|
|
16.02.2020., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Quote:
prilika kaže:
Mislim da si previše opterećen sa tim spavanjem. Niti ja ne spavam baš dobro ali prihvatila sam to. Nekada mi je znao pomoći običan lorsilan koji se i daje baš za spavanje. Ne vjerujem da ti ne bi pomogao onaj jači Lorsilan. Mislim da je od 2 mg. Recimo ako ne spavam po ljeti dosta me često boli glava, u hladnijim mjesecima nemam tih problema. Već sam mislila neurologu otići prošle jeseni ali kako je zahladilo nije me više toliko glava boljela od ne spavanja. Što te veseli u životu? Da odeš negdje u toplice na vikend, pa se malo okupaš, opustiš. Ili na more još bolje pa po danu šećeš uz more a navečer se okupaš u bazenu. Sigurno bi bolje spavao. Doktori ti neće reći ništa posebno. Nisi bio zadovoljan u onom Neurosanu? Vidjela sam da se dosta reklamiraju. Možda da ih ponovo pitaš za savjet. Tu je jedna forumašica rekla da je dr K. neurolog iz Vrapča jako dobar a radi i u Neurosanu. Pa da tražiš možda baš njega ako još radi jer je dosta stariji doktor. Neko rješenje mora postojati. Pa kako ljudi žive i sa težim bolestima, karcinomima, bolovima i tako niz godina.
|
Da putujem opet 800 km da bi mi doktor odnosno njen kolega rekao kako su sve metode iscrpljene i probani svi lijekovi?
Misliš da je to pametno nakon iscrpnog obilaska svih mogučih psihijatara i neurologa svuda...
|
|
|
20.02.2020., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Izvinjavam se što sam bio malko drzak prolazim korz težak period..zar baš moram piti leponeks za nesanicu majku mu..ljetos sam nekako mogao izdržati i 50 mg mada bio sam sutradan grozno ali u zadnje vrijeme 12.5 mg me zabacacuje u stranu ili imam grozne nus pojave,nz kako dal usljed pada imuniteta šta li...
I plačem evo plačem što moram piti nešto od čega se sutradan grozno osječam samo kako bi spavao..
Majku mu zar je moguče da nema ništa blaže...i do kad ću više piti sedative,razmišljam da ne pijem ništa bojim se da bi se opet sastavilo i do 3 noci bez sna,jer sam se navukao pre na rivotril...
Olanzapin mi je nekad davno djelovao,a jednom sam probao pre koji mjesec 5 mg i ništa...nekako svi dosadašnji lijekovi više ne djeluju i sad sam na teškim ali kako zašto...mozda ipak mogu prirodno zaspati ali šta treba da uradim??Pobogu.... :'(
|
|
|
20.02.2020., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
frozensun kaže:
Aloo covjece Bozji ova agonija sa insomnijom traje 5 godina...
A ja nema sta nisam probao i kome se nisam obratio za pomoc.
I otisao mi je imunitet u onu stvar evo dobio sam nove bolesti hronicne od deprivacije sna..sta je sljedece demencija,psihoza?
Jel znate da Michael Jacksonu nisu mogli naci uzrok nego su ga rokali na kraju anestezijama i stavljali u komu... 
|
Nije tako, slusala sam dr drewa, i on je rekao da je mj bio ovisnik, a kronicna nesanica je i od sjebavanja mozga ljekovima i zato se doveo do toga da kupuje doktore da mu daju demerol kako bi spavao. Oduvjek je kupovao doktore i drogirao se ljekovima za smirenje.
A obzirom da nakon doku leaving Neverland, nema dvojbe da je bio pedofil, nije ni cudo da nije mogao spavati, i da se uspavljivao demerolom.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
|
|
20.02.2020., 19:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa dobro dugotrajnim davanjem lijekova i sedativa samo mi prave gore odnosno dovode me u ivisnost sedaciju itd itd...ja to moram prekinuti,jer sa svakom promjenom lijeka mjenjaju se receptori navikavaju itd itd i sve je manje mogucnost vracanja prirodnog sna...mislim ispravi me ako gresim.
Ja sam čitao da mu je doktor propisivao anestezije kako bi spavao eh sad što je imao insomniju ne znam...
al ne zanima me on,šta raditi u mom slučaju Kym?
Pročitah negde ovde na temi granični da je jedna djevojka imala dugogodišnju nesanicu i samo je rokali tabletama,a ima granični,početak teme...
|
|
|
20.02.2020., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
frozensun kaže:
Pa dobro dugotrajnim davanjem lijekova i sedativa samo mi prave gore odnosno dovode me u ivisnost sedaciju itd itd...ja to moram prekinuti,jer sa svakom promjenom lijeka mjenjaju se receptori navikavaju itd itd i sve je manje mogucnost vracanja prirodnog sna...mislim ispravi me ako gresim.
