Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.01.2025., 10:19   #2241
MSR je doživjela izborni neuspjeh.
Nije dobila ni 10%, a trebala je dobiti daleko više obzirom na slabog HDZovog kandidata. Ankete u kolovozu su joj davale čak 20 posto.
Cijelo vrijeme se nudila HDZovcima, da bude njihovo oružje protiv Milanovića. Nije joj uspjelo.
U Zagrebu bi mogla sa svojom listom preskočiti izborni prag i to je njezin doseg. Senf će ostati gradonačelnik.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 11:19   #2242
Cim mi netko tko ima bilo kakvih dodirnih tocaka sa milom Markickom, kod mene odmah izaziva neko izbacivanje sadrzaja zeluca na svjetlost dana.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
markotornic is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 11:40   #2243
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
Pomozi apologetima ljevice da spase svoje duše: kojim bi riječima opisala ženu koja najavljuje da će preurediti državu, a onda se radosno smješka na svome izbornom plakatu na kojemu piše - "Za nevistu!"?
Pa što, i mene već 20 i više godina zaj...vaju sa pričom o zetu i magarcu, a meni je to simpatično. Svatko se češe gdje ga svrbi, pa takve rečenice mogu smetati samo onima vrlo niskog mišljenja o sebi i malograđanima.
Pokušala je malo svoj FF image polirati na način da bude prihvatljiviji "kamenjarcima". Nije da joj je kampanja bila pametna, ali valjda će drugi puta biti pametnija.

PS.
Nisam glasao za nju, iako je prije kampanja bila izgledna opcija, ali je moj glas izgubila zbog naskakivanja na Zokija, mutnog podmetanja Kekinovima i protuprirodan blud za nju, a to je prikazivanje hercegovačkom nevistom.
Old 02.01.2025., 11:42   #2244
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Nije dobila ni 10%, a trebala je dobiti daleko više obzirom na slabog HDZovog kandidata. Ankete u kolovozu su joj davale čak 20 posto.
Cijelo vrijeme se nudila HDZovcima, da bude njihovo oružje protiv Milanovića. Nije joj uspjelo.
U Zagrebu bi mogla sa svojom listom preskočiti izborni prag i to je njezin doseg. Senf će ostati gradonačelnik.
Slažem se.
Isto tvrdim i za Kekinku.
Zoki je pobrao dosta glasova koji nekako prirodno pripadaju objema damama u prvom krugu.
Old 02.01.2025., 12:02   #2245
Quote:
2livenoge kaže: Pogledaj post
Pa što
(...)
Pokušala je malo svoj FF image polirati na način da bude prihvatljiviji "kamenjarcima".
Pa eto što.

Neovisna, samo svoja, odlučna, beskompromisna - ono jebote žena zmaj... Ali će se za stotinjak glasova po potrebi prodavati kao hihihi, nevista.

Polirati FF image? Znači, srami ga se čim se makne od Zagreba?
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 12:06   #2246
Quote:
Možda točno predviđaš nastavak cijele priče, ali taj tko je njoj davao dvadeset posto treba promijeniti dilera il je možda namjerno lažno bildano na anketama da bi stvaran rezultat zvučao lošije.
Old 02.01.2025., 12:14   #2247
Quote:
dr.laki kaže: Pogledaj post
Možda točno predviđaš nastavak cijele priče, ali taj tko je njoj davao dvadeset posto treba promijeniti dilera il je možda namjerno lažno bildano na anketama da bi stvaran rezultat zvučao lošije.
To je bilo prije dva mjeseca, u prvim anketama, kad još nije ni bilo poznato tko će se sve kandidirati, čak ni Bulj - zapravo su samo četvoro kandidata bili poznati - Milanović, Primorac, Selak-Rasudić i Kekin. Kasnije u anketama njen postotak pada na 10-ak posto.
Old 02.01.2025., 12:15   #2248
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Cim mi netko tko ima bilo kakvih dodirnih tocaka sa milom Markickom, kod mene odmah izaziva neko izbacivanje sadrzaja zeluca na svjetlost dana.

Budi desničar nakon takvih postova. Naravno da će desničari biti javno rezervirani, ali su cijelo vrijeme tu.
Old 02.01.2025., 12:17   #2249
Quote:
Zoran Oštrić kaže: Pogledaj post
To je bilo prije dva mjeseca, u prvim anketama, kad još nije ni bilo poznato tko će se sve kandidirati, čak ni Bulj - zapravo su samo četvoro kandidata bili poznati - Milanović, Primorac, Selak-Rasudić i Kekin. Kasnije u anketama njen postotak pada na 10-ak posto.
Ovo već stavlja stvari na svoje mjesto, ali se ne može na ovo pozivati za potrebe dubljih procjena.
Old 02.01.2025., 12:34   #2250
Quote:
Nije dobila ni 10%, a trebala je dobiti daleko više obzirom na slabog HDZovog kandidata.
Apsolutno točno. Kako je kampanja tekla i kako su se sučeljavanja odvijala, ona je zapravo nazadovala.
Druga stvar, čini mi se da je napravila faux pas već u jučerašnjoj izjavi, proglasivši zagrebačku vlast "radikalnom". To mi govori da ide po glasove desnice u Zagrebu, a nemoguća je misija osvojiti vlast u ovome gradu samo glasovima desnice. Ona bi trebala pecati na drugoj strani.
Uglavnom, mislim da će se fenomen MSR ubrzo rasplinuti kao i fenomen Škoro.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 12:34   #2251
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
Pa eto što.

