Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.01.2025., 13:51   #2281
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post
Meni je samo smiješno sve slike koje se objavljuju izgledaju mi mjesecima stare. Npr., ove slike iz Budimpešte izgledaju kao da su uslikane ljeti.
Koncert Coldplay Budimpešta 6.mjesec 2024, pisali hrvatski portali
Prekmurec is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 14:13   #2282
Quote:
Cecilia kaže: Pogledaj post
Pa dobro, reeealno uopce nije nemoguce da je zena godinama bila singl i da je strejt. Nije tolika rijetkost da netko nema partnera godinama ili cak cijeli zivot. Cak i da jeste gay, ne mora znacit da je u vezi s G (svi putuju s prijateljima, zena zivi u drugoj zemlji i ne znamo nista o njenom privatnom zivotu. Mozda ima muza i djecu ). Nekako mi nema smisla da se netko u 2025. godini i na vrhuncu karijere toliko trudi ostat u ormaru da odleti do Budimpeste i slika se s fejk deckom da bi plasirao vezu za pola godine.

As long as she's happy Vidi se da je u zadnje vrijeme ispunjena i u miru sa sobom!
Tako je. I na kraju krajeva najbitnije je ovo.

Quote:
volume3d kaže: Pogledaj post
Slavica 12 000 000+
I ovo.

Quote:
destruktor kaže: Pogledaj post
Rasprodala Arsenal Zadar 08.03.
Napisali na službenoj stranici da su ulaznice planule 43 dana prije koncerta
Quote:
7 rasprodanih SC-a nakon završene rasprodane regionalne turneje MSM.
I još puno lipih stvari koje dolaze

I da je napokon izvadila metlu iz guzice pa bilo to zbog Huljića Juniora ili zbog koga već
destruktor is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 17:27   #2283
veceras idem u nadzor u Vucka
Old 25.01.2025., 19:21   #2284
Mislite li da ove godine stiže album?

Mogu je zamisliti u studiju i objava do kraja godine.

Što se tiče pjesama, vidim jedan rendom singl kao Od čega sam ja i jedan za Melodije jadrana. I onda jedan pred album, ako ga zaista objavi ove godine.
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:23   #2285
Quote:
Prekmurec kaže: Pogledaj post
Nigdje ti logike. Riječ je o noću slabo osvjetljenom kvartu bez mnogo prolaznika. Malo kapa, malo šal, malo naočale koje su mu ovaj put skužili. Lift je rizik pa je bolje stepeništem. Nije poludio ući u garažu. Pretplati se na Slobodnu Dalmaciju pa pročitaj članak. Takve zgrade imaju garažu sa označenim garažnim mjestima koja se podrazumijevaju pri kupovini stana. Ako ti ne treba garažno mjesto, iznajmiš ga.
Kupila stan u kvartu bez rasvjete?
volume3d is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:28   #2286
Ako se bude držala onoga da će obilježiti 30 godina karijere mislim da bi tebao ići album krajem godine ili početkom 2026.
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:32   #2287
Quote:
Peter Griffin kaže: Pogledaj post
Ako se bude držala onoga da će obilježiti 30 godina karijere mislim da bi tebao ići album krajem godine ili početkom 2026.
Ivanka Huljic balada za koju je vec snimila spot strpljivo čeka
volume3d is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:35   #2288
Možda njen tim iskoristi ovaj buzz oko veze s Huljićem i baš zato izbaci singl koji je on napisao.
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:50   #2289
Prvo nek Slavica dodje do 15 000 000, meni se čini da ne posustaje sa streamovima a i super kotira na radiju, itd.

Jedino logično iduće je album, eventualno pjesma za Melodije ali osim toga ništa, nek sve pjesme šta ima čuva za album.
destruktor is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:51   #2290
Quote:
Masha19 kaže: Pogledaj post
veceras idem u nadzor u Vucka
Reci joj da si poslana kao predstavnica forumašica i da imaš za proći par točaka s njom.

-budući planovi
-zubalo
-Ivan Huljić
destruktor is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 19:56   #2291
Quote:
Prvo nek Slavica dodje do 15 000 000, meni se čini da ne posustaje sa streamovima a i super kotira na radiju, itd.

Jedino logično iduće je album, eventualno pjesma za Melodije ali osim toga ništa, nek sve pjesme šta ima čuva za album.
Ne bih imao problema s tim da eventualno uradi samo MJ i onda album.

