Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Pogledaj rezultate ankete: Riječanke i riječani za koga ćete?
Iva Rinčić 20 64.52%
Marko Filipović 4 12.90%
U šetnju Opatijom 7 22.58%
Glasovatelji: 31. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2025., 15:24   #221
Quote:
Il Biscione kaže: Pogledaj post
Pa Iva se sama vise puta deklarirala kao lijevi centar, uz to je naglasila da je u izvanbracnoj vezi i da nije vjernica,
nije mi dovoljno lijevo, ja ću za Marka Filipovića - Kviska, koji je dokazano lijevo

Bolji od tebe is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:32   #222
Quote:
ULICA ULICE kaže: Pogledaj post
Aposlutno, i to je još više poražavajuće za SDP da ih faktički isti ljudi koji su ih donosili na vlast sada i miču jer su svojim lošim vladanjem Rijeku bacili 20 godina unazad....
Tako je, SDP barem u ovom obliku, je gotov sto se tice Rijeke. Ukoliko se ozbiljno ne reformiraju, oni su proslost a njihovu poziciju ce preuzeti neke nove lijeve opcije.
Old 30.05.2025., 15:46   #223
Quote:
Pa Iva se sama vise puta deklarirala kao lijevi centar, uz to je naglasila da je u izvanbracnoj vezi i da nije vjernica, pa mi je smijesno kada se desnicari nasladuju misleci kako na vlast dolazi netko desnih ideoloskih stavova. Ivu su prvenstveno na vlast doveli glasaci razocarani sdp-om.
Pa ja nisam ni tvrdila da je ona skriveni desničar nego sam rekla da ima par forumaša koji to misle…
Biljana 12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:47   #224
Quote:
Bolji od tebe kaže: Pogledaj post
nije mi dovoljno lijevo, ja ću za Marka Filipovića - Kviska, koji je dokazano lijevo

Ti zajedno s jedno 35% riječana u nedelju
Biljana 12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 17:16   #225
Quote:
anna518 kaže: Pogledaj post
https://torpedo.media/novosti-rijeka...26007638800263

Plenković: „Mislim da je buduća gradonačelnica Rijeke Iva Rinčić“
datum objave 29.5.2025
datum izbora 1.6.2025

gospodja NI DA NI NE sigurno dobiva kaze gazda
nakon izbora po instrukcije u zagreb
Joj daj molim te logika ti šteka.
Svi koji su vidjeli ankete znaju da Iva Rinčić najvjerojatnije dobiva.
HDZ će iskoristiti priliku pa likovati što je SDP izgubio Rijeku.
Isto kao što bi SDP likovao da HDZ izgubi Zadar ili Osijek, ništa čudno ni neobično.
blue-bell is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:18   #226
Quote:
Tako je, SDP barem u ovom obliku, je gotov sto se tice Rijeke. Ukoliko se ozbiljno ne reformiraju, oni su proslost a njihovu poziciju ce preuzeti neke nove lijeve opcije.
Nije Rijeka niti centimetra otišla desno ( HDZ i srodne desne strane su na otprilike istom postotku glasova već dugi niz godina ).
Ivu Rinčić će izabrati glasači centra i lijeve orijentacije kojima je dosta nerada, nesposobnosti, nepotizma i bahatluka SDP-a u Rijeci.
A priče o dolasku HDZ-a na mala vrata na vlast u Rijeci su odraz panike Marka Filipovića i hvatanja za slamku spasa.... jedini je problem što je ta šuplja priča prokužena od ljudi i što bi rekli njegovi stranački drugovi....No pasaran....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 19:25   #227
Quote:
ULICA ULICE kaže: Pogledaj post
Nije Rijeka niti centimetra otišla desno ( HDZ i srodne desne strane su na otprilike istom postotku glasova već dugi niz godina ).
Ivu Rinčić će izabrati glasači centra i lijeve orijentacije kojima je dosta nerada, nesposobnosti, nepotizma i bahatluka SDP-a u Rijeci.
A priče o dolasku HDZ-a na mala vrata na vlast u Rijeci su odraz panike Marka Filipovića i hvatanja za slamku spasa.... jedini je problem što je ta šuplja priča prokužena od ljudi i što bi rekli njegovi stranački drugovi....No pasaran....
Cak su desne opcije dobile manje glasova nego na proslim izborima, hdz 1 vijecnika manje, most cak 2 vijecnika manje. Mozemo s druge strane je dobio 1 vise. Iva je tu najvise profitirala.
Old 30.05.2025., 21:11   #228
Marko Filipović ne zna ( prije će biti da ne želi znati ) da se lokalni izbori ne dobivaju ideološkim temama lijevo/desno već time da se ljudima poboljša i olakša život u sredini u kojoj žive.
Dakle, da im autobusi budu udobni i da voze na vrijeme, da kad se spuste u grad imaju gdje parkirati a kad se vrate s posla da to isto imaju i ispred svojih domova.
Da mogu upisati djecu u vrtiće i da im se redovno odvozi smeće..... da ne trebaju putovati s jednog na drugi kraj Rijeka više od sat vremena....
A ti Marko udri po crnom HDZ-u i straši ljude..... tvoj nerad te maknuo s mjesta gradonačelnika.... i to je cijela istina....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 21:44   #229
Nakon što Marko izgubi u NED znate što je prvo što će napraviti? Nazvati Rinčić i ponuditi se da joj bude partner u GV-u u zamjenu da netko njegov (ili možda on) postane predsjednik GV-a. I onda će imati obraza reći kako je upravo zahvaljući njemu spriječena koalicija Rinčić-HDZ... How yes no...

