Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom.
Podforum: Konzole |
|
|
22.12.2021., 18:23
|
|
Teen Forumaš Tisućljeća
Registracija: Dec 2020.
|
https://www.reboot.hr/forum/filedata...photoid=294368
Ovaj link bi vam trebao izbaciti sliku na kojoj su pretpostavke što će biti free na Epicu, pa koga zanima, slobodno. Navodno je to od tipa koji se tim predviđanjima bavi i koji ispada u pravu. Sami prosudite.
|
22.12.2021., 18:38
|
|
Ya-Yo Gakk
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Silver Scull kaže:
Ma kakvi, prezirem Epic i Steam fanboy sam. Svjestan sam da je to u nekim trenucima neisplativo, no često je korisno. Brzo se informiraš na Steamu, koristan je u mnogo načina. A i skupljam achievemente u igrama na Steamu. Hvala na informaciji, no to je i dalje prazna priča, dok se ne pokaže istinitom.
|
Isto
Iako nisam fanboy jednostavno želim imati sve na jednom mjestu a ne 53 launchera.
|
|
|
22.12.2021., 20:38
|
|
Je ustvari MEDO!!
Registracija: Nov 2003.
|
bilo je jedno par postova sa predviđanjima na drugom forumu i zasad su svi bili krivi
a ovo o fanboyismu u kapitalizmu neću komentirat 
|
22.12.2021., 20:56
|
|
Teen Forumaš Tisućljeća
|
Quote:
MEDO11 kaže:
a ovo o fanboyismu u kapitalizmu neću komentirat 
|
We're screwed up either way. 
|
22.12.2021., 21:05
|
|
Je ustvari MEDO!!
|
dok daju đabe nije me briga, a i na par naslova koje su davali a inače nebi nikad kupio/probao sam potrošio pare na ekspanzije na kraju jer su mi se dopale igre...na steamu imam puno veću "kolekciju", ali najviše radi humble bundle, tamo nisam već neko vrijeme niš uzimao. A ono pošto volim blizz igre moram i njihov launcher imat, pa je i ubisoft djelio assasin creedove neke pa sam i to stavio, pa wargaming, itd...nakupi se sranja. Ali ne palim launcher dok mi ne dođe gušt nešto zaigrat tako da me zabole ako vise na disku...
|
22.12.2021., 21:25
|
|
Teen Forumaš Tisućljeća
|
Ja uredno samo Steam i super mi je. Sve na jednom mjestu, upravo kako kaže kolega Pablo.
Uzeo sam sada key za Days Gone za Steam, bio je jeftiniji od ove cijene sa popustom na Steamu. Detroid mi nema key za PC uopće, tako da ću radije za njega dati 20 eura, nego za Cyberpunk 2077 30 eura, koji ima key samo za GOG. Još onda uzmem taj Detroid i to bi trebalo biti to od mene, možda jedino još uzmem neku jeftiniju igru od par eura, za skupljanje achievementa ili tipa Star Wars - KOTOR. Vidit ću, javim!
|
22.12.2021., 22:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Kupi igru od Rockstara ili Ubisofta i trazit ce te da bi je igrao da instaliras i povezes s Ubisoft Connect ili Rockstar Launcher tako da vam fore o samo jednom mjestu na kojem igrate padaju u vodu u startu
|
|
|
22.12.2021., 22:57
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Quote:
Henryj kaže:
Kupi igru od Rockstara ili Ubisofta i trazit ce te da bi je igrao da instaliras i povezes s Ubisoft Connect ili Rockstar Launcher tako da vam fore o samo jednom mjestu na kojem igrate padaju u vodu u startu
|
Dobro i?
Dok igram igru to moram, kad završim ide uninstall.
99% igara neće tražit
|
|
|
23.12.2021., 09:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Gotovo svaka danas trazi neki oblik povezivanja s drugim launcherom. Ako hoces igrat Diablo, Overwatch, COD, GTA, Red Dead, Assassin's Creed, Far Cry, The Crew, Battlefield, Fifu itd. trebas sve te launchere, Ubisoft Connect, Battle.Net , EA Play itd. Velika vecina igara danas zahtjeva da se povezes s launcherom iz njihove kuce, to da ti je dovoljan samo Steam i da mozes sve imat na njemu je prica za malu djecu
|
|
|
23.12.2021., 09:29
|
|
Je ustvari MEDO!!
|
mene zanima samo zašto je problem imat više od 1 launchera? neki razumni razlog me zanima 
|
23.12.2021., 09:36
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Quote:
Henryj kaže:
Gotovo svaka danas trazi neki oblik povezivanja s drugim launcherom. Ako hoces igrat Diablo, Overwatch, COD, GTA, Red Dead, Assassin's Creed, Far Cry, The Crew, Battlefield, Fifu itd. trebas sve te launchere, Ubisoft Connect, Battle.Net , EA Play itd. Velika vecina igara danas zahtjeva da se povezes s launcherom iz njihove kuce, to da ti je dovoljan samo Steam i da mozes sve imat na njemu je prica za malu djecu
|
Naravno da nije ako želiš igrati sve te igre.
