Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.04.2015., 12:49   #221
Quote:
kerbi kaže: Pogledaj post
Pa većina firmi ima sve te podatke na svojim stranicama. U čemu je problem?
Čovjek je stavio SVOJ broj računa uz ime i prezime javno na internet...ak je to tebi pametno
Odgovori s citatom
Old 04.04.2015., 12:57   #222
Kako (za što) to netko može zloupotrijebit?
mario_bla is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2015., 13:14   #223
4ban jdoo?

Prava firma nema sta
Osnivacki ulog je 10 kuna.
Bas si prave nasao
Ja takvima ne bi platio ni mi cipele glancaju
Edgar The Titanodur Master i Titanodur su zaštičena imena Edgar Investa. Edgar Consulting OPG za proizvodnju krastavaca, distribuciju toplote i optimizaciju duvanja dio je Edgar Investa. Edgar invest je podružnica Edgar Solar Power Inc. Sva prava pridržana
Edgar is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2015., 12:54   #224
i?
nobrainer is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2015., 16:05   #225
Losi majstori - Stolar Berislav Pehar, Gricka 11B, Sesvete

Pozdrav svima,

Želim podijeliti sa svima neugodno iskustvo koje sam imao sa ovim majstorom, varalicom i lopovom. Možda ovaj komentar pomogne nekome da ne nasjedne na njegove priče i da ga ne prevari kao mene.
Prije 4 mjeseca ovaj stolar mi je bio preporučen od drugog stolara koji je radio kod mene. Sa lopovom i varalicom Berislavom sam sklopio ugovor za izradu određenih stvari u obiteljskoj kući. Za kupnju materijala sam mu dao određeni iznos od ukupne cijene i dogovor je bio da mi prije 4 mjeseca završi i montira ono što se obvezao u ugovoru. Već ga ganjam 4 mjeseca i stalno mi obećava da će završiti. Dao sam mu rok da mi to završi u roku od 3 tjedna ili da mi vrati avans koji je primio, zvao me ponovno i slagao da će vratiti avans, još nema ništa od avansa ni radova i odlučio sam ga tužiti na sudu.
Samo želim ostaviti ovaj komentar na forumu da ukoliko netko dođe u kontakt sa ovom varalicom i lopovom da mu ne daje nikakav avans koliko god da ga tražio jer će vas lopov i varalica prevariti, nećete vidjeti više novac a niti ono što vam je obećao. Da sam barem ja našao nekakav ovakav komentar o njemu prije nego što sam išta radio, uštedio bih si vrijeme i živce.
Pozdrav.
izuma is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2015., 16:18   #226
Loši majstori - Stolar Martin Jarc, iz Pazina

Pozdrav,

Želim podijeliti sa vama ovo loše iskustvo koje sam imao sa ovim stolarom. Imao sam dogovor sa njim da mi isporuči stolariju za kuću u određeno vrijeme. Ne samo da je nije isporučio kada je bilo dogovoreno nego je kasnio da je postavi skoro 2 godine i poslije me zvao i očekivao da nakon što sam ja njega čekao toliko vremena da mi isporuči i postavi stolariju, da mu je odmah platim. Čovjek je potpuno prepotentan kao i njegov sin Matej, stvari koje je postavio u kući na puno mjesta nisu dobro postavljene, stvari su se odljepile i morao sam ih ponovno postavljati.
Sigurno više neću raditi sa njim a ukoliko netko od članova ovog foruma dođe u kontakt sa njim savjetujem vam da jako detaljno dogovorite što treba napraviti, plaćanje i rokove isporuke inače tko zna kada ćete dobiti ono što ste naručili. Ovaj stolar je u bankrotu, zbog svoje prepotentnosti i nepreciznosti u poslu izgubio je klijente, imao je tvornicu u kojoj je radilo skoro 300 ljudi, sada radi ih 5-10. Njegovi ljudi su ga ostavili jer ih je prevario i ostao im dužan plaće za više od 6 mjeseci. Kažu da "kako siješ tako ćeš žnjeti". Ovaj je sijao govna okolo, nije ga bilo briga za klijente ni vlastite ljude i sada mu se govna koja je servirao drugima vraćaju. Ipak ima pravde u ovom životu, spore ali dostižne.
Pozdrav.
izuma is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2015., 23:05   #227
ima puno idiota i lopova, samo pišite imema i nikad lovu unaprijed.

