|
|
26.01.2025., 19:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Ja,Lucifer kaže:
Nikad nisam volio ovu pjesmu. Mislim da su Razmažena i Cirkus pjesme čiji uspjeh nikad nisam shvaćao. Niti jedna mi nikada nije legla.
|
To su smeš numere za str8 ljude...razmažena za deluxa type lujke, a Cirkus za ženetine
|
|
|
26.01.2025., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Meni je žao što neke pjesme koje su mi zaslužile biti puno većim hitovima, nikada to nisu bile. Pismo-glava mi je daleko draža balada od Cirkusa, dok tipa Svjetla neona i Sad il nikad (club version) su mi odlične brzalice koje su zaslužile puno više.
|
|
|
26.01.2025., 19:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
Osobito Cirkus, tu pjesmu treba zakonom zabraniti.
|
|
|
26.01.2025., 19:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Razmažena megasmeš.
Možda i najbolja njena brza pjesma uz Nirvanu. Samo da je malo bolje produkcija bila bi 10/10.
Spot takodjer iconic sa onim sveštenikom 
Pa Razmažena ima i 30M na YT. 23 na spotu i 7 na audio.  
|
|
|
26.01.2025., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ja,Lucifer kaže:
Meni je žao što neke pjesme koje su mi zaslužile biti puno većim hitovima, nikada to nisu bile. Pismo-glava mi je daleko draža balada od Cirkusa, dok tipa Svjetla neona i Sad il nikad (club version) su mi odlične brzalice koje su zaslužile puno više.
|
Pismo glava je super ali nema taj moment kad zagrmi koji Cirkus ima. To ljudi vole.
Svjetla neona nikad nisu dobila priliku da zasjaju, a i onaj horor intro ih je sjebao plus nema spota.
Sad il nikad je bio hitić kad je izašao ali Biža je gorila tada, Ona ili ja i Karantena, čak se i Grizem vrtilo po radiju.
|
|
|
26.01.2025., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Ali obe gore. Ja sam bio iznenađen koliko je publika divljala na njih u Areni, pogotovo na Cirkus.
|
|
|
26.01.2025., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Solo igracica >>>>>>
|
|
|
26.01.2025., 22:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Meni je Ona ili ja smash teski, steta sta je ne izvodi cesce..
|
|
|
27.01.2025., 01:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
Tutko kaže:
Meni je Ona ili ja smash teski, steta sta je ne izvodi cesce..
|
Takodjer,
Najjaca balada
Kad sam vio na partiju s njenim pjesmama def najvise je oublika poludila na to. Ne znam di joj je pamet kad tu pjesmu ne promovira malo po nastupima grmila bi u sava centru
|
|
|
27.01.2025., 09:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dennomon kaže:
Solo igracica >>>>>>
|
Slažem se, pogotovo verzija s MSM albuma.
|
|
|
27.01.2025., 16:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
I meni je uspjeh Cirkusa fenomen, meni osobno njena najslabija solo balada
Al isto tako i Moje proljeće je slabija al je doživjela veliki uspjeh
Ona ili ja je definitvno top 3 balada njene solo karijere i ne razumijem zašto je ne izvodi na nastupima
|
|
|
27.01.2025., 17:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Peter Griffin kaže:
I meni je uspjeh Cirkusa fenomen, meni osobno njena najslabija solo balada
Al isto tako i Moje proljeće je slabija al je doživjela veliki uspjeh
Ona ili ja je definitvno top 3 balada njene solo karijere i ne razumijem zašto je ne izvodi na nastupima
|
Mozda unpopular opinion, ali meni je Moje proljeće overrated. Totalno je ubila atmosferu u arenama. Meni su Sveto Pismo i PG npr. puno draže, a ne izvodi ni jednu ni drugu. Ona ili ja isto >>>
|
|
|
27.01.2025., 17:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Moje proljevće najgora pjesma u karijeri...što je i bilo očekivano s obzirom tko ju je napisao
|
|
|
27.01.2025., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Žena ima dvoznamenkasti broj boljih balada od Moje proljeće ali malo koja je bila veći hit. Tako da ne čudi da ju izvodi, ali da, proljev je.
|
|
|
27.01.2025., 20:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
Quote:
oprostimala kaže:
Mozda unpopular opinion, ali meni je Moje proljeće overrated. Totalno je ubila atmosferu u arenama. Meni su Sveto Pismo i PG npr. puno draže, a ne izvodi ni jednu ni drugu. Ona ili ja isto >>>
|
to nije unpopular opinion, M.proljeće je stvarno overrated
Pjesma je imala toliki uspjeh jer je stilski mnogo drugačija od svih balada koje je ranije radila, nije bila u njenom klasičnom stilu
|
|
|
28.01.2025., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2025.
|
Quote:
Prekmurec kaže:
U Zetri je on bio. Vidio sam ga i pisao na forumu. Bio je nevidljiv i nepoznat svima u VIP-u čak i novinarima. Bilo je mnogo fanova iz HR i SLO, da malo pogledate svoje snimke uočili biste ga (košulja, prsluk). Sava Centar ne znam. Ali ako je ona objavila nečiji amaterski snimak iz publike pjesme "Cirkus" na zgražanje ovdje forumašica (kao, ima profesionalnih snimaka zašto pobogu i slično) onda bi to možda bio njegov snimak?  Ja sam ranije sumnjao na Alena Šalića  Na ovom 7.koncertu bila je ona što ju vozi na koncertima u HR, ono što je nekada činio Kozomara, martyyy06 ili Martina iz nekog ZG Pilates Studija. Ona je bila i n
a još jednom koncertu. Menadžerica iz Ljubljane bila je na 6.koncertu. Također bilo je mnogo fanova iz Slovenije i HR, zapravo svi poznatiji. Stvar za Hercule Poirota  Inače čudi me, nekada je Mitrović iz Pinka slao ekipu Paparazzo lova pa bi pratili nju i Gordy po cijelom Beogradu. Ali Gordy je ekspert za srbijanske medijem uticajna tamo svugdje pa im je možda rekla da to ne čine 
|
Moja teorija je da je ona upravo sa tom Martinom  sve ostalo je marketing.
