Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.12.2012., 21:14   #221
Quote:
UrbanSlick kaže: Pogledaj post
ja se u to nebi upuštao savjetujem da nađeš drugog
Evo managera! Posao na prvom mjestu, a lipe u žepu njet
lucaszg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:16   #222
Thumbs up

Quote:
lucaszg kaže: Pogledaj post
Evo managera! Posao na prvom mjestu, a lipe u žepu njet
A ni curke??
lucaszg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:16   #223
@Depeche extreme
Hahaha, bas naprotiv, pricamo o svemu... Ne samo o poslu... Stalno smo skupa i stalno nes blebecemo... LOL
Sreli smo se sinoc vani, pozdravili se, i lijepo izljubili....
Bas mi se cinio nekako drugacije (mozda jer nismo bili na poslu, pa je susret bio neformalniji, a mozda i zbog kolicine alkohola koji smo popili)
I da.... SINGLE JE!
Old 25.12.2012., 21:16   #224
Slobodan je, nema zapreka. Go for it. Ali po mogućnosti u 5. mjesecu
zašto i kako is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:17   #225
Mislim da ovde nije problem dopadljivost šefa, nego neiskustvo autorke. 19 godina, naravno da će joj imponirat svako ko je iole iznad nje. Još, ako joj uputi osmeh, ili dva odmah će to protumačiti kao ljubav iz romana.
Pozicija se, maco, ne gradi tako. Tako se ostaje bez posla.
Natashinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:18   #226
Quote:
Mina94 kaže: Pogledaj post
Zaposlena sam tamo do 5.mj.iduce godine, i radim kod njega 2 puta tjedno.
Prema meni se odnosi onak...prijateljski, nimalo kao sef, vise kao prijatelj...
Zato jer si nova na poslu vjerovatno , sudeći po godinama ti
čekaj da zabrljaš nešto ,a vrlo vjerovatno hoćeš kad-tad , pa neće biti tako prijateljski raspoložen već kako spada : šefofski

uglavnom : pošto si na određeno i čim se baviš takvim ludostima vjerovatno ti ionako posao nije bitan za egzistenciju pa ne vidim razloga zašto da se ne fukaš sa šefom
i nisi zaljubljena u njega , samo te pali prisustvo dominantnog mužjaka
da bi se zaljubila trebala bi poznavati kakav je izvan radnog mjesta
Old 25.12.2012., 21:21   #227
Koje komplikacije
Hvala na savijetima ali ja i dalje ne znam sto da radim...
Old 25.12.2012., 21:26   #228
I da, sto je najveci problem- strah me da on na mene gleda samo kao neku balavici, u stilu kao sto cu ja s tom balavicom, ili sl. Vec je rekao mojoj kolegici da sam ja jos dosta neozbiljna, i tako to, al mislim da kad bi me malo bolje upoznao, promjenio bi misljenje... Uostalom, ako ne moze veza, zadovoljit cu se samo sexom... BOLJE ISTA NEGO NISTA :P
Old 25.12.2012., 21:30   #229
Quote:
I da, sto je najveci problem- strah me da on na mene gleda samo kao neku balavici, u stilu kao sto cu ja s tom balavicom, ili sl. Vec je rekao mojoj kolegici da sam ja jos dosta neozbiljna, i tako to, al mislim da kad bi me malo bolje upoznao, promjenio bi misljenje... Uostalom, ako ne moze veza, zadovoljit cu se samo sexom... BOLJE ISTA NEGO NISTA :P
zdravo razmišljanje malecka, k.. za zube i šuti i uživaj...
lucaszg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:31   #230
Quote:
@Depeche extreme
Hahaha, bas naprotiv, pricamo o svemu... Ne samo o poslu... Stalno smo skupa i stalno nes blebecemo... LOL
Bas mi se cinio nekako drugacije (mozda jer nismo bili na poslu, pa je susret bio neformalniji, a mozda i zbog kolicine alkohola koji smo popili)
I da.... SINGLE JE! ; )
ha, ne znam

ne želim rušiti nadu u romansu, ali ne drži ti to meni vodu

ja također kada sretnem nekoga vani, uvijek srdačno pozdravim osobu. one koje dulje znam ili sa kojima sam se kliknula (ne mislim na ljubavnu sferu odnosa ) čak i zagrlim, popričam sa njima i to onako, entuzijastično jer, eto, sreli smo se.. vani sam i vjerojatno dobre volje ..neću se za potrebe razgovora transformirati u mrtvo puhalo

to je pozitivno, ali jednako tako može biti krivo protumačeno (kao, recimo, u tvom slučaju) ..pa sam malo smanjila doživljaje

ali ako ti misliš da tu ima perspektive, go ahead
možda mu postaneš cura pa tek onda tajnica, a ne obrnuto
nije toliko mainstream

uglavnom. kako god odlučila, sretno
Depeche E. is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 21:35   #231
Quote:
Depeche Extreme kaže: Pogledaj post
ha, ne znam

ne želim rušiti nadu u romansu, ali ne drži ti to meni vodu

ja također kada sretnem nekoga vani, uvijek srdačno pozdravim osobu. one koje dulje znam ili sa kojima sam se kliknula (ne mislim na ljubavnu sferu odnosa ) čak i zagrlim, popričam sa njima i to onako, entuzijastično jer, eto, sreli smo se.. vani sam i vjerojatno dobre volje ..neću se za potrebe razgovora transformirati u mrtvo puhalo

