|
|
11.02.2025., 09:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Slucajna titula bi samo gurnila jos dublje probleme pod tapet. U tom slucaju na iducu titulu bi cekali jos 20 godina minimalno.
Ja i dan danas zalim sta nismo krenilu u temeljitu rekonstrukciju svega prosle godine nakon ispadanje iz evropske lige i kalinicieve pressice. Ocito je strateska odluka vlasnika da se odrzava status klinickog mrtvaca.
|
|
|
11.02.2025., 09:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Rubble kaže:
Ne moraš ti imati jednog vlasnika... Može grad pustiti na tržište svoje dionice, pa neka je i 30% ... Nećeš ništa dobiti po pitanju kapitala, ali je dobro imati nekoga u sustavu odlučivanja tko je dao svojih 10 ili 15 miliona..To smo imali sa Tommyem i po mome trebalo se ostaviti njega, a kupovati od grada dionice...
Pragmatizam privatnog vlasnika je barem po mome dobro došao uvijek... Jer su drugi svjetovai ako ja imam svojih 5 miliona u klubu, a drugi je sustav kada to radim iz nekog entuzijazma ili nekog motiva...
|
Kako je onda moguce da pored tomija ili Jake Andabaka koji su ulozili svoju lovu u dionice i sidili u nadzornom odboru, Svagusa i co. dovedu klub pred stecaj u 2-3 godine?
Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
|
|
|
11.02.2025., 09:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
skužio sam... powe je hajdučki AI 
|
11.02.2025., 09:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
albuss kaže:
Slucajna titula bi samo gurnila jos dublje probleme pod tapet. U tom slucaju na iducu titulu bi cekali jos 20 godina minimalno.
Ja i dan danas zalim sta nismo krenilu u temeljitu rekonstrukciju svega prosle godine nakon ispadanje iz evropske lige i kalinicieve pressice. Ocito je strateska odluka vlasnika da se odrzava status klinickog mrtvaca.
|
A što je to temeljita rekonstrukcija?
Ajde objasni nam ?
Koji likovi glasaju.
Užas.
Quote:
fazan kaže:
skužio sam... powe je hajdučki AI 
|
Kako ih trolaš, vrtiš...crtaš ali za k 
|
|
|
11.02.2025., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
albuss kaže:
|
Rekonstrukciju cega?
Jel treba opet sve rusit,nismo dugo
|
|
|
11.02.2025., 09:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
stwhiskey kaže:
Kako je onda moguce da pored tomija ili Jake Andabaka koji su ulozili svoju lovu u dionice i sidili u nadzornom odboru, Svagusa i co. dovedu klub pred stecaj u 2-3 godine?
|
kužim da braniš ideju, ali aj nemoj ...
bilo je što je bilo, da bi nam dobro došao oslonac u nekakvoj lokalnoj firmi, to je više nego dobra ideja ... rekao sam više puta
NH 50% + 1, mali dioničari 30% i 4x5% lokalne firme ...
to će ti dat malo više na ozbiljnosti, a možda neki od njih bi dali nekakav smjer kako naprijed ...
idemo sad trenutno s ovime što imamo ...
|
11.02.2025., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
powe kaže:
A što je to temeljita rekonstrukcija?
Ajde objasni nam ?
Koji likovi glasaju.
Užas.
|
Ja san prista glasat, jer ne virujen vise u 'demokraciju' u Hajduku.
triba rezati korov i saditi nešto novo, a ne svake godine kupovati skupa gnojiva za staru, osušenu biljku. Ako Hajduk ne promijeni filozofiju, za 10 godina i prije će biti ugasen klub, samo sto u tom slucaju ce svi otvorit ruke drukcijim idejama i struktarama vlasnitva kluba, onda ce se sve moc
|
|
|
11.02.2025., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
albuss kaže:
Ja san prista glasat, jer ne virujen vise u 'demokraciju' u Hajduku.
triba rezati korov i saditi nešto novo, a ne svake godine kupovati skupa gnojiva za staru, osušenu biljku. Ako Hajduk ne promijeni filozofiju, za 10 godina i prije će biti ugasen klub, samo sto u tom slucaju ce svi otvorit ruke drukcijim idejama i struktarama vlasnitva kluba, onda ce se sve moc
|
Dakle, ne znamo definirati rekonstrukciju.
Ali za početak znamo da ovo ne valja.
I to je nešto.
|
|
|
11.02.2025., 10:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
|
11.02.2025., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fazan kaže:
kužim da braniš ideju, ali aj nemoj ...
bilo je što je bilo, da bi nam dobro došao oslonac u nekakvoj lokalnoj firmi, to je više nego dobra ideja ... rekao sam više puta
NH 50% + 1, mali dioničari 30% i 4x5% lokalne firme ...
to će ti dat malo više na ozbiljnosti, a možda neki od njih bi dali nekakav smjer kako naprijed ...
idemo sad trenutno s ovime što imamo ...
|
Samo kazem da tako nesto nije garant apsolutno nicega samo lipo zvuci. Uostalom, imali smo nesto slicno jer je bas taj isti Mamic bija u NO i za vrime NH prve 4 godine i sam je izasa na kraju.
