Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.06.2025., 22:17   #2301
Taj koncert nije običan koncert kao što derbi Dinamo-Hajduk nije obična utakmica. Ljude se poziva da dođu par dana prije, to je barem 50000 auta koji ili neće imati gdje parkirati u blizini smještaja ili građani neće imati gdje parkirati od tih koji će im se nasrati...neće Zagreb profitirati nego neki građani...
Srećom frend I ja smo napravili plan da se u tom vremenu izblendamo iz grada na more, možda zbarimo koju strankinju naših godina
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2025., 22:28   #2302
Quote:
Mairon kaže: Pogledaj post
O Draškovićevoj kmeči većina, i lijevi, desni, centar. Ona nakarada je cirkus, to smo se svi složili. Dobro si podsjetio, zatvoren je od danas smjer od Langovog pa sjeverno. I to isto tako na više mjeseci, danas sam morao ići obilazno prema groblju.

A tek mi je žao ljudi iz Gračana. Dugo su bili bez tramvaja, sada opet... Vozi bus, ali je bus na glavnoj cesti, a ima starijih ljudi, koji trebaju pješke uz jaki brijeg do svojih kuća. Šteta da se odjednom nije radilo, odnosno, šteta da prošlog ljeta nije odrađena pruga.

Za koncert se ne sekiram, onaj sam koga boli briga, samo na glas pišem kako mi je smiješno kmečanje i bijes radi toga. Jbg, nemrem si pomoći.

Što mosta slobode tiče, biti će ok, nebu mu ništa. Još jedna vijest senzacionalna u nizu. Jer će puštati mic po mic ljude, logično, da se ne bi čep desio i da ne bude nasred mosta prvo problema, mrtvih ljudi, skakanja s mosta za spas i slično.

Mislim da će organizacija biti ok, sve bi moglo proći u najboljem redu. Sumnjam da će se tako nešto ponoviti. Zagreb će tih dana profitirati i svi vozimo dalje. Kmečanje mi se ne sluša.
Ribnjak od Langovog prema sjeveru je zatvoren vec par dana najmanje,kada sam ja prolazio,a mozda i prije.
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2025., 23:39   #2303
Taj petak popodne, dan prije koncerta, moram na pregled u jednu od zagrebačkih bolnica - koliki kaos mogu očekivati?
Plan je bio doći autom što bliže, pa dalje pješice/javnim prijevozom/taksijem, mislite li da će javne garaže/parking po gradu biti zauzeti cijeli dan (npr. Kvatrić, P+R za Rebro)?
Dosta kasno popodne imam pregled.
anđeo tame is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2025., 23:46   #2304
Prometna situacija u Zagrebu

anđeo tame, pa to nitko ne može znati
Sigurno neće biti kao što je svaki drugi ljetni dan.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2025., 23:56   #2305
Quote:
Isto kako je potpuno besmisleno kmečati oko koncerta i raditi toliku buku.

Očito drugačije vidimo logističku prirodu dotičnog koncerta. Vi vidite iznimno sve negativno, neki drugi vide obrnutno.

Čak se i fake news dijeli po forumu, oko 20 posto kreveta u bolnicama. Vrh.
Svaki put kada se individualnom komentatoru kreneš obraćati u nekoj nedefiniranoj množini, rasprava gubi smisao.
kornelije is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 00:34   #2306
Quote:
anđeo tame kaže: Pogledaj post
Taj petak popodne, dan prije koncerta, moram na pregled u jednu od zagrebačkih bolnica - koliki kaos mogu očekivati?
Plan je bio doći autom što bliže, pa dalje pješice/javnim prijevozom/taksijem, mislite li da će javne garaže/parking po gradu biti zauzeti cijeli dan (npr. Kvatrić, P+R za Rebro)?
Dosta kasno popodne imam pregled.
Rebro?

Okretište Borongaj park & ride bi moglo biti slobodno.

Ako tamo ne, onda ovdje: https://www.google.com/maps/@45.8277...FQAw%3D%3D

Makar, ja ne bi komplicirao i parkirao bi ovdje u 2. zonu https://www.google.com/maps/@45.8254...oASAFQAw%3D%3D

Tu sam popodne preko ljeta nalazio parking, poluprazno bilo.
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 12:01   #2307
Quote:
Rebro?

Ako tamo ne, onda ovdje: https://www.google.com/maps/@45.8277...oASAFQAw%3D%3D

Makar, ja ne bi komplicirao i parkirao bi ovdje u 2. zonu https://www.google.com/maps/@45.8254...oASAFQAw%3D%3D

Tu sam popodne preko ljeta nalazio parking, poluprazno bilo.
Zadnji link, to je moj kvart, sretno s tim, pogotovo dan prije koncerta a migracija Zagrepčana na more nije još počela. Ima naplatni parking Jordanovac preko puta, cijena prava sitnica...
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 12:33   #2308
Ne znam da li je migracija počela, ali je grad popluprazan, hrpa praznih parkinga diljem centra. Milina za voziti auto u bilo koje doba.

Upitno je da li će gore kod bolnice biti gužva tada, samo spominjem da je preko ljeta 7-9mj uvijek bilo dovoljno praznih mjesta svakodnevno. Popodne, 15h na dalje... Jer je spomenut termin popodne kasnije.
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 13:15   #2309
Quote:
Ne znam da li je migracija počela, ali je grad popluprazan, hrpa praznih parkinga diljem centra. Milina za voziti auto u bilo koje doba.

