Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
Pogledaj rezultate ankete: Ocijenite dosadašnji rad predsjednice
|
odličan (5)
|

|
60 |
34.68% |
vrlo dobar (4)
|

|
33 |
19.08% |
dobar (3)
|

|
7 |
4.05% |
dovoljan (2)
|

|
13 |
7.51% |
nedovoljan (1)
|

|
60 |
34.68% |
|
|
19.02.2015., 10:25
|
|
4 + digitalizacija i tak.
Registracija: Dec 2005.
|
Kakve veze imaju oni koji bi prijavili Gotovinu, na temi o Kolindi?
Ako se želi govoriti o odnosu naše predsjednice s hapšenjem Gotovine, onda je to drugo. Ona je naime bila ministrica u vladi koja ga je uhvatila i izručila u Haag. I koja se sastajala sa Carlom Del Ponte, glavnom haškom tužiteljicom. Kao što zorno prikazuje ova slika.
Mislim da bi za njene (osobito mlađe) obožavatelje bilo bolje da se okane nemuštog blaćenja ljudi koji sa hvatanjem Gotovine nemaju veze. Prošlost i to bliska se ne može zaboraviti. I neće. Kolindin HDZ se odrekao Gotovine, bez milosti, kad je to odgovaralo.
Quote:
Ekskluzivno smo dobili izjave brata generala Ante Gotovine u ljeto 2013. Razgovarali smo telefonski sa Borom Gotovinom, po pitanju širenja portala udarno i komentirali stanje oko slobode Gotovine. Boro se zahvaljivao. Navukli smo ga da iznese stav koji nam je bio od visokog značaja.
Glavni urednik je istakao kako je iznimno sretan na slobodi Gotovine i nikada se ne smije zaboraviti tko ga je locirao i uhitio veliki Hrvat Tomislav Karamarko i HDZ. U kraćem razgovoru oko izgubljenih godina, dali smo podršku obitelji Gotovina što Ante namjerno izlazi sa Josipovićem, Milanovićem i Kotromanovićem, jer će se teško vratiti izgubljene godine koje mu je skrivio Sanader i Karamarko. Boru su ponijele emocije da nije mogao zaustaviti se pričati: “Ja sam u HDZ Zadar od osnutka, ali razmišljam dugo o izlasku. Imaju neki veći razlozi poput Tuđmana zbog kojih sam ostao, inače ja bi davno otiša iz te stranke. Šta je Ante doživija ne zna niko, kada te tvoji prijatelji preko noći stave na distancu, izdaju, prodaju. Jeli su sa tobom i pili da bi te zločincem nazvali, uhapsili i predali. Taj Sanader, Karamarko…SDP nije proda mog brata. Ja mogu lagat, ali onda nisan čovik. Nemam riči opisa razočaranja. Karamarko i ostali ga nakon izručenja i patnje godinama, usuđuje se sa Kalmetom doć i tražiti zagrljaj. Ja im ne mogu oprostiti, a moj je brat dobar on svima prašta. Ali ne zaboravlja. Sad svi oće oko njega, reka sam mu da se makne od tih Juda koje su nam uništile život.” - zaključio je Boro Gotovina tvrdeći kako njegov brat ima svoj život i drago mu je što je zadržao stav.
|
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
19.02.2015., 10:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
KRIN1 kaže:
bijelo se nosi,
na smotri vojnih snaga 
|
Tako je! Nadam se da ce i njoj, po uzoru na vrhovnika i poglavara Franju Tudjmana, nasi hrvatski dizajneri i krojači sašiti jednu takvu bijelu uniformu, za svecane prigode. Jer ne zaboravimo, ove godine je 20. obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja, i predsjednica kao vrhovna zapovjednica Oruzanih snaga mora zablistati na tom, ove godine najsvecanijem, danu.
Jedva cekam taj 5. kolovoz, kada ce predsjednica pred pobjednickom vojskom uzviknuti: vojnici, pozdrav Domovini !
|
|
|
19.02.2015., 10:32
|
|
YouMustRunToStayInPlace
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Kako je lijepa nasa predsjednica, na inauguraciji u plavoj kombinaciji, danas u crvenoj. Jos samo fali bijeli kombinezon, i trobojnica je kompletirana. 
|
Hijao, kako divan slika, odmah se lakše diše, kao da je netko maknuo taj mračni spell i slobodno možemo disati.
Danas crveno za prvi radni dan, sutra bijelo i preksutra plavo.
Kako će bijelo pasirati 05. kolovoza 2015.
Kako je krasno i otvoriti stranicu Ured Predsjednice Republike Hrvatske 
|
19.02.2015., 10:33
|
|
U tunelu, usred mraka...
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Mislim da nisu ni svjesni što ih je snašlo i što će ih tek snaći.. 
|
Mislim kako ti nisi svjestan što će nas sve skupa snaći
Quote:
casio kaže:
Pozitivan bod predsjednice Kolinda. 
I tijekom kampanje i u poslanici na inauguraciji je bezbroj puta jasno i glasno rekla da su branitelji i Domovinski rat temeljni kamen Hrvtaske države.
Svojim današnjim posjetom na prvi radni da kao predsjednica Republike još će jednom staviti naglasak na to da se njihov glas treba slušati i da se političari trebaju spustiti na zemlju koju su branitelji krvlju stvarali.
|
Je, je temelji... samo nek mi netko izračuna koliko radnika mora uplatiti doprinose i poreza samo da bi se ti temelji održavali. I koliko će ostati njima (radnicima) za mirovinu nakon 40 godina mrcvarenja i saniranja temelja.
Klimavi ti brale temelji, klimavi...
|
|
|
19.02.2015., 10:34
|
|
|
Od obećane selidbe u skromniji prostor, očito niš jer je Kolinda već počela mijenjati namještaj na Pantovčaku. Pa joj tako manji stol koji su koristili Josipović i Mesić ne odgovara, te vraća Tuđmanov veliki.
Povratak u svjetliju prošlost nas očito čeka. 
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
19.02.2015., 10:36
|
|
YouMustRunToStayInPlace
|
Quote:
Alexis kaže:
Od obećane selidbe u skromniji prostor, očito niš jer je Kolinda već počela mijenjati namještaj na Pantovčaku. Pa joj tako manji stol koji su koristili Josipović i Mesić ne odgovara, te vraća Tuđmanov veliki.
Povratak u svjetliju prošlost nas očito čeka. 
|
Zašto izmišljaš? Kao da je otišla kupiti neki novi stol, i dalje u kupovinu za trajno usidrenje na Pantovčaku. Ne, nego je vratila Tuđmanov. Pitanje je zašto ga IJ nije koristio. Pitanje je naravno retoričko. 
|
19.02.2015., 10:37
|
|
|
Kaj se te krasne stranice predsjednice tiče, to je inače stranica iz 2009. koju je koristio Stipe Mesić.
Quote:
Nove službene stranice predsjednice Kolinde Grabar Kitarović iste su one koje je koristio predsjednik Stjepan Mesić, komentiraju na društvenim mrežama stručnjaci za IT
Preko noći, kada je postavljen novi sadržaj na stranicu www.predsjednik.hr, nestale su sve fotogalerije i dokumenti koje su postojale na stranici Ive Josipovića, redizajnirane prošle godine.
Tportal još čeka službeno očitovanje Ureda predsjednice oko ovog slučaja, a za komentar nije bio dostupan bivši predsjednik Ivo Josipović.
Web dizajneri već su na društvenim mrežama počeli ukazivati na dizajnerske i programske razlike u odnosu na web stranicu koju je donedavno koristio Ivo Josipović, kao i identičnost novih stranica Kolinde Grabar Kitarović sa zastarjelim stranicama koje su napravljene još za mandata pretprošlog hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića.
Ono što je jasno jest da je 'nova' stranica predsjednice zapravo ona stara, prije nego što je unaprijeđena, prije gotovo godinu dana, pa se pitaju je li predsjednik Josipović odbio dati novoj predsjednici pristupne šifre pomoću kojih je mogla intervenirati u moderniju web stranicu napravljenu prošle godine.
Netokracija je tada izvijestila da Ured sada bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića temelji novu stranicu na najpopularnijem svjetskom sustavu za upravljanje internetskim sadržajima WordPressu. Stranica je već tada sadržavala arhiv s preko 9000 fotografija te virtualnu šetnju Uredom predsjednika s preko 2000 HDR fotografija, pri čemu su neke od panorame rađene pomoću drona u letu.
Nove stranice predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nastale su prije tog redizajna, dakle identične onima koje je koristio još Stjepan Mesić za vrijeme svog mandata. U dnu stranice jasno piše upozorenje o copyrightu iz 2009.
Web stranica predsjednice također ne sadrži podatke koje je imala ona Ive Josipovića. Zanimljivo je da se pri kliku na 'kontakt' još uvijek vidi Josipovićeva slika iz verzije prije redizajna...
|
|
|
|
19.02.2015., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
titova bista out, tuđmanov stol in. lajkam.
|
|
|
|
|
|
Quote:
blue bird kaže:
Zašto izmišljaš? Kao da je otišla kupiti neki novi stol, i dalje u kupovinu za trajno usidrenje na Pantovčaku. Ne, nego je vratila Tuđmanov. Pitanje je zašto ga IJ nije koristio. Pitanje je naravno retoričko. 