ja ovako radim:

kada donese materijal u moju kuću mogu mu dati lovu za materijal.

nakon što napravi posao dobije ostatak.
nobrainer is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2015., 21:29   #228
Quote:
nobrainer kaže: Pogledaj post
ima puno idiota i lopova, samo pišite imema i nikad lovu unaprijed.

ja ovako radim:
Sve je to čoravo - više neznam ni sam kako da radim

Nema novaca unaprijed slažem se, ali ja kupim i donesem materijal - djelove po dogovoru a stranka veli niste trebali več sam našao jeftinijeg

Ja napravim posao a stranka veli - pričekajte do sutra jer nisam još dobio plaču - i naravno šuti da samog kraja

Zadnje uređivanje Majstor : 16.04.2015. at 22:01. Reason: Skraćivanje quotanja
dexdu is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 11:04   #229
d, u pravu si, ima i toga, a treba platiti ljude, materijal a žena čeka za režije, registracija ističe, operator dosadno šalje poruke, a ti si ugovorio posao sa minimalnim vrijednostima, eto dobar je čovjek platiti će. iz osobnog iskustva upozoravam te da se čuvaš moždanog udara zbog stresa i plaćaj dopunsko zdravstveno osiguranje. lijek za oslobađanje od stresa su utakmice, ali nema više gledalaca i vjerojatnost je da dobiješ po tamburi zbog povišenog glasa je vjerojatna jer je vikanje na stadionu zabranjeno
kanjar is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 11:24   #230
zna da je tema iskustvo sa majstorima i nadam se da me moderator neće banirati ali pišem o temi i u temi sam svoj majstor istina ima uvijek dvije strane zar ne?

Quote:
kanjar kaže: Pogledaj post
i još jedna napomena, ugovoriš gradnju prizemnice ključ u ruke sa obročnim plaćanjima, čuvaj se investitora koji kupuje jakuzi prije betonaže prve ploče

Zadnje uređivanje Majstor : 17.04.2015. at 11:49.
kanjar is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 11:35   #231
Dobro je čuti i drugu stranu ponekad!! Ja sam "gazdi" odradio posao od 20.000 kuna(materijal + usluga montaže) bez računa ,jer nije imao ni volje ni novaca da bude pošteni građanin i porezni obveznik. Dao mu sve to na 3 rate bez avansa,prva rata po završetku posla. Zadnja rata je trebala biti 03.12.2014.Nikada ju nije podmirio a zadnja poruka je bila da će me prijaviti poreznicima jer mu nisam izdao račun.Ja sam na materijal naravno platio pdv. S druge strane sam jednom gospodinu romske nacionalnosti sa Peščenice prošli tjedan nešto odrađivao i čovjek je to platio unaprijed jer nije imao vremena visjeti nad mojom ekipom dok završe!! Toliko o nama izvođačima i vama/nama mušterijama.Zato sada ode baba sa kolačima, hočeš na rate : ajmo kod bilježnika sa kreditnom karticom ovjeriti zadužnicu pa zovi Vilibora Sinčića kad ti dođem po stojadina pred hižu ili "sjednem" na plaću.Srećom pa je ovih koji ne plate još uvijek manje.
Old 17.04.2015., 12:02   #232
Prije će platiti cigo nego gospon u odjelu.
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 14:31   #233
Quote:
kerbi kaže: Pogledaj post
Prije će platiti cigo nego gospon u odjelu.
, slažem se, Romi su po meni jedni od najkorektnijih investitora, i kažu ti u brk iskreno. Poruka za mlade izvođače- oprez sa investitorima u odjelima koji časte ručkovima, očekujem lavinu pokuda ali to je moje iskustvo i za ono o jakuziju
kanjar is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 18:45   #234
Ja sam našao "Tvrtku na kvadrat";Selišće 40,da mi promjene radijator.On "majstor"ona(
supruga) "direktorica".U svakom slučaju kada su pustili grijanje poplavio i moj stan i stan ispod.Sreča da sam bio doma.
panpetar is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2015., 23:46   #235
Quote:
Nema novaca unaprijed slažem se, ali ja kupim i donesem materijal - djelove po dogovoru a stranka veli niste trebali več sam našao jeftinijeg

