Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.01.2023., 16:44   #2241
Leo da ti nisi u Francusku naručila? Tolika je inače poštarina za Francusku.
Old 21.01.2023., 17:03   #2242
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post
packeta.hr dostavlja ... trebali su ti ostaviti papirić da je pokušana dostava, što kaže tracking broj?
javi se HP, svi moraju čekati neko vrijeme dok paket ne vrate

Tracking broj više na radi. Jučer je kao pokušana dostava, danas ujutro idem vidjeti što je s paketom piše da je poslan pošiljatelju. Ujutro odmah u 8 zovem HP, kaže žena da su već poslali natrag, da se više ništa ne može
polug5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 17:05   #2243
Quote:
teta paleta kaže: Pogledaj post
E to se meni jednom dogodilo
Mislim, napisala sam normalno svoju HR adresu ali mi je pod drzava ostalo Francuska, jer tuka nisam znala promijeniti
Uglavnom, vratili su paket natrag posiljatelju jer je adresa naravno bila nepostojeca u Francuskoj.
fluffy chicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 17:41   #2244
Quote:
Bebwy kaže: Pogledaj post
kakvi su sa free semplicima? daju li sta ili ne?
ja sam sad išla nešto naručiti i ponudili su mi da odaberem 3 samplića, između možda 6 ili 8, ne sjećam se više
polug5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 19:10   #2245
Quote:
teta paleta kaže: Pogledaj post
auuu, moguće
a ništa... onda kad im se vrati, sami naprave refund ili trebam to ganjati
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 20:21   #2246
https://www.googleadservices.com/pag...MsQ0Qx6BAgHEAE

jel uzimao itko nešto s ovoga?

makeup.hr

Zadnje uređivanje neprikosnovena : 21.01.2023. at 20:26. Reason: isp.
neprikosnovena is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 20:24   #2247
Dobiva li se u francuskoj sephori pokloncic za rodendan?
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 21:54   #2248
Quote:
royal blue kaže: Pogledaj post
Dobiva li se u francuskoj sephori pokloncic za rodendan?

kad imas bar "black" status ili kako god se to zove znaci kad potrosis bar 150eura?
Bebwy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 21:58   #2249
Iskreno nista ne kuzim iz ove slike, morat cu je prevesti. mozda da ne bi bilo da ne salju uopce u nas iako su ispunjeni uvjeti.
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 22:30   #2250
Quote:
Iskreno nista ne kuzim iz ove slike, morat cu je prevesti. mozda da ne bi bilo da ne salju uopce u nas iako su ispunjeni uvjeti.
Ne, ne vrijedi za Hr
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 23:12   #2251
Quote:
polug5 kaže: Pogledaj post
Tracking broj više na radi. Jučer je kao pokušana dostava, danas ujutro idem vidjeti što je s paketom piše da je poslan pošiljatelju. Ujutro odmah u 8 zovem HP, kaže žena da su već poslali natrag, da se više ništa ne može
nemam riječi ... puno ljudi se žali na HP
piši negativne recenzije gdje god stigneš

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 23:25   #2252
Quote:
silver777 kaže: Pogledaj post
Ne, ne vrijedi za Hr
Logicno

Quote:
polug5 kaže: Pogledaj post
ja sam sad išla nešto naručiti i ponudili su mi da odaberem 3 samplića, između možda 6 ili 8, ne sjećam se više
Meni nude 5
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 20:08   #2253
Pozdrav cure, htjela bih naručiti par stvarčica sa ove stranice:https://bestpharmacy.gr/en/, ali bi mi poštarina bila 19 eura pa ukoliko je neka od vas zainteresirana za zajedničku narudžbu i podjelu troška poštarine, javite se.
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 22:03   #2254
Quote:
Envie kaže: Pogledaj post
Pozdrav cure, htjela bih naručiti par stvarčica sa ove stranice:https://bestpharmacy.gr/en/, ali bi mi poštarina bila 19 eura pa ukoliko je neka od vas zainteresirana za zajedničku narudžbu i podjelu troška poštarine, javite se.
Prijavi se na newsletter pa ces dobiti -5% koje mozes iskoristiti u iducih 90 dana. I 50 bodova od registracije umanjuje iznos za 1 €. Nije puno, ali eto. Ja bih narucila neke stvari, ali ugl nije na zalihi ono sto zelim.
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 22:15   #2255
Quote:
Prijavi se na newsletter pa ces dobiti -5% koje mozes iskoristiti u iducih 90 dana. I 50 bodova od registracije umanjuje iznos za 1 €. Nije puno, ali eto. Ja bih narucila neke stvari, ali ugl nije na zalihi ono sto zelim.
Jesam već, i s tim bi me poštarina izašla 19 eura (a tragikomično je što ispada da bi se čak i u tom slučaju isplatilo u odnosu na naše ljekarne ). Sve pet, ukoliko ti se ukažu na stanju stvari u skorije vrijeme, slobodno se javi za dijeljenje troška.
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 22:39   #2256
Aha, meni je davalo postarinu 18 € i onda jos popust na to. Mislim da sto je veci iznos da je manja postarina. Na manje iznose bude 23 €.
Sto si ti gledala da se najvise isplati?
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 23:11   #2257
Quote:
Aha, meni je davalo postarinu 18 € i onda jos popust na to. Mislim da sto je veci iznos da je manja postarina. Na manje iznose bude 23 €.
Sto si ti gledala da se najvise isplati?
Zapravo sam zbog Apivite htjela, ovdje bih kremu za lice i kremu za područje oko očiju sad bez ikakvih popusta platila u ljekarni 600 kn, a tamo bi me to dvoje u setu, Apivita šampon, balzam za usne i Solgar skin, nails and hair došlo s poštarinom 640 kn. Kod nas u ljekarnama se isplati kupovati samo na popustima, a meni se ne da trenutno čekati značajniji popust na Apivitu, tko zna kad će. A s druge strane, dati toliko za poštarinu, racio mi se žešće buni.
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2023., 07:49   #2258
Quote:
Envie kaže: Pogledaj post
Zapravo sam zbog Apivite htjela, ovdje bih kremu za lice i kremu za područje oko očiju sad bez ikakvih popusta platila u ljekarni 600 kn, a tamo bi me to dvoje u setu, Apivita šampon, balzam za usne i Solgar skin, nails and hair došlo s poštarinom 640 kn. Kod nas u ljekarnama se isplati kupovati samo na popustima, a meni se ne da trenutno čekati značajniji popust na Apivitu, tko zna kad će. A s druge strane, dati toliko za poštarinu, racio mi se žešće buni.
https://www.onpharm.gr/Search/?Langu...String=apivita
Probaj ovdje, zna bit jeftinije, ne buni se racio, buni se djep.
andreatrky is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2023., 10:00   #2259
Ne mogu naći temu s novitetima pa ću tu staviti Nars dolazi na Notino
Old 23.01.2023., 11:55   #2260
E to me veseli.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:16.