Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.04.2024., 19:44   #2341
Je. Morat će to dijelima i dokazati, da su lavina.

Do tad, to su samo parole. Mi smo ti koji postavljamo trendove i spremni čekamo. Svoji na svome, nikom uzmaka ni pardona!!

Evo upravo ovako

...u prijevodu, dođite vamo!

Neka mi oprosti uvaženi gospodin što sam njegov lik upotrijebio u naletu svog zanosa i ponosa kojim sam nekako danas specijalno ispunjen. Slika i gospodin su sa prosvjeda današnjeg na Korzu radnika Autotroleja u borbi za svoja radnička prava.

"Jedna od zapaženijih osoba na prosvjedu bio je 77-godišnji Mijat Klobučar, umirovljeni vozač Autotroleja koji je na prosvjed došao u uniformi i kapi kakve su nekad nosili vozači gradskih autobusa, kako bi dao potporu sadašnjim radnicima."

– Došao sam dati podršku mladim kolegama. Treba im vratiti dostojanstvo, kroz plaće i kroz odnos prema njima. Vozio sam u Autotroleju više od četrdeset godina. Kad sam počinjao voziti, ljudi od pedeset i više godina su mi se obraćali s “vi”, a ja sam imao samo 24 godine. Imali smo plaće od kojih smo mogli živjeti, radili smo normalne smjene, a kad god nam je trebala pomoć ili usluga, imali smo razumijevanje i od uprave i od ostalih kolega. Danas je sve po sistemu – izvrši što ti je naređeno pa se onda žali.
Old 15.04.2024., 20:19   #2342
Quote:
bambus88 kaže: Pogledaj post

Al sad zaozbiljno, Rijeka je masu pala u formi i prati ih sreća. Realno sa ovakvom igrom nema šanse da osvoje prvenstvo. Dinamo to ladno uzima, Rijeka i klaun Sopić na klupi koji zasada ima neviđene sreće

#raspadamose
STS is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 20:54   #2343
https://www.youtube.com/watch?v=cGgE_AmkgMY

jedna od jačih akcija u zadnje vrijeme
ratnik is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 21:17   #2344
Quote:
ratnik kaže: Pogledaj post

Ne znam, ispast će da sam subjektivan i da imam neš protiv njih, ali meni se čini da su oni totalno pogubljeni. Mislim to je takav jedan niz totalno čudnovatih poteza da je to milina. Počevši od onog upada u Rijeku pet do tekme, pa zatvaranje u skoro planulom busu. Onda poruke o ciganima, Srbima i ša sve ne, dok im je tribina prekrcana istima. Onda upadneš u Rijeku, čovječe Božji ti šalješ filmiće šetnje gdje si izmeten. šalješ filmiće iako znaš, da ti se Armada narugala netom prije 3, 4 puta u Puli bez ikakve objave po mrežama, pa tako i jučer.

Pred Rijeku daješ proglase oko karata gostujućim navijačima, čime se ti baviš jebote. Sad dobiješ priliku za revanš u gradu, naravno, ne pojaviš se. 1. Bojna koju svi znaju ti uđe na zapad, preko tvojeg dijela tribine... I onda, nakon svega, nakon ša si izmeten brutalno i navijanjem, ti dižeš smiješne poruke o ljudima na tribini i tko se sa kime ženi, a šlag na kraju skačeš iza ograde na filmiću, ubit ću te majke mi

Ne znam, ja sam očito lud, al na njihovom mjestu evo majke mi moje, dok neke stvari ne korigiram, sjedio bi u kopu i nebi glasa jebenog pustio. Jedan jebeni glas nebi pustio dok ti je preko puta Armada. Ovo ša ovi izvode je po meni dno dna
Old 15.04.2024., 21:25   #2345
Quote:
ratnik kaže: Pogledaj post

https://youtu.be/VK6_tjizu_g?si=eEgmaSIzKs6Oa8w6

Drz me aco da ga ne ubijem
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 22:32   #2346
Pustite dicu da se igraju. Haribo boys.
Old 16.04.2024., 10:11   #2347
jakir u srijedu opet igra 5.kolo, nas je vodio protiv lokomotive tad