Ja sam čitao da mu je doktor propisivao anestezije kako bi spavao eh sad što je imao insomniju ne znam...
al ne zanima me on,šta raditi u mom slučaju Kym?
Pročitah negde ovde na temi granični da je jedna djevojka imala dugogodišnju nesanicu i samo je rokali tabletama,a ima granični,početak teme...
|
Pa obzirom da je netko napisao da imas poremecaj licnosti, nebi znala, osim da se prepustis psihijatru, pijes lijekove, , i promjenis posao. Neki manje stresan, manje placen ali i manje stresan. Vise mira, setnje, i odselis od roditelja. Nekako imam osjecaj da tvoja neuroza ima veze i sa zivotom sa tvojim roditeljima.
|
|
20.02.2020., 21:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Kymatica kaže:
Pa obzirom da je netko napisao da imas poremecaj licnosti, nebi znala, osim da se prepustis psihijatru, pijes lijekove, , i promjenis posao. Neki manje stresan, manje placen ali i manje stresan. Vise mira, setnje, i odselis od roditelja. Nekako imam osjecaj da tvoja neuroza ima veze i sa zivotom sa tvojim roditeljima.
|
Ima poremecaj licnosti i neurozu?
|
|
|
20.02.2020., 21:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Nosonja_ kaže:
Ima poremecaj licnosti i neurozu?
|
Ma mislim na nemir, nikakve dijagnoze neuroze i sl.
|
|
21.02.2020., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kymatica kaže:
|
To stoji sve,ali ja nisam mogao spavati ni u drugim sredinama,sjecam se 2018-te godine i godisnjeg odmora,umor,suze idu na oči,ali san neće...
mada tad sam i počeo sa rivotrilom...
provodim što manje vremena kuci,ali problem je što sam sam gde god dođem i to me psihicki jede...
sad da neko može naći uzrok moje insomnije,i da mi riješi magičnim štapićem očito ne postoji takav doktor..spreman sam ja otici i D.H. i P.K. ali šta mogu očekivati od njih,sem što ću pljunuti novac...
Nz šta raditi,leponeks me ubija evooo,ko pijan se osječam...ništa ne mogu sem što sam pokretan...
|
|
|
21.02.2020., 19:50
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
frozensun kaže:
To stoji sve,ali ja nisam mogao spavati ni u drugim sredinama,sjecam se 2018-te godine i godisnjeg odmora,umor,suze idu na oči,ali san neće...
mada tad sam i počeo sa rivotrilom...
provodim što manje vremena kuci,ali problem je što sam sam gde god dođem i to me psihicki jede...
sad da neko može naći uzrok moje insomnije,i da mi riješi magičnim štapićem očito ne postoji takav doktor..spreman sam ja otici i D.H. i P.K. ali šta mogu očekivati od njih,sem što ću pljunuti novac...
Nz šta raditi,leponeks me ubija evooo,ko pijan se osječam...ništa ne mogu sem što sam pokretan...
|
Mislim da je razlog tvoje nesanice očigledan, to tvoje što te "psihički jede"
Jesi li još šlužbeno na onom poslu?
Jesi li pomišljao na odlazak u manastir? Ozbiljan sam 
|
|
|
24.02.2020., 18:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2019.
|
Pozdrav!
Zamolio bi za savjet. U zadnjih mjesec i nesto sam pod dosta stresa. Razni razlozi (bolest u obitelji, moje losije zdravstveno stanje, nevezano za nesanicu i drugi faktori). Dosta me to uzdrmalo sve i poceo sam pit normabele. Pio sam od jednog do 4 od 5mg dnevno, ali ne pijem ih vec bar dva tri tjedna. Vec prije tog sam povremeno pio sanval, a u zadnjih mjesec i nesto odkad to traje sam pio skoro svaki dan jednu tabletu od 5mg, a ponekad dvije.
Zadnjih otprilike dva tri tjedna mi se poremetio san. Zaspem recimo u ponoc i probudim se u 2 i ne mogu opet zaspati... Uspijem tek pomalo tu i tamo zadrijemat, znojim se po noci i jednostavno sam ekstremno neispavan, a umoran sam kao pas preko dana...
Neki dan sam bio na nekim pretragama, nevezanim za ovo. Krv i urin su mi testirali i sve je bilo ok...
Molim za savjet kako taj ritam spavanja tj. taj problem ispravit?
|
|
|
24.02.2020., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Belafonte kaže:
Pozdrav!
Zamolio bi za savjet. U zadnjih mjesec i nesto sam pod dosta stresa. Razni razlozi (bolest u obitelji, moje losije zdravstveno stanje, nevezano za nesanicu i drugi faktori). Dosta me to uzdrmalo sve i poceo sam pit normabele. Pio sam od jednog do 4 od 5mg dnevno, ali ne pijem ih vec bar dva tri tjedna. Vec prije tog sam povremeno pio sanval, a u zadnjih mjesec i nesto odkad to traje sam pio skoro svaki dan jednu tabletu od 5mg, a ponekad dvije.