Sa tim necemo nista dobit sta nismo vec imali. Ako bi se vec islo u tom smjeru, ja bi radje takve ljude na upravljackim a ne nadzornim pozicijama
|
|
|
11.02.2025., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
powe kaže:
Dakle, ne znamo definirati rekonstrukciju.
Ali za početak znamo da ovo ne valja.
I to je nešto.
|
Za pocetak to bio bio najveci pomak, da se svi ispleskamo i pogledamo u ogledalo i kazemo ovo ne valja i ovako vise ne ide.
U suprotnom ponovo cemo biti ispred Banovine ovaj put spasavat klub od vlastitih govana koja su dosla do grla
|
|
|
11.02.2025., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
stwhiskey kaže:
Samo kazem da tako nesto nije garant apsolutno nicega samo lipo zvuci. Uostalom, imali smo nesto slicno jer je bas taj isti Mamic bija u NO i za vrime NH prve 4 godine i sam je izasa na kraju.
Sa tim necemo nista dobit sta nismo vec imali. Ako bi se vec islo u tom smjeru, ja bi radje takve ljude na upravljackim a ne nadzornim pozicijama
|
ja ne predlažem niti da budu u nadzornom niti u upravljačkom dijelu, već kao vlasnici
|
11.02.2025., 10:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fazan kaže:
ja ne predlažem niti da budu u nadzornom niti u upravljačkom dijelu, već kao vlasnici
|
Pa na koji onda nacin bi ka manjinski vlasnici sudjelovali u radu kluba?
|
|
|
11.02.2025., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
stwhiskey kaže:
|
Prosjecni navijac Hajduka bi da privatnici daju svoju kapital klubu a zauzvrat dobiju , 100 iljada pametnih koji ce odlucivat umisto njih za 20 eura godisnje 
|
|
|
11.02.2025., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
stwhiskey kaže:
|
ne bi sudjelovali u radu kluba, ne trebaju oni nama za to, oni nama trebaju da kroz skupštinu oblikuju strateške smjernice kluba ...
rođeni, imaš 4 godine, za 4 terena oko Poljuda, 2xgodišnje skupština i hoću izvještaj ...
|
11.02.2025., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Whiskey vas je dobro pita? Kako vi to uopće zamišljate?
|
11.02.2025., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
fazan kaže:
ne bi sudjelovali u radu kluba, ne trebaju oni nama za to, oni nama trebaju da kroz skupštinu oblikuju strateške smjernice kluba ...
rođeni, imaš 4 godine, za 4 terena oko Poljuda, 2xgodišnje skupština i hoću izvještaj ...
|
Fazane, kako ti to zamišljaš? Ovo šta si napisa je neprovedivo.
|
11.02.2025., 10:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
albuss kaže:
Prosjecni navijac Hajduka bi da privatnici daju svoju kapital klubu a zauzvrat dobiju , 100 iljada pametnih koji ce odlucivat umisto njih za 20 eura godisnje 
|
samo je problem što ti manjinski vlasnici pune 70% proracuna.
privatniku ostane 30% proracuna koje može punit i bez svoje love, prodajom igraca kao i do sada.
koji ce nam kurac onda privatnik kad bi sa "našim" parama upravljao Hajdukom? 
|
11.02.2025., 10:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
albuss kaže:
|
Nista nije nemoguce jer vec su neki i dali svoj kapital klubu a zauzvrat dobili da Svagusa i co. klub skupa s njihovim kapitalom strmopizde u kratkom roku
Uostalom, imas takve primjere u Njemackoj di imas clanske klubove u kojima navijaci za '20 eura odlucuju umisto ulagaca'. Malo koji klub kod njih nije dokapitaliziran i u malo kojem privatnici sta su ulozili lovu ne side u NO ili u upravi
|
|
|
11.02.2025., 10:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zovi čovika kaže:
Fazane, kako ti to zamišljaš? Ovo šta si napisa je neprovedivo.
|
a što je točno neprovedivo?
da ne bi bilo zabune, ovo što ja pišem, privatnik ne daje nikakvu lovu, već je kupio 5% dionica kluba. Može kupit novo izdanje, a može i od grada, što bi po meni bilo najbolje.
Sjedi u skupštini, zajedno njih 4 imaju 20%, i kao vlasnici, uz NH, određuju smjer kojim klub ide dalje.
Ne treba nitko od njih sjedit u nekakvom odboru ili šta ja znam. Kao vlasnik na skupštini pratiš rad kluba.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:46.
|
|
|
|