Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.12.2019., 09:49   #2341
I Sport klub ( gordo nazvan HD ) u Max tv-u nije niti sluga HD Arenama...
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2019., 13:17   #2342
premali bitrejt..
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2019., 14:59   #2343
To bi se moglo promjeniti uvođenjem novog standarda. Taj format dozvoljava puno veći bitrate po kanalu.
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2019., 20:05   #2344
ma ne da dozvoljava, nego može, ako pričamo o dvb-t2 hevc priči, ali opet i on ima ograničenja vizavi broja kanala u muxu, nije isto 50 teorestkih tj. 36 realnih mbit/s na 13 (sad) i na 8 programa (od cca. 1.6. dogodine).
tak da bi trebalo bit dosta bolje nagodinu, zasad baš i nije.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2019., 23:55   #2345
Kolege može pomoć?
Imam stariji EvoTv prijemnik SRT 8526 koji ima DVB-T2 tuner.
Kod pretrage nove nacionalne HD programe mi svrtava pod radijske, dakle, sa zvukom ali bez slike. Instalirao sam i zadnju nadogradnju prijemnika na 1.57 no nema promjene u pretrazi nacionalnih HD kanala.
Što učiniti da ih svrstava normalno pod TV kanale?

EDIT: skužio gdje je problem, ima samo H.264... Tu očito nema lijeka...

I drugo pitanje, kako aktivirati EvoTv programe plus zauvijek?
Renta10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2019., 07:42   #2346
Tim prijemnikom ćeš se moći služiti još par mjeseci obzirom da si i sam shvatio da nema mogućnost hevc kodiranja. Imao sam ga i ja (još ga imam) ali sam u najam od 5 kn mjesečno uzeo „njihov“. Ovo drugo pitanje nisam shvatio!
leo4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2019., 16:43   #2347
Drugo pitanje se tiče onih kanala na EvoTv koji su kao besplatni i službeno se zovu "Programi plus" i ostaju i nakon što se raskine ugovor - Da Vinci, Evo Tv info, možda još koji.
Naime, ja sad trenutno nemam aktiviran EvoTv ali mi kanal Da Vinci ne nalazi da je free nego je zaključan kod pretrage kanala kao da se radi o standardnim ugovornim kanalima.
Negdje sam pročitao da se ti "programi plus" aktiviraju sms-om i onda ostaju zauvijek na tom prijemniku ali na nalazim na web stranici EvoTv nikakvu informaciju o tome...
Renta10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2019., 18:34   #2348
Quote:
Renta10 kaže: Pogledaj post
Drugo pitanje se tiče onih kanala na EvoTv koji su kao besplatni i službeno se zovu "Programi plus" i ostaju i nakon što se raskine ugovor - Da Vinci, Evo Tv info, možda još koji.
Naime, ja sad trenutno nemam aktiviran EvoTv ali mi kanal Da Vinci ne nalazi da je free nego je zaključan kod pretrage kanala kao da se radi o standardnim ugovornim kanalima.
Negdje sam pročitao da se ti "programi plus" aktiviraju sms-om i onda ostaju zauvijek na tom prijemniku ali na nalazim na web stranici EvoTv nikakvu informaciju o tome...
Moram priznati, prvi glas o "Programima plus"!
leo4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2019., 20:44   #2349
@leo4
Hej hej..neki dan si mi rekao da imam pravo na raskid ugovora s evo tv-om u roku 2tjedna.. pa imam pitanje u vezi vraćanja prijemnika.. jel mora biti upakiran točno kako sam ga i dobila ili? Naime, pobacala sam one kartone iz kutije što služe da fiksiraju sve unutar kutije :/
Old 24.12.2019., 00:05   #2350
Quote:
dara333 kaže: Pogledaj post
@leo4
Hej hej..neki dan si mi rekao da imam pravo na raskid ugovora s evo tv-om u roku 2tjedna.. pa imam pitanje u vezi vraćanja prijemnika.. jel mora biti upakiran točno kako sam ga i dobila ili? Naime, pobacala sam one kartone iz kutije što služe da fiksiraju sve unutar kutije :/
Nisam siguran ali mislim da je original kutija dovoljna. Nadam se da im oni kartonski umeci nisu presudni. Sretno!
leo4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2019., 08:34   #2351
Quote:
leo4 kaže: Pogledaj post
Nisam siguran ali mislim da je original kutija dovoljna. Nadam se da im oni kartonski umeci nisu presudni. Sretno!
Hvala!
Old 25.12.2019., 16:28   #2352
Quote:

Nekad bilo. Od kad je preuzeo HT Laudato i Da Vinci nisu vise free.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2019., 19:40   #2353
ja sam ih isto pitao i da se navodno mogu aktivirati, ali se mora, pazi sad, u pošti podnijeti zahtjev. naravno da mi se nije dalo provjeriti teoriju.
Old 26.12.2019., 11:01   #2354
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Nekad bilo. Od kad je preuzeo HT Laudato i Da Vinci nisu vise free.
E tu informaciju sam tražio.

Quote:
viking kaže: Pogledaj post
ja sam ih isto pitao i da se navodno mogu aktivirati, ali se mora, pazi sad, u pošti podnijeti zahtjev. naravno da mi se nije dalo provjeriti teoriju.
Viš, ovo bi se moglo provjeriti ali kod njih je totalna zbrka u SZK, nitko ništa nezna..
Renta10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.12.2019., 14:32   #2355
Quote:

Viš, ovo bi se moglo provjeriti ali kod njih je totalna zbrka u SZK, nitko ništa nezna..
Jedna od najneorganiziranih SZK. Od 7 "agenata" na moj upit dobio sam i toliko razlicith odgovora. Bitno imje da se "otarase" bilo kakvim odgovorom. Ne znam dali je to ista ekipa kao i u HP-u ali svemir je izmedju prije isada.
leo4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2019., 17:58   #2356
Dal netko zna kako zaobici zabranusnimanja nekih programa na Evotv?

Pogledo abi neke dokumentarce al idu u neko nezgodno vrijeme i probao snimat al pise :
Postovani korisnice snimanje ovog kanala nije dozvoljeno.
livada2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2019., 18:05   #2357
Quote:
livada2 kaže: Pogledaj post
Dal netko zna kako zaobici zabranusnimanja nekih programa na Evotv?

Pogledo abi neke dokumentarce al idu u neko nezgodno vrijeme i probao snimat al pise :
Postovani korisnice snimanje ovog kanala nije dozvoljeno.
Nemere! I meni je glupo da nešto mozes gledati trenutno ali si to ne mozes snimiti i pogledati kasnije. Sta je tu je!
leo4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2019., 18:13   #2358
Navodno je s nekim hdmi spliterima to bilo moguće. Ali to sam samo naletio na internetu, odustao od toga jer sam ubrzo nakon toga napokon dobio pristojnu infrastrukturu i prešao na maxtv

Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2019., 18:50   #2359
Quote:

ovo je njihov odgovor na tu temu:

"trebao bi potpisati reg.obrazac da bi PP programi bili vidljivi. "

"Pozdrav, evo odgovora: Korisnik može potpisati dokumentaciju u poštanskom uredi za besplatne plus programe. Lijep pozdrav! Tvoj evotv😊"

a pitao sam ih prije pol godine. doduše, tada su još bili samostalna tvrtka, a sada su t-com. je li t-com nešto mijenjao, ne znam.
Old 28.12.2019., 15:12   #2360
jel ima neka fora da kad uzmes evo tv ti odma bane inkasator s hrta na vrata? s obzirom da im das sve svoje podatke...
amy pelin is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:21.