...
Pa produljeni vikend, očekujem punjenje parkinga danas popodne, neki će "ostati bez stolice"...
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 15:37   #2310
u čemu je kvaka sa spuštenom brkljom (rampom) na pružnome prijelazu u Vodovodnoj? gužve su goleme s obzirom na to da je riječ o obilaznome pravcu (u pitanju su ljetni radovi na vodoopskrbnoj mreži), a nimalo ne pomaže što frajer koji ručno upravlja brkljom zna čekati minutu-dvije nakon prolaska vlaka prije nego što omogući promet automobilima. razumijem da se ne smije šaliti s prekasnim spuštanjem rampe i nije mi stoga čudno što se ona spušta mnogo prije nailaska vlaka (čak do pet minuta prije), ali zašto čekati nakon njegova prolaska? pa neće se vlak vratiti nakon što je prošao. da se ne inzistira na tome blesavu čekanju koje ni mrvicu ne pridonosi sigurnosti, možda bi se na prijelazu čekalo kraće od vječnosti.
Old 22.06.2025., 17:18   #2311
Quote:
Rebro?

s pola milje Thompsonovih rokera koji trebaju "otići u centar grada" i snaći se sami s parkingom? daj pliz ovo se ne isplati ni pokušati

@anđeo tame, vrag zna kaj će biti. Možda neće biti problema, možda nećeš moći naći uber/bolt ni za 50 eura. Ne bi se oslanjao da će promet biti u redu čisto jer su bolnice na sjeveru grada, kamoli još da ćeš naći parking blizu bolnice. Ja živim na sjeveru i to ni inače nije baš super ni s prometom ni s parkingom

Ako grad bude izgledao grdo mislim da bi ti najbolja opcija bila naći nekakav bicikl ili romobil ako nisi u prelošem zdravstvenom stanju za to

Quote:
zacky kaže: Pogledaj post
Ribnjak od Langovog prema sjeveru je zatvoren vec par dana najmanje,kada sam ja prolazio,a mozda i prije.
od ponedjeljka. stavit će da srednja traka bude izmjenjiva, nadam se da to uključuje proširenje dna Medveščaka kraj stanice nisam gledao.

bilo bi jaaaako lijepo da na kraju radova kad otvore Ribnjak za aute zatvore križanje Šoštarićeva/Draškovićeva/Vlaška i daju nam treću skretnicu ali kolko znam nije u planu
deadmau5oman is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 17:19   #2312
Deda ima muskulfiber,pa otvara svaku 3. priliku,kad se "malo" nakupi autiju,da nije baš uzalud
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 20:17   #2313
Prometna situacija u Zagrebu

Više od mjesec dana semafori na križanju pred Remizom stoje ne uključeni. Pa koliko treba da srede papire i isprogramiraju ga
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 20:39   #2314
Nemaju za struju i žarulje
Nije to ništa
Za Vlašku/Palmotićevu nisu još ni skužili da trebaju iakakav semafor.
Tamo neka se ljudi sami snalaze
Ali glavno da Rotor, ima jedno 10 barem
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 20:44   #2315
Quote:
zacky kaže: Pogledaj post
Nemaju za struju i žarulje
Nije to ništa
Za Vlašku/Palmotićevu nisu još ni skužili da trebaju iakakav semafor.
Tamo neka se ljudi sami snalaze
Ali glavno da Rotor, ima jedno 10 barem

O tom semaforu neću ni pričati. Pa bilo je o tome govora davnih dana, od kad su stavili tamo crvenu zebru. Već ju mogu i osvježiti, a od semafora niš.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2025., 11:26   #2316
Procurio plan za Thompsona. Pola grada bit će blokirano, pogledajte karte

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2684642.aspx
Odgovori s citatom
Old 27.06.2025., 15:01   #2317
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post
Procurio plan za Thompsona. Pola grada bit će blokirano, pogledajte karte

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2684642.aspx
Nakon tog koncerta od hipodroma ne bu ostalo niš !
buc2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2025., 16:50   #2318
točno tak, ionak je već sad sve od ograda demontirano, još kad se sve pregazi i izore, eto prilike građevinskom lobiju i mafiji da krene s gradnjom na devastiranoj plohi.

po logici stvari organizator bi površinu nakon događaja trebao vratiti u prvobitno stanje, baš da vidimo kaj bu i kak od tog...
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2025., 17:32   #2319
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
točno tak, ionak je već sad sve od ograda demontirano, još kad se sve pregazi i izore, eto prilike građevinskom lobiju i mafiji da krene s gradnjom na devastiranoj plohi.

po logici stvari organizator bi površinu nakon događaja trebao vratiti u prvobitno stanje, baš da vidimo kaj bu i kak od tog...
Bar je maksimir nakon 2 koncerta od U2 dobio novi travnjak nakon ne znam koliko gosina
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:26   #2320
Ne znam postoji li ijedna toliko prometna ulica u gorem stanju od ulice Josipa Lončara u Jankomiru. Napokon je u planu njeno izvanredno održavanje

https://eojn.hr/prior-consultation-eo/50346

mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:30.