Ja sam samo rekao da samo njega koristim jer ne igram ništa mimo njega a zadnja igra za koju sam imao drugi launcher je bio Titanfall 2.
To ne znači da nikada neću jer je to samo pitanje vremena ali čim sam gotov sa tom igrom launcher ide na uninstall. Dok opet ne zatreba.
Vjerojatno malo extremno al jbg, svatko ima svoju briju.
Isto kao što si do prije par godina imao Netflix, a sad ako hoćeš gledati sve što želiš moraš platit 3-4 streaming servisa.
Umjesto da bude jednostavnije sve je kompliciranije.
|
|
|
23.12.2021., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MEDO11 kaže:
mene zanima samo zašto je problem imat više od 1 launchera? neki razumni razlog me zanima 
|
Ako je tebi super imat 732 ikone na desktopu, 732 accounta i jebat se syncanjem i povezivanjem launchera i profila samo izvoli.
Kupis igru na Steamu i onda ne mozes igrat jer je eto launcher nekog studija odlucio danas ne radit. Totalno jebeno.
|
|
|
23.12.2021., 10:15
|
|
Teen Forumaš Tisućljeća
|
Quote:
Henryj kaže:
|
Svejedno su mi sve igre prikazane u Steam libraryu, na jednom mjestu. A i velika većina igara koje igram su samo na Steamu, pa drugi launcher nemaju, ili nisu samo na Steamu a netreba im drugi launcher. Dakle svega par igara imam koje trebaju dodatni launcher, u ovom trenutku koristim samo jednu takvu igru. I kad s njom završim, taj launcher na uninstall i mirna Bosna.
|
23.12.2021., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Ima ovako nešto ako vas muči više launchera.
https://playnite.link/
Web je prepun tog Steam-Epic prepucavanja ali to su se većinom zakačili Amerikanci i Kinezi. Ne razumijem zašto ljudi imaju potrebu birati stranu u borbi dvije ogromne korporacije. To su najobičniji webshopovi, kupujem samu na Steamu mi je ko kupujem samo u Konzumu. Epic kakav god bio je podijelio preko 100 dobrih igara u ove dvije godine koje bi na Steamu koštale preko 1000 eura. Epic launcher mi na disku zauzima oko 1 GB, ne radi u pozadini i šta me briga jel instaliran, pokrenem ga samo kad mi treba. Uzmite što vam se nudi, niti jedna od tih firmi nije zaslužila vašu lojalnost.
|
|
|
23.12.2021., 10:54
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Quote:
Henryj kaže:
Ako je tebi super imat 732 ikone na desktopu, 732 accounta i jebat se syncanjem i povezivanjem launchera i profila samo izvoli.
|
Zato ja pokušavam što više toga piknut preko Steama. Jednostavno mi se ne da zajebavat s toliko accountova i svega.
Čak i za ove igre koje zahtjevaju druge launchere i dalje ih pokrenem preko steama a taj launcher se onda pali samo prilikom pokretanja igre. I dalje je zezancija, al manja. Bar meni.
Znam da ima ljudi kojima je ovo što ja pričam glupost al svatko ima svoje mušice
Kad smo kod Steama
skoro cijela wish lista mi je na 75% off..................jebem mu mater
|
|
|
23.12.2021., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
s obzirom da jedino igram total war ne vidim u čemu je problem s drugim launcherima, total war ima svoj koji se aktivira nakon što pokrenem u steamu i to je to. čak ima i lijepu opciju aktivacije i deaktivacije modova ako imaš neke i super.
što se tiče dlc, na gamesplanet ih se može uzeti po mizerno smiješnim cijenama u usporedbi sa steam.
|
23.12.2021., 11:23
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Quote:
DarkWanderer kaže:
što se tiče dlc, na gamesplanet ih se može uzeti po mizerno smiješnim cijenama u usporedbi sa steam.
|
Cijene ne određuje Steam tj., Valve
|
|
|
23.12.2021., 12:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pablo kaže:
Zato ja pokušavam što više toga piknut preko Steama
|
Ali jel razumijes da nema veze ako si kupio na Steamu vecina igara ce te trazit svejedno da skines launcher i registriras se. Gotovo sve vece kompanije imaju svoje, ako kupis njihovu igru na Steamu svejedno ce trazit da skines njihovo i povezes igru jer bez toga nece radit. Ne vazi za sve igre, ali vecina mainstream igara velikih studija koje danas ljudi igraju na PC traze prisutnost svog launchera
|
|
|
23.12.2021., 12:49
|
|
Ya-Yo Gakk
|
Quote:
Henryj kaže:
Ali jel razumijes da nema veze ako si kupio na Steamu vecina igara ce te trazit svejedno da skines launcher i registriras se. Gotovo sve vece kompanije imaju svoje, ako kupis njihovu igru na Steamu svejedno ce trazit da skines njihovo i povezes igru jer bez toga nece radit. Ne vazi za sve igre, ali vecina mainstream igara velikih studija koje danas ljudi igraju na PC traze prisutnost svog launchera
|
Naravno, ni ne govorim suprotno. Ako zstreba jbg.
Kažem, totalno nepotrebno to radim al jbg
|
|
|
24.12.2021., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:24.
|
|
|
|