Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
01.01.2015., 19:17
|
|
Antibankaroid
Registracija: May 2008.
|
Quote:
watrai kaže:
namjerni ili nenamjerni, ali forumska ljevica zivi da ima ovakve kao sto je pukovnikz...
vec si pukovnice i bogu dosadio sa tim analizama i promisljanjima, a nikad te nema na temi o josipovicu, samo ovdje si ispustao svoje dvojbe, sumnje, optuzbe itd. na veselje sdp trola s 99 u nicku i onog koji je postove farbao zelenom bojom.
|
Nema me baš na temi o Josipoviću, ali sam i onomad dao Bandiću glas.
ali me ima na temama o realnom životu nas Hrvata, o temi o Frljiću i Šimuniću, temi o Željki Markić...
|
|
|
01.01.2015., 19:23
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2014.
|
[QUOTE=tiru;52840011]
Quote:
djevojka Lili kaže:
...To je svjetska žena koja je za 3 klase iznad svih potencijalnih suparnika i kandidata na mjestu predsjednika države. Ako ti je draže da ti u ovom trenutku mrtve trke kada svaki glas znači ovaj lik sa svojom četom ostane na Pantovčaku i mijenja Ustav jer si se ti dvoumio oko hadezeove "foteljašice" koja bi nas BAR gurala na zapad, a ne na Balkan, .......
Vezano za oba kandidata!
S obzirom da su predsjedničke ovlasti smiješne skoro, do koje mjere je moguće da predsjednica ili predsjednik gura zemlju u određenom smjeru kad je tu parlament, zakoni i ostalo.
.
|
Uloga predsjednika je velika u vanjskopolitičkom djelovanju, a Kolinda je u svojoj dosadašnjoj karijeri stekla veliki diplomatski ugled i brojna poznanstva, ali ne na području tzv. Regiona za razliku od njezinog, uskoro prethodnika, već na Zapadu. Kada kažem da bi nas gurala na zapad, mislim na to da joj se rute predsjedničke turneje na kojoj bi promovirala i lobirala za Hrvatsku ne bi svodila na liniju Banja Luka - Beograd već Berlin-Bruxelles i štoviše svojim djelovanjem i svojim znanjem promovirala Hrvatsku na zapadu onakvom kakva je oduvijek trebala biti - suverena i samostalna država članica EU koja pripada u Europu, a ne na smrdljivi, truli i krvavi Balkan u sklopu tzv. regiona nastalog uslijed građanskog rata i zbog tzv. konglomerata loših politika.
|
|
|
01.01.2015., 19:25
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2014.
|
Kako to da HDZ nije kandidirao Tuđmana mlađeg? Karamarko se kune u Tuđmana ali mu nasljedniku ne dopušta da napreduje.
|
|
|
01.01.2015., 19:32
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
djevojka Lili kaže:
Ta svoja intimna promišljanja pišeš već danima i svi smo već shvatili šta ti hoćeš ili nećeš. Šta ti umišljaš da tebe jedinog muči pomisao da glasaš za HDZ? Pa mučilo je i mene, ali ovo nisu parlamentarni i razumijem važnost trenutka koji slijedi. Uostalom, Kolinda je svijet za sebe i prilično nespojiva s nekim hadezeovim kadrovima. To je svjetska žena koja je za 3 klase iznad svih potencijalnih suparnika i kandidata na mjestu predsjednika države. Ako ti je draže da ti u ovom trenutku mrtve trke kada svaki glas znači ovaj lik sa svojom četom ostane na Pantovčaku i mijenja Ustav jer si se ti dvoumio oko hadezeove "foteljašice" koja bi nas BAR gurala na zapad, a ne na Balkan, onda ti brate budi dosljedan sebi do kraja i bojkotiraj ove izbore i forum i bavi se nečim konstruktivnim
Samo onda kada Ivo Josipović nastavi sa svojom antihrvatskom propagandom i politikom, onda molim te odi u mišju rupu i ne javljaj se jer si svojim nedjelovanjem omogućio njegov drugi mandat.
|
bravo ...glavno je da si ti detektirala krivca za sadasnje stanje u hrvatskoj...zanimljivo bi bilo cuti onda zasto je gore spomenuti uopce bio na vlasti i kako mislis nositi se sutra s cinjenicom da ima najveci broj glasova i da moramo strepiti hoce li opet pobjediti..jel i to kriv pukovnik?