|
|
|
28.01.2025., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Prekmurec kaže:
Nigdje ti logike. Riječ je o noću slabo osvjetljenom kvartu bez mnogo prolaznika. Malo kapa, malo šal, malo naočale koje su mu ovaj put skužili. Lift je rizik pa je bolje stepeništem. Nije poludio ući u garažu. Pretplati se na Slobodnu Dalmaciju pa pročitaj članak. Takve zgrade imaju garažu sa označenim garažnim mjestima koja se podrazumijevaju pri kupovini stana. Ako ti ne treba garažno mjesto, iznajmiš ga.
|
ma nije istina, nema garažno mjesto i garažno mjesto nije uvjetovano kupnjom stana. osim toga on često dolazi i šeta joj psa, znači tu se nema šta sakrit. svakako je logično da ide kroz garažu jer zgrada uopće nije prometna i niko ga ne bi skužija a parking na žnjanu je praktično nemoguća misija, pogotovo navečer...znači nema šanse da se ideš gnjavit tražit parking umjesto da parkiraš u garažu.
|
|
|
28.01.2025., 16:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Prekmurec kaže:
Ona je sretna sa njim a onda bi i mi morali biti sretni. Stvarno i vrijeme joj je. Slobodna Dalmacija u ovom članku za pretplatnike piše da se špekulira i o skorom vjenčanju jer Jelena se povjerila prijateljima kako joj je "papir" bitan u životu. Prijatelji pjevačice kažu kako je sretnija nego ikad i da je zaljubljena "poput malog djeteta". "Neka, konačno je dočekala svoju sreću - govore nam prijatelji pjevačice." piše SD.  Inače vidim da se nisu pratili na instagramu a Huljić Jr nije pratio niti Gordy. Ipak vidim mu na profilu da prati martyyy06 ili ovu ženu što vozi Jelenu na koncerte u Hrvatskoj, baš kao što je to Kozomara godinama činio. Martyyy06 je također bila na 7.koncertu u SC na istom kojem je i Huljić Jr bio.
|
Martina je bila i na prvom koncertu u SC i ona je vozi po HR svugdje, spava kod nje u stanu u Splitu itd...
|
|
|
28.01.2025., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Ljudi ovdje ne kuže da se radi o Splitu, u Splitu nitko nije zvijezda, to je taj stupanj bolikurčine zbog kojeg ga "zvijezde" vole - di Ivanišević može ladno pit veliku s toplom da ga nitko ne smara, i di jedna Seve ili Rozga hodaju po kvartu u trenerkama i nitko ih ne obadaje nula posto.
Kakve slike susjeda vi očekujete, pukle ste.
Oni ako su skupa, ne skrivaju se, ljetos usred bijela dana sam ga vidila da dolazi po nju autom na Mertojak di njeni žive, tipa poslje nekog ručka jer nosila je kese s hranom šta joj je mater spakirala lol. 
|
28.01.2025., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sonja:) kaže:
Ljudi ovdje ne kuže da se radi o Splitu, u Splitu nitko nije zvijezda, to je taj stupanj bolikurčine zbog kojeg ga "zvijezde" vole - di Ivanišević može ladno pit veliku s toplom da ga nitko ne smara, i di jedna Seve ili Rozga hodaju po kvartu u trenerkama i nitko ih ne obadaje nula posto.
Kakve slike susjeda vi očekujete, pukle ste.
Oni ako su skupa, ne skrivaju se, ljetos usred bijela dana sam ga vidila da dolazi po nju autom na Mertojak di njeni žive, tipa poslje nekog ručka jer nosila je kese s hranom šta joj je mater spakirala lol. 
|
+++
U Splitu te ljudi neće slikat iz principa
A ovo boldano totalno mogu zamislit, još da je iconic Kerum kesa ko nekad 
Quote:
dakini77 kaže:
Martina je bila i na prvom koncertu u SC i ona je vozi po HR svugdje, spava kod nje u stanu u Splitu itd...
|
Napravila ste profil samo da izložite svoju teoriju o Rozgi lezbi? To je tako passe..
——
Rozga je zapravo najveća kraljica jer je totalno prešla igricu privatnosti i medija u svakom pogledu. Apsolutno nitko ne zna ništa o njoj a svi misle da znaju i imaju svoju teoriju.
Od toga da je prvo bila s ćaćom pa sad sa sinom, pa da je lezba, da je Hauser bio paravan, pa onda da je veza s Hauserom bila prava ali da ju to čini još ludjom, pa onda da je s Joksimovićkom(?!?  ), onda Gordana, sad Marty, pa Pažanin. Svi joj spavaju u stanu i šeću psa, to im je zajednički nazivnik 
A apsolutno sve od toga može bit i laž i istina   
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:49.
|
|
|
|