Zadnjih otprilike dva tri tjedna mi se poremetio san. Zaspem recimo u ponoc i probudim se u 2 i ne mogu opet zaspati... Uspijem tek pomalo tu i tamo zadrijemat, znojim se po noci i jednostavno sam ekstremno neispavan, a umoran sam kao pas preko dana...
Neki dan sam bio na nekim pretragama, nevezanim za ovo. Krv i urin su mi testirali i sve je bilo ok...
Molim za savjet kako taj ritam spavanja tj. taj problem ispravit?
|
Ovo znojenje po noci sam ja imala od stresa.
Tako da bolje da krenes na psiho terapije kako bi dugorocno se znao nositi sa stresom, a i AD za stabilnost, a ne normabele, to nije za duze staze.
|
|
27.02.2020., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Što mislite da je najčešći uzrok nesanice? 
|
|
|
29.02.2020., 10:38
|
|
sve je super
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Art With Heart kaže:
|
Sjeb.vanje lijekovima 
|
29.02.2020., 12:46
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Art With Heart kaže:
|
Noćni rad 
|
|
|
14.03.2020., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Situacija se ništa baš nije promjenila..
Apsolutno je nebitno da više pišem dijagnoze...
Pio sam sve moguče sedative i sami svi znate.
U periodu od 5 godina skoro koliko vodim bitku sa ovom agonijom zaspao sam svega 2x prirodno 3-4 h.
Leponeks 12.5 mg,komiran sam evo,otupljen,pospan,naprosto nemoguče mi je funkcionisati.Tako mala doza a toliko me ošamuti.
Još uvijek ne radim pa to i nije toliki problem,sem što ne želim da ostatak života provedem u krevetu kao biljka i ne želim da budem vezan za krevet cijeli dan.
Uz to javljaju se te blokade o kojima sam pisao pre.
Na moju žalost sve ostalo više ne funkcioniše za san,recimo jedan olanzapin,calixta što me pre toliko obaralo sada ništa..
Nekako mi se čini da ovo vodi samo paklu,odnosno tabletomaniji.
Meni je problem i usnivanje i održavanje sna ali više ovo prvo.
Samo se nekako bojim da psihijatri su mi sjebali mozak tabletama uz smjenski rad nešto u mozgu se poremetilo...
Ovako ne želim da živim da budem kao kakav mentalno retardirani čovjek.
Ovakvo ošamučeno umrtvljeno stanje tek počne popuštati iza 18 h uvečer.
A opet broj neprospavanih noći iza mene je beskonačan i gore mi je sutradan kad ne spavam,za nijansu gore,ali ni ovako nisam dobro...kome otići kome se obratiti za pomoć,ali očito je da je ovde medicina nemočna. :/
|
|
|
15.03.2020., 10:21
|
|
aj leć
Registracija: Dec 2010.
|
ja san na ovo naletila prošle god i nakon sigurno 5-6 god katastrofalnog spavanja(zapravo mi je najveći problem bia zaspat,mozak bi se uključia i vergla li vergla,po min 3sata bi se vrtila) sa popriličnom dozom skepse pokušala i spasila se.zaspala u roku odma. sad često brzo zaspem i bez ovoga,al se opet zadnje vrime budim usrid noći i ne sitim se ove tehnike,al kad se sitim opet zakomim,pa eto...probajte,možda pomogne
https://www.youtube.com/watch?v=gz4G31LGyog
|
19.03.2020., 06:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Lijekovi sami po sebi ne debljaju već potiču apetit što dovodi do debljanja
|
|
|
24.03.2020., 10:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Otkrio sam da me jebe lijek za astmu....primjetim da kad ga uvečer popijem ne mogu da zaspim ni na Leponeksu...
Ne znam šta da radim u nus pojavama lijeka se ne spominje nesanica,lijek se zove Singular.
Par noci ga nisam popio i na Leponeksu sam zaspao ko toooop.
Ali u zadnje vrijeme kad popijem njega nema šanse da mogu zaspati.
Šta sad da radim ne znam ni sam,jedino da ga prebacim i pijem ujutru... 
|
|
|
24.03.2020., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2018.
|
Quote:
Bić kaže:
Lijekovi sami po sebi ne debljaju već potiču apetit što dovodi do debljanja
|
Ocito nisi upoznat s cinjenicom da dosta ovih lijekova znatno utjece na hormonalni panel... 
|
|
|
27.03.2020., 20:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
Wolf1524 kaže:
Ocito nisi upoznat s cinjenicom da dosta ovih lijekova znatno utjece na hormonalni panel... 
|
Ajd mi malo pojasni to  prvi puta čujem za taj termin 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:03.
|
|
|
|