|
|
03.05.2015., 18:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2003.
|
Floyd će vratit sve naslove, koje ima, da se drugi borci bore za njih.
Ne želi više branit naslove, želi još samo jednu borbu u 9-om mijescu.
To je fair do drugih boraca, jer je on momentalno prvak u velteru po 3 verzije, a u super velteru po 2..
|
|
|
03.05.2015., 18:46
|
|
nisam u the klanu :kava:
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
wand_1 kaže:
Ta razlika između mog i tvog bodovanja je možda u tome tko vidi više detalja. Ja, priznajem, ne vidim baš najbolje u zadnje vrijeme
Stvar je u tome koliko je u kojoj rundi Mannyevih udaraca odsjelo na bloku Floyda a koliko ih je prošlo.
U tome je razlika u rundama. Ako je u nekom od onih nasrtaja i serija Manny cijelu seriju ispalio po bloku, može biti i to što si ti izbrojao.
Ja sam malo mekšeg srca prema Mannyu, prije 6-7 godina sam bio uvjeren da može pobijediti Floyda.
Dobro, ali nisi vodio po rundama, zar ne ?
Ne treba biti znalac, samo treba brojati pošteno rundu po rundu...čak možeš voditi dvije verzije ako nisi siguran, ali 10 point must sistem ne može dati ogromne razlike.
|
ma kakvo brojanje. jedva sam ostao budan do kraja borbe još da brojim 
|
|
|
03.05.2015., 19:04
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Floyd će vratit sve naslove, koje ima, da se drugi borci bore za njih.
Ne želi više branit naslove, želi još samo jednu borbu u 9-om mijescu.
To je fair do drugih boraca, jer je on momentalno prvak u velteru po 3 verzije, a u super velteru po 2..
|
Da, fair je s obzirom da boksa svake prijestupne godine i da bira protivnike po financijskoj isplativosti. Neki ne bi došli na red dok god je on živ..
Ako ta jedna borba nije protiv GGG-a, nije zanimljivo
A znamo da do te borbe nikad neće doći. Stari Mayweather je davno otklonio tu mogućnost.
Čudi me da ide na 49, a ne 50 borbi. Mislio sam da će skinuti Rockya
Možda na kraju ipak ode kao TBE.
Quote:
marsovacc kaže:
ma kakvo brojanje. jedva sam ostao budan do kraja borbe još da brojim 
|
Jebe ti se, moći ćeš pričati da si uživo gledao borbu stoljeća
Ti bar nećeš spominjati sudačku krađu i čudan sustav bodovanja, bježanje po ringu i slično 
|
03.05.2015., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Floyd se neće borit sa GGG-om ,ali tu mu nema nitko šta prigovarat. Floyd je u karieru prošao kroz, ono, nekih 6 kategorija?
GGG ima 32 godina i cijelu karijeru čami u middleweightu i ne usudi se ići malo gore i borit se sa Wardom, Stevensonom i ostalim borcima.
GGG je dobar borac, ali i za njega bi bilo vrijeme, da se diže malo po kilaži.
Zadnje uređivanje PatriotSLO : 03.05.2015. at 20:13.
|
|
|
03.05.2015., 19:24
|
|
Moderator
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Floyd se neće borit sa GGG-om ,ali tu mu nema nitko šta prigovarat. Floyd je u karieru prošao kroz, ono, nekih 6 kategorija?
GGG ima 32 godina i cijelu kategoriju čami u middleweightu i ne usudi se ići malo gore i borit se sa Wardom, Stevensonom i ostalim borcima.
GGG je dobar borac, ali i za njega bi bilo vrijeme, da se diže malo po kilaži.
|
Imaš pravo, samo Manny i Floyd su te veličine da prolaze toliko kategorija, ali razumijem i ove koji se drže svoje.
Zato je ovo i bio 'meč stoljeća' po njihovim karijerama, znali smo kako će to izgledati u ringu i da neće biti previše atraktivno, posebno za laike koji su pogledali 3 puta Klička i sad ovo.