HNL, vise od lige
-milic- is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2024., 11:02   #2348
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Ne znam, ispast će da sam subjektivan i da imam neš protiv njih, ali meni se čini da su oni totalno pogubljeni. Mislim to je takav jedan niz totalno čudnovatih poteza da je to milina. Počevši od onog upada u Rijeku pet do tekme, pa zatvaranje u skoro planulom busu. Onda poruke o ciganima, Srbima i ša sve ne, dok im je tribina prekrcana istima. Onda upadneš u Rijeku, čovječe Božji ti šalješ filmiće šetnje gdje si izmeten. šalješ filmiće iako znaš, da ti se Armada narugala netom prije 3, 4 puta u Puli bez ikakve objave po mrežama, pa tako i jučer.

Pred Rijeku daješ proglase oko karata gostujućim navijačima, čime se ti baviš jebote. Sad dobiješ priliku za revanš u gradu, naravno, ne pojaviš se. 1. Bojna koju svi znaju ti uđe na zapad, preko tvojeg dijela tribine... I onda, nakon svega, nakon ša si izmeten brutalno i navijanjem, ti dižeš smiješne poruke o ljudima na tribini i tko se sa kime ženi, a šlag na kraju skačeš iza ograde na filmiću, ubit ću te majke mi

Ne znam, ja sam očito lud, al na njihovom mjestu evo majke mi moje, dok neke stvari ne korigiram, sjedio bi u kopu i nebi glasa jebenog pustio. Jedan jebeni glas nebi pustio dok ti je preko puta Armada. Ovo ša ovi izvode je po meni dno dna
Šta komentirat ekipu kojoj protivnička grupa pije pive na šanku kraj ulaza na tribinu, šeće ispod tribine.. Možda bi trebali s njima u kop da reagiraju
Old 16.04.2024., 11:10   #2349
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Šta komentirat ekipu kojoj protivnička grupa pije pive na šanku kraj ulaza na tribinu, šeće ispod tribine.. Možda bi trebali s njima u kop da reagiraju
Pa to ti je prakticno kop, jebote sank iza tvoje tribine. To ti kao da Mokosica dodje na Ruju sa desetak ljudi, udje na sjever i cuga za sankom iza Armadine tribine i svi to znaju, ali nece nis. Poslije produze do zapada pogledat tekmu, jos pokoji put se napojit do sanka, i onda u miru doma

Molim da se na ovoj temi vise ne spominju Demoni. Hvala.
Old 16.04.2024., 11:11   #2350

Sent from my iPhone using Tapatalk
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2024., 15:51   #2351
Quote:
Pa to ti je prakticno kop, jebote sank iza tvoje tribine. To ti kao da Mokosica dodje na Ruju sa desetak ljudi, udje na sjever i cuga za sankom iza Armadine tribine i svi to znaju, ali nece nis. Poslije produze do zapada pogledat tekmu, jos pokoji put se napojit do sanka, i onda u miru doma

Molim da se na ovoj temi vise ne spominju Demoni. Hvala.
Oh pa to se dogodilo. 2 puta, doduše nije Mokošica i nije bilo samo pivo već i gradele. 97.,98, ubij me ne mogu se sitit. Postoje slike, ovjekovječilo se.
zovi čovika is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2024., 16:01   #2352
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Oh pa to se dogodilo. 2 puta, doduše nije Mokošica i nije bilo samo pivo već i gradele. 97.,98, ubij me ne mogu se sitit. Postoje slike, ovjekovječilo se.
Miješaš vremenska razdoblja. Svega je bilo prije 20-30 godina. Bila je Armada i ispod tribine od Boysa. Bilo je i Boysa okolo Kantride. Danas da ti jedna rivalska ekipa dođe praktično u kop kroz cijelu tekmu i ti to znaš, još si i revoltiran, ne treba previše pričat šae to.
Old 16.04.2024., 23:36   #2353
Al dobro, šta vas tjera da mu odgovarate.. ignore mu je najveća kazna. Pričam za ubuduće..
Old 16.04.2024., 23:59   #2354
Strah od valova i predizborna šutnja

https://youtu.be/F2mEA-gZgqM?si=wFabxHNvqUYWfwmx
Old 17.04.2024., 00:04   #2355
Od tvojih numera treba složit jedan soundtrack

