Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.03.2015., 15:10   #2381
Quote:
tomi kaže: Pogledaj post
A šta je trebao, napasti Messija i ispasti na suparničkoj polovici

BTJ, sve sami znalci koji godišnje pogledaju 3 utakmice
BTB, bio mu je najbliži. A onda bi morao postaviti isto pitanje "a šta je trebala" luda glava ovom bezumnom igraču (Nacho?) koji je prema snimci, Messija tada morao napasti - i isto riskirati da, o užasa, ispadne na suparničkoj polovici?
Old 26.03.2015., 16:58   #2382
Ne baljezgajte, u zadnjoj sekundi kadra koji je prethodio ovom "bijegu od Messija" jasno se vidi ne samo to da se Luka postavio u obrambeni stav ispred Messija, nego i to da je upravo kraj njega protrčavao Barcin igrač za kojim je zaostajao Bale koji ga je inače morao čuvati. Naprijed je Barca već imala 3-na-3 i s tim igračem je prijetila opasnost da dođe u 4-na-3 situaciju. Kadar se iz totala prebacio na detalj samo njih dvojice baš u trenutku kad je Luka shvatio da mora potrčat za tim igračem (kojeg se, baš zgodno za trollove koji su to izrezali i stavili na Vine, u tom novom kadru ne vidi) i to je sve.

Luka je u stvari ovime pokazao odličan pregled igre i u defanzivi.
nvnk is offline  
Old 26.03.2015., 17:03   #2383
Quote:
nvnk kaže: Pogledaj post
Ne baljezgajte, u zadnjoj sekundi kadra koji je prethodio ovom "bijegu od Messija" jasno se vidi ne samo to da se Luka postavio u obrambeni stav ispred Messija, nego i to da je upravo kraj njega protrčavao Barcin igrač za kojim je zaostajao Bale koji ga je inače morao čuvati. Naprijed je Barca već imala 3-na-3 i s tim igračem je prijetila opasnost da dođe u 4-na-3 situaciju. Kadar se iz totala prebacio na detalj samo njih dvojice baš u trenutku kad je Luka shvatio da mora potrčat za tim igračem (kojeg se, baš zgodno za trollove koji su to izrezali i stavili na Vine, u tom novom kadru ne vidi) i to je sve.

Luka je u stvari ovime pokazao odličan pregled igre i u defanzivi.
Ajde iz aviona se vidi da se usrao od messia, ti vidiš ono i čega nema... Pokaži cijelu snimku pa argumentiraj...
Old 26.03.2015., 17:11   #2384
Quote:
Dr. Božo kaže: Pogledaj post
SNIMKA na kojoj Luka Modrić bježi od Lionela Messija postala je viralni hit.

"Luka, zašto bježiš od Messija", pitaju se navijači na društvenim mrežama nakon što su simpatizeri Argentinca pronašli zanimljiv video s posljednjeg El Clasica. Naime, Messi je primio loptu na svojoj polovici i krenuo prema Realovom golu, a ispred njega se našao hrvatski veznjak. Međutim, Modrić ofenzivca Barcelone uopće nije pokušao napasti, već je odmah krenuo u trk prema svom golu.

Ah taj razvikani luka...

https://vine.co/v/O3ih7xLWpqa
Na stranu što ne cijenim ko osobu tog patuljastog Mamićevog podanika, ali radi 3 sekunde klipa u kojem se povlači prema nazad, nazvat ga razvikanim. :klap:
Papy is offline  
Old 26.03.2015., 17:21   #2385
Quote:
Papi Batina kaže: Pogledaj post
Na stranu što ne cijenim ko osobu tog patuljastog Mamićevog podanika, ali radi 3 sekunde klipa u kojem se povlači prema nazad, nazvat ga razvikanim. :klap:
Razvikan jašta, repka nam je plitak potok...
Old 26.03.2015., 17:26   #2386
Quote:
Dr. Božo kaže: Pogledaj post
Razvikan jašta, repka nam je plitak potok...
Nadam se da si u pravu! Šteta što su povećali EURO na 24 sudionika, tako da je nemoguće da se repkica ne plasira.
Papy is offline  
Old 26.03.2015., 17:33   #2387
Anketa sa zanimljivim izborom opcija dolje na goal.hr
Old 26.03.2015., 18:26   #2388
Quote:
Papi Batina kaže: Pogledaj post
Nadam se da si u pravu! Šteta što su povećali EURO na 24 sudionika, tako da je nemoguće da se repkica ne plasira.
Nebih se cudio anke da se ne plasira...

