Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.10.2023., 08:45   #2241
Ti si tamo čest gost, ekstra mušterija, mi dobili samo jedno.
Old 17.10.2023., 17:17   #2242
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2023., 13:36   #2243
Jučerašnja porcija od 10. Restaurant se zove Selo i nalazi se u Queensu, Astoria, New York. Bili su fini! $17.50 za 10 je sasvim pristojna cijena za New York.

Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2023., 20:50   #2244
Kad si na takvim mjestima, naručuješ li isključivo na engleskom ili se komunicira odmah na našem? Kakva je zapravo klijentela? (pitam generalno i za ostala mjesta gdje jedeš ćevape u SAD)
Lizzie M is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2023., 22:16   #2245
Quote:
Lizzie M kaže: Pogledaj post
Kad si na takvim mjestima, naručuješ li isključivo na engleskom ili se komunicira odmah na našem? Kakva je zapravo klijentela? (pitam generalno i za ostala mjesta gdje jedeš ćevape u SAD)
Ovisi. U Astoriji ima dosta ljudi iz bivše zajedničke države. Ovdje je i menu na hrvatskom. I govore jedan od jezika.

U LAu je radila ženska koja nije iz tih krajeva pa smo komunicirali na engleskom.
Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2024., 22:13   #2246
https://plavakamenica.hr/2024/04/14/...ape-u-zagrebu/

kaj vi mislite o kostinim cevapima? ja se samo izbediram kad procitam ovako nesto jer mi nije jasno kako recimo u srbiji cak i prosjecan rostilj moze biti bolji od najboljeg koji mi imamo.
žoan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2024., 23:34   #2247
Mislim(o) da su samo prosječno dobri, ne bolji od Kotača i Marka (ako je dopuštena komparacija leskovačkih i ne-leskovačkih), a isti ili slični ko u TPK na Cvjetnom ili u Rustici, a bolji od recimo Srbinovih.
Kaj se pljeske tiče, trenutno mi nema bolje od šarene u Kotaču.
Tak da kod Koste rađe uzmem mix platu pa da ima I ćevapčića, a ne samo njih.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2024., 23:58   #2248
Quote:
žoan kaže: Pogledaj post

kaj vi mislite o kostinim cevapima? ja se samo izbediram kad procitam ovako nesto jer mi nije jasno kako recimo u srbiji cak i prosjecan rostilj moze biti bolji od najboljeg koji mi imamo.
meni su kod Koste preljuti ćevapi i pljeskavice, bio jednom i nikad više
harakiri2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 11:47   #2249
kod Koste sam probao sve mljeveno iz ponude i nista od toga mi nije bilo po volji, docim je sve u TPK Cvjetno bilo odlicno
edit: konkretno Kostini cevapi su mi presitno mljeveni i nedovoljno peceni
Krkimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 12:09   #2250
Quote:

Sve mljeveno kod njega standardno dobro (bio neki dan i čine mi se malo blaži uštipci nego prije), možda najbolje u Zg-osim ćevapa, koji su mi bezveze (svaki put kad je plata uzmem jedan da probam i to je stvarno ni vrit ni mimo...).

Mislim da on zna da se ne mora previše truditi kad su ostali puno lošiji od njega.
dario15 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 13:00   #2251
Quote:

Više puta smo jeli kod Koste, ali već jako dugo nismo bili, pa ne znam je li se što promijenilo ili su isti.
Uglavnom, meni su oni nekako anemični.
Ali zato su lungić odlilčno ispekli.

Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
Mislim(o) da su samo prosječno dobri, ne bolji od Kotača i Marka (ako je dopuštena komparacija leskovačkih i ne-leskovačkih), a isti ili slični ko u TPK na Cvjetnom ili u Rustici, a bolji od recimo Srbinovih.
Kaj se pljeske tiče, trenutno mi nema bolje od šarene u Kotaču.
Tak da kod Koste rađe uzmem mix platu pa da ima I ćevapčića, a ne samo njih.
Meni su recimo kod Srbina bolji ćevapi. Markovi su mi

Quote:
harakiri2 kaže: Pogledaj post
meni su kod Koste preljuti ćevapi i pljeskavice, bio jednom i nikad više
Ljuti
Možda se taj jedan put nešto zalomilo...nisam ni jednom ništa ljutog osjetila.

Quote:
Krkimir kaže: Pogledaj post
kod Koste sam probao sve mljeveno iz ponude i nista od toga mi nije bilo po volji, docim je sve u TPK Cvjetno bilo odlicno
edit: konkretno Kostini cevapi su mi presitno mljeveni i nedovoljno peceni
Pa da, tako nekako, fali im malo boje...da budu reš, a ne sivkasti.
Old 15.04.2024., 13:06   #2252
Iz Kostine pečenjare uvijek izađem nekako ravnodušan. Niti razočaran niti oduševljen. Sve mi je onako OK i niti više niti manje od toga.
Henry Miller is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 13:37   #2253
Jeli smo ćevape u Magazinskoj dok je Kosta tamo radio. Možda me sjećanje vara, ali meni su tada bili bolji od sadasnjih u Magazinskoj kleti i od ovih kod Koste.
Old 16.04.2024., 19:11   #2254
Casper grill (Savica)
Jel cevapi tam vrijede kaj?
Kat1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2024., 18:55   #2255
ne
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2024., 13:16   #2256
jučer bio kod koste, čevapi + dodatno platiti lepinju 10,40 eura, ok su ali da su svemir i nisu baš više, onako prosjek.

danas no1, tresnjevacki plac, shish 5,40, odlicni puno isplativiji i bolji nego TPK, za taj novac vise ni na volovchici nema obroka.
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 18:11   #2257
pise da Chevap by Duje Pisac uskoro otvara u ccone west. pa da vidimo to splitsko cudo...
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 19:16   #2258
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
jučer bio kod koste, čevapi + dodatno platiti lepinju 10,40 eura, ok su ali da su svemir i nisu baš više, onako prosjek.

danas no1, tresnjevacki plac, shish 5,40, odlicni puno isplativiji i bolji nego TPK, za taj novac vise ni na volovchici nema obroka.
Mislim da su na placu na Volovčici ćevapi 5 €.
Danas šiš s Cvjetnog. 9 €.
Ok mi je bio, no nekako kao da pamtim da je bio bolji.
No, ne mora biti, prije su bili "jedini", sjećanje me vara... uglavnom, dobri su mi bili.
Cijena, pa..ok, jer su tri ne mala štapa.
Old 08.07.2024., 10:19   #2259
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post

ja si kupim pileći chowmein u everestu u importanneu za 5 eura. a iako se slažem da su kostini ćevapi samo ok (tris pšljeski naručim tamo) iz no.1 su meni klasu ispod. doduše i jeftiniji su
bozhena123456789 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2024., 10:47   #2260
Trebalo bi odvojiti temu na kiosk-pečenjare i prave lokale/restorane..
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:35.