to je pozitivno, ali jednako tako može biti krivo protumačeno (kao, recimo, u tvom slučaju) ..pa sam malo smanjila doživljaje

ali ako ti misliš da tu ima perspektive, go ahead
možda mu postaneš cura pa tek onda tajnica, a ne obrnuto
nije toliko mainstream

uglavnom. kako god odlučila, sretno
ne znam, bas sam sw cudno osijecala, tj.drugacije nego kad smo na radnom mijestu.. Lol
Sve sam vise zbunjena, al eto... Hvala ti na savijetu
Old 25.12.2012., 21:40   #232
a nije da se na poslu ljubite to ti je to. nema na čemu
Depeche E. is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 22:03   #233
Quote:
sancho panza kaže: Pogledaj post
...
Quote:
No ja sam je tad pitao da razmijenimo brojeve moba, hoćeš-nećeš, ali je i to eskivirala, sve fino i kroz šalu, ali nije ga dala. E sad, ja sam to shvatio kao odjeb i zaključio priču. No moj kolega ne misli tako, smatra da sam pogriješio, naime ja sam nju za broj i kavu pitao ispred troje svojih drugih kolega, i on kaže da to nisam smio, da sam je trebao pitati nasamo, ovako kao nije htjela davati broj ispred drugih (odreda starija generacija).
Očito da nikad nećeš saznati, ali mislim da ti je kolega u pravu, nisi trebao pitati pred drugima.

Ja sam svojoj zaručnici prišao iste večeri kad smo se upoznali, u biti nismo se ni upoznali već je ona nešto rekla na što su svi u šoku zamukli a ja sam se blago nasmijao.

U tom trenutku smo se sreli, pravili smo se da jedno drugo nismo vidjeli, ali oboje smo skužili reakcije jedno drugog. Mislim da smo se oboje pravili ludi da nismo vidjeli reakciju jedno drugog.

Čekao sam skoro sat vremena da je nekako uhvatim nasamo ali sam joj prišao na način da sam jednostavno pružio ruku (ali onako kao da se upoznajemo, ne kao da mi je cura da je negdje vodim) i upitao: "Ideš nekud gdje možemo u miru pričati?"

Mauritius is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 22:06   #234
Quote:
@Depeche extreme
I da.... SINGLE JE!
Sta podrezumjevas pod ljepo izljubili, žvaka ili cmok cmok u lice

Btw nema ti tu buducnosti a ni seksa. Ako spavate skupa i sazna neko visi od njega covjek moze ostat bez posla, da bi izbjegli kakvu tuzbu zbog seksualnog iskoristavanja s tvoje strane. Covjeu se od straha nebi ni digo
Nikolina 27.02.13. u 17:40
ana.bestijica is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2012., 22:24   #235
Quote:
ana.bestijica kaže: Pogledaj post
Sta podrezumjevas pod ljepo izljubili, žvaka ili cmok cmok u lice

Btw nema ti tu buducnosti a ni seksa. Ako spavate skupa i sazna neko visi od njega covjek moze ostat bez posla, da bi izbjegli kakvu tuzbu zbog seksualnog iskoristavanja s tvoje strane. Covjeu se od straha nebi ni digo
Samo cmok cmok u lice, jbga.
A za ovo drugo...nemre ostat bez posla jer je to njegova firma, i nema vise pozicije od njegove )
Old 25.12.2012., 23:02   #236
Pa sta se kontas onda previse. Inace kolko sam primjeta stariji decki cekaju da cura povuce prvi korak da ne ispadnu seksualni manijaci

Uhvati ga jednom kad ste nasamo i posevi ga na kopirki (u slucaju da nema kopirke dobro ce doc i stol). Ok za pocetak uvali mu zvaku ako nije gej trebalo bi upalit.
Nikolina 27.02.13. u 17:40
ana.bestijica is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.12.2012., 15:28   #237
Haha. Da, mozda on ceka da napravim prvi korak, ali ne znam kako, buduci sa mi je to sef... Moram smislit nesto sto nije tolko direktno, za slucaj da me odjebe....
Old 26.12.2012., 15:43   #238
Ma samo ga nakon nekog "naporijeg" posla pozovi na pivo...ako pristane, to je to!
Top_secret_1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.12.2012., 15:45   #239
Quote:
Koje komplikacije
Hvala na savijetima ali ja i dalje ne znam sto da radim...
Lako moguce da te gleda kao zaposlenika i nista vise. Ne radis nista, ako nisi sigurna.
Old 26.12.2012., 17:14   #240
Thumbs down

Quote:
Top_secret_1 kaže: Pogledaj post
Ma samo ga nakon nekog "naporijeg" posla pozovi na pivo...ako pristane, to je to!
uhh.. PonudilA san mu da jednom skupa zapalimo joint, na sto se on samo slatko nasmijao, jel' se to racuna?!

Quote:
phiber kaže: Pogledaj post
Lako moguce da te gleda kao zaposlenika i nista vise. Ne radis nista, ako nisi sigurna.
Da, toga me i strah, jer ako ista i probam i ako me odbije, jebala sam jeza onda!! :/
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:05.