Da nije bilo tebe nikad ne bih znao za Prokjetog pusta.. ne znaš šta je jače, sama stvar ili spot
Old 17.04.2024., 00:35   #2356
https://youtu.be/B8m0_WoqiTo?si=fflJbpeioc0ta1qL

DJ casualRi feat Mimozice

e oće igrat Goda e
Old 17.04.2024., 16:37   #2357
Quote:

Klasicni riječki mitomani 🤣

Nasi klinci upadaju na turnić sa 20-30 ljudi i cekaju armadu 2h da skupi 70 ljudi da moze napast, uredno cekaju u parku da decki dođu, a opasna armada ulazi parkira se kod arene di znas da ce te panduri odmah uociti, izlaze iz auta i hop evo rotirke.. akcija koje bi se posramio i lech poznan 🤣

Je, je skrivali se decki u busu a prije toga paradirali po gradu 2,3h i tukli svakog ko je naisao..

Budimo realni, Armada ima odlicna izdanja ove sezone, ali sve su to "rezutat navijaci". Vidjeli smo kad je Rijeka na dnu, kop na rujevici broji 100 ljudi. Sad zamislite kako je nama kad smo uvijek prezadnji.

Lijep pozdrav do drugog puta, samo se javite kad dodete, a ne lupati seflije kod arene dok te panduri drze 😘
s-perica is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2024., 16:53   #2358
Podno stijena teče jedna Rijeka VII.

Quote:
s-perica kaže: Pogledaj post
Klasicni riječki mitomani

Nasi klinci upadaju na turnić sa 20-30 ljudi i cekaju armadu 2h da skupi 70 ljudi da moze napast, uredno cekaju u parku da decki dođu, a opasna armada ulazi parkira se kod arene di znas da ce te panduri odmah uociti, izlaze iz auta i hop evo rotirke.. akcija koje bi se posramio i lech poznan

Je, je skrivali se decki u busu a prije toga paradirali po gradu 2,3h i tukli svakog ko je naisao..

Budimo realni, Armada ima odlicna izdanja ove sezone, ali sve su to "rezutat navijaci". Vidjeli smo kad je Rijeka na dnu, kop na rujevici broji 100 ljudi. Sad zamislite kako je nama kad smo uvijek prezadnji.

Lijep pozdrav do drugog puta, samo se javite kad dodete, a ne lupati seflije kod arene dok te panduri drze

2 sata??
70 ljudi????

Pomelo vas par minuta i ove ugasene potrpalo u aute da vas ne skupi policija.
Koga lazes klaune.

2,3 sata po gradu?
Tukli svakog ko je naisao

Upali ste u grad kad su ljudi vec bili na tribini,u busu maltretirali 4 klinca od 16 godina.
Kad se bus zaustavio kod kafica ispod plodina ste se zabarikadirali u bus ko najvece picketine i cekali EPZ.

Zadnja 3 puta kad je bio upad u pulu nitko se nije pojavio.
3 sata je sjedilo u kaficu na 150m od vase kurceve udruge,milion zentera na biciklima prosli i nitko drugi da se pojavi.

Oces finale kupa u futsalu?!
Kad je 3 kombija doslo u pulu,bacili ste kamen razbili staklo kombija i pobjegli u sumu.

Oces da pocnem slike stavljas lazovcino?
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2024., 16:56   #2359
Sramotne lazi... Mislio sam kako ovo 2 sata i 70 ljudi je fora sa balkanskih navijaca, ali ocito nije

Sta je sad recimo bilo poslije kupa kad smo mi igrali u Vinkovcima, oces nas i tu uputiti?

Sta se tice slikanja teska laz. Niti su se Sibenici, Osijeci i Pule objavili, niti se je ovo. Vi majstori objavljujete kad vas se i pomete ili zabarikadirate u bas

A sto se tice nasih izdanja dok su losi rezultati ti je najveci blam ikad. Rijeka prosle sezone je vecinu vremena bila na dnu... I doma, i u gostima su bila top izdanja, nesto sto vecina moze samo sanjati. Ne blamiraj se vise.
Old 17.04.2024., 21:51   #2360
Momci imate pdf navijači

A to što ljudi bježe je pohvalno. Bolje da nema bezveznih sukoba i da sve ostane na nekom kurčenju
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:05.