|
|
25.06.2025., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
MrsGahan kaže:
I to evo tebi nije jasno ali čovjeku kome si dala glas očigledno je, I zato je popustio na tu ucjenu, jer ništa drugo to nije kada stavljaš drugu stranu pred gotov čin.
"Prodali smo 280k ulaznica I trebamo aneks i dodatnog prostora".
|
Quote:
MrsGahan kaže:
Pa ne moraju uvesti maksimalni broj kada znaci u originalnoj spranci ugovora postoji. Samo evo ne smiju više mjenjati to.
|
znaci, Hipodrom je ograđeni prostor sa određenim kapacitetom. I samim time kada radis ugovor za njega onda mozes propisati koliko moze biti posjetitelja i slicno. Bundek i ostalo su otvoreni prostori (park i javne povrsine) za koje ne moze Grad propisati koliko moze biti posjetitelja nego to treba MUP po Zakonu o javnim okupljanjima.
Slicno bi bilo da su iznajmili stadion Maksimir i, karikiram, park Maksimir preko puta ceste. Za stadion imaju kapacitet i mogu potpisati ugovor na određeni broj posjetitelja, ali za park ne mogu jer je to javna povrsina i nema kapacitet i samim time broj posjetitelja tamo je u nadleznosti MUPa.
Taj dio nema veze s izborima nego sa time tko je za sto nadlezan.
|
|
|
25.06.2025., 10:50
|
|
Ⓡ
Registracija: May 2015.
|
Quote:
koka36 kaže:
U subotu ujutro na prilazima zagreba bu se našlo možda par stotina autobusa a da nemaju osigurano mjesto za parkiranje ....
Kad u grad dođe desetak turistićkih autobusa nastane problem .....
Kad dolaze ekskurzije pretžno parkiraju kod Arene ali to je opet desetak autobusa ovdje govorimo o stotinama ....i svi bu htjeli u centar ....
Oni ni nesmiju na autobusni kolodvor gdje opet ima mjesta za desetak autobusa ...
Ovo ko da neko želi da bude sranje
|
Zapravo uz Savu i nasip ima prostora za parkiranje puno auta, samo kako to izvesti u praksi.
|
|
|
25.06.2025., 10:57
|
|
Forum Dog
Registracija: Jan 2003.
|
Nasip je u lošem stanju i odavno ga je trebalo rekonstruirati, tako da preko njega puštati toliki broj vozila nije mudra opcija jer bi se mogla ponoviti Gunja.
Prognoza je još uvijek nepouzdana ali je trend optimističan.
|
|
|
25.06.2025., 10:58
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
koka36 kaže:
Deponij pauk službe u ZG je 200 m od hipodroma
|
Ja predlažen da se isprazni Splitska ulica u ZG i tamo Splitska pauk služba deponira te automobile.
Jedini zajeb u ovoj ideji je šta u ZG nema Splitske ulice. 
|
25.06.2025., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Cuka kaže:
Ja predlažen da se isprazni Splitska ulica u ZG i tamo Splitska pauk služba deponira te automobile.
|
ima. ima. ima. (i mene je šokiralo)
|
|
|
25.06.2025., 11:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
Cuka kaže:
|
Fakat!!!!
Nema!?!?!? 
|
|
|
25.06.2025., 11:06
|
|
Forum Dog
|
Bosanska, Hercegovačka i Dalmatinska mogu nadomjestiti taj propust, bilo bi zabavno kada bi njih zakrčili na nekoliko dana.
Quote:
gromukoprive kaže:
Fakat!!!!
Nema!?!?!? 
|
Naziv je rezerviran za paralelnu uz Savsku koja se planira preko 70 godina.

|
|
|
25.06.2025., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
gromukoprive kaže:
Fakat!!!!
Nema!?!?!? 
|
ima. u Sesvetama, negdje kod obilaznice. a Sesvete su jedna od GČ Zagreba, dakle... ima! (svašta doznaš kad kupuješ staroj farove za pola preko popularnog online oglasnika)
|
|
|
25.06.2025., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
Tratin20 kaže:
ima. u Sesvetama, negdje kod obilaznice. a Sesvete su jedna od GČ Zagreba, dakle... ima! (svašta doznaš kad kupuješ staroj farove za pola preko popularnog online oglasnika)
|
Da, u Kraljevačkim Novakima.