Nije problem što on (u manjku suvislih argumenata) priča gluposti. Problem je postotak ljudi koje on uvjeri. A samo zato što jednu te istu stvar (bez ikakvih dokaza) ponavlja konstatno.
Old 30.05.2025., 21:59   #230
Quote:
blue-bell kaže: Pogledaj post
Joj daj molim te logika ti šteka.
Svi koji su vidjeli ankete znaju da Iva Rinčić najvjerojatnije dobiva.
HDZ će iskoristiti priliku pa likovati što je SDP izgubio Rijeku.
Isto kao što bi SDP likovao da HDZ izgubi Zadar ili Osijek, ništa čudno ni neobično.
oprosti jela sam sendvic.koji dio mi steka?
inace ne pratim politiku al u zadnje vrijeme nema nista na netflixu ://
anna518 is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 23:38   #231
nervoza kod rincic ekipe: poceli su komentirat posvuda
zasto ako ih podrzava 60+% biraca? ili su ankete maaaalo prenapuhane?
anna518 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 21:00   #232
Bilo kako bilo, ode Filipović u povijest..... njegova politička karijera je danas de facto završila....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 21:04   #233
Quote:
Biljana 12 kaže: Pogledaj post
Ti zajedno s jedno 35% riječana u nedelju
U sridu, reklo bi se
Biljana 12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 22:01   #234
Čestitke našoj novoj gradonačelnici! Predvidjela sam joj pobjedu još prije par mjeseci zbog način na koji je krenula u kampanju. Ona je praktički bila jedina vidljiva od svih ostalih kandidata oporbe i jedina kampanji pristupila na način za me zaintrigira i privuče pažnju. Eto, ovo danas su rezultati. Sretno Ivi Rinčić na ovoj ulozi i hrabro naprijed prema promjenama i, nadajmo se, pravom novom ritmu grada.
Živi bili pa vidjeli
Zbunjevita :) is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 22:51   #235
Inače, sad je glavna vijest da je Rinčić gradonačelnica ali zapravo vijest desetljeća i više je ta da je SDP nakon 35 godina ( neki bi rekli i 80 godina ) protjeran iz riječke vlasti....
Sad samo ostaje nada da će se barem dio marifetluka i kriminala od Linića, Obrešnela do današnjih dana obznaniti te saznati kako su se recimo Pavičić i GP Krk ( između brojnih ostalih ) bogatili na grbači građana Rijeke.....
Jadni Filipović se hvali kako se u Rijeci gradi autobusni kolodvor ali istina je da ga gradi privatnik koji je gradu dao neku siću u zamjenu za koncesiju za parkiranje na ohoho godina.... i da ne bi slučajno parking loše radio zatvorio se parking na Rivi da ne bi slučajno bila kokurencija novom privatnom parkingu....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 22:54   #236
Prezadovoljna sam, nisam ni sumnjala u pobjedu!
blue-bell is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 23:00   #237
Dupla kruna i skinuli sdp (u svim oblicima) sa vlasti

Baš je predivno biti Riječanin u zadnje vrijeme
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 08:55   #238
Quote:
Chempres kaže: Pogledaj post
Dupla kruna i skinuli sdp (u svim oblicima) sa vlasti

Baš je predivno biti Riječanin u zadnje vrijeme
Koliko me pamćenje služi, prošlu duplu krunu ste osvojili dok je bio SDP na vlasti.
stara maslina is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 09:10   #239
S obzirom da je u Rijeci non stop Sdp na vlasti tom logikom sve što se dogodilo zasluga je sdpa.
Osim pad broja stanovnika, to je kriv hdz
Ne ponovilo se.
blue-bell is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 09:34   #240
Kvaliteta svih kandidata je bila slaba. Rinčić jest energična i ambiciozna, ali u njenim izjavama nema nekog sadržaja ni vizije, da čovjek zna za što glasa.

U tom smislu ona je samo kontra i njenoj se pobjedi mogu veseliti oni koji su željeli da izgubi SDP. Ako ne ponudi više, neće biti dovoljno.
Illana is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:43.