|
|
|
01.01.2015., 19:32
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
sejšelka kaže:
Kako to da HDZ nije kandidirao Tuđmana mlađeg?
|
da se ti cudis... 
|
01.01.2015., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sejšelka kaže:
Kako to da HDZ nije kandidirao Tuđmana mlađeg? Karamarko se kune u Tuđmana ali mu nasljedniku ne dopušta da napreduje.
|
Zar je Tuđmanu Jr. potrebno još jedno sramoćenje na izborima ?
|
|
|
01.01.2015., 19:37
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
pukovnikz kaže:
Nema me baš na temi o Josipoviću, ali sam i onomad dao Bandiću glas.
ali me ima na temama o realnom životu nas Hrvata, o temi o Frljiću i Šimuniću, temi o Željki Markić...
|
nema potrebe da ih razuvjeravas..oni su nervozni sad...uvjereni su u svoje mantre i vise krivce posvuda...sad im je svako josipovicevac..sve samo da se ne suoce s time da hrvatska ima problem
|
|
|
01.01.2015., 19:46
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Špika kaže:
Zar je Tuđmanu Jr. potrebno još jedno sramoćenje na izborima ?
|
Bolje bi prošao od Kolinde. Kod nje je vještački rezultat,pola su ih maltene izvukli iz domova na glasovanje.
|
|
|
01.01.2015., 19:49
|
|
U samoizolaciji
|
Umjetni je riječ koju si tražila. 660 000 ljudi na silu izvukli iz domova? Wow, bit će nešto od tog HDZ-a ako su tako sposobni. Logistika im je za deset 
|
|
|
01.01.2015., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
pukovnikz kaže:
Nisu ovo zavjere, o čemu ja govorim, zavjere su najvjerojatnije namjerni spinovi, odnosno šumovi u komunikaciji.
Radi se o interesima, pitanje je npr. kome je bilo u interesu da se proda Ina i Pliva? Hrvatima ili nekoj interesnoj skupini?
Kome je smetao ZERP? Hrvatima ili nekoj interesnoj skupini
Kome trebaju ovrhe? Hrvatima ili bankarima?
Interesne skupine su realitet i samo jaka nacionalna država može zaštititi nacionalne interese, to i je funkcija države.
Današnje interesne grupacije imaju više novca nego što su dugovi država, ma kako su oni to zaradili? U licu znoja svog, žuljevima?
Ono što se ja pitam je, dali je Kolinda izabrana suverenom odlukom vodstva HDZea ili je izabran pod pritiskom? Onim istim kojim je pušten Šešelj da joj da par glasova  , znamo tko je gazda haga 
|
Pa jel ti vidiš što pričaš? Kakav Šešelj jbt. Da je zapad htio maknuti Josipovića sve bi već bilo gotovo prije par dana. Samo je trebala procuriti neka afera ili naredba medijima koji su ionako u stranom vlasništvu da ga oderu. Da ne govorimo o pritiscima da njega ili na namještanje izbora.
Kome će se po tebi IJ suprotstaviti? NATO-u? EU? Trilaterali? Pa njega Srbi stave u mali džep, a sami su trenutno dno svjetske politike.
Zapad je skršio ekonomiju jedne Rusije, a ti pričaš kako im je problem s Hrvatskom pa im pod hitno treba Kolinda kao predsjednica? Ovako pričaju sjevernokorejci o neprijatelju koji dolazi uzeti njihova polja i planine.
Država koja je siromašna i sama bez saveznika ne može ništa. Hrvatska da se ubacila kao pravi saveznika zapada bi vjerojatno i imala nešto od toga, ali nismo. Ne treba se sa zapadom svaditi, nego dogovoriti da i mi nešto izvučemo od toga.
|
|
|
01.01.2015., 19:53
|
|
Neokajani
|
Quote:
sejšelka kaže:
Bolje bi prošao od Kolinde. Kod nje je vještački rezultat,pola su ih maltene izvukli iz domova na glasovanje.
|
koji ti je ovo jezik?
vjestacki? sto su joj rezultat napravili vjesci ili sudski vjestaci?
maltene?
sori, no habla regionese
|
01.01.2015., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Vidm kako, na silnu radost ljevičara i privilegiranih građana, pojedini desničari propituju Kolindu (ne mogu se strpiti 10-tak dana) pa bih samo primjetio kako sve pravaške frakcije, svi pravaši podržavaju Kolindin izbor.
