Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.09.2021., 22:11   #221
Kod mene je druga situacija jedino se ŠEF nije cijepio niti ne žali nositi masku nas četvorica radnika smo se odmah cijepili pošto se stalno krećemo među ljudima

I prije cca dva mjeseca pametni šef popušio koronu i završio na kisiku ali izvukao se od raspiratora jer su mu na vrijeme zaustavili upalu pluća

Danas je glavni zagovornik cijepljenja jer i sad diše na ˝škrge˝ ako mora hodati dulje od 10m

Tak da nebi nikoga prisiljavao na cijepljenje jer ako imate j.benu sreću posao vam bude zadnja stvar na mislima kad završite u bolnici
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:15   #222
Quote:
Davorček kaže: Pogledaj post
Kod mene je druga situacija jedino se ŠEF nije cijepio niti ne žali nositi masku nas četvorica radnika smo se odmah cijepili pošto se stalno krećemo među ljudima

I prije cca dva mjeseca pametni šef popušio koronu i završio na kisiku ali izvukao se od raspiratora jer su mu na vrijeme zaustavili upalu pluća

Danas je glavni zagovornik cijepljenja jer i sad diše na ˝škrge˝ ako mora hodati dulje od 10m

Tak da nebi nikoga prisiljavao na cijepljenje jer ako imate j.benu sreću posao vam bude zadnja stvar na mislima kad završite u bolnici
Sve to stoji.
Ali čuj ima ljudi koji su coronu prebolili pa da nisu niti znali a imaju pozamašnu kolicinu antitjela trenutno i poslodavac ih stavlja u nezgodan položaj trenutno ucijenom da se cijepe,kao npr ja.

Ovo je sada kod mene recimo zdravlje(friziranje antitjelima) ili covid pass na silu kojega jedino mogu dobiti cijepljenjem jer potvrdu o preboljenju nemam a antitjela mi birokratski ne priznaju.
Old 19.09.2021., 22:27   #223
Quote:
intercepts kaže: Pogledaj post
Sve to stoji.
Ali čuj ima ljudi koji su coronu prebolili pa da nisu niti znali a imaju pozamašnu kolicinu antitjela trenutno i poslodavac ih stavlja u nezgodan položaj trenutno ucijenom da se cijepe,kao npr ja.

Ovo je sada kod mene recimo zdravlje(friziranje antitjelima) ili covid pass na silu kojega jedino mogu dobiti cijepljenjem jer potvrdu o preboljenju nemam a antitjela mi birokratski ne priznaju.
Da to se je desilo mom prijatelju kad je bio na godišnjem iza nove godine izgleda da je prebolio koronu i u trećem mjesecu se cijepio sa prvom dozom moderne i u četvrtom mjesecu sa drugom dozom
Nakon 7 dana imamo je takvu gadnu reakciju da je mislio da će izgorjeti iznutra završio na hitnoj prvo su mislili bubreg,žuć,gušterača itd dok ga Dr nije pitao kad se je cijepio onda su mu testirali antitjela ispalo je da ih ima dovoljno za dvoje ljudi

Zato bi prvo odradio testiranje na antitijela pa tek onda razmislio o cijepljenju

Mislim jel taj nalaz vrijedi kod poslodavca???
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:32   #224
Quote:
Mr. ColdFire kaže: Pogledaj post
Nije ni covid gušt, niti onima koji su se zarazili i imali simptome, a ni svima koji osjećaju posljedice mjera uvedenih zbog covida...

Al imam jedan prijedlog za sve antivaxere, koji tako i onako smatraju da je covid obična prehlada. Pronađite nekog covid pozitivnog, organizirajte druženje kako biste se svi zarazili i problem riješen, imat ćemo ljude koji su cijepljeni i ostatak koji je prebolio covid, ako je tak postotak blizu 100%, vjerujem da covid više neće moći preživjeti...
kaj je najbolje palo mi je na pamet ali shvatio sam da u proteklih 6mj sam bio u kontaktu sa pozitivnim jedno 8x (i zatvoreni prostor i bliski kontakt) i ništa.
prvi put prebolio neformalno za 4 dana
miljenkomiki21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:32   #225
Quote:
Mr. ColdFire kaže: Pogledaj post
Iako se može cjepljenje protiv covida ubaciti u zakon kao obavezno, za sada to još nije u planu. Tko se ne želi cijepiti, ne treba, može svakih 72 sata vaditi pcr test. Pa što vam je jednostavnije, jeftinije i draže, možete birati, izbora uvijek ima
nije ubačeno u zakon kao obavezno jer bi to značilo da bi država morala preuzeti i odgovornost

