Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.09.2010., 18:49   #2321
Nije. Prof je dobar

Tek sad vidim da si s pmf-a. Uglavnom, ispit bi trebao biti lagan (davno položio), nama je bar tako bilo jer smo sve više manje bili prošli na obaveznoj parazitologiji pa je bilo rekreativno.
Valjda će i vama, kad se sve zbroji, nije teško ni pretjerano zahtjevno...
Corduroy is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2010., 19:52   #2322
nema veze s ničim, al mene iritira ova gužva na faxu

kad počneju vježbe bude se raščistilo
Miss Bathory is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2010., 19:10   #2323
Pozdrav!

Evo ovako. Trenutno idem u srednju školu koja traje 3.5 godine (ne pitajte, neki novi program). Učio sam bio/kem u samo jednu godinu i znam da s takvom školom ne mogu upasti u ovaj faks!

Pošto mislim završiti još jednu srednju školu kada završim ovu, zanima me koju da upišem? Znam da bi gimnazija bila najbolji odabir, ali da li bi mogao nešto drugo? Vi koji niste išli u gimnaziju, a upali na faks, u koju srednju ste išli?

Hvala!
Slade is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2010., 19:22   #2324
Quote:
Miss Bathory kaže: Pogledaj post

hahaha a ja neki dan gledam i ne kužim zakaj ima toliko novih faca na faksu i onda skužim da su to brucoši i da ja više nisam brucoš i da ima mlađih,a u knjižnici non stop kad me pita koja sam godina kažem prva
mops is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2010., 20:22   #2325
I prezivili smo Lonjsko polje
Pahuljica:) is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2010., 20:29   #2326
Quote:
mops kaže: Pogledaj post
hahaha a ja neki dan gledam i ne kužim zakaj ima toliko novih faca na faksu i onda skužim da su to brucoši i da ja više nisam brucoš i da ima mlađih,a u knjižnici non stop kad me pita koja sam godina kažem prva
ja i dalje ne znam tko su brucoši, tko 2. godina ili eventualno stariji od mene

tak i tak su kod nas svi prva
mopsica is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 11:36   #2327
Quote:
Slade kaže: Pogledaj post
Pozdrav!

Evo ovako. Trenutno idem u srednju školu koja traje 3.5 godine (ne pitajte, neki novi program). Učio sam bio/kem u samo jednu godinu i znam da s takvom školom ne mogu upasti u ovaj faks!

Pošto mislim završiti još jednu srednju školu kada završim ovu, zanima me koju da upišem? Znam da bi gimnazija bila najbolji odabir, ali da li bi mogao nešto drugo? Vi koji niste išli u gimnaziju, a upali na faks, u koju srednju ste išli?

Hvala!
ti bi završio dvi srednje heheh zar nie bolje da se odma pribaciš npr.poljoprivrednu,škola nie teška a moš na vet.s njom..ja sam išla u veterinarsku i meni je ludilo
lady labrador is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 12:27   #2328
Quote:
lady labrador kaže: Pogledaj post
ti bi završio dvi srednje heheh zar nie bolje da se odma pribaciš npr.poljoprivrednu,škola nie teška a moš na vet.s njom..ja sam išla u veterinarsku i meni je ludilo
Ja sam sada treći razred, baš mi se i ne prebacuje sad u drugu srednju, to sam trebao u prvom razredu, sada je malo prekasno!
Slade is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2010., 20:02   #2329
Quote:
Pozdrav!

Hvala!
ne valjda da si cnc
Old 28.09.2010., 20:06   #2330
Quote:
IpomoeaViolacea kaže: Pogledaj post
ne valjda da si cnc
Ako misliš ONUAS, onda je moj odgovor nažalost, da.
Slade is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2010., 20:41   #2331
Quote:
Ako misliš ONUAS, onda je moj odgovor nažalost, da.
jao neznam ti kaj utješno reči uči!
Old 28.09.2010., 22:05   #2332
Quote:
jao neznam ti kaj utješno reči uči!
Kako ti znaš za to? Imaš iskustva ili? Ništa mene ne može utješiti, ići ću u dopisnu školu kasnije, samo ne znam koje zanimanje da odaberem. Umirem s ovim zanimanjem.
Slade is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 12:22   #2333
bok ljudi!

ima netko da je upisao izvanredan studij na veterini pa da mi pomogne oko nekih informacija?

trazila sam na njihovoj stranici i malo na netu, ali ocito nisam naisla na odgovore...

puno hvala
maja505 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 13:02   #2334
Quote:
maja505 kaže: Pogledaj post
bok ljudi!

ima netko da je upisao izvanredan studij na veterini pa da mi pomogne oko nekih informacija?

trazila sam na njihovoj stranici i malo na netu, ali ocito nisam naisla na odgovore...

puno hvala
kolko ja znam vanrednog studiranja na veterini nema... mislim da nikad nije niti bilo
Old 30.09.2010., 14:19   #2335
hvala na odgovoru steta, ima logike da ne moze postojat vanredni studij ali sam se ipak ponadala...
maja505 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 19:35   #2336
Quote:
Miss Bathory kaže: Pogledaj post

Jesu počele?
Bio sam neki dan i još uvijek su gužve
Corduroy is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 20:19   #2337
nisu, od ponedjeljka...
a u utorak saznajemo koja smo grupa
mopsica is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2010., 09:22   #2338
Fizika.
Pahuljica:) is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2010., 13:51   #2339
zna netko kad bi mi brucoši trebali dobiti iksice? iiii...kad je prošle godine bila brucošijada.....i di?
Old 01.10.2010., 18:38   #2340
Quote:
zna netko kad bi mi brucoši trebali dobiti iksice? iiii...kad je prošle godine bila brucošijada.....i di?
u studentskim prostorijama
PsychoKiller is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:00.