Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2025., 09:39   #2321
Slucajna titula bi samo gurnila jos dublje probleme pod tapet. U tom slucaju na iducu titulu bi cekali jos 20 godina minimalno.

Ja i dan danas zalim sta nismo krenilu u temeljitu rekonstrukciju svega prosle godine nakon ispadanje iz evropske lige i kalinicieve pressice. Ocito je strateska odluka vlasnika da se odrzava status klinickog mrtvaca.
albuss is offline  
Old 11.02.2025., 09:40   #2322
Quote:
Rubble kaže: Pogledaj post
Ne moraš ti imati jednog vlasnika... Može grad pustiti na tržište svoje dionice, pa neka je i 30% ... Nećeš ništa dobiti po pitanju kapitala, ali je dobro imati nekoga u sustavu odlučivanja tko je dao svojih 10 ili 15 miliona..To smo imali sa Tommyem i po mome trebalo se ostaviti njega, a kupovati od grada dionice...

Pragmatizam privatnog vlasnika je barem po mome dobro došao uvijek... Jer su drugi svjetovai ako ja imam svojih 5 miliona u klubu, a drugi je sustav kada to radim iz nekog entuzijazma ili nekog motiva...
Kako je onda moguce da pored tomija ili Jake Andabaka koji su ulozili svoju lovu u dionice i sidili u nadzornom odboru, Svagusa i co. dovedu klub pred stecaj u 2-3 godine?

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
stwhiskey is offline  
Old 11.02.2025., 09:45   #2323
skužio sam... powe je hajdučki AI
Old 11.02.2025., 09:49   #2324
Quote:
albuss kaže: Pogledaj post
Slucajna titula bi samo gurnila jos dublje probleme pod tapet. U tom slucaju na iducu titulu bi cekali jos 20 godina minimalno.

Ja i dan danas zalim sta nismo krenilu u temeljitu rekonstrukciju svega prosle godine nakon ispadanje iz evropske lige i kalinicieve pressice. Ocito je strateska odluka vlasnika da se odrzava status klinickog mrtvaca.
A što je to temeljita rekonstrukcija?
Ajde objasni nam ?

Koji likovi glasaju.

Užas.

Quote:
fazan kaže: Pogledaj post
skužio sam... powe je hajdučki AI
Kako ih trolaš, vrtiš...crtaš ali za k
powe is offline  
Old 11.02.2025., 09:51   #2325
Quote:

Rekonstrukciju cega?
Jel treba opet sve rusit,nismo dugo
tadija tadić is offline  
Old 11.02.2025., 09:54   #2326
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Kako je onda moguce da pored tomija ili Jake Andabaka koji su ulozili svoju lovu u dionice i sidili u nadzornom odboru, Svagusa i co. dovedu klub pred stecaj u 2-3 godine?

kužim da braniš ideju, ali aj nemoj ...

bilo je što je bilo, da bi nam dobro došao oslonac u nekakvoj lokalnoj firmi, to je više nego dobra ideja ... rekao sam više puta
NH 50% + 1, mali dioničari 30% i 4x5% lokalne firme ...

to će ti dat malo više na ozbiljnosti, a možda neki od njih bi dali nekakav smjer kako naprijed ...

idemo sad trenutno s ovime što imamo ...
Old 11.02.2025., 09:55   #2327
Quote:
powe kaže: Pogledaj post
A što je to temeljita rekonstrukcija?
Ajde objasni nam ?

Koji likovi glasaju.

Užas.
Ja san prista glasat, jer ne virujen vise u 'demokraciju' u Hajduku.

triba rezati korov i saditi nešto novo, a ne svake godine kupovati skupa gnojiva za staru, osušenu biljku. Ako Hajduk ne promijeni filozofiju, za 10 godina i prije će biti ugasen klub, samo sto u tom slucaju ce svi otvorit ruke drukcijim idejama i struktarama vlasnitva kluba, onda ce se sve moc
albuss is offline  
Old 11.02.2025., 09:59   #2328
Quote:
Ja san prista glasat, jer ne virujen vise u 'demokraciju' u Hajduku.

triba rezati korov i saditi nešto novo, a ne svake godine kupovati skupa gnojiva za staru, osušenu biljku. Ako Hajduk ne promijeni filozofiju, za 10 godina i prije će biti ugasen klub, samo sto u tom slucaju ce svi otvorit ruke drukcijim idejama i struktarama vlasnitva kluba, onda ce se sve moc
Dakle, ne znamo definirati rekonstrukciju.

Ali za početak znamo da ovo ne valja.

I to je nešto.
powe is offline  
Old 11.02.2025., 10:00   #2329
https://youtu.be/6rF3lALkbkE?t=77
Old 11.02.2025., 10:01   #2330
Quote:
kužim da braniš ideju, ali aj nemoj ...

bilo je što je bilo, da bi nam dobro došao oslonac u nekakvoj lokalnoj firmi, to je više nego dobra ideja ... rekao sam više puta

NH 50% + 1, mali dioničari 30% i 4x5% lokalne firme ...

to će ti dat malo više na ozbiljnosti, a možda neki od njih bi dali nekakav smjer kako naprijed ...

idemo sad trenutno s ovime što imamo ...
Samo kazem da tako nesto nije garant apsolutno nicega samo lipo zvuci. Uostalom, imali smo nesto slicno jer je bas taj isti Mamic bija u NO i za vrime NH prve 4 godine i sam je izasa na kraju.