Samo ne bih htio da kopira samu sebe i napravi Lavica rip off.
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 20:37   #2292
Quote:
Reci joj da si poslana kao predstavnica forumašica i da imaš za proći par točaka s njom.

-budući planovi
-zubalo
-Ivan Huljić
i usput nek provjeri tkoji menadzer je s njom u BiH

Jesam ja jedina osoba koja ne primijeti nista cudno s njenim zubima?? Stalno citam komentare o tome i ne kuzim
Cecilia is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 21:25   #2293
Quote:

Jesam ja jedina osoba koja ne primijeti nista cudno s njenim zubima?? Stalno citam komentare o tome i ne kuzim
Neke forumašice imaju žute zube pa se čude kad vide ženu s bijelim.
Hawkers is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 21:30   #2294
Quote:

-budući planovi
-zubalo
-Ivan Huljić
Nadam se da su arene za sljedeću godinu bookirane
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 21:58   #2295
Quote:

Nisi jedina,niti ja ne primjećujem probleme sa zubima. A neka uz BiH provjeri i tko je menadžer za Hrvatsku Ona i Pero Kozomara se više ne prate na instagramu. Ista stvar Gordy - Kozomara. Sad to je sigurno stara vijest ali ja tek sada primjećujem
Prekmurec is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 22:05   #2296
Quote:
volume3d kaže: Pogledaj post
Kupila stan u kvartu bez rasvjete?
Pa nije Znjan bas tako mracan kvart
Tutko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 22:33   #2297
Quote:
Tutko kaže: Pogledaj post
Pa nije Znjan bas tako mracan kvart
zar nisu Cebe i Thompsonka na Žnjanu, a JRo u nekom drugom kvartu?
volume3d is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 22:54   #2298
Pa pisalo se da je na Znjanu od 2014., a stan na Brdima je prije izadavala sad tko zna
Cecilia is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 23:38   #2299
Quote:
Ludilomanija kaže: Pogledaj post
Ja bih najstetniji bio da je i ona bude u konacnici sretna i da ima malu curicu ili djecaka. Ali ne sa ovim buljavim i ne ako je to sve u biti laz i medijska spacka.

Treba zivjeti slobodno i nista na silu, zbog pucanstva/crkve/medija/obitelji. Ako bude zivjela u lazi nikada nece bit sretna.
Ona je sretna sa njim a onda bi i mi morali biti sretni. Stvarno i vrijeme joj je. Slobodna Dalmacija u ovom članku za pretplatnike piše da se špekulira i o skorom vjenčanju jer Jelena se povjerila prijateljima kako joj je "papir" bitan u životu. Prijatelji pjevačice kažu kako je sretnija nego ikad i da je zaljubljena "poput malog djeteta". "Neka, konačno je dočekala svoju sreću - govore nam prijatelji pjevačice." piše SD. Inače vidim da se nisu pratili na instagramu a Huljić Jr nije pratio niti Gordy. Ipak vidim mu na profilu da prati martyyy06 ili ovu ženu što vozi Jelenu na koncerte u Hrvatskoj, baš kao što je to Kozomara godinama činio. Martyyy06 je također bila na 7.koncertu u SC na istom kojem je i Huljić Jr bio.
Prekmurec is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 00:15   #2300
Quote:
Prekmurec kaže: Pogledaj post
Ona je sretna sa njim a onda bi i mi morali biti sretni. Stvarno i vrijeme joj je. Slobodna Dalmacija u ovom članku za pretplatnike piše da se špekulira i o skorom vjenčanju jer Jelena se povjerila prijateljima kako joj je "papir" bitan u životu. Prijatelji pjevačice kažu kako je sretnija nego ikad i da je zaljubljena "poput malog djeteta". "Neka, konačno je dočekala svoju sreću - govore nam prijatelji pjevačice." piše SD. Inače vidim da se nisu pratili na instagramu a Huljić Jr nije pratio niti Gordy. Ipak vidim mu na profilu da prati martyyy06 ili ovu ženu što vozi Jelenu na koncerte u Hrvatskoj, baš kao što je to Kozomara godinama činio. Martyyy06 je također bila na 7.koncertu u SC na istom kojem je i Huljić Jr bio.
Aha vidit ćemo koliko dugo kao i sa svakim dosad
RedDevilUnited7 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:32.