niti jedno cjepivo koje je trenutno u uporabi ne djeluje
ne štiti niti od razvoja infekcije niti od prijenosa infekcije niti od respiratora

shodno tome, čak i da procijepljenost dosegne 100%, covida će i dalje biti jednako kao i da je 1%

ustvari biti će ga više jer se mnogi koji su cijepljeni ponašaju opuštenije i raskalašenije nego što bi se ponašali da nisu cijepljeni

vađenje pcr testa svaka 72 sata također ne djeluje
ne štiti niti od razvoja infekcije niti od prijenosa infekcije

pandemiju neće zaustavit niti cjepivo niti vađenje pcr testa svaka 72 sata
upravo suprotno, završiti će kad ljudi prestanu vadit pcr testove
panderas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:39   #226
Quote:
panderas kaže: Pogledaj post
nije ubačeno u zakon kao obavezno jer bi to značilo da bi država morala preuzeti i odgovornost

niti jedno cjepivo koje je trenutno u uporabi ne djeluje
ne štiti niti od razvoja infekcije niti od prijenosa infekcije niti od respiratora

shodno tome, čak i da procijepljenost dosegne 100%, covida će i dalje biti jednako kao i da je 1%

ustvari biti će ga više jer se mnogi koji su cijepljeni ponašaju opuštenije i raskalašenije nego što bi se ponašali da nisu cijepljeni

vađenje pcr testa svaka 72 sata također ne djeluje
ne štiti niti od razvoja infekcije niti od prijenosa infekcije

pandemiju neće zaustavit niti cjepivo niti vađenje pcr testa svaka 72 sata
upravo suprotno, završiti će kad ljudi prestanu vadit pcr testove
Niti pancirka ne štiti od metka pa je moj stari još živ

Nego ajde pameti moja reci ti nama što će zaustaviti pandemiju???
kad pokrepa četvrtina populacije i kad sve ode u k.rac jer ne umire samo gerijatrija nego i mlađa ekipa???
Ignoriranje virusa koa u slučaju HIV,srčanih oboljenja ,rak pluća uzrokovan pušenjem itd
Zatvoriš okice brojiš do deset i virusa nema

Tak je moj šef bio najpametnij danas ko curica jumferica cvili kad mora po stepenicama hodati
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:39   #227
Quote:
Da to se je desilo mom prijatelju kad je bio na godišnjem iza nove godine izgleda da je prebolio koronu i u trećem mjesecu se cijepio sa prvom dozom moderne i u četvrtom mjesecu sa drugom dozom
Nakon 7 dana imamo je takvu gadnu reakciju da je mislio da će izgorjeti iznutra završio na hitnoj prvo su mislili bubreg,žuć,gušterača itd dok ga Dr nije pitao kad se je cijepio onda su mu testirali antitjela ispalo je da ih ima dovoljno za dvoje ljudi

Zato bi prvo odradio testiranje na antitijela pa tek onda razmislio o cijepljenju

ne bi rekao, s obzirom da pozitivan nalaz na antitijela ne izuzima osobu od obveze samoizolacije
panderas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:39   #228
Quote:
Memnom kaže: Pogledaj post
Zanimljiv si woobie. Imas toliko postova, a jos uvijek ne znas pisati. Obicno ako se pise nije tocno se da i obrazlozenje.
Nema potrebe da se stalno ponavljam a i primjet ces da je pocetna tvrdnja isto izrecena bez pokrica.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:41   #229
Quote:

kad pokrepa četvrtina populacije i kad sve ode u k.rac jer ne umire samo gerijatrija nego i mlađa ekipa???
Ignoriranje virusa koa u slučaju HIV,srčanih oboljenja ,rak pluća uzrokovan pušenjem itd

Tak je moj šef bio najpametnij danas ko curica jumferica cvili kad mora po stepenicama hodati
možda bolje cjepivo/terapija/lijek? samo što eto to nekako nije nikome u interesu
miljenkomiki21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:45   #230
Quote:
cjepiva koja su trenutno u uporabi potiču stvaranje antitijela koja djeluju na sojeve kojih više nema