|
Koliko moraš biti plitak da ti je jebeni stol važan. I to od osobe koja je obećala da će se od prvog dana baviti pravim problemima, gospodarstvom i siromaštvom?
Danas je inače četvrtak i sjednica vlade na koju tvoja voljena Kolinda, unatoč obećanju, NEĆE otići. Ima važnijeg posla, dopeljati stol iz podruma i poslije otići u šator. 
|
|
|
|
|
YouMustRunToStayInPlace
|
Quote:
Alexis kaže:
Kaj se te krasne stranice predsjednice tiče, to je inače stranica iz 2009. koju je koristio Stipe Mesić. 
|
Đisiz, stvarno koji spinovi, pa to nije za vjerovati - kad se gugla Ured predsjednika dobije se upravo ta stranica, kao službena. Ono Mesić je valjda to imao po privatnoj liniji ili šta?
Osim toga pitanje je, ima li predsjednica šifru IJ za dosadašnju stranicu uopće?
|
19.02.2015., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
blue bird kaže:
|
Dobro primijeceno. Izmislja i laze, i misli da smo svi mi ovdje budale.
Taj stol ona nije kupila vec ga je krenula koristiti, za razliku od Josipovica koji je koristio jedan drugi stol.
Dakle nije ni prosao njezin prvi dan a vec je pocelo laganje i izmisljanje ovih Josipovicevih simipatizera.
|
|
|
19.02.2015., 10:40
|
|
rijetka vrsta
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Tako je! Nadam se da ce i njoj, po uzoru na vrhovnika i poglavara Franju Tudjmana, nasi hrvatski dizajneri i krojači sašiti jednu takvu bijelu uniformu, za svecane prigode...
|
trenutna asocijacija,
na velikog maršala tita !
i tuđman se poslužio tom mimikrijom 
|
|
|
19.02.2015., 10:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alexis kaže:
Koliko moraš biti plitak da ti je jebeni stol važan. I to od osobe koja je obećala da će se od prvog dana baviti pravim problemima, gospodarstvom i siromaštvom?
|
A koliko ti moras biti plitka da ovako ocigledno lazes i izmisljas?
|
|
|
19.02.2015., 10:41
|
|
|
Quote:
blue bird kaže:
Đisiz, stvarno koji spinovi, pa to nije za vjerovati - kad se gugla Ured predsjednika dobije se upravo ta stranica.
|
Koji spin? Ti si glavna u objavljivanju stupidnih i uvlakačkih vijesti, pa si zadnja osoba koja to može drugima spočitavati. Kakva je kvaliteta tvog upisa kako je sad lijepa stranica, koju je inače imao Stipe još davne 2009. 
Jebla vas stranica i stol... 
|
|
|
19.02.2015., 10:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KRIN1 kaže:
trenutna asocijacija,
na velikog maršala tita !
i tuđman se poslužio tom mimikrijom 
|
Maršala ti je Kolinda upravo poslala u rodni kraj. 
|
|
|
19.02.2015., 10:46
|
|
YouMustRunToStayInPlace
|
Quote:
Alexis kaže:
Koji spin? Ti si glavna u objavljivanju stupidnih i uvlakačkih vijesti, pa si zadnja osoba koja to može drugima spočitavati. Kakva je kvaliteta tvog upisa kako je sad lijepa stranica, koju je inače imao Stipe još davne 2009. 
Jebla vas stranica i stol... 
|
Prvo se upristoji i prestani vrijeđati, nije da ti je ovo prvi puta.
A glede tvojih postova sa prekomjernim grantiranjem plahatama i uvijek u spinu i otklonu od činjenica, mislim da ne treba previše i da je već više puta zamoljeno moderaturu da se konačno regaira, jer forum nije blog.
Da, rekla sam da je stranica krasna, jer sada otvaram Ured Predsjednice, a ne iskače mi IJ, dakle, u tom smislu, jer dakako stranica je tek u popunjavanju.
|
|
|
Registrirani korisnik
|
nego, stvarno ima mjesta prigovorima na račun predsjednice - već je 10:45 a kolinda još nije pretvorila hrvatsku u bogatu zemlju kao što je obećala 
|
|
|
|
|
|
Inače, zovu je iz Živog zida na jednu deložaciju.
|
|
|
19.02.2015., 10:47
|
|
rijetka vrsta
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Maršala ti je Kolinda upravo poslala u rodni kraj. 
|
i time izbrisala slavnu prošlost.
predsjednica bez prošlosti,
nema budućnost.
država joj također 
|
|
|
19.02.2015., 10:48
|
|
|
@blue bird
Imaš ignore opciju. Ako ti moji postovi idu na živce. A ja sigurno neću prestati pisati jer tebi, tako važnoj idem na živce. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:10.
|
|
|
|