Isto tako bih podsjetio kako je dr. Franji Tuđmanu strateški cilj bio ulazak RH u Nato savez i EU.
Zadnje uređivanje ZorroD : 01.01.2015. at 20:08.
|
|
|
01.01.2015., 20:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Premijer Zoran Milanović je gospođu Grabar-Kitarović u svom govoru u izbornoj noći nazvao maskotom. Kako gledate na tu njegovu izjavu?
|
|
|
01.01.2015., 20:05
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
djevojka Lili kaže:
Umjetni je riječ koju si tražila. 660 000 ljudi na silu izvukli iz domova? Wow, bit će nešto od tog HDZ-a ako su tako sposobni. Logistika im je za deset 
|
Vasina pisma su dobili svi a ovi po gradovima su onda sjeli danima na telefone zvali i sms-ali i po nekoliko puta iste osobe.
|
|
|
01.01.2015., 20:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Veronikaa kaže:
Premijer Zoran Milanović je gospođu Grabar-Kitarović u svom govoru u izbornoj noći nazvao maskotom. Kako gledate na tu njegovu izjavu?
|

Treba pozdraviti takve Milanovićeve izjave.
Koga on uzme na zub taj profitira na svakom planu.
Sjetimo se Ruže Tomašić, Mirele Holy, Picule itd...
Prema tome; Koinda postaje predsjednica RH.
|
01.01.2015., 20:06
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2003.
|
Ljudi moji...ovo kaj mi imamo nema veze sa EU i zapadom...
Ovi na vlasti...posebice u državnim upravama lažu i EU i nas...
Sve kaj su ispregovarali je odgoda primjene ovog ili onog...uglavnom do 2020...
Ostatak nisu ni pročitali.
Nemojte biti idioti...molim vas.
|
|
|
01.01.2015., 20:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
Veronikaa kaže:
|
Po običaju, kulturno i fino obraćanje prosječnog zagrebačkog dečka kako se sam prozvao onomad....
Čemu uostalom uvlačiti Milanovića u priču?
Ta nakupina ganglija je odavna politički mrtva....pitanje je samo kaj ćemo joj stići napakirati do kraja mandata.
|
|
|
01.01.2015., 20:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
agitator totali kaže:
bravo ...glavno je da si ti detektirala krivca za sadasnje stanje u hrvatskoj...zanimljivo bi bilo cuti onda zasto je gore spomenuti uopce bio na vlasti i kako mislis nositi se sutra s cinjenicom da ima najveci broj glasova i da moramo strepiti hoce li opet pobjediti..jel i to kriv pukovnik?
|
osobno mislim da je
|
|
|
01.01.2015., 20:11
|
|
Neokajani
|
Quote:
sejšelka kaže:
Vasina pisma su dobili svi a ovi po gradovima su onda sjeli danima na telefone zvali i sms-ali i po nekoliko puta iste osobe.
|
i sto je tu tebi umjetno pardon vjestacki da kazemo na tvojem jeziku?
zasto pravedni ivo sa svim aparatom kojeg ima na raspolaganju nije napravio isto, a potrosio je dvostruko vise kuna od kolinde?
u sto su isli ti novci?
mladenka saric puno jede ili?
|
01.01.2015., 20:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
ZorroD kaže:
Vidm kako, na silnu radost ljevičara i privilegiranih građana, pojedini desničari propituju Kolindinu pa bih samo primjetio kako sve pravaške frakcije, svi pravaši podržavaju Kolindin izbor.
Isto tako bih podsjetio kako je dr. Franji Tuđamu strateški cilj bio ulazak RH u Nato savez i EU.
|
pravaške frakcije su HDZovi dupelisci te nemaju nikakvo pravo predstavljati građane pravaškog svjetonazora, njihov izborni rezultat dovoljno govori o kakvim nesposobnjakovićima i prodanim dušama se radi. Proces uništenja hrvatske desnice je dovršio duo fantastikus Sanader-Đapić.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:01.
|
|
|
|