Quote:

ova cjepiva ju definitivno neće zaustavit, to je sada sasvim jasno
realno ju ništa neće zaustavit, dok god se broje novi slučajevi
panderas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:52   #231
Quote:
cjepiva koja su trenutno u uporabi potiču stvaranje antitijela koja djeluju na sojeve kojih više nema

ova cjepiva ju definitivno neće zaustavit, to je sada sasvim jasno
realno ju ništa neće zaustavit, dok god se broje novi slučajevi
ah pametni internet ratnik... on sve zna... normalno da bi je cjepivo zaustavilo.. cijepite se 100%.... još malo nosite maske.. i saznajte...

ma da.. ja mislim da ćemo svi pomrijeti... spasit će nas sveznajući internet ratnici
minime0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:54   #232
vidim da sam u nekom matrixu znam da sam ovdje pisao kad ono nisam ......

čudna vremena
Old 19.09.2021., 22:54   #233
Quote:

Još samo moraš dodati kako je šef mlađi čovjek, ne pije, ne puši, bavi se aktivno sportom, zdravo se hrani, posve je zdrav i onda je priča kako treba.
MaliMravac is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 22:56   #234
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post

čudna vremena
To je glitch ... greška u sustavu
MaliMravac is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 23:16   #235
Quote:
sve jako zanima.tvoj anegdotalni primjer...evo vise nece citati forum, niti slusati tv (za one debile koji to jos rade) jer znamo sta je bilo sa tvojim sefom...hvala na obavijesti
stegaNo1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 23:30   #236
Quote:

Pa u tome i je problem.
Drzavne firme koje će uvjetovati ulazak na posao covid passovima uopće neće biti briga posjedujete li antitjela ili ne,već im je bitno da zadovoljite birokratsku potrebu i cijepite se jer time ne udovoljavate uvjete za dotični.

Mislim da poslodavce nije briga za nalaz već ih isključivo zanima dokaz o cijepljenju,dok i oni ne uvedu covid pass-a sve nekako ide prema tome.

Ovdje i je pitanje zdravlje ili posao,pogotovo kod ovakvih slučajeva prekomjerne količine antitjela-zato se i diže tolika buka i galama.

Covid pass je zapravo nepotreban ali se ide prema tome da će ga se svugdje zahtjevati kada se situacija pogorša.
Old 19.09.2021., 23:31   #237
Quote:
minime0 kaže: Pogledaj post
ah pametni internet ratnik... on sve zna... normalno da bi je cjepivo zaustavilo.. cijepite se 100%.... još malo nosite maske.. i saznajte...
kako će ju zaustavit? kad se zaražavaju i cijepljeni, u jednakoj mjeri kao i necijepljeni, i šire zarazu dalje...u jednakoj ili većoj mjeri od necijepljenih

što misliš koliko ima među nama onih koji su se cijepili, razvili simptome ali ih ignoriraju i ne idu se testirat jer smatraju da su imuni na covid jer su se cijepili?

Quote:
ma da.. ja mislim da ćemo svi pomrijeti... spasit će nas sveznajući internet ratnici
dah! nitko ne živi vječno
mislim da je za tebe najbolje da se cijepiš, da možeš fino na partyje za cijepljene, i uživaj u životu
panderas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 23:33   #238
Quote:
kako će ju zaustavit? kad se zaražavaju i cijepljeni, u jednakoj mjeri kao i necijepljeni, i šire zarazu dalje...u jednakoj ili većoj mjeri od necijepljenih
Molim link na izvor ovih tvrdnji.
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 23:34   #239
Quote:

što misliš koliko ima među nama onih koji su se cijepili, razvili simptome ali ih ignoriraju i ne idu se testirat jer smatraju da su imuni na covid jer su se cijepili

dah! nitko ne živi vječno
mislim da je za tebe najbolje da se cijepiš, da možeš fino na partyje za cijepljene, i uživaj u životu

evo ga još jedan beliver... nemoj biti ograničen... pol stvari što si napisao nisu istinite, nego posljedica čitanja dezinformacija...
minime0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2021., 23:35   #240
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post

čudna vremena
Pa jebote meni se izbrisao link sa temom na pdfu pravo gdje sam pitao kakva su prava osoba kada se bude uvjetovao ulazak covid passom u bolnicu!

Ovdje više zbilja nema smisla pisati.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:31.