Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.10.2024., 18:29   #2401
Je, šalju i vikendom. I nema više dugih dostava, čekanja tjednima da uopće pošalju itd. Unatoč tome, dostava je ostala besplatna za €50+.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2024., 16:07   #2402
Evo, zaprimila naša pošta, moglo bi stvarno sutra biti dostavljeno.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 12:23   #2403
Stiglo ipak tek danas, s danom zakašnjenja.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 12:27   #2404
Pozdrav, dostavu sa Amazon.de mi je izvršio Overseas Express. Jedan proizvod je neispravan, pa ga vraćam. Preko Amazon stranice sam napravila što je trebalo za povrat, tj. dobila povratnu naljepnicu. E sad, s obzirom da mi je ovo prvi povrat ikad vezano za Amazon, preko koje naše dostavne službe vraćam? Naravno, meni je logično da je putem iste koja mi je i izvršila dostavu, tj. OE, ali vidim da ljudi vraćaju putem pošte, pa nisam sigurna..
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 14:09   #2405
Imaš tracking broj na povratnoj naljepnici. Ako počinje s dva slova, završava na HR i ima znamenke između onda ide preko pošte. Samo predaš u bilo kojem poštanskom uredu i to je to, ništa se ne plaća.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 14:36   #2406
Quote:
discoHR kaže: Pogledaj post
Imaš tracking broj na povratnoj naljepnici. Ako počinje s dva slova, završava na HR i ima znamenke između onda ide preko pošte. Samo predaš u bilo kojem poštanskom uredu i to je to, ništa se ne plaća.
Ne izgleda uopće tako, evo prva kombinacija slova i brojeva: DGLJ5XRMRRMA i ispod još dva različita seta brojeva i slova.
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 14:54   #2407
Quote:
Envie kaže: Pogledaj post
Ne izgleda uopće tako, evo prva kombinacija slova i brojeva: DGLJ5XRMRRMA i ispod još dva različita seta brojeva i slova.
Sorry, krivo sam ti napisao. Upravo gledam svoju naljepnicu...

Pogledaj na vrhu naljepnice. Ima li DHL logo u gornjem desnom kutu? Ako ima onda ide preko pošte. Također, na dnu ispod trećeg barkoda je tracking broj, ako počinje s JJD onda je također DHL u pitanju.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 14:56   #2408
Quote:
Sorry, krivo sam ti napisao. Upravo gledam svoju naljepnicu...

Pogledaj na vrhu naljepnice. Ima li DHL logo u gornjem desnom kutu? Ako ima onda ide preko pošte. Također, na dnu ispod trećeg barkoda je tracking broj, ako počinje s JJD onda je također DHL u pitanju.
E, to dvoje ima, hvala ti puno.
Envie is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.10.2024., 11:04   #2409
Quote:
Moram priznat da se Amazon ubrzao u međuvremenu. Nema više čekanja tjednima kao što je bilo preko ljeta. Danas naručim, za 3 dana mi dostave na vrata. Tako mi je bilo za zadnjih 5-6 paketa.
Ja naručio 24.10 i još mi nisu skinuli novce sa računa i nemam niti okvirni datum dostave nego piše kad da će me kontaktirati na mail kad budu imali datum dostave. Amazon prodaje i šalje.
Old 28.10.2024., 11:17   #2410
Ništa od toga, to neće nikad biti poslano. Samo ako piše točan datum.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 07:13   #2411
Desilo mi se isto sa zadnjom narudžbom, naručeno u 12. mj prošle godine i isto je pisalo da će mi javiti kada bude dostupno. Cca mjesec ipo dana nakon su mi poslali i uredno je došlo.
Old 29.10.2024., 08:48   #2412
Imao si sreće. Meni se to nekoliko puta dogodilo. Jednom sam čekao 8 mjeseci i ništa. Otkazao sam narudžbu, naručio na DE adresu, poslali su odmah. Uglavnom, nikad mi ne pošalju u takvim slučajevima.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 10:13   #2413
Ni meni. Par stvari tako narucio i nista. Otkazao pa narucio na De adresu i odmah poslali.
Ne razumijem zasto jednostavno ne stave da ne dostavljaju u Hr. Neki su tako napravili
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 10:36   #2414
E jbg, a taman našao na akciji nešto i besplatna poštarina.

Taj mailbox sam davno išao podesiti ali nikad nisam ni završio ni naručio.
Old 05.11.2024., 14:30   #2415
Zanima me ima li tko iskustvo s krivo isporučenim proizvodom-naručila sam neki Lego set za klinca, ali su mi poslali krivi. Najorije sam ga mislila vratiti, i pokrenula taj postupak, no nisam još poslala. U međuvremenu je klinjo vidio igračku i htio bi je zadržati. Stvar je u tome da je ova usporučena nešto skuplja od naručene pa me zanima postupak ako je zadržim. Hoće li oni automatski naplatiti s moje kartice (smiju li to?) tu razliku ili moram ja nuditi novce?
ifigenija is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 17:43   #2416
ne mogu ti naplatiti nista extra

meni je jednom kasnilo 2-3 tjedna posiljka, bozicni pokloni, pokrenuo proces, trazili da cekam, cekao jos 7 dana i opet nista, trazili me da cekam jos par dana, cekao i nista i rekli ok - vracamo novce

na badnjak ujutro stiglo sve

ja posteno prijavio jer su mi vec i vratili novac, a odgovor je bio - ako zelite mozete poslati posiljku nazad, no niste obavezni to napraviti.
Pitao da se naplate - rekli da takva opcija ne postoji i da ne brinem

cca 400e bilo u pitanju
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2024., 17:47   #2417
Mogu ti samo (ponovo) naplatit ako ne dobiju povrat. Samo otkaži povrat i to bi bilo to.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2024., 09:31   #2418
Danas situacija na Amazonu nije normalna. Štogod od Black Friday dealova stavim u košaricu, bez obzira na cijenu (€20 - €2000), uvijek mi na checkoutu kaže "Order now and we'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item". Naravno, sve je u ovom trenutku raspoloživo na zalihi.

Primjeri:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0C6GSK4RR/
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CHWZ9TZS/
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09Y2MYL5C/
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CYCH3MGX/

EDIT:
Mislim da sam skužio u čemu je problem. Imao sam dodatnih stvari u košarici pa se nije mogao birat expedited delivery. Ako ove iteme stavim zasebno u košaricu onda je po defaultu odabran FREE shipping i piše ta poruka. Međutim, ako se odabere expedited delivery koji se dodatno plaća (ta cijena za shipping i piše na item listingu) onda normalno šalju. Bitno je da se takvi itemi s expedited delivery ne miješaju s free delivery itemima jer tada nestane opcija za expedited delivery.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2024., 10:48   #2419
Arrow Amazon u štrajku

http://abcnews.go.com/Business/amazo...2&id=116303658
quest11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2024., 13:26   #2420
Malo po malo i riješen problem.
https://www.tbsnews.net/world/global...00-jobs-888656
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:09.