A mislim da će i GGG morati gore u svojoj kategoriji nema više što tražiti.
Što su ono planirali za njega..Carl Froch ?
Ne znam, ali čovjek koji ima 30 pobjeda sa 27 nokauta, to je možda dobitak za širu publiku i jednostavno mora naći dostojnog protivnika za zanimljiv meč.
GGG protiv 'Božjeg sina', zašto ne...e to nek prenosi Nova ako kad bude
Ne razumijem kako se tu ne može stvoriti potreban hype i financijski interes.
|
03.05.2015., 20:06
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2012.
|
Ne treba tu bodovanje, nek boksaju do nokauta ili dok jedan od njih vise ne moze boksati  pa makar trajalo 20 rundi 
|
|
|
03.05.2015., 20:14
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2003.
|
Da ima pravde marketinški geniji koji su ovo jučer prodali trebali bi dobiti nobela za dostignuća iz ekonomije. Svaka čast. Mogu samo zamisliti kako bi to izgledalo da su braća Kličko Ameri. 
|
|
|
03.05.2015., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
|
GGG - Cotto bi bila super borba
Ali mislim, da će zadnja Floydova borba biti Cotto 2. Samo je Cotto marketinški dovoljno zanimljiv borac.
|
|
|
03.05.2015., 20:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Greate White kaže:
Da ima pravde marketinški geniji koji su ovo jučer prodali trebali bi dobiti nobela za dostignuća iz ekonomije. Svaka čast. Mogu samo zamisliti kako bi to izgledalo da su braća Kličko Ameri. 
|
Pa čeka se i Kličko spektakl u 2016. Kličko - Wilder u Americi. Naravno, neće biti baš toliki hype, ali bit će dobro. 
|
|
|
03.05.2015., 20:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Divno je vidjeti ovakvu fizičku i psihičku spremu, 12 rundi inteligentnog kretanja i proračunatih, preciznih udaraca, no ja ću se složiti s GQ-om ovdje - ovo je zadnji put da sam se dizao usred noći radi boksa.
Povijest boksa su krojile mitske makljaže velikih rivala, neustrašive izmjene udaraca, volja primanja udarca da bi se zadao još jači. Teško mi je zamisliti gušt gledanja meča usred noći s tekom na koljenu i popisivanju udaraca
Ali i kad je taktizirao s branjenjem čekao je priliku za nokaut, u Manilli je pobijedio, pa gotovo da se nije mogao dići sa stolice proslaviti to. Stari šampioni su jedva čekali dogovoriti meč, tražili su priliku dokazati da su najbolji, a danas dva najveća dogovore prvi meč u trenutku kad su zajedno prešli 70 godina  I onda još mali jazavac ima srama izjaviti da je veći od Alija.
Borilački sportovi danas su postali šahovsko skakutanje u ringu i valjanje u kavezu.
|
|
|
03.05.2015., 20:27
|
|
Moderator
|
Quote:
Eric Delko kaže:
Ne treba tu bodovanje, nek boksaju do nokauta ili dok jedan od njih vise ne moze boksati  pa makar trajalo 20 rundi 
|
Pokušalo se to i prije i u boksu i u drugim borilačkim sportovima.
Nije ispalo dobro.
Ovaj sustav bodovanja barem tjera na to da moraš raditi svaku rundu.
Jedino što bi osim toga trebalo je ono što je nekad imao Pride, bodovati više namjeru da se borba završi nego čiste udarce.
Quote:
Greate White kaže:
|
Floyd i Manny su ljudi s nevjerojatnim karijerama i borbama iza sebe, zbog toga je to zanimljiv i financijski isplativ meč.
Floyd Mayweather nije slučajno najbolje plaćeni sportaš današnjice. Tržište rijetko 'griješi'. Malo kada se zaleti da silne milijune netko dobije slučajno.
To što ti ih ti prvi put vidiš i što je bila dosadna borba ne mijenja ništa na stvari.