Neovisna, samo svoja, odlučna, beskompromisna - ono jebote žena zmaj... Ali će se za stotinjak glasova po potrebi prodavati kao hihihi, nevista.

Polirati FF image? Znači, srami ga se čim se makne od Zagreba?
Znaš kako kažu, možeš otići iz Zagore, ali ona nikad neće otići iz tebe.
Old 02.01.2025., 12:41   #2252
Rekao bi baš da je Selak donjela nervozu. Treča, a poražena. Već joj je svaka riječ na apotekarskom mjerenju.
Old 02.01.2025., 15:16   #2253
Quote:
dr.laki kaže: Pogledaj post
Rekao bi baš da je Selak donjela nervozu. Treča, a poražena. Već joj je svaka riječ na apotekarskom mjerenju.
Nervozu , kome?
Vidi se po količini članaka u medijima i količini nje na televizijama da je ona novi projekt HDZ-a.
Da skupi desne glasove i isporuči ih HDZ - u po potrebi...
To vidi svako iole pametniji ...
Nema ko biti nervozan ...Možemo ne može izgubiti u ZG dapače mislim da će proći još bolje nego na prošlim izborima ...
Old 02.01.2025., 15:54   #2254
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Apsolutno točno. Kako je kampanja tekla i kako su se sučeljavanja odvijala, ona je zapravo nazadovala.

Druga stvar, čini mi se da je napravila faux pas već u jučerašnjoj izjavi, proglasivši zagrebačku vlast "radikalnom". To mi govori da ide po glasove desnice u Zagrebu, a nemoguća je misija osvojiti vlast u ovome gradu samo glasovima desnice. Ona bi trebala pecati na drugoj strani.

Uglavnom, mislim da će se fenomen MSR ubrzo rasplinuti kao i fenomen Škoro.
Doduse ne znam po cemu su M u njenim ocima radikalni.

markotornic is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 15:56   #2255
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post
Nervozu , kome?
Vidi se po količini članaka u medijima i količini nje na televizijama da je ona novi projekt HDZ-a.
Nema ko biti nervozan ...Možemo ne može izgubiti u ZG dapače mislim da će proći još bolje nego na prošlim izborima ...
Kako god. Meni nit smrdi nit miriše.

Nadam se samo kako je ipak uočila kako je, do sada, završio svaki "projekt" HDZ-a.
fgzcvijetic is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 16:14   #2256
Quote:

a ono... dobro zvuči.
treba plašit hrvate i ukazivati im na ugrozu.
Old 02.01.2025., 16:23   #2257
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post
Nervozu , kome?
Glasao sam za MSR u prvom krugu i ugodno me je iznenadila svojim solidnim plasmanom ostvarenim bez stranačke mašinerije iza sebe. U drugom ću glasati za Milanovića. Može ona tražiti/preporučiti što god želi od svojih birača, ali sasvim druga priča je kako bi se to moglo odraziti na solidni politički kapital koji je sakupila na ovim izborima. Nekako mi se čini da je njoj vlastiti politički kapital bitniji od trenutnog materijalnog probitka. Da ju se može kupiti - ne bi ju gledali na ovim izborima, nego u EU parlamentu.
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 16:28   #2258
Quote:

M za sada nisu radikalni, ali logično bi to mogli (morali) postati ako osvoje i dobiju u ruke poluge vlasti u državi (što je za njih, trenutno, realno, nemoguća misija). Ja vjerujem da će M prije izgubiti široku podršku i onda vlast u Zagrebu, nego što će osvojiti političku vlast u državi.
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 16:31   #2259
Quote:
aryna kaže: Pogledaj post
a ono... dobro zvuči.
treba plašit hrvate i ukazivati im na ugrozu.
Na potencijalne ugroze uvijek treba ukazivati, a raja se najviše i najbolje plaši sa izmišljenim 'klimatskim promjenama' i prijetnjom 'pandemijama'.
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 16:47   #2260
Quote:
Deere kaže: Pogledaj post
M za sada nisu radikalni, ali logično bi to mogli (morali) postati...
Morali bi postati? Zašto i kako bi se ta radikalnost manifestirala?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:37.