Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.03.2023., 20:50   #2321
dosad su mi svi ES proizvodi od rajčice, razne pasate i koncentrati bili jako dobri, ali na ove konzerve moram upozoriti, baš su gadne - nisu pokvarene da ih se može vratiti, samo neukusne, kao da su pakirane nedozrele, blago gorke:

pogled na sastav pokazuje da je 100 g ovog džema napravljeno od 50 g voća kad se uzme koliko u šljivama za početak ima vode... baš bezobrazno.

(* blah, ne kažem da ne odgovara propisima EU nego da je to meni razočaravajuće slabo)
uzadnjicas is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2023., 10:39   #2322
Mozzarella land je jako fina. Iznenadilo me iskreno. Uzela sam da ju utopim u nekom jelu, na kraju pojela
VK Girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2023., 14:13   #2323
Quote:
VK Girl kaže: Pogledaj post
Mozzarella land je jako fina. Iznenadilo me iskreno. Uzela sam da ju utopim u nekom jelu, na kraju pojela
Meni je nekako premekana. Uzmem ju kad bude na sniženju i par sat prije posluživanja ili pečenja pizze narežem da se dobro ocijedi...
Tunjica is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 22:00   #2324
@Krimir,

kad si stalno tamo, te ganjas sve salame na akciji, daj zamoli da konacno stave toalet u funkciju. Mogu valjda platiti zenu ili muskog koji ce jednom devno odrzavati.

Specijalitet Eurospina, dodjes do police, nema cijene. Pozoves djelatnika/icu, odgovor - ne znam, odite po blagajnice da vam ocita
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 22:07   #2325
@cat, ne ganjam akcije nego idem po pive pa usput uzmem nesto sto mi je zanimljivo... s obzirom da na licu mjesta rezu mortadelu i to tanko nju najcesce uzmem
a kako imam dosta pivi necu ici neko vrijeme
edit: za zahod koristi obliznji pothodnik
edit2: ako nema cijene onda stavi u kolica i nek ti skenira na blagajni pa ako ti je cijena u redu uzmi, ako ne onda ostavi
Old 31.03.2023., 22:07   #2326
Quote:
Cat6 kaže: Pogledaj post
@Krimir,

kad si stalno tamo, te ganjas sve salame na akciji, daj zamoli da konacno stave toalet u funkciju. Mogu valjda platiti zenu ili muskog koji ce jednom devno odrzavati.

Specijalitet Eurospina, dodjes do police, nema cijene. Pozoves djelatnika/icu, odgovor - ne znam, odite po blagajnice da vam ocita
Kad sam ja bio prošli put netko je bio na wc-u i druga osoba je isto htjela pa joj je ta prva osoba rekla da samo vrati ključ na blagajnu kad završi. Tako da valjda se može na wc, ali treba pitati za ključ.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2023., 14:46   #2327
Quote:
Krkimir kaže: Pogledaj post
edit: za zahod koristi obliznji pothodnik
Ma nije problem za nuzdu, na manje od pola kilometra, Kaufland Dubrava, s uvijek dostupnim toaletima. Nego, nekad zelis oprati ruke.

Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Kad sam ja bio prošli put netko je bio na wc-u i druga osoba je isto htjela pa joj je ta prva osoba rekla da samo vrati ključ na blagajnu kad završi. Tako da valjda se može na wc, ali treba pitati za ključ.
Moguce da je novija praksa, ne znak od kada datira datumski, kad si zanji put isao? Jer dva puta kad sam pitao, rekli su da je izvan funkcije, te da im je zao.
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2023., 14:51   #2328
Quote:
Cat6 kaže: Pogledaj post
Moguce da je novija praksa, ne znak od kada datira datumski, kad si zanji put isao? Jer dva puta kad sam pitao, rekli su da je izvan funkcije, te da im je zao.
To je bilo ili 12.3. ili 18.3., nisam siguran. Možda ovisi i koga se pita pa tko ima volje dati ključ
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2023., 10:16   #2329
Protein+ mlijeko bez laktoze.
Da li je netko primijetio da mlijeko ima karakterističan miris?
Kupio sam ga nekoliko puta i svaki put mlijeko je imalo taj karakterističan miris joda/lugolove otopine.
jesam li potpuno prolupao, ili je još netko osjetio??
Old 04.04.2023., 15:45   #2330
Vidim na facebooku ima stranica eurospon fans koka ima nagradnu igru da ako pogodite broj patkica na slici dobijete novce od Eurospina i besplatnu kupnju. I naravno da ima budala koji u to vjeruju pa šalju odgovore
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 15:11   #2331
Quote:
spoiled_brat kaže: Pogledaj post
Kupio sam ga nekoliko puta i svaki put mlijeko je imalo taj karakterističan miris joda/lugolove otopine.
Nisam to probao ali obično Amo Essere mlijeko bez laktoze je isto odvratno, ali okusom ne mirisom. Neki kemijski okus se osjeti...
CGB 01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 20:33   #2332
mlijeko bez laktoze jer uvijek slađe od klasičnog mlijeka jer je laktoza već razgrađena dodatkom enzima
Odgovori s citatom
Old 06.04.2023., 09:57   #2333
Ma nije problem da li je mlijeko manje ili više slatko, nego u lošem mirisu.
Hvala na lijepoj nagradi, pit ću ga i dalje... NOT
Old 09.04.2023., 17:58   #2334
U petak se kuhao rižoto s plodovima mora, praktički cijeli obrok ES namirnica.
Pasirana rajčica, maslinovo riža su već puno puta spominjani kao odlični, ali da prijavim fine dagnje i kozice.
U dubcu su dobili i košarice/kolica za kupovinu.
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2023., 23:33   #2335
Quote:
spoiled_brat kaže: Pogledaj post
Meni smrdi po gorivu nekakvom, čak me i ambalaža podsjeća na dizel, pa smo napravili sprdnju uz toga ukratko, uzeli jednom i nikada više, stvarno čudan miris ima ta kombinacija bez laktoze plus proteini
Log-in is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 07:02   #2336
Zanima me ima li na području Karlovca ili u blizini Eurospin?
bavarac90 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 11:15   #2337
Quote:
bavarac90 kaže: Pogledaj post
Zanima me ima li na području Karlovca ili u blizini Eurospin?
bi li ovo brojao pod blizu? Eurospin Metlika
https://maps.app.goo.gl/vL5znoFRdzGawfsh9?g_st=ic
uzadnjicas is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 12:26   #2338
Ček ti si njemu stvarno odgovorio na pitanje koje se gugla u 2 sekundi i piše na naslovnici eurospin weba.
Svaka čast, ja bi volio biti tak opušten i dobar, a ne nadrkani živčenjak kakav jesam.
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 13:05   #2339
Pa realno će teško na stranici hrvatskog eurospina saznati za ovaj u Metliki
Fitz is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2023., 07:07   #2340
Quote:
uzadnjicas kaže: Pogledaj post
bi li ovo brojao pod blizu? Eurospin Metlika
https://maps.app.goo.gl/vL5znoFRdzGawfsh9?g_st=ic
Za ovaj u Metliki znam jer sam jedno vrijeme živio u blizini Metlike,mislio sam isključivo u Karlovcu,kao gradu.
Hvala ljepo!
bavarac90 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:15.