Isto kao da prvi put gledaš nogomet, finale lige prvaka između Reala i Barcelone 1-0 završi u nezanimljivoj i izjednačenoj utakmici.
I onda dođeš i pitaš koji je to kurac, tko njih plaća, koja budala može Messiju i Ronaldu dati te pare itd.
Tržište je u redu, ti si taj koji se trebaš bolje upoznati sa situacijom.
Quote:
PatriotSLO kaže:
Ali mislim, da će zadnja Floydova borba biti Cotto 2. Samo je Cotto marketinški dovoljno zanimljiv borac.
|
Dobro je i to..
|
03.05.2015., 20:30
|
|
Moderator
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Pa čeka se i Kličko spektakl u 2016. Kličko - Wilder u Americi. Naravno, neće biti baš toliki hype, ali bit će dobro. 
|
Misliš da Wilder može nešto napraviti? Sve predispozicije ima, ali po meni tehnika mu nikako nije za Klička..
|
03.05.2015., 21:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
|
Cotto bi trebao ostati u srednjoj gdje će dominirati.
Jebiga, probao je i sa Floydom i sa Mannyjem i nije dobro prošao.
Da sad ide skidat kile i opet u ring sa bržim i boljim sebe nema nikakvog smisla, osim da paycheck bude kao u ovom meču, za što su male šanse.
|
|
|
03.05.2015., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Govori se, da bi išao Floyd malo gore sa kilama i borio se sa Cottom u catchweightu tamo oko 157, dakle malo ispod granice srednje kategorije.
Takvog paychecka, kao što je Manny dobio, neće više ni biti nikad. Navodno je Cottu bilo ponuđeno 40 milijuna za rematch. Vidjet ćemo..
Quote:
wand_1 kaže:
Misliš da Wilder može nešto napraviti? Sve predispozicije ima, ali po meni tehnika mu nikako nije za Klička..
|
Vlad je svakako favorit, ali zamisli taj hype oko fajta...veliki šampion protiv američkog WBC šampiona, isto dvometraša i još crnca iz Alabame..
|
|
|
03.05.2015., 23:26
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
S tim da Wilder ima pravo da je za Wlada bolje da dogovori fajt što prije.
On bi i ove godine, ali po priči, Wlad to želi 2016.
|
04.05.2015., 04:03
|
|
neregistrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
aerossi kaže:
Ali i kad je taktizirao s branjenjem čekao je priliku za nokaut, u Manilli je pobijedio, pa gotovo da se nije mogao dići sa stolice proslaviti to. Stari šampioni su jedva čekali dogovoriti meč, tražili su priliku dokazati da su najbolji, a danas dva najveća dogovore prvi meč u trenutku kad su zajedno prešli 70 godina  I onda još mali jazavac ima srama izjaviti da je veći od Alija. 
|
Meč u Manili se svakako nije odvijao po Alijevim željama, Frazier mu je naprosto nametnuo okršaj u kojem su se izmjenjivali teški udarci. Ali jest bio odličan taktičar, ali je tada već bio izgubio brzinu koju je imao šezdesetih i morao se prilagođavati. Fraziera i Foremana je pobjeđivao čistom snagom volje. Bio je sposoban otrpjeti strašne udarce i još je uspijevao pronaći snage da im uzvrati. Listona, koji je također bio žestoki nokauter, desetak godina ranije pobijedio je na skroz drukčiji način - brzinom i tehnikom. Protiv Listona je on bio taj koji je diktirao stil borbe, protiv Fraziera i Foremana to više nije mogao. I svejedno ih je pobjeđivao. U njihovoj igri! Zato je postao legenda. Doduše, skupo ga je to koštalo.
Floyd ne može dostići Alijev mitski status jer nikad u karijeri nije bio testiran na takav način. E sad, je li to zato što je toliko dobar ili zato što je pametno birao s kim će i kada boksati... vjerojatno pomalo od oboje.