gravče na Tapče
Old 26.03.2015., 18:53   #2389
Covjek nezamjenjiv u real madridu al za strucnjake ovdje je razvikan

Sent from beyond the hills
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 26.03.2015., 20:11   #2390
olic je jako los izbor za treceg napadaca,nije ni blizu forme u kojoj je nekad bio,ako ce se vec igrati sa 3 napadaca,bolji izbori su kramaric i sharbini
ali jos bolja opcija je da sa doda jedan vezni umjesto 3.napadaca
n00e is offline  
Old 27.03.2015., 01:32   #2391

go!

forumash is offline  
Old 27.03.2015., 14:35   #2392
Quote:
n00e kaže: Pogledaj post
olic je jako los izbor za treceg napadaca,nije ni blizu forme u kojoj je nekad bio,ako ce se vec igrati sa 3 napadaca,bolji izbori su kramaric i sharbini
ali jos bolja opcija je da sa doda jedan vezni umjesto 3.napadaca
...više mi je pun k... tog Olića, slavija sam dan kad je Jelavić otiša....još kad bi se i ovaj zahvalio
Tiberias is offline  
Old 27.03.2015., 14:42   #2393
Inače, Olić je najavljivao da se oprašta od reprezentacije nakon SP-a 2010. i da će prepustit svoje mjesto mladima.
Ali neka ga još, di bi mi bili bez javljanja iz Davora!
Papy is offline  
Old 27.03.2015., 14:55   #2394
Najavio je da je to njegovo zadnje SP, ali ga je sjebala činjenica da se nismo plasirali pa je nastavio dalje

Inače po kvaliteti i dalje zaslužuje biti u kadru, za razliku od svojih vršnjaka on izgleda dosta bolje i pokretljivije na terenu.
Luyindula is offline  
Old 27.03.2015., 14:57   #2395
Što je najjače i u tim godinama je među top 5 naših napadača, samo da ga se ne gura na krilo
Old 27.03.2015., 15:07   #2396
Ne mogu nać taj članak od prije SP u JAR-u, ali evo ovaj:
"MOJ je plan odigrati još za hrvatsku reprezentaciju Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, te se tamo oprostiti od nacionalnog dresa dobrim rezultatom", rekao je Ivica Olić u intervjuu za Bild."
Papy is offline  
Old 27.03.2015., 19:24   #2397
nije ostvaren dobar rezultat,zeli se u Francuskoj oprostit sa dobrim rezultatom,ako ni tamo se ne prođe skupina nastavlja dalje
ramos_4 is offline  
Old 27.03.2015., 20:34   #2398
Quote:
Metuzalem kaže: Pogledaj post
https://www.facebook.com/14003347002...type=1&theater

HNK Segesta Sisak

VAŽNO !!!!!

Poštovani,

Dana 28.03. u popodnevnim satima NOPS- organizira odlazak djece sa svojim trenerima gledanje utakmice na maksimiru Hrvatska –Norveška, ulaznicu i prijevoz autobusom su besplatni i osigurava ih HNK Segesta. Roditelji naših članova igrača isto smiju ići sa djecom na utakmicu i također dobivaju ulaznicu besplatno...

U slučaju da netko od djece nemože ići mora javiti treneru do 23.03. ponedeljak do 21h.

Sportski pozdrav,
Uprava NOPS-a

Karte su stigle....pripremite glasnice

Old 27.03.2015., 20:36   #2399
Al kako samo cvatu portali RASPRODAN stadion
Old 27.03.2015., 20:53   #2400
A pa neće valjda pisat podijeljen ovo rasprodan bolje zvuči inače imam osjećaj da će prosječna starost gledatelja ove utakmice bit 13 godina, a još kad zapjevaju kad se male ruke služe razgalit će srca naših nogometaša i nosit ih do pobjede. Tata povedi nas

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:38.