepenice, odustala sam.
Old 08.09.2013., 10:17   #205
Imao sam neko putovanjce i na povratku slavlje kod mojih koji su me natrpali kolacima i tortom za doma tako da nisam bio u krizi pita (nisam vraga), ali mi je strasno zao sto nisam bio svejedno. Moram provjeriti sto je Pelletu ostalo i kako se ja tu mogu uklopiti u postTavan aranzman.
Deedy is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 10:26   #206
Pelle je dosta toga skroz rasprodao. Vjerojatno će editirati ponudu na FB pa ćemo vidjeti što mu je ostalo dok ne skuha nova čudesa.
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 11:17   #207
Quote:
Gipsyqueen kaže: Pogledaj post
Današnji Tavan bio je odličan!

prvo potpisujem, drugo

molim lijepo, procijenjena si kao mozda visa, al ne veca
Tavanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 11:22   #208
Mislim da sam pogotovo veća.

Dobro da mi je Pelle čuvao mojih 15ak teglica i pričekao me jer su skoro svi već otišli.
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 15:55   #209
Quote:
coffeebreak kaže: Pogledaj post
Tavanski raport!

Prvo moram izraziti svoje oduševljenje što sam konačno upoznala Patku i probala njene pite! Pite su fantastične! Krasne i maštovite kombinacije i presavršeno prhko tijesto. Patko, tijesto ti je stvarno nešto posebno! Moj favorit je, potpuno neočekivano pored marcipanskih divota koje sam probala, pita od maline i bosiljka.

Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom. A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim : s : s
Pelle, žao mi je što se nisam došla javiti na odlasku i prokomentirati kupljeno, ali već me afan uhvatio od gužve i vrućine. Drugi put.

Uzela sam još samo namaz od rogača kod Mlinareve kćeri. Jako, jako ukusno.

Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime osim s malim prostorom. Znam da stalno davim po tome, ali bilo bi savršeno kad bi prostor bio veći. Ovako, oboružana raznim teglicama i pitama ne mogu sve pregledati na miru. Tako opet nisam probala veganske kolače jer kad sam ih vidjela onako krasne, ogromne i mekane i vizualizirala se kako s punom torbom teglica i pitama u rukama silazim još i s njima niz sve one stepenice, odustala sam.
Sad (nakon druge kave ) sam se sjetila da se nisam osvrnula na Patkinu baklavu. Nju sam prožderala čim sam kroz vrata od stana prošla. Najbolja baklava ikad! Al stvarno. Jest da ja i inače jako volim baklavu, ali ova je baš nešto posebno.
Old 08.09.2013., 17:20   #210
ajme coffee hvala puno na komplimentima!

za one koji su propustili, evo mali presjek

Zla patka is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 19:48   #211
Quote:
coffeebreak kaže: Pogledaj post
Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom. A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim

Hvala i

A ja čekam i čekam na terasi....

Može ti biti žao jer te je čekala jedna posebna limited edition bočica koja ove godine nije u ponudi jer je jedva ispalo za mene...i odbrane forumašice, no, ostavimo onda to za 21.9.

(DD, da ne bude zabune, odabrane, to su one s terrierima. )
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 19:51   #212
Quote:
Quote:
Tavanka kaže: Pogledaj post

molim lijepo, procijenjena si kao mozda visa, al ne veca
Ja o ovome nemam pojma. Što ja znam koja nosi tene a koja štikle ???
Najbolje da komadima prvo gledam u stopala i obuću.
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 20:04   #213
Quote:
Pellaprat kaže: Pogledaj post
Hvala i

A ja čekam i čekam na terasi....

Može ti biti žao jer te je čekala jedna posebna limited edition bočica koja ove godine nije u ponudi jer je jedva ispalo za mene...i odbrane forumašice, no, ostavimo onda to za 21.9.

(DD, da ne bude zabune, odabrane, to su one s terrierima. )
Ajme, sad mi je tek krivo ko psu. Onda svakako dolazim za dva tjedna i neću uteć'. Jedva čekam vidjeti što je to.
Old 08.09.2013., 20:35   #214
E sad zbillja hoću vidjeti i ja taj vaš Tavan.
Kad prvi put dobim slobodni dan kad bude dolazim
Jedino bude mi morao netko jako dobro objasniti di je to i kako doći jer ja i snalaženje u Zagrebu
ivica1983 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 22:25   #215
Quote:
Pellaprat kaže: Pogledaj post
Ja o ovome nemam pojma. Što ja znam koja nosi tene a koja štikle ???
Najbolje da komadima prvo gledam u stopala i obuću.

Ja sam snimila sve. I starke.
Jedva čekam da počnem "kemijati" s novim teglicama.

Quote:
ivica1983 kaže: Pogledaj post
E sad zbillja hoću vidjeti i ja taj vaš Tavan.
Kad prvi put dobim slobodni dan kad bude dolazim
Jedino bude mi morao netko jako dobro objasniti di je to i kako doći jer ja i snalaženje u Zagrebu
Tramvaj br.14, stanica prije Gupčeve zvijezde.

Bio itko na Street Foodu? U prolazu sam vidjela neizostavnu Indiru.
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 22:33   #216
Quote:

Ja sam snimila sve. I starke.
Jedva čekam da počnem "kemijati" s novim teglicama.

Tramvaj br.14, stanica prije Gupčeve zvijezde.

Bio itko na Street Foodu? U prolazu sam vidjela neizostavnu Indiru.
bbq chicken solidan, vedranove tortilje isto, kao i samosa. wok nisam probao (pretpostavljam da je isti kao matijin), ugodno me iznenadile kobasice. došli smo ranije, oko pola jedan, moglo se donekle normalno jesti do dva, kasnije se čekalo u redovima po dvadeset minuta i onda je matija, prekasno, reagirao da se ljudima koji su stajali na ulazu prije kupovine karata objasni kako će dugo čekati. sve u svemu, može to puno puno bolje, od prostora do organizacije i, naravno, samih jela, ali prvi im je put. vidjet ćemo sljedeće godine
bozhena123456789 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2013., 23:06   #217
Quote:
Zla patka kaže: Pogledaj post
za one koji su propustili, evo mali presjek
http://i42.tinypic.com/2s1sz6p.jpg

tražiću od moderatora da uvedu poseban karton za gastrosadizam, pogotovo u kasnim satima
Old 09.09.2013., 04:01   #218
ovo hebeno zgleda, ko i uvijek. moram više ženu odvuć jednom na taj tavan...kaj velite, 21.9. opet...a di?
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2013., 08:11   #219
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
ovo hebeno zgleda, ko i uvijek. moram više ženu odvuć jednom na taj tavan...kaj velite, 21.9. opet...a di?
Sinkovićeva 8. Dnevni Tavan, od 11 do 19 sati.
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2013., 08:33   #220
S tim da pita nema 21.9.
Kreativna pauza
Zla patka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:17.