Uoči borbe sam mislio da bi ga Manny možda mogao prisiliti da se bori u uvjetima koji mu ne idu na ruku, ali avaj... Manny je izgledao kao tipični udarač kojeg je pregazilo vrijeme, bez snage i brzine za kontinuirane napade. Dosta je zamahivao i promašivao, dizao propuh, ali uglavnom nije bio u stanju prići blizu Floydu. U onih nekoliko situacija kad ga je pritisnuo ne konopce brzo se umarao. Floyd je radio ono što radi čitavu karijeru, izmicao se i pogađao direktima što je legitimna taktika. Jedini je problem što nije previše uzbudljiva...
|
|
|
04.05.2015., 06:07
|
|
Ljutan
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
aerossi kaže:
Divno je vidjeti ovakvu fizičku i psihičku spremu, 12 rundi inteligentnog kretanja i proračunatih, preciznih udaraca, no ja ću se složiti s GQ-om ovdje - ovo je zadnji put da sam se dizao usred noći radi boksa.
Povijest boksa su krojile mitske makljaže velikih rivala, neustrašive izmjene udaraca, volja primanja udarca da bi se zadao još jači. Teško mi je zamisliti gušt gledanja meča usred noći s tekom na koljenu i popisivanju udaraca
Borilački sportovi danas su postali šahovsko skakutanje u ringu i valjanje u kavezu.
|
Ja stvarno ne znam sto bih vam rekao momci... osim da sam pogledao snimku meca... i to je sprdacina, i smijeh... Kuzim ja ekipu, ubrat ce nezamislie novce (milijardu i pol kuna za skakutanje po ringu u trajanju od 36 minuta) odnosno zaradjivao je cca 500 tisuca kun apo sekundi brobe.... Dobi oce ih dobio ili izgubio, i sve sto treba je ne dobiti po nosu... Sve stima...
Osim publici, osjecao bih se ko nenormalni kreten da sma platio 90 USD za PPV one fekalije, kad smo kod kuna, to je 600 kuna... za sat vremena proljeva, otegnutog na valdja tri sata nicega... uzas...
Meni samo jedna stvar nije jasna, zasto gospodin novac nije dobio opomenu za ono skakutanje po ringu... Eskiviras borbu, bjezis uokolo, protivnik se fakat trudi dohvatiti se... ti legero distanca... bijeg do iznereda... pa malo direkti... i tako u krug... bar prihvati borbu, ili ako neces, barem odmah kontriraj... a ne korak iza... pa jos malo iza, pa jos tri puta iza... pa kontra jedna... bez beze... po onome sto sam vidio, u barem tri runde je trebao popiti po kazneni bod, pa bi vidjeli kako bi se dalje skrivao... bar bi vidjeli nesto borbe...
Stvaro je zalosno na sto je boks danas spao...
|
04.05.2015., 08:27
|
|
losing is not an option..
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Pa ti ne možeš vjerovat, jer naravno ne pratiš boks..Ako već tako razmišljaš, koliko je kila i visine imao Bruce Lee? Odakle uopšte te predrasude, da bi prašina trebala bit samo oko boraca od 100+ kila? Odakle uopšte tako primitivan stav, da su svi ispod 180 "hendikepirani"?
Evo, sigurna pobjeda Floyda...Ja bih rekao negdje 8-4 po rundama..
|
:klap:
|
04.05.2015., 08:28
|
|
|
OČEKIVANO.
nije bio atraktivan meč,ali FLOYD rutinski.
|
04.05.2015., 08:30
|
|
|
Quote:
cave troll kaže:
Cotto bi trebao ostati u srednjoj gdje će dominirati.
Jebiga, probao je i sa Floydom i sa Mannyjem i nije dobro prošao.
Da sad ide skidat kile i opet u ring sa bržim i boljim sebe nema nikakvog smisla, osim da paycheck bude kao u ovom meču, za što su male šanse.
|
slažem se,ali dominirat će u srednoj ipak Golovkin 
ispred Cottoa...
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:26.
|
|
|
|