Sad, može li se to za ove potrebe zvati Zagrebom, ne znam 
|
|
|
25.06.2025., 11:20
|
|
jel te baca
|
A na lipo misto ste je napizdili https://www.google.com/maps/place/Sp...oASAFQAw%3D%3D
A mi Zagrebačku u srid grada 200 metri od Palače 
|
25.06.2025., 11:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cuka kaže:
|
"Kraljevečki Novaki smješteni su na istočnoj margini grada Zagreba i sastavni su dio naselja Sesvete. Strateški zauzimaju dobar položaj, jer su sjecište prometnica (autocesta) za ostale dijelove Hrvatske."
dakle, velepoštovani moj splitski kolega, strateški dobar položaj!
|
|
|
25.06.2025., 11:38
|
|
jel te baca
|
Quote:
Tratin20 kaže:
"Kraljevečki Novaki smješteni su na istočnoj margini grada Zagreba i sastavni su dio naselja Sesvete. Strateški zauzimaju dobar položaj, jer su sjecište prometnica (autocesta) za ostale dijelove Hrvatske."
dakle, velepoštovani moj splitski kolega, strateški dobar položaj!
|
Oli se spremate ratovat  a ovo mi je vrh
Quote:
na istočnoj margini grada Zagreba
|

|
25.06.2025., 11:41
|
|
Registrirani korisnik
|
ako sam dobro shvatio, iduća avenija koju će TT Senf graditi ima rezervirano ime Splitska avenija (vjerojatno Avenija grada Splita). onda nam ostaje još dug prema Rijeci, pa da riješimo i titule i fritule
|
|
|
25.06.2025., 11:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
Cuka kaže:
|
A gle meni je kuća na čošku Kružne i Stobrečka , pa malo dalje Tučepi , Živogošće , Filip i Jakov , Rogoznica .......
Biće da su ta mjesta bitnija od Splita
|
25.06.2025., 11:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
Tratin20 kaže:
ako sam dobro shvatio, iduća avenija koju će TT Senf graditi ima rezervirano ime Splitska avenija (vjerojatno Avenija grada Splita). onda nam ostaje još dug prema Rijeci, pa da riješimo i titule i fritule
|
Riječka ulica je kod remetineckog rotora.
I da, ima i velik parking za najbrže papučice gasa!
Edit:
Na karti
https://maps.app.goo.gl/v4fdJqY5grFiNTEd8
|
|
|
25.06.2025., 11:51
|
|
☼
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Cuka kaže:
|
Onda mogu tamo parkirati, pa doći avionom u Zagreb. 
|
25.06.2025., 11:53
|
|
jel te baca
|
Quote:
koka36 kaže:
A gle meni je kuća na čošku Kružne i Stobrečka , pa malo dalje Tučepi , Živogošće , Filip i Jakov , Rogoznica .......
Biće da su ta mjesta bitnija od Splita
|
A kako stvari stoje sa Avenijom Grada Splita ili Splitskom ulicom u ZG može bit da i jesu 
|
25.06.2025., 11:57
|
|
Forum Dog
|
Quote:
aryna kaže:
Onda mogu tamo parkirati, pa doći avionom u Zagreb. 
|
Ili veslati uzvodno uz Savu 
|
|
|
25.06.2025., 11:58
|
|
jel te baca
|
Nego bez zajebancije ja bi da san na vašen mistu udrija evakuaciju iz ZG i renta stan za 500 eura dan i evo ka ruka pomirenja ja van rentan moj za 400 eura dan i u plusu ste za 100 eura pa ćete imat i za Dubai rižot od 20 eura
Opet bez zajebavanja bilo koga ovo će bit i već jest organizacijska noćna mora za organizatora, Grad i državu a ponajviše za posjetiteljice i posjetitelje.......a dozvole još nema 
|
25.06.2025., 11:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Cuka kaže:
Iman ja ideju.........kad će već trebat povuć poprilično zdravstvenih djelatnika iden ja u Šute sa idejom da ponudi splitsku Pauk službu na par dana da ordinira po ZG a naši su majstori jer im treba cca 50 sekundi da dignu auto i opala eto love.
|
Quote:
Cuka kaže:
|
Zato ima Sarajevska skroz u blizini. Ovo je izvrsna ideja, jer jedino što u Zagrebu efikasno funkcionira je Zagreb parking. Nepropisno parkiranje se bez greške kažnjava u roku keks i auto ako je potrebno nestane s paukom u roku keks. Malo pomoći bi dobro došlo, ako će parkirati po zelenim površinama i nogostupima u NZ, a i drugdje. Eto love do krova i nek se podijeli po učinku.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:58.
|
|
|
|