Sa tim necemo nista dobit sta nismo vec imali. Ako bi se vec islo u tom smjeru, ja bi radje takve ljude na upravljackim a ne nadzornim pozicijama

stwhiskey is offline  
Old 11.02.2025., 10:02   #2331
Quote:
powe kaže: Pogledaj post
Dakle, ne znamo definirati rekonstrukciju.

Ali za početak znamo da ovo ne valja.

I to je nešto.
Za pocetak to bio bio najveci pomak, da se svi ispleskamo i pogledamo u ogledalo i kazemo ovo ne valja i ovako vise ne ide.
U suprotnom ponovo cemo biti ispred Banovine ovaj put spasavat klub od vlastitih govana koja su dosla do grla
albuss is offline  
Old 11.02.2025., 10:03   #2332
Quote:
Samo kazem da tako nesto nije garant apsolutno nicega samo lipo zvuci. Uostalom, imali smo nesto slicno jer je bas taj isti Mamic bija u NO i za vrime NH prve 4 godine i sam je izasa na kraju.

Sa tim necemo nista dobit sta nismo vec imali. Ako bi se vec islo u tom smjeru, ja bi radje takve ljude na upravljackim a ne nadzornim pozicijama

ja ne predlažem niti da budu u nadzornom niti u upravljačkom dijelu, već kao vlasnici
Old 11.02.2025., 10:04   #2333
Quote:
ja ne predlažem niti da budu u nadzornom niti u upravljačkom dijelu, već kao vlasnici
Pa na koji onda nacin bi ka manjinski vlasnici sudjelovali u radu kluba?

stwhiskey is offline  
Old 11.02.2025., 10:07   #2334
Quote:

Prosjecni navijac Hajduka bi da privatnici daju svoju kapital klubu a zauzvrat dobiju , 100 iljada pametnih koji ce odlucivat umisto njih za 20 eura godisnje
albuss is offline  
Old 11.02.2025., 10:08   #2335
Quote:

ne bi sudjelovali u radu kluba, ne trebaju oni nama za to, oni nama trebaju da kroz skupštinu oblikuju strateške smjernice kluba ...

rođeni, imaš 4 godine, za 4 terena oko Poljuda, 2xgodišnje skupština i hoću izvještaj ...
Old 11.02.2025., 10:09   #2336
Whiskey vas je dobro pita? Kako vi to uopće zamišljate?
Old 11.02.2025., 10:10   #2337
Quote:
ne bi sudjelovali u radu kluba, ne trebaju oni nama za to, oni nama trebaju da kroz skupštinu oblikuju strateške smjernice kluba ...

rođeni, imaš 4 godine, za 4 terena oko Poljuda, 2xgodišnje skupština i hoću izvještaj ...
Fazane, kako ti to zamišljaš? Ovo šta si napisa je neprovedivo.
Old 11.02.2025., 10:12   #2338
Quote:
Prosjecni navijac Hajduka bi da privatnici daju svoju kapital klubu a zauzvrat dobiju , 100 iljada pametnih koji ce odlucivat umisto njih za 20 eura godisnje
samo je problem što ti manjinski vlasnici pune 70% proracuna.

privatniku ostane 30% proracuna koje može punit i bez svoje love, prodajom igraca kao i do sada.

koji ce nam kurac onda privatnik kad bi sa "našim" parama upravljao Hajdukom?
Old 11.02.2025., 10:13   #2339
Quote:
Nista nije nemoguce jer vec su neki i dali svoj kapital klubu a zauzvrat dobili da Svagusa i co. klub skupa s njihovim kapitalom strmopizde u kratkom roku

Uostalom, imas takve primjere u Njemackoj di imas clanske klubove u kojima navijaci za '20 eura odlucuju umisto ulagaca'. Malo koji klub kod njih nije dokapitaliziran i u malo kojem privatnici sta su ulozili lovu ne side u NO ili u upravi

stwhiskey is offline  
Old 11.02.2025., 10:13   #2340
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Fazane, kako ti to zamišljaš? Ovo šta si napisa je neprovedivo.
a što je točno neprovedivo?

da ne bi bilo zabune, ovo što ja pišem, privatnik ne daje nikakvu lovu, već je kupio 5% dionica kluba. Može kupit novo izdanje, a može i od grada, što bi po meni bilo najbolje.

Sjedi u skupštini, zajedno njih 4 imaju 20%, i kao vlasnici, uz NH, određuju smjer kojim klub ide dalje.

Ne treba nitko od njih sjedit u nekakvom odboru ili šta ja znam. Kao vlasnik na skupštini pratiš rad kluba.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:46.