Ja napravim posao a stranka veli - pričekajte do sutra jer nisam još dobio plaču - i naravno šuti da samog kraja

u prvom slučaju si na gubitku, ali bar ti ostane materijal, a u drugom slučaju reci da ćeš uništiti izvedeno ako ne plati
nobrainer is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 10:52   #236
Quote:
nobrainer kaže: Pogledaj post
u prvom slučaju si na gubitku, ali bar ti ostane materijal, a u drugom slučaju reci da ćeš uništiti izvedeno ako ne plati
U prvom slučaju mi ostane materijal koji če se godinama navlačiti po radionici, a dao sam novac koji mi treba za nešto drugo - ostaje mi samo gorčina i besparica

U drugom slučaju stranka pozove policiju koja če me privesti kao nasilnika uz savjet da privatnom tužbom namirim potraživanja - opet ostaje gorčina i besparica

Znači radi pošteno - propao si
dexdu is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 19:09   #237
re

da se nadovežem na Tvoju zadnju rečenicu:
Kolege serviseri eto ja završio u Njemačkoj , pišem to s toga što sam servis za klime i kućanske aparate imao od 1984g do 2013te. mnogo sam savjeta ovdje podijelio i mnogima čak i odradio poslove preko ove stranice . Pišem to s toga što sam uvijek pristupao poslu pošteno i profesionalno , što u Hrvatskoj nije dobro-? . Zašto nije dobro ,jer ako radiš pošteno i imaš svoje ja i svoju cijenu brzo otpadneš radi razno raznih nadri majstora i fušera koji su u stanju srozati cijenu do maksimuma .
sfar is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 21:27   #238
Quote:
dexdu kaže: Pogledaj post
U prvom slučaju mi ostane materijal koji če se godinama navlačiti po radionici, a dao sam novac koji mi treba za nešto drugo - ostaje mi samo gorčina i besparica

U drugom slučaju stranka pozove policiju koja če me privesti kao nasilnika uz savjet da privatnom tužbom namirim potraživanja - opet ostaje gorčina i besparica

Znači radi pošteno - propao si
To što ti pišeš ljudi ljudi koji nikad u životu nisu bili i majstori i kupci ne razumiju ....ne vjerujem da je više majstora prevareno od strane investitora nego obratno.
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 22:01   #239
Ma jebate, ovdje vara svatko svakoga. Bio sam u ulozi jedih i drugih i doživio i jednu i drugu stranu.
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 14:35   #240
Thumbs down

Quote:
Kater kaže: Pogledaj post
Ne znam da li je ovo prava tema ili ne (nisam uspjela naći bolju) pa ću vam prenijeti iskustvo mojih roditelja....ovo je sastavila moja mama:

"Čuvajte se osobe imena Branko Đurinek, Fraterščica 109c, tzv. Brano.Metalko d.o.o. (to već dugo ne postoji). To je osoba koja vara ljude, obećava, iznuđuje novce i ucjenjuje. Njegovo obećanje ne znaći ništa, kao i "ugovori" na kojima inzistira radi ozbiljnosti i iznuđivanja predujma (kaže:za materijal - koji nikada ne donese).
Kada se ipak jednom opet pojavi, ponovno traži još novca i ako mu ne date onda otvoreno kaže da ne zna kada će opet doći i kada će početi raditi...

Imena i adrese ljudi koje tako ucjenjuje ovdej ne mogu napisati, ali vam ih mogu usmeno reći i potvrditi napisano.(moguće dobiti broj mobitela preko PM)"

Eto, ako je kriva tema, molim vas da moj post premjestite....

Zadnje uređivanje Majstor : 22.04.2015. at 19:21. Reason: Brisanje naslova posta - nema smisla
sjpjzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:46.